PIMEYDESTÄ VALOON MENEMINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

24.6.2017 Buffalo, New York

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Luulisi, että siirtyminen pimeydestä valoon missä tahansa tilanteessa olisi melko helppoa. Olemmehan olleet raskaassa energiassa hyvin pitkään. Mutta on monia asioita ajateltavana, kun siirrymme uusiin energioihin. Mitkä asiat pitäisi ensisijaisesti tietää? Voisivatko vanhat tavat mennä tielle? Näistä asioista Kryon puhuu, kun siirrymme syvemmälle vuoden 2012 jälkeiseen energiaan.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Buffalossa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Haluan laittaa tämän paikan ympärille kuplan, joka estää kaikki muut äänet ja käsitykset. Täällä on energiaa teille, ja joillekin teistä tämä opetuspäivä on ahaa-elämysenergiaa. Se on energiaa, joka ei ole uutta, sillä se on muistamista.

Rakkaat ystävät, monilla teistä on monia näitä muistamisia, ja sitä odotitte tällä kertaa. Alatte muistaa muinaisten aikojen asioita, joissa oli tolkkua. Nämä ovat asioita, joita opitte ja koitte shamanistisina olentoina menneisyydessänne. Muinaisia ihmisiä olitte te, vanha sielu, ja on paljon muistettavaa.

Muistatte eri profetioita, joihin myös te osallistuitte muinaisihmisinä, ja tiesitte jollain tasolla, että olisitte tuossa tulevaisuudessa jonain päivänä – ja nyt olette täällä. Kaikissa näissä asioissa alkoi olla tolkkua niissä tuntemuksissa, joita alatte nyt saada. Tämä kanavointi esittää kysymyksen: "Miten aiotte suorittaa elämää nyt, pimeydestä valoon mentäessä?" Kun olette vanhana sieluna olleet tällä planeetalla kirjaimellisesti tuhansia vuosia, luomistarinasta saakka, teidät on täytetty tiedolla valosta ja pimeydestä. Olette eläneet jollain tasolla sivilisaatio sivilisaation perään. Olette olleet täällä sivilisaatioissa, joita historiakirjat eivät vielä tiedä.

Niin vanha olette. Kuitenkin joka kerta kun olitte tällä planeetalla, palasitte matalaan tietoisuuteen. Asteikolla yhdestä kymmeneen, yhden merkitessä alkavaa tietoisuutta ja kymmenen viisainta tietoisuutta, ihmissivilisaatio on edelleen vain noin kolmessa ja puolessa. Tätä pidemmälle se ei ole kehittynyt yhdessäkään sivilisaatiossa tällä planeetalla. Tiedostakaa, että jotkut aloittivat ylempää, mutta laskivat siihen, mitä teillä on nyt. Olette eläneet tuhansia vuosia vanhemmassa energiassa, ja olette tässä muuttuvan energian kanssa, jossa valo alkaa näyttäytyä ja pimeys alkaa huitoa toimintahäiriöissään.

Matala tietoisuus (pimeys) häviää, koska ne ominaisuudet jotka ennen syöttivät sitä, eivät ole enää toimintakykyisiä. Järjestelmät joissa oli lahjomattomuuden puutetta ja ahneutta, alkavat romahtaa. Planeetan joihinkin osiin vaikutetaan ensin ja toiset seuraavat perässä. Kuitenkin ne hajoavat, koska valo voittaa. Miten pärjäätte henkilökohtaisesti? Millaista on kulkea valoon tuhansien vuosien pimeydestä? Mitä sellaisia tapoja kannatte tähän uuteen aikaan, jotka pitävät teidät pimeydessä?

Haluan kertoa teille vain muutaman ominaisuuden näiden muutamien hetkien aikana. Nämä ovat ns. ajatusruokaa, vanha sielu. Olette planeetan toivo, planeetan valo, vanha sielu. Olette planeetan kokenutta joukkoa – kuitenkin hyvin monet teistä kokoavat palapeliä pimeässä. Miten pärjäätte sen tekemisessä? Teen luettelon ominaisuuksista, kuten usein teen, eikä se ole pitkä luettelo. Luettelo edustaa askelia ja näkemyksiä siirryttäessä pimeydestä valoon.

Usko

Kuten monissa muissa luetteloissa, joita olemme antaneet teille, numero yksi menee näin: uskotteko sen? Uskotteko oikeasti sen? Olemme antaneet kanavointeja terveydestä ja kyvystänne "louhia" akaasiaa. Olemme puhuneet teistä, puhumisesta soluillenne ja työskentelemisestä luontaisenne kanssa. Numero yksi on kaikissa näissä aina: uskotteko sen? Tämä askel on ensisijainen ja tärkein, koska ellei tietoisuutenne omaksu sitä totuudeksi, muulla kehollanne ei ole tilaisuutta. Olette solujenne pomo ja tietoisuutenne puhuu luontaisellenne, ja teidän täytyy olla siinä kaikessa mukana. Teidän täytyy tehdä siitä omanne. Uskotteko sen? Uskotteko oikeasti, että muutos tapahtuu?

Kun katselette ympäri planeettaa ja näette kaiken, mitä tapahtuu liike-elämässä ja hallituksissa, saatatte nähdä jotain kummallista. Vaikka näitä kaikkia asioita tapahtui säännöllisesti vanhassa energiassa, ne kompuroivat tässä uudessa energiassa tai ainakin vaikuttavat sopimattomilta. Ette ole koskaan nähneet tätä energiaa, jota ei ole koskaan testattu aiemmissa elämissänne. Kukaan ihminen ei ole vielä nähnyt näitä tulevia ominaisuuksia. Jos laitatte suolaisen veden kaloja makeaan veteen, ne kuolevat, ellei niillä ole mekanismia aineenvaihduntansa muuttamiseen. Ne ovat vesieläimiä, mutteivät tuon tyyppisessä vedessä. Olette siirtymässä pimeydestä valoon, ja vaikka olette eläneet monta elämää, toimintatavat ovat erilaisia. Teidän täytyy sopeutua. Siis numero yksi on, että teidän täytyy uskoa se.

Tapahtuuko tätä oikeasti tällä planeetalla, vai kuulitteko siitä vain seminaarissa kanavoinnin aikana? Onko se toiveajattelua – jotain missä ette ole oikeasti mukana – vai oletteko osa sitä? Jos olette, sitten teidän täytyy sanoa: "Näen sen! Vau, se tapahtuu oikeasti! Olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja olen osa muutosta. Se on yksi suurimmista asioista, joita on tapahtunut tällä planeetalla. Elän oikeaan aikaan, ja tulin tätä varten."

Jotkut teistä saattavat olla superanalyyttisiä ja sanoa: "En ole voinut tulla tätä uutta pimeys-valomuutosta varten, koska olen liian vanha. Tämä tai tuo on vikana minussa, joten en pysty etenemään jossain niin erilaisessa, jossa on niin paljon muutosta." Rakas ystävä, valon luominen on sitä, mitä teet parhaiten riippumatta siitä, kuka olet, kuinka vanha olet tai mitä tapahtuu kehossasi. Myötätunnon ja valon luominen on tietoisuutta, joka toimii hienoimmalla tavalla, ja te kaikki osaatte tehdä tätä.

On hyvin monia, jotka ovat sanoneet: "En tule takaisin. Olen tehnyt työni!" Kyllä te tulette! Sanon sen uudestaan ja uudestaan. Ette jättäisi väliin juhlia! Rakkaat ystävät, te ette tee samoja virheitä, kuin teitte tällä kertaa. Tulette tuoreuden ja akaasian muistamisen kera, mikä uutta viisautta. Se tapahtuu myöhemmin, mutta toistaiseksi tarvitsemme teitä, vanha sielu. Olette täällä nyt kirjaimellisesti voittamassa tämän valon ja pimeyden sodan, kun olette edelleen elossa, ja siksi annamme teille informaatiota pidempään elämään, kun alatte ymmärtää, miten voitte parantaa kehonne, puhua soluillenne ja luoda sellaista, mitä lääketiede on sanonut mahdottomaksi.

Jotkut jotka istuvat täällä nyt, ovat jo tehneet sen. Tiedän, keitä täällä on, ja tiedän, keitä istuu edessäni. Teillä on runsaasti ihmeitä, ja tässä yleisössä on synkronismia. Tiedän, mitä on tapahtunut elämässänne. Henki tietää. Olette hyvin valmiita tähän informaatioon! Kun olette päättäneet, että se on totta, ja päätätte ottaa sen omaksenne, niin voitte aloittaa matkan valoon. Seuraavaksi teidän täytyy kysyä: jos se on totta, niin miten aion tehdä yhteistyötä sen kanssa? Mikä muuttuu minussa, koska olen tietoinen tai olen omistanut sen tosiasian, että pimeys-valomuutos tapahtuu? Tämä on aikakausien profetian toteutumista, ja olette ajassa, joka on epätavallinen ja täynnä muutosta. Mikä on seuraava askeleenne? Mitä aiotte tehdä?

Vanhan tietoisuuden tavat

Ihminen, sinulla on vanhoja tapoja eikä tämä ole mitään hävettävää tai mistä tuntea syyllisyyttä. Tavat ovat tapoja, ja olet tehnyt, mitä olet tehnyt, selviytyäksesi koko elämästäsi, ja nyt sen kudelma, johon olette tottuneet, alkaa muuttua. Siis mitä jos sinun pitäisi analysoida reaktiosi asioihin? Oletko valittaja? Et ehkä edes oivalla olevasi, koska on liian helppoa olla samaa mieltä muiden valittajien kanssa ajattelematta koko asiaa. Tiesitkö, että tämä on tapa? Se on kulttuuritapa. Et ehkä usko asioita, joita sanot, vaan se on tapa.

Onko teillä positiivinen lähestymistapa tulevaisuuteen? Saatatte sanoa olevan, mutta kun toiset sanovat teille: "Olemme kaikki tuomittuja eikä tilanne parane koskaan. Kaikki luisuu alamäkeä!" ettekö sano mitään ja nyökkäätte päätänne? Sen tekeminen on helppoa.

Kenties olette ennakoivampi. Kenties olematta vastaan tai epäsosiaalinen ajattelette negatiivisia toteamuksia ja sanotte: "No, en ole oikein varma. Olen kuullut hyviä asioita. Olen vähän positiivisempi." Kenties olette oppineet olemaan positiivisempi toteamatta mitään, mikä saisi ystävienne olon epämukavaksi tai heidät olemaan väärässä? Oletteko löytäneet maalaisjärjen ja tasapainon diplomatian? Kenties olette selvittäneet, miten ollaan ympärillänne olevien ihmisten negatiivisia ajatuksia vastaan, tulematta nähdyksi kuitenkaan haihattelijana, vaan ihmisenä joka ajattelee eteenpäin ja positiivisesti? Siinä on eroa.

Voitteko alkaa katsoa asioita eri tavalla kaiken sen myötä, mitä tiedätte muutoksesta? Mikä asia nyt on mahdollinen, josta luulitte aiemmin, ettei ollut? Alatteko kenties omassa elämässänne tutkiskella, mitä se saattaisi olla sen sijaan, että olette jo päättäneet, ettei se voi olla? Puhun joillekin täällä, jotka ovat määritelleet planeetan ja itsensä ja tuntevat, ettei mikään muuta sitä. Se ei ole totta, rakkaat ystävät. Annoin äskettäin kanavoinnin pimeyden harhakuvitelmista ja suurista epätotuuksista, ja yksi epätotuus on tämä: mikään ei koskaan muutu, ihmisluonne on aina sama ja historia todistaa sen. Voitteko päästä ulos menneisyyden laatikosta ja alkaa odottaa innolla sellaista, mitä ette odota?

Kun joku sanoo teille: "Katso, tässä ovat faktat. Tätä ei voi siivota! Katso, tässä ovat faktat. Tämä on tapahtunut menneisyydessä uudestaan ja uudestaan, ja se jatkuu", voitteko sanoa: "En tiedä, miten se tapahtuu, mutta luotan, ettemme ole samanlaisia kuin menneisyydessä, eikä tulevaisuus ole sitä, mitä meille on kerrottu. Nimittäin emme tiedä kaikkea. Ei tiedetä, mitä ei tiedetä, ja siksi on toivoa – eikä vain toivoa, vaan on lupaus"? Oletko sinä sellainen, joka uskoo muutokseen? Miten sitten muutat vanhat tavat osoittamaan sen? Tässä oli numero kaksi.

Draaman ja näkymättömän totuuden markkinointi

Numero kolme: yhteiskunnassanne ja kulttuurissanne on joitain hyvin vanhoja energioita, jotka ovat olleet aina samoja ja edustavat entistä ihmisluonnetta, ja teidän täytyy päättää, mitä niille tehdään. Ette ehkä pysty muuttamaan niitä, mutta voitte valita, mitä teette niille.

Jos uskotte muutokseen ja alatte ajatella positiivisemmin, niin minäpä kerron teille jotain, mikä auttaa. Tällä planeetalla on valoa, josta ei ole raportoitu. Hyvin vaikutusvaltaisissa paikoissa on alku hyvin korkean tietoisuuden ideoille ja uudelle ajattelulle ihmiskunnan tulevaisuudesta. Nämä ovat uuden ajattelun siemeniä, jotka alkavat kasvaa, ja joissakin niissä on hyvin paljon järkeä ja ne ovat hienoja, ette kuitenkaan koskaan kuule niistä. Miksi? Medianne on täynnä vanhaa ja pimeää "draamaa ennen kaikkea" -tietoisuutta ja monet teistä luovat "alustan" sen ylläpitämiselle.

Jotkut teistä tulevat kotiin töistä ja tuntevat, että on mukava ajatus laittaa media päälle ja katsella kaikkia kamalia asioita, joita on tapahtunut planeetalla tuona päivänä. Kenties ette halua uutisia, joten etsitte sen sijaan viidettä. Niinpä laitatte päälle ohjelman, jossa voitte katsella perhedraamaa, väittelyä ja valitusta. Rakkaat ystävät, kerromme teille, että medianne on rikki, ja katselette sitä silti.

Tällä hetkellä se jatkaa vanhassa energiassa ja johtajat luulevat tietävänsä parhaiten, mitä te ja naapurinne haluatte. Niinpä se toimittaa pimeyttä säännöllisesti, ja jos ei ole pimeyttä, se luo sitä teille. Tämän kohtaatte. Tässä on neuvoni: valitkaa se media huolellisesti, jonka uskotte olevan totuudenmukainen ja täsmällinen. Ettekö katselisi mieluummin hauskoja asioita? Kenties haluaisitte katsella söpöjen lemmikkien tai muiden eläinten tekevän hassuja asioita? Entä lapset tekemässä uskomattomia ja huvittavia asioita, tai upeat sankaritarinat jossa on kohottava loppu? Entä uskomaton luonto tai ratkiriemukas komedia? Tällä hetkellä uusien laitteiden myötä, voitte nähdä kaikkea sitä niin paljon, kuin haluatte, ilman mainoksia. Tämä on mediavalintanne uusin trendi ja kehityssuunta – henkilökohtainen kontrolli ohjelmista kotonanne, ilman keskeyttäviä mainoksia. Oletteko nähneet tämän tapahtuvan ja ihmetelleet, miksi nyt?

Siis ratkaisu draamapohjaiseen mediaan on yksinkertainen: älkää katselko tai kuunnelko standardilähetyksiä! Etsikää sen sijaan vaihtoehtoja ja olkaa valikoiva. Valikoikaa uutisia, jotka ovat vähemmän suuntautuneita tuomaan teille kokoaikaista draamaa. Tietysti teidän täytyy pysyä kosketuksissa sen kanssa, mitä tapahtuu, mutta teidän ei tarvitse hyväksyä ohjelmaa, joka on omistettu kasvattamaan ja edistämään päivän draamaa ja tekemään siitä pahempaa – tai joka ei anna lainkaan uutisia hyvistä asioista, joita tapahtuu.

Sanon tämän, koska lähetykset eivät ole ainoastaan rikki, vaan ne ovat vaarallista, koska ne antavat vääriä vaikutelmia planeetan yleistilasta. Ne ovat juuttuneet vanhaan energiaan eivätkä ole saaneet vielä kiinni siitä yleiskuvasta, mitä planeetalla oikeasti saattaa tapahtua. Ei vielä. Myös kanavat jotka antavat teille oletettavasti hyvää koulutusta ja historiaa, ovat ennakkoasenteisia tavalla, jota ette odottaisi. Ne jatkavat uskomista siihen, historia- tai dokumenttitarinat pitää värittää kamaliksi ja synkiksi. Ne uskovat, että sitä ihmiset oikeasti haluavat.

Mitä tapahtuisi, jos nämä yritykset alkaisivat tehdä ohjelmaa asioista, joita ihmiset oikeasti haluavat katsella? Tapahtuisi juuri sitä, mitä ne haluavat, ja niiden tulot lisääntyisivät! Toivon, että ne kuuntelevat. Tulee joku päivä, rakkaat ystävät, jolloin on useampia hyviä uutiskanavia, ja voitte virittyä kuuntelemaan sankarimaisia ja sydäntäsärkeviä asioita, joita on tapahtunut planeetalla tuona päivänä. Se on tasapainoista – kenties joidenkin muiden asioiden kera, joita on myös tapahtunut. Mutta on tasapaino, jota ette ole vielä nähneet missään.

Vammauttava draama

Minäpä annan teille uuden asian. Rakkaat ystävät, joillakin teistä on ystäviä, perhettä ja työtovereita, joiden lähellä on vaikea olla. Joka kerta kun tulette paikalle, on draamaa. Se sattuu sydämeenne. Joskus teitä pelottaa olla siinä, ja aina se väsyttää teitä. Ette voi muuttaa sitä. Se on pimeyden luonne.

Haluan kertoa teille jotain, mitä en ole koskaan ennen sanonut. Täällä on kahdenlaisia tilanteita ja kahdenlaisia vastauksia tällaisiin ongelmiin. Toinen on jatkuva draama. Jos tällaista tapahtuu siellä, missä asut, sinua palvelisi, vanha sielu, löytää tie ulos draamasta, mitä se merkitseekin sinulle. Irrottaudu draamasta, ja kun teet sen, huomaat, että elät pidempään, valoa tulee sisään ja naurat enemmän.

Valotyöntekijä, kuuntele minua. Vanha sielu, kuuntele minua. Lähde pois draamasta. Älä anna minkään tilanteen mennä dramaattiseksi uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, kun olet siinä ja sallit sen. Jos et pysty kontrolloimaan sitä, jos et voi osallistua sen muuttamiseen, niin poistu siitä. Miksi olisit myrkyn vieressä? Miksi jatkaisit sellaisten asioiden nielemistä, jotka tappavat sinut? Miksi sitten jäisit draamaan?

Toinen on tilapäinen draama. Vaikein tilanne? Draama pyörii ja pyörii usein perheissä, ja siitä syystä monet teistä tässä huoneessa ja kuuntelemassa ovat irrottautuneet ydinperheestä. Teistä on tullut musta lammas. Itse asiassa te olette valkoinen lammas, ja musta on se draama, jossa perhe pyörii! Tästä syystä juhlapyhät ovat vaikeita teille. Se on aikaa, jolloin on velvollisuus käydä kylässä ja teidän täytyy putkahtaa takaisin perhedraamaan päiväksi tai pariksi, ja se on erittäin epämukavaa ja vaikeaa ja usein on yhteenottoja.

Kun menette, älkää antako heidän painaa teidän viha- tai turhautumisnappulaanne. Pysykää tasapainossa ja olkaa valmistautunut mahdolliseen perhedraamaan. Jos he yrittävät saada teidät osallistumaan draamaansa, pysykää vain tasapainossa ja näyttäkää, mitä olette oppineet – miten olla positiivinen ja heidän prosessinsa vaikuttamatta.

Tämä on vaikeaa, mutta jos pystytte tekemään sen, he huomaavat. He huomaavat, että he eivät pysty saamaan teitä tolaltaan tai turhauttamaan tai kiusaamaan teitä sellaisella, mikä on erittäin vanhaa, mikä ei ole karmallisesti virittynyt enää teihin tai mikä on sopimatonta. Riippumatta siitä, miten paljon he yrittävät, nauratte sille ettekä selvästikään "tartu syöttiin". Teillä ei ole aavistustakaan, miten voimaannuttavaa tämä on teille ja miten paljon valoa se tuo pimeisiin paikkoihin. Ette vain "esitä" draamaa heidän kanssaan. Tästä mestaruudessa on oikeasti kyse.

Sisäisen lapsen rooli

Haluan teidän kutsuvan sisäisen lapsen takaisin elämäänne. Muistatteko ajan, rakkaat ystävät, jolloin teillä ei ollut mitään murehdittavaa? Muistatteko, kun suurin ongelmanne elämässä oli, miten pitkään voisitte leikkiä ja milloin teidän täytyisi palata kotiin? Tuo ihana vapauden tunne elämän ongelmista on edelleen sisällä. Se ei ole kehotus olla vastuuton, vaan kehotus löytää lapsen ilo ja tuoda se takaisin nykyiseen elämäänne tarvittaessa.

Tämä luo rentoutuneemman ihmisen sekä ystävällisyyttä ja tasapainoa, jota vain lapsen viattomuuden muistaminen voi luoda. Tämä on kriittinen askel pysymiseen tasapainossa sekä siihen, ettette anna aikuisten maailman sanella masennustanne tai kliinisiä tunteitanne elämää kohtaan.

Tämä voi itse asiassa olla vaikein askel sen vuoksi, mitä on ympärillänne – tilanteet joita kohtaatte ja valon ja pimeyden lisääntyvä taistelu. Pyydän teitä löytämään iloa kaikessa tässä. Sen tekemiseksi tuotte takaisin muistot iloisimmista asioista, joita on koskaan tapahtunut teille. Tämä liittyy usein lapsuuteenne. Luotte nuo tunteet päivää ennen joulua tai syntymäpäivää tai jotain tapahtumaa, jota olette odottaneet innolla hyvin pitkään. Innostus jota teillä on näistä asioista, saa haluamaan, että hypitte tasajalkaa ja hymyilette. Elämä on hyvä.

Nämä asiat ovat edelleen osa sisäistä lasta sisällänne. Rakkaat ystävät, kehittynyt ihminen on sellainen, jolla on tilaisuus saada tämä osaksi jokapäiväistä elämäänsä viimeiseen hengenvetoon saakka. Se ei kuulu vain lapsille. Se kuuluu kehittyneelle ihmiselle. Se tekee eron vanhan ja uuden välillä.

Myötätunto esittää tässä osaansa luonnostaan. Siitä tulee automaattista ja itsestään selvää. Rakkaus esittää tässä osaansa luonnostaan. Maalaisjärki esittää myös. Tasapaino vallitsee maalaisjärjen kera. Teidän ei tarvitse yrittää rakastaa, teidän ei tarvitse yrittää olla myötätuntoinen – se on vain sitä, kuka olette.

Havaitsetteko tämän? Tapahtuuko se oikeasti? Tapahtuuko muutos? Teillä on viimeinkin myötätuulta. Olemme sanoneet sen aiemmin. Tämä on uutta energiaa. Tervetuloa uuteen Maahan!

Lähtekää tästä paikasta muuttuneena. On joitain, jotka kuuntelevat tätä ja sanovat, että Kryon on hullu. "Ei tule parannusta tai valoa." He eivät näe sitä uutisissa. Juuri niin! Miksi siis katsella niitä? Tällä planeetalla on asioita, jotka ovat kauniita ja joita tapahtuu nyt, muttei niitä nähdä. Haluan teidän havaitsevan, tietävän, uskovan ja ymmärtävän sen. Valo voittaa.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.