VAIHDOKKAAT JA KUOLEMAN LÄHIKOKEMUS

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

23.3.2019 Asheville, Pohjois-Carolina

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä on Kryonin selitys metafysiikassa sellaisesta, mitä on ollut hyvin pitkän aikaa. "Vaihdokas" viittaa niihin, joilla on selvästi tapahtunut "sieluvaihdos". Näyttää siltä, että toinen sielu on tullut heidän elämäänsä, eivätkä edes sukulaiset tunnista heitä! Tämä tapahtuu usein kuoleman lähikokemuksen jälkeen. Siis onko tosiaan näin? Kryon sanoo "ei" ja antaa merkittävän ja voimaannuttavan vastauksen siihen, miten kumpikin näistä asioista toimii. Ole valmiina täysin eri skenaarioon, kuin olet kuullut aiemmin.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Ashevillessa.

********

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Se mitä seuraa, on informaatiota jostain hyvin monimutkaisesta. Tämä nähdään kiistanalaisena, kuten aina [Kryon hymyilee], ja polemiikki tulee niiltä, jotka ovat oppineet kaiken tietyistä henkisistä piirteistä ja jotka ovat pitäneet vuosia ja vuosia tuota informaatiota "tapana, jolla homma toimii".

Yksi vaikeimmista asioista jonka kukaan ihminen voi tehdä, on päästä ulos siitä informaatiolaatikosta, johon hän syntyi. "Laatikko" on kuvaus jonkin ajattelumallin uskomuksesta, jossa on tuolle yksilölle tolkkua, koska niin hänet kasvatettiin ja opetettiin. Jos teille opetettiin jotain koko elämänne, niin siitä tulee totta. Tässä uskomuslaatikossa on tolkkua teille myös, koska monta kertaa sitä ovat opettaneet teille rakkaat ihmiset tai opettajat, joita olette kunnioittaneet ja rakastaneet. Siinä on tolkkua, koska kun opitte tiettyjä asioita, mukaan luettuna henkiset ja metafyysiset asiat, olette hyväksyneet tuon lähtökohdan ja vahvistaneet sen totuudeksenne. Nyt yhtäkkiä minä tulen antamaan teille täysin erilaisen perspektiivin.

Ennen kuin annan tämän teille, kerron, että se on uusi perspektiivi teille, koska tämän planeetan energia alkaa tukea ymmärryksen kehittymistä. Jos uskoitte tiettyjä asioita luonnosta ja sitten ilmestyy mikroskooppi, joka näyttää teille täysin erilaisen ajattelumallin, teidän täytyy päästä ulos tuosta vanhasta uskomuslaatikosta. Tämä on esimerkki siitä, mitä tämän viestin myötä tapahtuu.

Rakkaat ystävät, moniulotteiset asiat, jotka ovat täysin sen ulottuvuuden ulkopuolella, jossa elätte, tuntuvat teistä oudoilta ja kummallisilta. Ette voi ymmärtää moniulotteista elämää, koska se saattaa olla olemassa tavoilla, jotka eivät vastaa teidän määritelmäänne elämästä, koska teillä on vain 3D-biologia.

Ajattelumallien muuttaminen vaatii ajattelemaan uudelleen

Mitä tunnette valosta? Onko valolla elämä? Sanotte: "No, ei. Se ei täytä nykyisiä vaatimuksia. Se ei näytä lisääntyvän tai ylläpitävän itseään tiettyjen prosessien avulla", ja rastitte luettelosta asioita, jotka eivät täytä oppimaanne määritelmää elämästä. Sitten kuulette jostain laboratoriosta, ei-elämä-tiedepaikasta: valolla näyttää olevan vaihtoehto. Se muuttuu, jos ihminen on paikalla! Valo muuttaa muotoaan, jos tarkkailette sitä! Se on melkein syy-seuraus-suhde ihmistietoisuuteen. Siis minne menette tämän myötä, koska se alkaa tuoda esiin muita kysymyksiä? Mikä on elävä? Mikä ei ole elävä? Jos jokin pystyy aistimaan tietoisuutenne ja päättämään jotain sen vuoksi, onko se elävä? Mikä on teidän määritelmänne elämästä? Annan teille tämän pelkästään, koska se mitä tulee seuraavaksi, on äärimmäisen monimutkaista ja se hajottaa muita uskomusmalleja.

Taas kerran, avaamme oven aiheeseen, joka on kaunista ihmissielussa. Ihmissielu ei ole mitään sellaista, mitä teille on kerrottu. Vaikka seuraisitte Kryonin viestejä, saatte vain pintainformaatiota – yhteenvedon sielunne monimutkaisuudesta, kauneudesta ja suurenmoisuudesta.

Ihmiset käyttävät sanaa "sielu" hyvin yksinkertaisesti. Laivalla raportoitte, miten monta "sielua on aluksessa". Se viittaa ihmisten määrään, koska niin te näette sen. Sitten käännytte henkisen opetuksen puoleen ja kysytte: "Mikä sielu on?" Vastaukset joita kuulette, sisältävät monia kuvauksia, mutta suurin osa niistä on lineaarisia – yksi sielu, yksi ihminen.

Rakkaat ystävät, teillä on sielu ja se on kanssanne elämän ajan. Tietäkää kuitenkin tämä: tuo sielunne oli olemassa, ennen kuin tulitte tälle planeetalle, ja tulette maailmaan sen kanssa, elätte sen kanssa ja sitten lähdette tältä maapallolta, ja sielu menee verhon toiselle puolelle. Sielu on Jumalan tapaan ikuinen. Se on osa kaiken henkistä järjestelmää. Onko siis mieleenne juolahtanut, että sielu saattaisi olla "oikea sinä"? Ihmisosa on väliaikainen, ja sielu on pysyvä. Silti monet uskovat edelleen, että se tulee planeetalle yhden kerran. Monet kertovat teille, että sielu on täällä vain jonkin aikaa ja lähtee sitten pois, eikä se koskaan enää palaa. On monia eroavuuksia ja ajatuksia.

Intuitiivisimmat ajatukset sielusta

Tarkastellaanpa planeetan alkuperäistä intuitiivista informaatiota ihmissielusta, ennen kuin se vesittyi aiheeseen liittyvistä sääntö- ja muunnelmasukupolvista. Tämän planeetan alkuperäiset henkiset järjestelmät – ihan alkuperäiset – näkivät sielun reinkarnoituvana olentona, joka jatkaa takaisintulemista. Nuo järjestelmät näkivät myös sen energian, jota kutsuisitte tänä päivänä "karmaksi". Karma määriteltiin niiden omien entisten ihmiselämienne energioiden ilmaisemisena, jotka tuotiin nykyelämäänne. Melkein kolmannes planeetasta uskoo edelleen tällä tavalla. Yli kaksi miljardia ihmistä tällä planeetalla uskoo reinkarnaatioon elämäntapana. Nämä käsitykset ovat intuitiivisimpia, joita voitte löytää tältä planeetalta, ja hyvin usein varhainen intuitio edustaa ydintotuutta.

Monimutkaisuus

Tämän päivän modernissa henkisessä yhteisössä sielusta tulee usein hyvin lineaarista ja yksinkertaista informaatiota – se on melkein kuin "taantunut" kummalliseksi lasten versioksi. Se toteaa, että teillä on tosiaankin sielu Jumalalta. Ollessaan täällä maan päällä teidän kanssanne, se on jotenkin saastunut entisestä ihmisyydestä (likainen tullessaan tänne). Sitten kun kuolette, sitä rangaistaan ikuisesti, ellette te usko oikeita asioita. Näettekö, miten tämä eroaa suuresti ensimmäisestä intuitiivisesta uskomuksesta? Havainto Jumalasta on muuttunut kaikkea rakastavasta luojasta ihmisen kaltaiseksi isäksi ja tuomariksi (puhumattakaan piinaavan paholaisen luomisesta rankaisemaan sieluja).

Totuus on monimutkaisempi

Niille jotka seuraavat metafyysisiä opetuksia, vastauksesta kysymykseen: "Mitä tapahtuu kuollessanne" on tullut aina vain monimutkaisempi. Olen istunut edessänne monta kertaa ja antanut informaatiota sielun jakautumisesta. Olen myös pyytänyt teitä tutkimaan kysymystä: "Mikä korkeampi itsenne on?" Onko se sielunne korkeampi osa vai teidän korkeammalla värähtelevä osanne? Missä se on? Sitten kerron teille, ettei ole sellaista asiaa kuin "missä", kun kyse on moniulotteisuudesta. Paikka on lineaarinen ajatus, ja jos kerron teille, että sielu on kaikkialla koko ajan, kaikissa galaksin osissa, se on hyvin hämmentävää teille. Sitten kysytte: "Missä minä sitten olen?" Vastaus on "kyllä".

Sielunne on osa luovaa lähdettä, joka on moniulotteinen ja kaikkialla koko ajan. Monille tämä merkitsee, että sielunne on osa Jumalaa. Se ei ole paikallinen ja se on kaikkialla. Se ei myöskään pelkästään tule tänne teidän kanssanne. Rakkaat ystävät, sielunne on edelleen myös "tuolla" universumissa, vaikka te kuljette täällä. Sitä on vaikea tajuta, eikö vain?

"Hetkinen, Kryon, tarkoitatko, ettei sieluni ole täysin kehossani?" Juuri niin. Miten teillä voisi olla korkeampi itse (sielu), jos se olisi kokonaan kehossanne? Osan korkeampaa itseänne täytyy myös olla jossain muualla, sillä se sisältää aivan liikaa energiaa ihmiskehon sisällettäväksi. Siis jos tämä on totta, niin sielunne on ainakin kahdessa osassa. Sitten alatte oivaltaa, että tämä on sielun jakautumisen perustekijä. Tuo sana "jakautuminen" on väärä, koska myös se on ehdottoman lineaarinen käsite – teillä on yksi asia, ja sitten puukko tulee esiin ja teillä on kaksi. Se on jakautumista. Ei se ole sellaista. Se on kuitenkin ainoa käsite, jota voin käyttää. Teillä ei ole sanaa, joka on jakamisen yhdistyminen tai yhteensulautuminen. Yksi sielu voisi myös olla osa miljoonaa. Tätä ei yksinkertaisesti ole teidän ymmärryksessänne. Sitä ei vain ole. Niinpä se mitä tulee seuraavaksi, on vielä vaikeampaa. Kaikki tämä mitä olen kertonut teille, on esittelemässä sen monimutkaisuuden, jota monet ovat kutsuneet "vaihdokkaaksi".

Vaihdokas

Kanavoinnissa jonka annoimme hetki sitten [seminaarissa], istuimme opettaja Marilyn Harperin vieressä. Rakkaat ystävät, kun hän kanavoi, hän sulkee silmänsä ja sitten avaa ne – ja hän on joku muu. Tämä olemassaolomalli alkoi kokemuksen jälkeen, jota hän oli kutsunut "vaihdokkaaksi". Hänen kokemuksensa on hyvin dokumentoitu, ja se miten hän kuvaa sitä, vastaa metafysiikan kuvausta vaihdokkaan toimintatavasta. Puhutaanpa vaihdokkaasta ja siitä, miten sen pitäisi toimia perusmuodossaan. Tässä on havainto:

Hoidatte omia asioitanne oman sielunne kanssa, ja sitten jonkin epätavallisen asian vuoksi, jota kuvaamme pian, toinen sielu tulee elämäänne! Tuloksena on, että teistä tulee niin erilainen, ettei teitä edes tunnista samaksi, joka olitte aiemmin. Se on niin hätkähdyttävän erilainen, kuten tilanne oli opettaja Marilynin kohdalla, että jopa hänen poikansa kysyi: "Mitä olet tehnyt äidilleni?" Näin merkittävä tuo muutos on, ja ihmiselle on vain yksi vastaus: vaihdoitte sielua – se oli vaihdokaskokemus.

Siis havainto on, että sielu jonka kanssa synnyitte, menee jotenkin pois tai pysyy jotenkin takapenkillä, ja toinen sielu tulee jotenkin sisään. Jälleen kerran, sitä kutsutaan "vaihdokkaaksi". Niinpä ennen kuin puhumme yhtään enempää siitä, mitä todellisuudessa saattaisi tapahtua, haluan kertoa, milloin tätä vaihdokkuutta tapahtuu eniten.

Vaihdokkuuden kausaliteetti

Se on kaunis tarina, ja tässä huoneessa on niitä, jotka ovat kokeneet sen. Ihmisille on tavallista kokea se hätätilanteessa – on se sitten onnettomuus, sairaalareissu tai jotain kotona, jolloin tapahtuu ns. kuoleman lähikokemus. Tuokin termi on nimetty väärin. Määritelmänne kuolemasta on hyvin lineaarinen, ja tieteellisesti monet ovat kuolleet monta kertaa leikkauspöydällä. Tätä tapahtumaa metafyysikot ovat kutsuneet "kuoleman lähikokemukseksi". Kutsumme näitä tapahtumia samaksi asiaksi – kuoleman lähikokemukseksi.

Jos puhutte jollekin, jolla on ollut kuoleman lähikokemus, tarinat vaihtelevat. Mielenkiintoista kyllä, ne eivät ole aina positiivisia. Tämä liittyy sen tietoisuuteen, jolla on ollut tuo kokemus. Mutta puhutaanpa tässä tapauksessa niistä, joilla on korkea tietoisuus, joilla on ollut tuo kokemus ja jotka ovat tulleet takaisin muuttuneena.

Kuoleman lähikokemus ja aivot

Mitä kuoleman lähikokemuksen aikana tapahtuu? Ensinnäkin se ajatus on naurettava, että te kuolitte. Kuolitte vain kliinisesti. Tietäisitte, jos olisitte kuollut. Mutta teille ja tietoisuudellenne kuolema on ollut lähellä. Kun on edes alkuaavistus siitä, että elämälle välttämättömät järjestelmät lakkaavat toimimasta – lakkaa hengittämästä, sydän pysähtyy ja järjestelmät joiden pitäisi toimia hapella, eivät saa happea – se lähettää signaalin aivoille: "Kuolema on tulossa." Aivot tekevät silloin jotain, mitä ette ole koskaan oivaltaneet – aivot itse asiassa pyörittävät ohjelman tätä varten.

Kun aivot alkavat oivaltaa, että kuolema uhkaa, tapahtuu jotain kaunista: se on varaventtiili. Se on hyväntahtoinen tietoisuus, joka tulee suojelemaan teitä siltä, minkä teille on kerrottu olevan kuoleman kauhua. Se alkaa antaa teille ihania tunteita hyväntahtoisuudesta ja valosta, ettekä koskaan unohda sitä. Se on yleistä melkein kaikille niille, jotka kokevat positiivisen kuoleman lähikokemuksen. Se on yleistä myös niille, joiden olette ehkä nähneet oikeasti siirtyvän rajan taakse. He eivät huuda kauhuissaan. He lähtevät rauhallisesti ja usein hymyillen. Tämä on lahja tajunnan kemiassa – antaa jokaiselle ihmiselle tilaisuus mennä elämästä toiseen rauhassa.

Kuoleman lähikokemuksesta. Ne jotka kokevat tämän ohjelman, näkevät usein itsensä tunnelissa, kenties näkevät upean valon ja tuntevat Jumalan täydellisen rakkauden, eivätkä he pelkää. Kerronko teille, ettei tämä pidä paikkaansa? En. Tämä on ohjelma, ja kerron teille, että tämä pitää hyvin paikkansa. Aivonne on ohjelmoitu totuuteen, ja niinä kertoina jolloin kuolema näyttää uhkaavan tai voivan uhata, keho ei tiedä eroa. Se ei tiedä, kuoleeko se vai ei, mutta se alkaa ajaa hyväntahtoisen rakkauden ohjelmaa, jotta saatte tuntea totuuden siitä. Se alkaa näyttää teille toista puolta.

Totuus on, että te, tietoisuutenne, jatkatte. Kuolema on tulossa, mutta se on kaunis! Ei tapahdu sammumista, rakkaat ystävät. Ei ole kauhutarinaa. Ei ole pahaa aavetta, joka lähestyy teitä viikatteen kanssa. Sen sijaan tulee toinen rakastava ja kaunis todellisuus, ja kaikki on ok. Kuunnelkaa: tämä on ydintotuus, joka on "kaapeloitu" soluihinne, sydämeenne ja aivoihinne. Käpylisäkkeenne herää, ja kaikki toimii yhdessä näyttäen sen teille, jotta te ette pelkää. Se on Jumalan rakkautta. Se on kuolemaohjelma, mutta rakkaat ystävät, usein selviydytte ja tulette takaisin tuosta kokemuksesta ikuisesti muuttuneena.

Koska tämä kuolemaohjelma alkoi pyöriä, mutta ette kuitenkaan kuolleet, saitte väläyksen henkisestä ydintotuudesta. Sitten tulette pois kuoleman lähikokemuksesta, ja yhtäkkiä kaikki näyttää erilaiselta elämässänne. Voi pojat, se on erilaista. Joillekin teistä se on niin erilaista, että se mitä olette tehneet (valmistautukaa), parantaa sielunne kokemusta seuraavalle kehitystasolle. Käsitättehän, että sielunne on nyt 3D:ssä? Parempi sielu on sellainen, joka ei ole 3D:ssä. Se on sellainen, jolla on ollut kuoleman lähikokemus. Se ylittää kaiken, mitä olette ehkä koskaan kokeneet tähän mennessä elämässänne, ja muututte niin paljon, että näytätte kuin toiselta ihmiseltä. Joskus teihin vaikutetaan niin paljon ja menette niin paljon yli sen, kuka olitte aiemmin, että joku saattaa kysyä, mitä tuolle "toiselle ihmiselle" tapahtui. Ymmärrättekö, mitä sanon?

Yksi on monta

Saitteko toisen ihmisen sielun? Vastaus on "ei". Se on kiistanalaista, eikö vain? Mutta miksi näyttää siltä, että saitte? Okei, ajatelkaa nyt laatikon ulkopuolella. Tunnistetaanpa, mitä sielussanne on. Sisältääkö sielunne mahdollisesti perheenjäsenet tai ne, jotka olette tavanneet entisissä elämissä ja jotka ovat yhdistyneet sieluunne? Vastaus on "kyllä". Sielunne ei ole teidän omanne, rakkaat ystävät. Siinä on perhe!

Onko sielussanne nyt vain yksi tietoisuus teistä juuri nyt, vai onko siinä myös tietoisuus siitä, kuka olitte ennen maan päällä? Näettekö, mitä tarkoitan? Miten monta "persoonallisuutta" siinä on?

Olen sanonut tämän aiemmin. Te olette lineaarisia! Haluatte katsoa peiliin ja sanoa: "Yksi ihminen, yksi sielu. Yksi heijastus ja yhdet kasvot, yksi sielu. Omistan oman sieluni, eikä siinä ole muita kuin minä." Mutta entä kaikki ne auttajat ja oppaat, jotka tulevat teidän kanssanne? Missä luulette niiden asuvan? Katossa? Missä ovat ne energiat, kuka olitte entisissä elämissä? Ne asuvat sisällänne! Seurue josta puhumme, on teidän. Se on sisällänne. Se tulee sielunne myötä. Te satutte vain olemaan vastuussa tuosta kauniista, selittämättömästä ja moniulotteisesta jutusta, jota kutsutaan "merkabaksi", ettekä tiedä, että se sisältää osia teistä ja auttajistanne ja perheestänne. Laulatte kaikki tuota laulua valossa, josta olemme puhuneet. Se on monimutkaista. Merkaba on kulkuneuvo, johon sielunne on pakattu, eikä sekään ole kokonaan täällä. Se on vielä monimutkaisempi. Siinä on paljon!

Takaisin vaihdokkaaseen. Tiedättekö, missä muualla saattaisitte nähdä tämän vaihdokaspiirteen? Se on kehittyneissä sieluissa, joilla tapahtuu valtava herääminen, ja se kiskaisee heidät pois vanhasta energiasta ja laittaa johonkin täysin uuteen ja moniulotteiseen, ja se näyttää täysin erilaiselta. Näette sitä joka päivä uskonnoissa ympärillänne, kun joku herää Jumalan rakkaudelle. Sillä ei ole merkitystä, mikä tuo uskonto on, sillä rakkaus on rakkautta.

Olemme kertoneet teille tämän aiemmin. Sillä ei ole merkitystä, mikä uskomusjärjestelmä on, sillä usein tulee aika, jolloin ihminen on rypenyt vanhassa energiassa vuosia ja sitten hän kokee massiivisen tietoisuusmuutoksen. Kenties tapahtuu parantuminen, tai pastori tai shamaani paljastaa Jumalan rakkauden, ja tuohon ihmiseen iskee täysin uusi oivallus, että hän sisältyy Jumalan rakkauteen.

Siis jos tämä tapahtuu, ovatko he vaihdokas? Oletteko koskaan haastatelleet heitä? He sanovat: "Eilen olin toinen ihminen ja tänään olen toinen. En koskaan tekisi, mitä tein ennen, koska tänään minulla on Jumalan rakkaus." He saattavat siteerata pyhää kirjoitusta teille todisteena, koska heille se on ehdottomasti ydintotuus – rakkaus! He tuntevat sen sydämessään, ja he tietävät olevansa erilainen. Tämä ei eroa paljon vaihdokkaasta, eihän?

Mitä todellisuudessa tapahtuu

Tätä kokemusta on oikeastaan kahdenlaista ja muutama sävy sillä välillä. Ensimmäinen on, kun yksilöllä on tapahtunut itsensä löytäminen ja hän aloittaa sisäisen henkisen kehityksen. Toinen on, kun ei näytä olevan mitään itsensä löytämistä, mutta kuoleman lähikokemus tai vastaava sallii aivojen pyörittää tuon kuolemaohjelman. Mutta kumpikin näyttää hyvin samanlaiselta, eikö vain? Marilynin tapauksessa kyse oli lääketieteellisestä operaatiosta. Jokin operaatio on hyvin usein katalyytti tälle. Teidät viedään paikkaan, jossa ette ole normaalisti, ja usein saatte rauhoittavia lääkkeitä. Tämä on katalyyttistä aikaa, ja hyvin usein tämä on aikaa, jolloin sielu sanoo: "Oletko valmis seuraavaan askeleeseen? Et tee sitä, mitä varten sinä tulit." Ja jollain tasolla te sanotte: "Voi pojat, että olen valmis. Mennäänpä sitten!" Sitten tulette pois erilaisena, mitä olitte mennessänne. Mutta tarvitsitte hätätilannetta puskemaan tuon päätöksen, tai kuoleman lähikokemusta.

Kuunnelkaa. Kerron teille jotain, mikä teidän pitäisi tietää: te ette saa toista sielua. Saatte oman sielunne (itsenne), parannettuna versiona.

Olemme kertoneet teille aiemmin, että profeetat joita kulki menneisyydessä, ja jotkut jotka edelleen kulkevat täällä, pystyivät muuttamaan fysiikkaa ja ilmaisemaan henkistä hyväntahtoisuutta niin paljon, että halusitte vain istua heidän jalkojensa juuressa. Sinne missä he kulkivat, kasvoi kukkia välittömästi ja eläimet seurasivat heitä. He pystyivät muuttaman fysiikkaa ruuaksi ja luomaan elämän ihmeitä. Tämä on sielu, joka toimii hyvin, hyvin korkealla tasolla. Ainoa ero heidän ja teidän välillä on se, missä määrin sielunne on täysin aktivoitu luovan lähteen (Jumala) rakkaudella ja voimalla. Kuulitteko tämän? Useimmat ihmiset tulevat sisään toimien noin 30 prosentissa. Mestari on 90 prosentissa! Jos menette sairaalaan 30 prosentissa ja tulette pois 45 prosentissa, kukaan ei tunnista teitä! Teissä on kaikki erilaista. Mutta se on oma sielunne, joka on kehittynyt.

Missä te olette?

Missä te olette kaikessa tässä? Tähän saakka vaihdokas on ollut hyvin erityislaatuista hyvin monille, ja kerron teille, että tässä huoneessa on vaihdokkaita, jotka eivät kutsu itseään sellaiseksi. Voitteko osoittaa kohdan, jolloin saitte jonkin ahaa-elämyksen? Kenties nukahditte yhdenlaisena ja heräsitte toisenlaisena, koska nyt tajuatte jotain? Kenties se oli ajankohta, jolloin sallitte itsenne puhua tavalla, joka sanoi: "Henki, olen valmis menemään seuraavaan askeleeseen", ja muutuitte siinä ikuisiksi ajoiksi?

Vaihdokas ja vaihdokkaan energia

Minäpä kerron teille henkisestä perusoletuksesta. Jokaisella ihmisellä on vapaa valinta, mutta hän ei voi mennä taaksepäin, alemmalle ja kehittymättömälle sielutasolle. Lähtökohta: te ette voi mennä taaksepäin! Jos kuitenkin yritätte sitä käyttäen omaa vapaata valintaanne, teillä on toimintahäiriöitä ja tasapainottomuutta. Mutta te ette voi saada takaisin tai vangita vanhempaa energiaa. Mennään vain yhteen suuntaan – ylöspäin.

Opettaja Marilyn puhuu jälleenyhdistymisestä "vanhaan sieluunsa". Tämä on lineaarinen ajatus, mutta se mitä tapahtui, on hyvin totta. Hän pystyi aloittamaan uuden askeleen sielunsa evoluutiossa. Hänellä oli se ajatus ja sen tunnistaminen, että hän pystyi yhdistymään jälleen myös sielunsa alempaan energiaan ja ottamaan takaisin hyvät asiat, joita siinä oli – muistot, lapset, syntymät. Tämä on kypsyyttä ja tasapainoa, kyeten katsomaan itseään, antamaan anteeksi ja kehittymään. Siis kyse ei ollut niinkään jälleenyhdistymisestä vanhaan sieluun ennen vaihdokaskokemusta, kuin koko sielun kehittymisestä uudelle, korkeammalle tasolle, jotta hän voisi opettaa tätä muille. Hän pystyi yhdistämään kehittyneen itsensä menneisyyteen tavalla, joka oli kypsä ja tasapainoinen ja jossa oli tolkkua.

En halua, että tämä informaatio otetaan vastaan pettymystä tuottavalla tavalla. Haluan teidän ymmärtävän sielunne evoluutioprosessin suurenmoisuuden. Tätä tapahtuu useammin, kuin luulette. Onko edessänne istuva mies vaihdokas? Jos haluaisitte tarkastella valtavirtametafysiikan määritelmää, sanoisitte: "Kenties." Hän muuttui henkilöstä toiseksi. No, se vei häneltä useita vuosia, mutta hän muuttui silti. Onko se vaihdokas? Vastaus on "ei". Kuitenkin jos katsotaan hänen aiempaa elämäänsä, se on niin erilaista, että monet jotka tunsivat hänet silloin, sanoisivat: "Milloin sinusta tuli hullu?" Näin on, koska hän ei ole yhtään se mies, joka hän oli tai jonka vieressä he työskentelivät. Jotkut ovat sanoneet, että näin on, koska jollain pimeällä olennolla on ote hänestä ja tämä on muotoillut uudelleen hänen elämänsä. Se oli heidän todellisuutensa, koska niin heille oli opetettu tapahtuvan.

Tässä on toinen henkisyyden perusolettamus. Ne jotka ovat alemmassa energiamallissa, eivät voi katsoa toista korkeammassa mallissa ja ymmärtää sitä. Heidän täytyy kokea se ymmärtääkseen. Siksi kaikki mikä on kehittynyttä, vaikuttaa typerältä tai pahalta niistä, jotka eivät ole itse siinä. Jälleen kerran, voitteko selittää värit ihmiselle, joka näkee vain mustaa ja valkoista? Istutte puhumassa ystävienne kanssa sinisen ja vihreän sävyistä, ja mustavalkoihminen pitää teitä kaikkia vähän hulluina. Ette voi katsoa kehittyneempää ajattelumallia ja pitää sitä loogisena tai toimivana. Näette omalla havaintotavallanne vain väärinymmärryksen sumua tai kenties mielettömyyttä.

Rakkaat ystävät, haluan antaa teille totuuden. Edessä näkemänne miehen sielu on kehittynyt vähitellen sellaiseksi, mitä näette nyt. Hän ei ole vaihdokas. Mutta se mitä Marilynille tapahtui, tapahtui hetkessä. Tämä on se iso ero, mikä on kuoleman lähikokemuksella ja sillä, mitä on tapahtunut monille vähitellen. Alatte herätä suurempaan totuuteen, ja sitten jos olette riittävän itsevarma ja rohkea, sanotte: "Tiedän, että on enemmän! Rakas Henki, rakastan sinua! Jumala, luotan sinuun! Näytä minulle, mitä minun täytyy tietää!" Sitten olette valmis saamaan vahvistuksen, koska juuri niin kumppanini tässä tuolissa teki 30 vuotta sitten. Insinöörinä hän halusi vahvistuksen siitä, että se oli totta, ja hän sai sen sydämeensä tavalla, jonka vain hän voi tietää. Tämän planeetan vanhat sielut alkavat herätä suurempaan totuuteen – totuuteen joka puhuu suurenmoisesta suunnitelmasta ja siitä, miten sielunne kehittyy nyt maan päällä ja mitä tapahtuu ympärillänne.

Rakkaat ystävät, tällä planeetalla on valoevoluution alku. Jotta se tapahtuu nopeammin, pimeys paljastuu. Se on jo alkanut tapahtua. Kaikki nämä asiat, rakkaat ystävät, edustavat alkua enemmälle valolle ja ihmisluonteen evoluutiolle.

Vanhat sielut, teidän sielunne alkaa herätä. Vaihdokas on tulos kehittyneen sielun nopeasta heräämisestä. Tämä ei heikennä tuota kokemusta. Se parantaa sitä.

[Lee kääntyy Marilynin puoleen, joka istuu hänen vieressään, kun Kryon sanoo seuraavan.]

"Olet todella suurenmoinen, rakas, ja kaikki se mitä olet käynyt läpi, Marilyn, on myös suurenmoista, ja se jatkuu, koska sielusi evoluutio ei ole valmis."

Kuunnelkaa tarkkaan: teillä kaikilla on tämä. Teillä on kyky herätä suurempaan totuuteen pelkästään tutkimalla, nostamalla kätenne ja sanomalla: "Rakas Jumala, jos se on totta, näytä minulle." Se on oikeudenmukainen pyyntö ja sitä kunnioitetaan. Näin homma toimii erittäin monilla, rakkaat ystävät. Tämä on se viesti, joka teidän tarvitsi kuulla tänään.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.