SUURIN ARVOITUS

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

22.6.2019 Mt. Shasta, Kalifornia

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tästä tulee klassikko, sillä Kryon selvittää hyvin kiistanalaista aihetta: "Ottaen huomioon sen matalan tietoisuuden joka planeetalla on ollut aioneita, onko meillä oikea totuus Jumalasta vai ainoastaan lasten versio?" Kun alkaa analysoida sitä, meillä näyttää olevan maailmanlaajuisesti hyvin toimimaton uskomus jostain hyvin, hyvin kauniista ja majesteettisesta. Kryon sanoo: "Tämä ei ole isänne maailmaa." Asiat kehittyvät niin, että Jumalasta tulee elegantimpi niille, jotka alkavat katsoa.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Mt. Shastalla.

*******

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Seuraavassa on tarina planeetan hyvin vanhasta ja historiallisesta tietoisuudesta, joka alkaa hajota kehittyvien vanhojen sielujen vuoksi. Kutsun tätä viestiä "Suureksi arvoitukseksi".

Se on nimittäin mahtava tarina. Se on tarina ihmistietoisuudesta ja tavastanne ajatella ja toimia, ja se on tarina siitä, mitä historiassa on tähän mennessä tapahtunut tavassanne hahmottaa Luoja.

Suuri yhteisymmärrys

Eikö olekin kiehtovaa tarkastella ihmisiä ja nähdä, mihin he ovat uskoneet tietyissä historian risteyksissä? Tänä päivänä, tällä hetkellä, on se yhteisymmärrys, että ihmiset uskovat yleisesti ottaen kuoleman jälkeiseen elämään. Sanotaan, että tilastollisesti yli 80 % kaikista miljardeista ihmisistä uskoo tähän epämääräiseen kuoleman jälkeiseen elämään. Siksi kutsumme tätä uskomusta olennaiseksi tai luontaiseksi. Se on vaistomainen intuitio, jonka kanssa synnytte. Siksi on jo se siemenuskomus, että on enemmän – enemmän kuin teidänlaisenne elämä tällä planeetallanne. Täytyy olla jotain sen yli, mitä näette – jotain mikä on ehkä moniulotteista.

On myös se yhteisymmärrys – lopultakin – että tämä Luova Lähde on yksi ainoa – yksi Jumala. Tämä johdattaa teidät laajempiin kysymyksiin tästä yhdestä ja ainoasta Luovasta Lähteestä, joka on sen ulkopuolella, mitä voitte nähdä, ja joka pystyy luomaan – teidät. Myös tuosta kysymyksestä on yhteisymmärrys. Melkein yleismaailmallisesti tällä planeetalla, kaikissa uskomusjärjestelmissä, on jotain suurempaa, kuin biologinen kehonne. On tavallaan "henkinen kulkuneuvo", jolla kuljette – sen nimi on sielu ja se on ikuinen. Olette täällä jonkin aikaa, ja sitten siirrytte johonkin muuhun, ikuisesti. Siis kun olette täällä nyt, on se yleinen lähtökohta ja yhteisymmärrys, että on tuo yksi Luoja ja on ihmissielu.

Tänä aikana on mielenkiintoista myös, että väitätte teillä olevan vapaa henkinen valinta. Tämä vapaa valinta nähdään hyvin positiivisena ajatuksena. "Minulla on vapaa valinta", sanotte. "Minua ei pakoteta mihinkään uskomukseen. Voin valita omalla tietoisuudellani ja intuitiollani ja uskoa, mitä haluan." Tosiaankin, tämä kuulostaa hyvin positiiviselta ja oikealta. Kuitenkin, rakkaat ystävät, jonkin positiivisen sijasta se on turhautumisen aihe – arvoitus. Miksi? Koska, vanha sielu, istut täällä sen historiallisen matalamman tietoisuuden tuotteena, joka alkaa hajota henkisen logiikan puutteesta. Alatte esittää kysymyksiä tässä uudessa kehittyvässä energiassa. Minäpä selitän.

Kun synnytte tälle planeetalle, lapsena teillä on monia tilaisuuksia katsella ja oppia luomisen arvoituksesta. Ette vielä pohdi laajempia henkisiä ajatuksia, kun kasvatte – ette oikeasti. Saatatte kuulla niistä, teillä on sanoja niille ja teille saatetaan myös opettaa lauluja niistä, mutta ette älyllisesti pohdi luomisen suurenmoisuutta ja syvällisyyttä, kunnes olette vanhempi. Kunnes pystytte esittämään omia loogisia kysymyksiänne, teillä on ympärillänne yksinkertainen ja hyvin vakuuttava malli, jota te koette. Se ei ole välttämättä henkinen, mutta se on malli jostain samanlaisesta. Tässä kulttuurissa kutsumme sitä "joulupukki-ilmiöksi".

Joulupukki-ilmiö

Joulupukki on kaikennäkevä ja kaikentietävä hyväntahtoinen olento, joka tuntee teidät. Se on mies (tietysti, aivan kuten Jumala), joka tietää, missä asutte ja oletteko kiltti vai tuhma. [Naurua] Enkö ole oikeassa? Tämä on joulupukkimalli, ja riippuen siitä, mitä teette lapsena, teille tulee lahjoja tai ei tule. Siis on jo tämä rakenne. Tässä on jokin näkymätön voima, joka tietää, kuka olette, joka katselee teitä koko ajan ja joka on valmis tuomitsemaan käyttäytymisenne: kiltti vai tuhma, lahjoja vai ei.

Tämä lähtökohta koetaan ja eletään kasvuvuosina, ja lapsi uskoo sen. Hän on täysin tietoinen siitä. Lisäksi tässä suuressa illuusiossa on usein rakastavat vanhemmat, jotka tukevat mallia. He edistävät tätä illuusiota, koska se on hauskaa ja koska siinä voi olla yllätyksiä, rakkautta, onnellisuutta, perinne ja perheen tyytyväisyyttä. Se on joulupukki-ilmiö.

Kun olette noin 7-vuotias tai vähän vanhempi, totuus usein paljastuu. Olette tarpeeksi vanha, että on jo omaa "alkujärkeä", ja lopulta oivallatte tuon petoksen, hyväksytte sen hauskaksi ja sitten edistätte sitä myös omien lastenne kohdalla. Mutta tapahtuu mielenkiintoisia asioita. 7-vuotiaasta 10- tai 11-vuotiaaksi (lapsesta ja sukupuolesta riippuen) ovat erittäin mielenkiintoisia, koska silloin vakiinnutatte tuon arvoituksen. Kerron teille, mitä tapahtuu.

Arvoitus esittäytyy – tai sitten ei

11- tai 12-vuotiaana ette ole vielä siinä iässä, jossa pohditte elämää ja luomista, mutta olette tarpeeksi vanha aloittaaksenne valitsemisen ja kysymykset omasta olemassaolostanne. Tuolloin saatte nähdä, mitä vanhempanne ovat tehneet tällä samalla arvoituksella. Useimmat kulttuurinne lapset katsovat tarkkaan, mitä vanhemmat uskovat Jumalasta, ja sitten matkivat sitä. Se on itse asiassa hyvin uskomaton prosessi kaikilla teillä. Se on opettamista ja kouluttamista suunnittelematta, ja koska lapset katsovat aikuisilta, miten selviydytään ja ollaan olemassa, niin ei ole oikeastaan intuition mukaista kysyä – vielä.

Murrosikää aloittavan mieli alkaa yhdistellä asioita siinä, mitä olette nähneet koko elämänne uskonnosta ja palvonnasta, ja se tulee suoraan vanhemmiltanne ja heidän ikätovereiltaan. Ensinnäkin näette heidän tekevän monien muiden aikuisten kanssa samoja asioita uudestaan ja uudestaan. Tämä tuo valtavaa uskottavuutta teille. Näette, että heillä on päällään jotain erityistä, ja näette heidät palvonta-asennossa (usein vain kerran viikossa). Näette kenties joidenkin heistä rukoilevan ja itkevän. Riippuen siitä, missä olette, näette ehkä joitain autoritaarisia johtajia, jotka siteeraavat tärkeältä kuulostavia pyhiä kirjoituksia ja antavat opillisia ohjeita.

Näette heidän kaikkien tekevän tätä valtavassa rakennuksessa – ja sekin on tärkeää: kuka rakentaa nämä rakennukset? Vastaus on: "Joku erittäin tärkeä", koska rakenteet ovat suuria ja maksavat omaisuuden. Teille kerrotaan, että jotkut näistä rakennuksista ovat satoja vuosia vanhoja, ja sitten alatte ymmärtää, tiedostaa ja oivaltaa, että tämän kaiken täytyy olla "se tapa", koska historiassakin on tehty juuri niin, kuin vanhempanne tekevät.

Syntymästä nuoreksi murrosikäiseksi saakka nuoret saattavat sanoa: "Katsokaa aikuisia! He uskovat sen 100-prosenttisesti. He pukeutuvat tilanteen mukaan. Katsokaa, myös organisaatiolla on asut tilanteen mukaan (siitä se näyttää lapsesta). Miljoonia käytetään rakennuksiin, ja se kaikki on hyvin uskottavaa." Kaikki tämä on asioiden tapa toimia, ja se on totta.

Rakkaat ystävät, tuossa kohtaa lapsi ei esitä mitään kysymyksiä. Hän pelkästään katsoo, osallistuu siinä määrin, kuin voi, ja hänet on lähtemättömästi leimattu toimilla, joita hän tarkkailee elämän realiteettina. Ajattelematta, lapsista tulee aikuisia. Ajattelematta, monet lapset kasvavat sitten aikuiseksi, kaikkien ihmisten suurin ongelma täysin ratkaistuna heidän puolestaan: he tietävät, kuka Luoja on, ja kaikkiin kysymyksiin elämästä ja sielusta vastataan nyt jotenkin oletusarvoisesti tuhansilla sivuilla vanhoja pyhiä kirjoituksia, asuja, protokollia ja epämääräistä joulupukki-ilmiötä, josta jotenkin tuli myös opillinen ja "Jumalan tapa". Minäpä puhun siitä.

Tämänhetkinen ajattelu

Eikö olekin mielenkiintoista, että tämän planeetan nykyinen uskomus universumin Luojasta on tullut tähän? Miljardit ja miljardit uskovat hyväntahtoiseen ja rakastavaan yhteen luomakunnan Jumalaan, ja tässä on tuo tarina.

On valtava rakastava ja näkymätön voima. Kutsu sitä, miten haluat – Jumala, Henki, Luoja. Tämä näkymätön voima tuntee sinut ja tietää nimesi ja sen, milloin olet paha tai hyvä, ja sinun on parempi olla varuillaan, koska lähtiessäsi tältä planeetalta tuohon kuoleman jälkeiseen elämään, johon uskot, saat palkinnon tai rangaistuksen . Kuulostaako tämä tutulta? Se tämän planeetan tietoisuus on tällä hetkellä. Miljardit uskovat, että rakastava Luoja kiduttaa teitä ja teidän lapsianne, jos ette noudata niiden laatimia sääntöjä, joilla on nuo asut. Teille annettiin vapaa valinta, ja sitten teidät tuomittiin välittömästi tuosta valinnastanne (vanhat kirjoitukset kertovat teille tämän).

Siis, sanotaan mitä?

Miltä kuulostaa tähän mennessä? Onko tässä tarinassa missään kohtaa "henkistä logiikkaa"? Miten moni tarkastelee säännöllisesti kaikkea tätä ja esittää seuraavia kysymyksiä: "Pitääkö tämä paikkansa? Eikö tämä pidä paikkaansa? Toistanko pelkästään jotain, minkä olen oppinut lapsena? Onko muuta, mitä en ymmärrä vielä?" Vastaus siihen, miten moni kysyy, on "ei kovin moni". On jotain, mikä on estänyt teitä esittämästä näitä kysymyksiä, rakkaat ystävät, ja se jokin alkaa muuttua.

Tällä planeetalla on ollut hyvin synkkä ja johdonmukaisesti kehittymätön tietoisuus hyvin pitkään. Lähestyitte lopun aikaa sellaisena, kuin tunsitte sen, ja teidän oli määrä käydä läpi taas uusi sota lähestyttäessä vuotta 2000. Se olisi kaiken loppu. Rakkaat ystävät, tiedätte tämän, sillä se oli aikanne profetia tällä planeetalla.

Mies joka istuu tuolissa (Lee), kävi läpi kylmän sodan ja näki ajan, jolloin kahdella maalla oli 50.000 ydinasetta osoitettuna toisiaan kohti. Kuolinvuoteellaan Leen isä lausahti nämä sanat: "Olen pahoillani, että toin sinut tähän maailmaan tänä aikana. Selviytymisestä ei ole todellakaan toivoa. Saamme ydinsodan. Olen pahoillani." Hän oli käynyt läpi toisen maailmansodan ja tiesi, mitä tapahtuisi seuraavaksi. Tämä oli ennuste, myös hänen kirkossaan, ja näytti siltä, että ihmiskunta toistaisi historiaa ja jatkaisi sotaa. Mutta se olisi viimeinen sota tällä kertaa. Sitä kutsuttaisiin kolmanneksi maailmansodaksi, ja se olisi lyhyt. Miljardit uskoivat tämän ja olivat varautuneita siihen. Sitä ihmiset yksinkertaisesti tekevät ja olivat tehneet kautta historian. Isä oli hyvin järkyttynyt siitä, että hänen poikansa täytyisi käydä se läpi! Tämä oli hänen todellisuutensa.

Ihmiskunta on sotinut ja sotinut aioneita, kaikki sodat näinä matalan tietoisuuden aikakausina. Yksi sota johti toiseen, eikä tuntunut olevan mitään akaasista muistia, ei mitään luontaisia ohjeita, ettei sota oikeasti ratkaissut mitään. Sukupolvesta toiseen ei todellakaan näyttänyt olevan vaistoa, joka sanoi: "Älä tee tätä! Se ei toimi. Se on toimimatonta ja aiheuttaa kauhuja ihmisille, joka kerta." Sukupolvelta toiselle ei ollut mitään selviytymismuistia. Niinpä vanhat kuolevat, ja uudet sotivat taas – ja se jatkuu ja jatkuu.

Koko tämä skenaario johtuu matalasta tietoisuudesta. Ihmissukupolvi toisensa jälkeen kasvoi aikuiseksi ja sitten teki sen taas. Joka kerta aseista tuli suurempia. Oli enemmän kuolemaa, enemmän kauhua. Eikä vain tämä, vaan on eräs uskomaton fakta: suurimman osan sodista, surusta ja kuolemasta ihmishistoriassa ovat aiheuttaneet erimielisyydet siitä, kenellä oli oikea usko tuosta yhdestä rakastavasta Jumalasta! [Tauko johdonmukaiseen ajatteluun ja pään pudisteluun tässä]

Ihmiskunnan matalan tietoisuuden vuoksi historia osoitti, että se jatkui ja jatkui. Nekin jotka uskoivat rakastaviin ja rakastettuihin profeettoihin, päättivät, että sota, kuolema ja kauhu olivat vastaus: muinaiskristityt loivat Espanjan inkvisition ja tänä päivänä on niitä, jotka leikkaavat kristittyjen päitä miljoonien katsottavaksi sosiaalisessa mediassa korostaakseen, kuka on oikeassa tuosta yhdestä rakastavasta Jumalasta. Siis mitä ajattelette? Miten paljon on muuttunut? Miten paljon evoluutiota olette nähneet? Ette paljon.

Tämä ei ole menneisyyden kritisointia, rakkaat ystävät, sillä se on kaikki, mitä teillä oli. Olen juuri kuvannut historiaanne, jolloin melkein kaikki mitä olette uskoneet Jumalasta – tieto, organisaatiot ja opinkappaleet – ovat olleet lasten versio. Se on joulupukkiversio. Taas kerran, tämä ei ole tuomitsemista, vaan fakta matalan tietoisuuden historiasta. Mutta nyt tämä matala tietoisuus on hitaasti alkamassa muuttua – eikä sen tulos ole ainoastaan henkisen arvoituksen ratkaiseminen.

Suuri muutos

Olemme puhuneet tästä tapahtumasta monta kertaa: jotain tapahtui hiljattain, rakkaat ystävät. Ei ollut maailmanloppua. Vuonna 2012 tapahtui muutos, joka alkoi avata ovea. Se oli alku uudenlaiselle tietoisuudelle, joka sallisi todellakin evoluution. Se olisi lupa nähdä tuo arvoitus eri tavalla ja alkaa esittää kysymyksiä: "Onko tarinassa Jumalasta enemmän, kuin olemme oppineet?" Juuri nyt kun istutte täällä, monien ajattelussa syttyy valo. Ensimmäistä kertaa yksilöt alkavat esittää kysymyksiä tästä arvoituksesta.

Muutos epähenkisessä ajattelussa

Olette jo alkaneet nähdä, että halu rehellisyyteen lisääntyy kaikissa asioissa. Tämä tulee pääasiassa ensimmäisen maailman maista tässä kohtaa. Nämä ovat niitä, joiden hallitukset antavat kansalaisten ajatella, sanoa ja julkaista sen, mitä ajattelevat. Tämä aloittaa vallankumouksen – vallankumouksen arvoituksen ratkaisussa. "Mitä teemme tällä mädällä vanhalla energialla, jonka loimme? Miten poistamme ennakkoluulot ja epäoikeudenmukaisuuden? Miten voimme olla läpinäkyvämpiä? Miten voimme muuttaa politiikkaa? Miten voimme muuttaa yritysahneutta? Miten voimme muuttaa sopimatonta lääketeollisuutta? Miten voimme poistaa lasten maailmanlaajuisen orjuuden? Miten tähän on tultu? Mikä on kaiken tämän syy?" Valo on sytytetty niin onnistuneesti, että kaikki mikä oli ennen pimeää, on nyt valossa! Yhtäkkiä kaikki näyttää yhteiskunnassanne toimimattomalta! Siltä tietoisuusevoluutio näyttää.

Suurin ongelma

Tuo arvoitus alkaa ilmaantua taas. "Kuka minä olen? Mikä on oikea totuus kaikkien asioiden rakastavasta Luojasta?" Yksitellen ihmisyksilöt – edes ilman mitään yllytystä, ilman evankelista työntöä, ilman profeettaa, ilman järjestelmää, ilman mitään – heräävät tuohon vastaukseen. Yksitellen he esittävät näitä kysymyksiä: "Voisiko olla enemmän, kuin minulle kerrottiin? Voisiko olla enemmän, kuin kukaan meistä tiesi?" Ja tuo lasten versio alkaa hävitä.

Kun teille kerrottiin totuus joulupukista, kenties tunsitte tilapäistä pettymystä. On sama asia, kun teille paljastuu hitaasti totuus sielustanne, paitsi että uutiset ovat hyviä ja siinä on paljon enemmän tolkkua! Siis pettymys on siinä, miksi uskoitte lasten version niin kauan. Ne jotka alkavat esittää kysymyksiä siitä, onko heidän palvontansa oikein vai ei, tai onko Jumala oikeasti tuomitseva, alkavat saada uuden ja virkistävän tarinan – ja lopultakin siinä on tolkkua.

Arvoitus – nykyinen uskomus

Miten Jumala voi rakastaa teitä hyvin paljon, mutta lähettää sitten lapsenne helvettiin? Miten mikään Jumala voi kiduttaa ihmislasta, joka ei saa selville joitain ajoissa? Miten sieluilla voi olla vapaa valinta ja sitten yksi ihminen [Aatami tai Eeva] pilasi sen tuhansia vuosia sitten ikuisiksi ajoiksi? Missä tässä näkyy yksittäisen kauniin sielun rakkaus? Miten Jumala voi olla niin häiriintynyt, että hän ilmaisee niin matalaa ihmistietoisuutta, kuin tuomitseminen ja viha? Miten Jumalalla voi olla sotaa taivaassa ja "langennut enkeli, Luojan ystävä", josta sitten tulee jonkinlainen kidutusmestari? Tämä kuulostaa huonolta lasten tarinalta! Tämä ei voi olla Jumala! Olette oikeassa. Sen sijaan se on tarina ihmisluonnosta pahimmillaan! Tässä on jotain pielessä.

Joskus kirkon korkeilta virkamiehiltä kysytään kaikkea tätä: "Miksi näin on? Miten se voi olla näin?" He kohauttelevat usein olkapäitään ja viittaavat pyhään kirjoitukseen, joka vahvistaa sen, ja sanovat. "No, Jumala toimii mystisillä tavoilla. Emme tiedä miksi, mutta näin se on." Siis tässä tulee pilkahdus siitä, että hekin ovat hämmästyneitä, mutta he uskovat sen joka tapauksessa (aivan kuten heidän vanhempansa uskoivat).

Kehittyvä ajattelu

Tässä kohtaa teillä on kutsu irrottautua hetkeksi, rakkaat ystävät, alkaa tarkastella arvoitusta ja sanoa: "Uskon vahvasti, että Jumala rakastaa minua ja tietää nimeni. Voin tuntea Luojan upean hyväntahtoisuuden … Kuitenkaan tuossa tuomitsemisen, vihan ja taivaan ja helvetin osassa ei tunnu olevan henkistä logiikkaa. Siinä ei ole tolkkua. Se ei kuulosta todelta." Silloin tuo arvoitus alkaa pyytää ratkaisemaan.

Rakkaat ystävät, minäpä annan teille tässä kohtaa vähän opastusta. Älkää luopuko siitä tietoisuudestanne, että on rakastava ja hyväntahtoinen Luoja, joka tuntee teidät. Jumalan rakkaus on täydellistä teitä kohtaan, ja uskomatonta. Kenties tämä on elämänne risteys, jossa alatte kehittyä näiden kysymysten myötä: "Voisiko Jumala olla suurempi, kuin kaikki tämä? Voisiko todellinen skenaario olla ehdottomasti suurenmoinen?"

Yksitellen monet planeetan vanhat sielut heräävät tähän arvoitukseen, ja se tuo heidät kuuntelemaan tai lukemaan tällaisia viestejä. Se tuo heidät paikkaan, jossa he oivaltavat, että jokainen ihminen on erilainen ja ainutlaatuinen eikä suhde Luojaan tule jostain ihmisen tekemästä yleisestä järjestelmästä, joka haiskahtaa toimimattomalta. He alkavat ymmärtää, että todellinen ratkaisu tähän arvoitukseen ei ehkä tule jostain vanhasta ja ilmeisen epätäsmällisestä pyhästä kirjoituksesta, jonka ihmiset ovat kirjoittaneet. He oivaltavat, että se saattaa olla itsestään selvää sielutasolla, tuossa luontaisessa jokaisen ihmisen sisällä. Se saattaa olla mahtavaa!

On jotain enemmän. Muistatteko joulupukkitarinan? Kun saitte selville, että tuo kuvitteellinen joulupukki oli itse asiassa teidän vanhempanne, rentouduitte vähän. Teillä oli hauskaa, koska siinä oli tuo todellinen rakkaus. Koko ajan se oli teidän lähellänne ja tuli lähteestä, jonka tunsitte. Voisiko tämä uusi totuus Jumalasta olla samanlainen?

Rakkaat ystävät, on sen aika. Tässä uudessa energiassa olette valmistumassa lasten Jumalaversiosta suurempaan totuuteen, jossa on paljon enemmän tolkkua. Oivallatte, että Luoja tietää, kuka olette, ja siinä on tuo todellinen rakkaus. Siinä on tuo todellinen vanhempi. Alatte kehittyä, ja vanhat asiat joihin uskoitte, alkavat selvitä.

"Onko jotain suurempaa, kuin minulle kerrottiin?" Voi, kyllä! Mutta se ei ehkä ole sellaista, mitä odotatte. Se ei ole uusi henkinen organisaatio. Se ei ole mitään, mihin liittyä. Se ei ole uusi päivitetty opinkappale. Siinä ei ole sääntöjä tai kiivettäviä portaita. Siinä ei ole suurta profeettaa palvottavana. Siinä ei ole mitään, mihin olette tottuneet. Teidän ei tarvitse kärsiä vähän päästäksenne Jumalan suosioon. Siinä ei ole mitään näistä toimimattomista asioista. Sen sijaan on uusi toimintamalli, joka on paljon elegantimpi ja kunnioittaa Luojaa. Saatte nähdä jotain, mitä ette odottaneet: olette suurenmoinen sen Luojan silmissä, joka tietää nimenne. Olette kuin Jumalan lapsi, suurenmoinen kaikin tavoin ja teitä rakastetaan mittaamattomasti. Teillä on ehdottoman vapaa valinta hyväksyä tämä tai olla hyväksymättä, ilman mitään seuraamuksia, vaikka päättäisitte olla katsomatta sitä. Kun lähdette tältä planeetalta, teillä on samanlaiset juhlat toisella puolella, ja sieluanne kunnioitetaan matkan vuoksi.

Tärkeitä havaintoja

Jos alatte katsella ympärillenne näitä asioita, tässä on minun ohjeeni: te ette petä ketään – pastoria, pappia, ystävää tai vanhempaanne – kun alatte nähdä asiat tavalla, jolla he eivät koskaan ole nähneet. Sanon tämän, koska menneisyydessä energia oli pimeämpää. Tuossa pimeämmässä tietoisuudessa teille annettiin paras, mitä heillä oli – suurin totuus jonka he pystyivät antamaan teille. He toimittivat sen teille kaikella rakkaudella, tarkoituksella ja puhtaudella, mitä heillä oli. Mutta tänä päivänä uusi valo on sytytetty, ja monet alkavat nähdä jotain muuta – jotain tuon lasten tarinan ulkopuolella. Se on suurenmoisempi, siinä on enemmän tolkkua, ja se on niin paljon parempi, että se ylittää kaiken, mihin olette tutustuneet. Kuunnelkaa: päätöksenne katsoa ei merkitse, että petätte ketään heistä. Ymmärrättekö tämän? Siinä ei ole mitään pettämistä.

Tämä estää usein monia tarkastelemasta tuota arvoitusta: "En voi tehdä tätä. En voi mennä siihen, koska se loukkaa tätä ihmistä tai tuota ihmistä, joka oli mentorini." Tämä on teidän sielunne ja teidän elämänne, ja teillä on oma vapaa valintanne. Jos oikeasti on jokin suurempi totuus, ettekö usko, että teitä menneisyydessä opastaneet haluaisivat teidän tietävän sen?

Osa henkisen luonnon kehittymistä on, että alatte ymmärtää, että epälineaariset asiat ovat luultavasti paljon parempi selitys moniulotteiselle Luojalle. Ympärillänne on monia, jotka kertovat teille, että voidaksenne ymmärtää oikeasti Jumalan, täytyy olla jokin hyvä ja vakaa todellisuusankkurointi "maadoittamaan ajattelunne" Jumalasta. Pitäisi olla jokin opinkappale, kirja, järjestö johon liittyä, ja vahva historiallinen profeetta tutkittavaksi, jotta nämä asiat toimivat. Nämä kaikki ovat juuri niitä 3D-asioita, jotka saivat Jumalan olemassaolon toimimaan vanhemmassa energiassa: joulupukki-ilmiö. Myös kaikkien niiden asioiden kera, joissa ei ollut tolkkua, se oli parasta, mitä teillä oli, ja suurin osa ihmisistä tietää sen.

Tänä päivänä miljoonat vanhat sielut alkavat herätä paljon elegantimpaan ja suurenmoisempaan ajatukseen Jumala-Luojan todellisuudesta. Ja rakkaat ystävät, tästä syystä hurrataan hyvin paljon tuossa vaikeasti tavoitettavassa ja valtavassa paikassa, jota kutsutaan "verhon toiseksi puoleksi".

"Kryon, voimmeko oikeasti ratkaista tämän arvoituksen? Miten teemme siitä kaikesta tolkkua lineaariselle mielellemme, ilman sitä lineaarisen informaation ankkuria, jota tarvitsemme?" Sanon sen, mitä sanoin viime kanavoinnissa: älkää olko huolissanne pikkuasioista. Teidän ei tarvitse ymmärtää universumin luomisen sisäisiä toimintoja ollaksenne osa sitä. Teillä ei tarvitse olla älyllistä karttaa kaikista henkisistä asioista voidaksenne uskoa. Astukaa sen sijaan valoon, ja antakaa näiden asioiden kehittyä – ja ne kehittyvät. Älkää pelätkö istua siinä ja olla rakastettu!

Mutta valitettavasti olkaa varautuneita siihen, että planeettanne hyvin vanhan ja pimeämmän historian tietämättömyys huutaa edelleen teille: "Älä kuuntele sitä kanavointia! Se on paholainen. Se on jokin temppu!"

Kryonilta: on uusi päivä sekä uusi ja kehittyvä upea suhde Luojaan. Tämä ei ole teidän isänne maailma. Uskaltakaa istua ja olla rakastettu! Päästäkää valo sisään ja nähkää itse. Kyseenalaistakaa kaikki, mitä haluatte, ja tuntekaa avoimesti, mitä on!

Jokin temppu.

Jos ette pidä siitä, mitä tunnette ja näette, tai jos pelkäätte sitä valtavaa rakkautta, mitä on, voitte helposti palata takaisin tuohon hyvin mukavaan ajattelumalliin jostain häiriintyneestä joulupukista.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.