HENGEN ÄÄNEN KUULEMINEN – PIMEYDEN JA VALON TASAPAINO

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

20.2.2016 Sarasota, Florida

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä on hyvä selitys planeetan valon ja pimeyden tasapainosta – mistä se alkoi ja missä se on nyt. Se selittää myös, miksi asiat muuttuvat hyvin nopeasti tai miksi eriskummallisia asioita tapahtuu myös politiikassamme!

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Sarasotassa, Floridassa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Päivän energia on hyvin erilainen kuin ensimmäisessä kokemuksessani kumppanini kanssa. Hyvin paljon on tapahtunut niin, kuin odotimme. Kumppanini opettaa mahdollisuuksista vs. todellisuus, ja kun tapasin hänet 1989, informaatio jota esitin, oli totta silloin ja se on totta nyt. Kerroin hänelle, ettei vuosituhannen vaihteessa tulisi ydinsotaa – tulisi sen sijaan tietoisuusmuutos ja planeetan magneettiverkko siirtyisi. Nyt tiede on todentanut yhteyden ihmistietoisuuden ja tuon verkon välillä, josta puhuin. Kaikki mistä puhuin, on tapahtunut.

Se mitä esitän seuraavaksi, on yksi esoteerisimmista asioista, joita voitte kuvitella. Kerron tarinan ihmistietoisuuden kehityksestä, vapaasta valinnasta ja siitä, mihin se on vienyt teidät. Se ei ole monimutkaista, mutta jos aloitte vasta kuunnella, se saattaa olla vähän outoa.

Ihmiskunnalla on vapaa valinta, ei ainoastaan tehdä, mitä haluaa ilman Hengen puuttumista asiaan, vaan se myös päättää, minne se vie itsensä sekä oman tietoisuutensa energian ja tason. Ihmiskunta päättää, miten se toimii ja ajattelee ja onko se yhteistyössä itsensä kanssa vai ei. Tämä on ihmiskunnan vapaa valinta. Tämä vapaan valinnan palapeli ei ole ihmisten testi, vaan pimeyden ja valon välisen taistelun testi.

Olemme kertoneet teille, että sielunne on ikuinen ja elätte uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Elämänkokemuksenne tällä planeetalla ovat valtavia ja niitä on monia. Luuletteko, että on mahdollista sukupolvien saatossa menestyä, lisätä ihmiskunnan tietoisuutta ja valmistua siihen, mikä on maailmanrauha? Jos on, se vaatisi täysin erilaisen olemassaolomallin. Voitteko muuttua niin paljon? Tulin 1989, koska juuri tämä on mahdollisuus nyt, ja sitä mitataan jollain, mistä puhun nyt.

Lähihistoria

Koko syy siihen, mitä tapahtui 1980-luvulla niin, kuin tapahtui, on villi kortti, jonka koitte Neuvostoliiton romahtaessa. Tämä ei ollut ainoastaan odottamatonta asiantuntijoillenne, vaan se myös järkytti koko planeettaa. Nämä suuret ja odottamattomat muutokset ovat kertojia, viestejä muuttuvista ajoista ja ihmiskunnan lisääntyneestä tietoisuudesta. Ihmisluonto alkaa muuttua, kasvaa, tulla pois "tietoisuusleikkikentältä", kuten kutsun sitä, ja siirtyä aikuisempaan "tietoisuustyylikkyyteen". Tämä luo yhteenkuuluvuutta ja rauhaa, joka on vasta alkua uudenlaiselle ihmiselle ja yhteiskunnalle.

Kerroin teille aiemmin, että voisimme otsikoida tämän viestinnän nimellä "Hengen äänen kuuleminen" tai "Jumalan äänen kuuleminen". Tämä on tietysti vertauskuva. Ihmiset jotka virittyvät henkisesti, eivät normaalisti kuule ääntä taivaalta. Hengen äänen kuuleminen on vertauskuva virittymisestä intuitioon omalta korkeammalta itseltänne. Korkeampi itse on se henkinen osanne, joka yhdistyy ikuiseen sieluunne. Siihen useimmat etsijät pyrkivät yhdistymään, ja se auttaa teitä omassa elämässänne ja näin se auttaa myös planeettaa.

Tämä intuitio on vaikea kuulla tai erottaa, koska voitaisiin sanoa, että on jatkuvaa matalaa hurinaa, joka on vertauskuva siitä äänestä tai jyrinästä, joka näyttää mutkistavan tai peittävän tuon viestin. Se on, kuin yrittäisi kuulla jotain jatkuvassa melussa. Se on paras vertauskuva, jonka voimme antaa siitä, miten massiivinen pimeys voi peittää valon. Mutta tämän hurinan melutaso alkaa vähentyä. Mitä siis tapahtuu, kun saatte paremman ja selkeämmän viestin? Te muututte, maailma muuttuu ja kuulette myös paremmin ympärillänne olevia, ja myös ne jotka eivät halua kuulla sitä, tietävät kuitenkin, että jotain erilaista tapahtuu.

Taas kerran, kuuleminen on vertauskuva. Merkitys on oikeasti sen intuitiivinen erottaminen, mikä on vilpitöntä ja mikä ei ja mitä tapahtuu omassa elämässänne, sekä kyky parantaa tunnetta tulevista mahdollisuuksista. Kaikki tämä on Hengen äänen kuulemista. Kyse on ihmisestä, joka alkaa kasvaa aikuiseksi ja saada korkeamman tietoisuuden.

DNA:n suhde tietoisuuteen

Meille on vaikein asia opettaa sitä, mitä kumppanini on opettanut joitain vuosia. Se on vaikeaa, koska siitä ei ole kerrottu teille aiemmin tällä tavalla. Tietoisuutenne liittyy moniulotteiseen kehoonne. Teille helpoin tapa lähestyä tätä ajatusta on tämä vertauskuva: DNA:nne ei toimi 100%:sti. Sen sijaan se toimii 30%:n paikkeilla. Se ei toimi edes puoliksi niin, miten se suunniteltiin. Ei ole mitään instrumenttia, joka puristetaan DNA:nne ympärille, ja se antaa prosenttilukeman. Mutta tämän mittausvertauskuva on paras, minkä voimme antaa kertomaan, missä kohtaa olette ihmiskunnan tietoisuuspotentiaalissa. Haluan antaa teille informaatiota, joka teidän täytyy ymmärtää – miten tämä kaikki alkoi ja mitä tapahtui.

Jos täytyisi aloittaa tietoisuustesti tällä planeetalla, reiluinta olisi saada se matalan ja korkean keskipisteeseen eli yhtä paljon kumpaakin. Tässä vertauskuvassa teillä olisi alkajaisiksi sama määrä valoa ja pimeyttä. Näin oli alussa. Se oli suunnitelma.

Olemme antaneet teille ihmiskunnan historian aiemmin. Koko historianne on äärimmäisen lyhyt, sillä galaksi ja aurinkokuntanne ovat olleet täällä yli neljä miljardia vuotta. Kuitenkin tuntemanne ihmiskunta on alkanut oikeasti vasta 200 000 vuotta sitten. En sanonut "ihmiset", sanoin "tuntemanne ihmiskunta", sillä koko testi alkoi luomistarinalla, tiedon kylvämisellä valosta ja pimeydestä. Puhun ihmisistä, joilla on muunnettu DNA – teistä joilla on vain 23 kromosomia. Sitten oli toiset 100 000 vuotta tämän kehityksen saamiseksi kaikille ihmisille. Sitten Lemuria ja muutama muu "kylvöalue" auttoivat opetuksessa 50 000 vuotta. Kun kylväminen oli todella valmis ja testi toimi, se oli vasta eilen! Olette uusia! Jos katsotaan sitä aikaa, jonka Maa on ollut täällä, 24 tunnin kellona ja katsotaan, milloin "tietoinen" ihminen tuli tänne, olisitte tulleet viime sekunnilla! Kaikki tunnettu historia tapahtui tämän kellon viimeisenä sekuntina!

Ironista on, että ne jotka kuuntelevat tätä ja jotkut yleisöstä, ovat olleet siinä kaikessa. Vanha sielu, olemme antaneet tämän selityksen monta kertaa: muistat akaasiastanne sen, minkä ajattelette olevan Atlantis, uppoavat saaret, sodat ja kaaos. Se merkitsee vain, että kaikki on teille tuttu juttu. Olette nähneet mullistukset ja olette olleet paikalla monien historiallisten asioiden tapahtuessa. Ne ovat syöpyneet muistoksi, jota ette pysty oikein erittelemään, mutta kannatte sitä mukananne. Se merkitsee, että olette vanha sielu ja kenties autoitte tämän planeetan aloittamisessa!

Sisaruus [viitaten "Lemurialaiseen sisaruuteen" tohtori Amber Wolfin luomana] on mahtava esimerkki. Te jotka tunnette halukkuutta tulla sisaruuskokoontumisiin, juhlitte alkavaa tietoisuutta, joka "soi" sisällänne positiivista muinaismuistoa. Se juhlii aikaa, jolloin naisille annettiin tunnustusta intuitiivisesta voimastaan ja he olivat yhteiskunnan shamaanijohtoa. Kuka on parempi tekemään tämän kuin koko ihmiskunnan elämän antajat? Se edustaa tasavertaisuuden ja viisauden aikaa alussa, mikä oli valo-pimeystestin alku.

Testin alussa DNA asetettiin 30%:iin. Olkaa nyt valmiina, koska kerroin teille, että alku oli tasaveroinen, mutta tämä ei kuulosta tasaveroiselta, eihän? Prosenttiosuus meni nopeasti 35%:iin – nopeasti reilun testin aikaansaamiseksi, koska sinne se kuului (35%) täyden tasavertaisuuden saamiseksi pimeyden kanssa. Pysykää nyt kuulolla ja kuunnelkaa, ja opitte, miksi tämä on reilua. Annan teille jotain, mikä teidän pitäisi tietää: nämä numerot osoittavat teille valon voiman pimeyteen verrattuna. Silloin kun teillä oli 35%:n DNA:sta toiminnassa, se tasapainotettiin planeetalla 65%:lla pimeyttä.

Minäpä selitän nyt niille, jotka eivät oikein ymmärrä näitä lukuja. Oli todellakin valon ja pimeyden tasapaino, mutta koska valo on voimakkaampaa, vaadittiin vain 35% valoa saamaan tämä tapahtumaan. Tämän pitäisi näyttää teille, että pimeys on heikompi kuin te. Teillä oli pienempi prosenttiosuus planeetan valoa, ja kuitenkin olitte tasaveroinen suuremman pimeysprosentin kanssa. Valo on voimakkaampaa, ettekä tarvitse sitä edes alemassa tietoisuudessa yhtä paljon ollaksenne tasaveroinen.

DNA:n tehokkuuden prosenttiosuusprosessi

Minäpä kerron nyt teille jotain siitä, mitä tapahtuu DNA-tehokkuuden 35%:ssa. Se näkyy tietoisuudessa sekä biologian tehokkuudessa. 35%:ssa on intuitiivinen ymmärrys sukupuolitasapainosta planeetalla – kuka tekee mitä ja miksi. Tätä juhlitaan tänä päivänä lemurialaisen sisarkunnan kokoontumisissa. Se oli aikaa, jolloin Maan sukupuolet kunnioittivat toisiaan ja ymmärsivät, että naissukupuoli on enemmän kosketuksissa Henkeen. Naiset eivät olleet ainoastaan vähän enemmän kosketuksissa moniulotteisiin asioihin, vaan he hoivaavat myös kaikkia ihmisiä (kumpaakin sukupuolta) lasten opettajina. Äiti pitää sylissä, ihailee ja opettaa kaikkia miehiä. Siksi he opastaisivat kaikkia Maan yhteiskuntia.

Vapaan valinnan myötä DNA:n tehokkuusprosentti alkoi pudota, kun ihmiskunta kasvoi. Heti kun DNA-prosentti alkoi pudota, sukupuolitasapaino ei toiminut. Jos haluatte testata minkä tahansa yhteiskunnan, missä tahansa tällä planeetalla ja haluatte tietää sen DNA-prosentin [tietoisuusmäärän], on helppo testi: miten se hahmottaa naisensa ja kohtelee heitä? Mitä korkeampi DNA-toiminta, sitä enemmän feminiinijumaluutta kunnioitetaan. Tässä on se testi! Eri kulttuurit luovat erilaisen DNA-tietoisuuden samaan aikaan tällä planeetalla. Maan päällä voi siis olla kulttuuri 25%:ssa ja 37%:ssa – ja jos olisi, ne törmäisivät yhteen.

Keskiajalla tai kenties aiemmin planeetta meni 25%:iin. Jos epäilette sitä, teidän täytyy tarkastella vain sukupuolien toimintahäiriöitä. Naiset putosivat kunnioitetuista shamaaneista toiseen luokkaan, jopa kolmanteen luokkaan – silloin heidät nähtiin eläinten rinnalla. Ei lainkaan tasapainoa! Niin tapahtuu, kun prosenttiosuus alkaa pudota selviytymismooditietoisuuteen. Tietoisuudessa ei ole tyylikkyyttä tuona aikana eikä taiteen tai kulttuurin arvostusta. On sen sijaan toimintahäiriöitä – sotaa, vihaa, piittaamattomuutta, kiukkua, draamaa ja kauhujen jatkamista.

Sitten hiljattain keskivertoprosentti alkoi taas nousta ja pääsitte 30:n ja 31:n merkkiin saakka. Historia on osoittanut, että naiset nähtiin lopultakin ja kunnioitus alkoi taas herätä. Se tapahtui hitaasti ja on paljonpuhuvaa. Tyylikkäämmissä yhteiskunnissa naisille annettiin osittain oikeus äänestää ja sitten siitä tuli parempi. Menitte keskiarvoon 32. Silloin Neuvostoliitto romahti, mikä esti ydinsodan vuosituhannen vaihteessa. Silloin juhlitte myös Harmonista yhdentymistä, ja minä saavuin aloittamaan kumppanini kouluttamisen 1989.

Voi, rakkaat ystävät, planeetalla on edelleen niitä, jotka esittävät valtavia sukupuolien toimintahäiriöitä. Matalampi tietoisuus ei voi "katsoa ylöspäin" nähdäkseen jotain parempaa. Pimeys ei voi nähdä valoa, ja kerroimme teille tästä 1993. Joskus katsotte taaksepäin historiaa ja sanotte: "Mikä meissä oli vikana? Miksi emme nähneet ilmiselvää?" Kun DNA on 25:ssa tai 30:ssa, vahvin voittaa. Se on selviytymistietoisuutta ja hyvin vähällä muulla on merkitystä. Jos haluatte nähdä tasapainoisen yhteiskunnan, joka toimii 35%:ssa tai sen yli, katsokaa sukupuolitasapainoa. On kunnioitusta ja arvostusta.

Oppikaa muinaisihmisiltä

Minäpä annan teille jotain muuta, mistä kumppanini puhuu aina. Etsikää planeetan vanhin yhteiskunta, pitkäaikaisin kulttuuri. Katsokaa sitten sen vanhimpien opetuksia saadaksenne selville, mihin ennen uskottiin ja mitä tehtiin. Mitä heidän arkistonsa sanovat? Minäpä kerron teille, mitä ne sanovat: naiset olivat shamaaneja! Tunnustettiin, että heillä oli parempi intuitiivinen kyky. Kuvitelkaa, että teitä kykenisi opastamaan joku, joka voisi nähdä ja tuntea Jumalan äänen. Se oli selvää heille! Se on sukupuolitasapainoa. Miehet tiesivät sen ja olivat riippuvaisia siitä, ja sitten naiset olivat riippuvaisia siitä, että miehet tekevät asioita, joita he tekevät parhaiten – metsästävät, keräävät ja elättävät. Sukupuolitasapaino! Tämä järjestelmä on edelleen monissa tämän planeetan alkuperäisyhteiskunnissa, jotka ovat olleet maisemissa hyvin kauan. Se ei ole koskaan muuttunut.

Historian jatkaminen

Kun DNA-prosentti nousi 32:een, puhuin kumppanilleni ja annoin hänellä vaihtoehdoksi kuuntelemisen [1989]. Kehittyneen DNA:n lumipallo vieri. Tämä planeetta alkoi nostaa itseään matkallaan 35:een, matkallaan taas tasavertaiseen tasapainoon. Kenties se menee jopa 36:een, jolloin pimeys juoksisi toiseen suuntaan.

Rakkaat ystävät, kerroimme teille, että 35 prosenttia oli tasaveroisesti pimeyttä ja valoa, mutta ette ole koskaan nähneet sitä ennen tätä elinaikananne! Itse asiassa se on nousemassa vielä korkeammalle ja pimeys juoksee toiseen suuntaan. Sitä ilmaantuu kuin tyhjästä, kuten sanotaan, mikä on merkki siitä, että sitä puristetaan monista paikoista, joihin se aiemmin on piiloutunut. Kuvitelkaa pimeyden armeijaa planeetalla, joka voi värvätä nuoria ihmisiä myös omasta maastanne! Tämä pimeyden armeija ei värvää amerikkalaisia, se värvää pimeyttä! Tämä edustaa ihmisiä, jotka ovat panostaneet pimeyteen ja joilla on hyvin nuori akaasia ja hyvin vanha tietoisuus. He haluavat olla toimimattomia toisten kanssa, eikä heillä ole aavistustakaan, mitä oikeasti tapahtuu. Pimeys ei voi katsoa korkeammalle tasolle. Hölmö ei tiedä olevansa hölmö. Kuunnelkaa minua: pimeys ei voi katsoa ylös ja nähdä valoa. Se on sokea korkeammalle tarkoitukselle. Se näkee vain pimeyden vahvuuden. Se ei ymmärrä valoa, joten se ei ole viisas ja se voidaan kukistaa. Se ei ymmärrä, että se häviää. Se näkee vain itsensä. Se on hyvin ilmeistä, eikö vain?

Se mitä nyt tapahtuu, tukee sitä, mitä sanomme. Mitä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä? Sanoimme sen aiemmin: juuri tällä hetkellä teillä on tässä maassa toimimattominta politiikkaa, mitä teillä on koskaan ollut. Miksi? Tapahtuu massiivinen muutos! Monien taistelu, draama ja kummalliselta näyttävä käyttäytyminen edustaa niitä, jotka ovat kyllästyneet vanhaan hallintolaitokseen, joka on toimimaton. Ajatuksena on: "Mikä tahansa on parempi kuin se, mitä meillä on ollut nyt ja aiemmin!" Tätä tapahtuu, kun korkeampi tietoisuus voi nähdä jotain parempaa, kun se alkaa kasvaa alemmasta tietoisuudesta, johon se on osallistunut.

Tämä on erilaista teille kaikille, ja se johtuu DNA-prosentin jatkuvasta lisääntymisestä. Se on kaikille, eikä vain niille, jotka ovat jossain uskomusjärjestelmässä, kuten tässä huoneessa olevat. Vilpittömyys, läpinäkyvyys ja sellaisen järjestelmän kaipuu, joka toimii ihmisten hyväksi, on käsillä. Se on vilpittömyyden kaipuuta korkeissa paikoissa, toimimattomuuden sijasta. Se on heräämistä! Teillä on väkeä, joka on kyllästynyt vanhaan energiaan, koska se alkaa kuulla tuon äänen!

Kuka "kuulee" sen?

Hengen ääni on kaikille ihmisille, eikä vain harvoille ja valituille. Kuitenkin harvat ja valitut jotka ovat vanhoja sieluja, ymmärtävät sitä paremmin ja pystyvät erottamaan ja tietämään paremmin, mistä viestissä on kyse. Kun pimeyden melu, hämmennys ja hurina alkaa tulla tasaveroisemmaksi valon kanssa, monet alkavat kuulla Hengen ensimmäistä kertaa. He eivät tiedä, että se on Henki, mutta "tunne siitä, mikä on parempi meille" ja intuitio ovat uutta. Massoille jotka eivät ole kiinnostuneita olemaan tässä huoneessa, se on vain uusi alku, uusi tiedostaminen. He eivät tiedä, mitä he kuulevat tai tuntevat. He vain tietävät, että haluavat muutosta, ja heillä on uusi tunne siitä, mikä on oikein. Tämän planeetan vanhat sielut tunnistavat tämän selkeämmän viestin siksi, mitä se on, ja alkavat vastaanottaa viestejä ja opastusta niistä. Se on erona! Mutta koko ihmiskunta on tietoinen muutoksesta jollain tasolla.

Kipuatte kohti 36:ta. Kun kukistatte pimeyden tällä planeetalla, olette 36:ssa, myös ympärillänne olevien asioiden kera. Se merkitsee, että te voitatte. Se merkitsee myös, että se meluhurina joka kätkee Jumalan äänen, alkaa vaimentua ja asiat alkavat selkeytyä viestien ymmärtämisessä. Intuitio ei liitele ohi niin nopeasti kuin ennen, jolloin ette olleet varma, mitä kuulitte. Intuitio pysyy maisemissa pidempään ja puhuu teille selvemmällä äänellä. Saatatte pystyä myös pysäyttämään sen ja tutkimaan sitä!

Tällä hetkellä intuition ongelmana on, että hurinamelu peittää sen. Tämä on vertauskuva, rakkaat ystävät. Toivon teidän ymmärtävän. "Hurinan peittämä" merkitsee, että intuitiiviset ajatuksenne ovat vältteleviä ja pehmeitä, koska tämä taustaenergia estää niitä näkymästä ja kuulumasta selvästi. Aivojenne logiikka täyttää ne jatkuvasti sanomalla: "Se ei ole täsmällistä. Se on vain toiveajattelua tai mielikuvitusta." Tämä on kaikki osa matalampaa DNA-prosenttia. Kun tuo prosentti alkaa kivuta kohti 36:ta, kaikki muuttuu. Aivojen logiikka muuttuu, koska se on DNA:ssa. On herääminen, tehokkaampi DNA ja alatte ajatella eri tavalla. Kaikki asiat ihmisluoneessa, joista teille on kerrottu psykologiaopinnoissa, alkavat muuntua joksikin täysin muuksi. Viisaudesta tulee intuitiivista, ei sellaista, mitä haluaisitte saada. Yhteiskunta alkaa yleisesti muuttua. Ratkaisuja ratkaisemattomaan alkaa ilmestyä. Uusia, viisaampia ajatuksia alkaa kuulua mediassa, kun ihmiskunta alkaa kasvaa ja valmistua kivien heittelyn ja nimittelyn leikkikentältä. Ohjelmia jotka auttavat toisiaan oikeasti toimimaan. Rahoitusta on paljon enemmän saatavilla projekteihin, joilla on vaikutusta köyhille.

Olette 35:ssä. Tässä on tasavertaisuutta. Alatte nähdä pimeyden ja valon, ja se muuttaa kaiken. Katsotte historiaa ja olette tulleet pitkän matkan, mutta tähän pääseminen kesti kauan. Rakkaat ystävät, olemme nähneet tämän prosessin aiemmin ja lumipallo vierii. Tiellä ei ole mitään, joka pysäyttää sen. Tämän korkeamman tietoisuuslumipallon reitillä on kaikenlaisia asioita, joiden yli mennään, ja ne kuolevat. Osa tätä on ns. järjestelmä. Pitäkää silmällä, kun hyvin suuria vakiintuneita asioita keikahtaa kumoon! Lumipallo kaataa ne.

Älkää pelätkö, älkääkä ajatelko, että on planeetan loppu, kun tietynlaisia asioita tapahtuu aiheuttaen pelkoa, sillä tässä on kyse vain siitä, että ollaan 35:ssä ja mennään 36:een. Muistakaa, että pimeys alkaa reagoida ja pelätä valoa. Tuloksena on taistelu, jossa pimeys yrittää parhaansa mukaan piestä valonne ja saada teidät pelkäämään. Olette kuitenkin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja voitatte. Olen sanonut tarpeeksi.

Kun lähdette pois täältä, toivon teidän ymmärtävän tämän viestin. Kuunnelkaa se uudestaan, jos teidän täytyy. Siinä on kyse planeetan valo- ja pimeysasteesta ja siitä, missä kohtaa olette. Siinä on kyse siitä, että te voitatte, ja siksi tulin. On vaikea puhua niille, jotka voittavat, koska he eivät ole koskaan ennen voittaneet ja heillä on häviötietoisuus. Sitä työstätte eniten. Seiskää selkä suorana, kun lähdette tästä paikasta, ja tietäkää, kuka olette. Tämä Kryonin viesti ei koskaan muutu, sillä se edustaa totuutta.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.