MITÄ MINUN PITÄISI KYSYÄ?

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
22.3.2020 Reykjavik, Islanti
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä Kryonin opettavainen tarina on annettu aiemmin. Mutta juuri nyt se on merkittävämpi kuin koskaan, kun ihmiset ympäri maailmaa etsivät vastauksia siihen, mitä tapahtuu. Tämä Islannin kanavointisarja annettiin covid-19-epidemian puhkeamisen aikaan. Kuullaksesi muut kanavoinnit, myös ensimmäisen joka annettiin tästä viruksesta, klikkaa tästä.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Reykjavikissa.

*******

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Jos olet juuri alkanut kuunnella, tämä on yhdeksäs kanavointi, joka annettiin Islannin saarivaltiossa.

Tämä ryhmä tulee yhteen viimeistä kertaa, ja haluan puhua sille ja sanoa tämän: rakkaat ystävät, näiden päivien aikana on kylvetty siemeniä jokaiseen teistä. Siemenet ovat hyviä, ja aivan kuten minkä tahansa siementen osalta tällä planeetalla, kun ne on peitetty maahan, viljelijällä on vaihtoehtona kastella niitä tai olla kastelematta, antaa niiden kasvaa, hoitaa niitä, tai välittää siitä, ovatko ne siellä, tai sitten ei. Tämä on jokaisen teidän vapaa valinta.

Joitain siemeniä on kylvetty niihin, jotka eivät koskaan tulisi Kryonin kanavoinnin pariin ilman tätä kiertuetta. Jotkut siemenet menivät niihin, jotka olivat uteliaita ja halusivat tietää vähän enemmän esoteerisista asioista. Monia siemeniä kylvettiin myös esoteerisimpiin teistä, ja nuo siemenet ovat havaintotavan kasvattamiseen sen yli, mitä tällä hetkellä havaitsette.

Jumala, Henki ja luova Lähde tuntee jokaisen teistä. Teitä ei tunneta siitä nimestä tai kasvoista, jotka teillä on, vaan ainutlaatuisen sielunne ominaisuuksista – jotain mitä teillä on ja minkä melkein kaikki ihmiset tunnustavat. Ihmiset ovat intuitiivisesti tunnistaneet sielun joksikin ikuiseksi. Jokainen planeetan uskomusjärjestelmä puhuu siitä, mihin sielu menee kuoleman jälkeen. Se on osa teitä, se on yläpuolellanne, ja vaikka ette usko siihen, niin merenkävijäperinteet ovat puhuneet aioneita sieluista laivassa. Sielun olemassaolo oletetaan, se on luontainen, se on jotain, minkä kaikki ihmiset tunnistavat jollain tasolla todeksi. Ja tunnemme hyvin myös sen ihmisen, joka on yhdistynyt tuohon sieluun. Tiedämme, miksi ehkä olette täällä, mitä ajattelette ja mitä tarvitsette.

Vapaa valinta on se fraasi, jota käytämme nyt. Se merkitsee, että mitään ei tapahdu, siemen ei kasva, ellette pyydä sitä. Mitään henkistä ei tapahdu teille, ellette ole halukas katsomaan sen yli, mitä teille on opetettu, ja kenties sanomaan itsellenne: epäilen, ettei tämä ole totta, mutta haluan tietää enemmän. Ja jos tämä olet sinä, olisit aivan samanlainen kuin kumppanini, joka istuu nyt tässä tuolissa.

Haluaisin toistaa lyhyesti opettavaisen tarinan, jonka annoin monta vuotta sitten, koska se liittyy teidän aikaanne. Istumme täällä nyt aikana, jolloin planeetalla ollaan huolissaan viruksesta [maaliskuu 2020]. Paljon tapahtuu yritettäessä hidastaa sitä, ja monet vääntelevät käsiään ja ihmettelevät, mitä on seuraavaksi. He pelkäävät.

Opettavainen tarina äidistä ja pojasta

Opettavainen tarina jonka annan nyt, annettiin myös monta vuotta sitten, mutta se täytyy toistaa. Se on tarina äidistä ja pojasta. Kuvitelkaa hetki tässä vertauskuvassa, tässä tarinassa, että äidillä on pieni poikalapsi, kolme tai neljä vuotta vanha. Poika on tiedonhaluinen ja vasta opettelee puhumaan paremmin. Tämä äiti, kuten kaikki äidit, katsoo häntä ja sanoo: "Voi, sinulla on hyvin paljon opittavaa, poikani. Toivon, että voisin antaa sinulle neuvon, jonka voisit ymmärtää ja tietää nyt. Toivon, että voisin kertoa sinulle asioista, joita kohtaat ja jotka saattavat pelottaa sinua – ja näyttää sinulle, että ne ovat ok. Toivon, että voisin kertoa sinulle elämän karikot, mitä pitää tehdä ja mitä ei pidä tehdä, jos kuuntelisit. Toivon, että voisin saada hetken sielusi kanssa. Toivon, että minulla olisi kommunikointia, jota ei ole käytettävissä nyt ja jonka saat kasvaessasi aikuiseksi. Tiedän, että tulet tiettyyn ikään, jossa et kuuntele. Kuljet omaa tietäsi, ja sitten kuuntelet myöhemmin, ja sitten sinun täytyy oppia omat asiasi omalla tavallasi."

Jokainen äiti toivoo tällaisia asioita, kun he katsovat oman vastasyntyneensä silmiin ja sanovat: "Millainen elämä onkaan edessäsi! Mitä kauniita asioita löydätkään. Rakastaisin näyttää sinulle enemmän."

Kuvitelkaa, että tällä hetkellä ilmestyy enkeli ja sanoo tuolle äidille: "Rakas ystävä, annan sinulle toiveesi, vain hetkeksi. Se ei kestä pitkään, joten käytä se hyödyksi. Haluan sinun katsovan lastasi, koska silloin kun katsot lastasi ja hän katsoo sinua, hänellä on aikuisen mieli muutaman hetken. Hänen sallitaan esittää kolme kysymystä sinulle, ja voit vastata hänelle, koska hänen älykkyytensä on sama kuin sinun."

Juuri tätä äiti pyysi! Hän ei kuitenkaan voi tehdä muuta, kuin vastata pojan kysymykseen. Hän ei voi puhua tälle muuta. Hän ei voi opettaa tai antaa neuvoja siitä, mitä pitää tai ei pidä tehdä. Pojan täytyy kysyä. Hän saa kolme kysymystä.

Äiti oli hämmästynyt! "Tämä se on", hän ajattelee. "Tätä halusin kaiken aikaa. Se tapahtuu! Mikä tilaisuus auttaa häntä!"

Äiti valmistautuu tunteellisesti ja menee huoneeseen poikansa kanssa. Hän katsoo tätä silmiin, ja tämä katsoo takaisin ja hymyilee. "Tervehdys, äiti, rakastan sinua hyvin paljon." Voi hyvänen aika! Voitteko kuvitella hetken tuon älykkyyden, joka virtasi häneen aivan kuin aikuisena 30 vuodelta tai pidemmältä ajalta? Se oli uskomatonta, ja äiti näkee, että poika on hyvin tietoinen siitä, mitä tapahtuu.

Sitten äiti sanoo: "Voi, tämä on upea hetki, poika. Esitä kysymyksesi, ole hyvä." Poika katselee ympärille huoneessaan ja katsoo äitiään ja miettii, mitä kysyisi. Hän katselee kaikkia asioita ympärillään, sitten kääntyy ja katsoo ulos ikkunasta. Hän sanoo: "Äiti, on jotain, minkä olen aina halunnut tietää. Miksi taivas on sininen?"

Äiti on melkein loukkaantunut tuosta kysymyksestä! Voi ei! Se ei voi olla tuo kysymys! Mene johonkin olennaiseen. Kuka välittää, miksi taivas on sininen! Poika haaskasi ensimmäisen kysymyksen.

Äiti vastaa parhaansa mukaan, kuten kuka tahansa äiti tekisi. Seuraava kysymys tulee, ja se koskee meren aaltoja. Ei, joko taas! Enkeli sanoi, että pojalla piti olla järkeä! Hänen piti olla niin, kuin minä. Hänen piti tietää, mitä kysytään. Hän on fiksu. Miksi hän ei kysy jotain viisasta?

Äiti puhuu merenaalloista ja asioita merestä ja kuusta. Poika kuuntelee ja ilmiselvästi ymmärtää, mitä äiti sanoo. Poika on hyvin onnellinen tästä keskustelusta! Hän on täysin tyytyväinen, ja se on hyvin rakkaudellista aikaa heille kummallekin.

Kolmas kysymys tulee, ja se on aivan yhtä yksinkertainen, kuin kaksi muuta. Äiti yrittää säilyttää malttinsa ja kätkeä pettymyksensä siitä, ettei poika tiedä, mitä kysytään tai miten käytetään tämä syvällinen hetki ja selvitetään jokin oikeasti tärkeä asia elämän kannata.

Rakkaat ystävät, tuo lapsi on katsonut omaa todellisuuttaan, summannut sen, mitä hän on jo nähnyt ja kokenut kolmessa vuodessa, ja esittää parhaita kysymyksiä, joihin pystyy. Hän tekee niitä kysymyksiä, jotka ovat tärkeimpiä hänen todellisuus- ja kokemustasolleen.

Vaikka äiti onkin pettynyt, hän on käynyt elämänsä keskustelun pienen lapsensa kanssa, ja on ikuisesti onnellinen siitä, että hän sai "taianomaisen" hetken tämän kanssa. Hän oivaltaa, että poika ei vain tiennyt, mitä kysytään [minkä hän tuntee tärkeäksi pojan tietää].

__________________

Tämä tarina on vertauskuva, rakkaat ystävät. Vertauskuva teistä ja ajastanne tällä hetkellä.

Niinpä kysyn teiltä: mitä jos teille annettaisiin nyt mahdollisuus esittää kolme kysymystä universumin Luojalta. Mitä kysyisitte ihmisenä, jolla on teidän tämänhetkinen älykkyytenne?

Opettavainen tarina indikoisi, että yleisimmät kysymykset koskisivat tilannettanne tällä hetkellä, kun olette käpertyneenä koteihinne kääntyen poispäin viruksesta. Saattaisitte kysyä: "Miksi tämä tapahtui? Miten pääsemme pois tästä maailman sotkusta? Mitä seuraavaksi?" Toisin sanoen, haaskaisitte jokaisen tilaisuuden ja kysymyksen, koska esittäisitte kysymyksiä vain omasta perspektiivistänne ihmisenä, tarrautuen tämän hetken todellisuuteenne. Ette tietäisi, mitä kysytään, koska te ette tiedä, mitä te ette tiedä.

Niinpä opettavainen tarina loppuu ratkaisuun: mikä on paras kysymys esitettäväksi? Mikä on ainoa kysymys esitettäväksi? Vastaus on aina ollut viisain kysymys esitettäväksi: Rakas Jumala, rakas Henki, rakas Luoja, kerro minulle, mitä minun tarvitsee tietää.

Se ei ole oikeasti kysymys, eihän? Voitte muotoilla sen kysymykseksi, jos haluatte, sillä se on edelleen pyyntö: rakas Henki, mitä minun tarvitsee tietää? Sitten voitte istua ja olla informoitu tai istua ja olla rakastettu. Se on erittäin syvällistä, koska se on pyyntö, joka avaa oven kaikille niille opetuksille, joista ette osanneet kysyä.

Kuunnelkaa. Jos poika olisi esittänyt tämän kysymyksen tai pyynnön äidille, tämä puhuisi nyt edelleen … kenties tunteja tai päiviä. Ymmärrättekö tämän? Tuo kysymys ei ole rajoittava tai herkkä ajalle tai lineaarinen. Ovi on avattu elämän mysteereille tuon kysymyksen tarkoituksen myötä. Se antaa teille, mitä tarvitsette, tietämättä edes, mitä kysytään!

Kyse voi olla seuraavasta askeleestanne elämässä tai siitä, miten huolehditte itsestänne. Kenties vielä parempaa, siitä missä tapaatte oikeat ihmiset tai mistä löydätte oikeat asiat tulevaisuuttanne varten. Jotkut niistä jotka tapaatte, saattavat istua täällä [seminaarissa], mutta ette ole vielä todella tavanneet heitä tai kuunnelleet heitä. Valotyöntekijöillä on paljon tietoa näissä ryhmissä, rakkaat ystävät. Istun monen vanhan sielun edessä.

"Rakas Henki, kerro minulle, mitä minun tarvitsee tietää." Sitten ottakaa rennosti. Älkää odottako kirjoitusta seinälle tai ääntä tuonpuoleisesta. Sen sijaan olkaa hiljaa ja jatkakaa elämäänne. Odottakaa synkronismin, joka kuuluu teille, antavan vastauksia, joita ette odottaneet. Tämä on kypsin, viisain ja syvällisin kysymys, jonka ihminen voi tehdä – usein hän ei kuitenkaan tee. Sen sijaan hän kysyy lähitodellisuudesta ja asioista, jotka ovat lineaarisia ja joilla ei ole mitään tekemistä hänen suurenmoisuutensa kanssa.

Vanhana sieluna tiedätte tuon eron, tai ette lukisi näitä sanoja tai kuulisi tätä viestiä. Kerron teille tämän, koska kun lähdette tästä paikasta, näitä asioita tarvitaan.

Antakaa tämän viestin siementen vaikuttaa ja kukoistaa sisällänne. Antakaa tämän viestin siementen, jotka on kylvetty tänään jokaiseen teistä, luoda elämäänne ratkaisuja, jotka kestävät ikuisesti. Lähtekää erilaisena, kuin tulitte.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.