VALOTYÖNTEKIJÄN TURHAUTUMIA – OSA 3


Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
20.10.2019 Austin, Texas
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ensinnäkin: Missä ovat osat 1 ja 2?" Kaikki nämä puhtaaksikirjoitukset tehdään sadoista kanavointinauhoituksista, jotka ovat täällä. Ne on lajiteltu vuosittain ja paikoittain, joten voit helposti kuunnella osat 1 ja 2.

Tämä on esitys siitä, mitä tapahtuu, kun jäätte vanhaan energiaan valotyöntekijöinä. Asiat muuttuvat kovasti henkisen tarkoituksen myötä. Olette nyt energiassa, jota olette odottaneet. Onko se kiehtovaa … vai turhauttavaa?

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Austinissa.

*******

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Olemme edelleen Austinissa – teille jotka vasta löydätte tämän viestin. Tämä on "Valotyöntekijöiden turhautumia uudessa energiassa" -sarjan kolmas osa. Tämän päivän viesti on hyvin tuttu viesti, mutta monille se on täysin uusi. Jo kauan ennen vuotta 2012 annoimme teille tämän informaation, ja sitten vuoden 2012 jälkeen jalostimme sitä sen uuden energian vuoksi, jota oli tullut. Tämä viesti liittyy kahteen ominaisuuteen, ja kumpikin ovat reaktioita vanhasta uuteen.

Minäpä pohjustan tämän tilanteen. Aihe josta puhumme, koskee taas kerran ihmisiä, jotka ovat olleet täällä vanhoina sieluina ja työskennelleet energian kanssa pitkän aikaa. Nämä ovat niitä, jotka ovat parantajia, meedioita ja tulkitsijoita ja jotka ovat täällä käyneet läpi monia energiamuutoksia. Siis enimmäkseen puhun niistä, jotka ovat työskennelleet metafysiikan parissa 15 vuotta tai enemmän. Monia on täällä [huoneessa] ja lukemassa [tätä myöhemmin].

Muutos

Ensinnäkin, esoteerisessa energiassa on valtava muutos tänä päivänä, rakkaat ystävät. Olemme aina käyttäneet vertauskuvaa, että siinä missä vanhassa energiassa pimeys oli suurempi, tässä uudessa energiassa valo on suurempi. Olemme puhuneet viime aikoina siitä, että pimeyden suhde valoon on niin valtavan erilainen, että myös ei-herkät ihmiset voivat tuntea sen. Aiemmissa kanavoinneissa olemme myös kertoneet, että ne asiat joita olette kokeilleet aiemmin ja jotka eivät toimineet, toimivat nyt. Olemme myös kehottaneet teitä olemaan antamatta periksi noissa projekteissa pelkästään siksi, että kokeilitte niitä vanhassa energiassa ja ne epäonnistuivat. Voitte yrittää niitä uudestaan täysin eri tuloksin.

Yllä olevassa toteamuksessa ei ole usein loogista tolkkua. Ihmiset ovat tottuneet siihen, miten maanviljely toimii: jos olette tietyssä paikassa, jossa on tietyntyyppinen maaperä, ja kylvätte tietyntyyppisiä siemeniä, jotka eivät kasva, niin havainto on se, etteivät siemenet ja maaperä sovi yhteen. Mutta te kokeilette. Yritätte uudestaan viiden vuoden kuluttua, eivätkä siemenet kasva vieläkään. Sitten tiedätte, että alkuperäinen mielipiteenne oli oikea. Siksi ette enää koskaan yhdistä noita siemeniä ja tuota maaperää uudestaan. Se ei vain toimi. On häiriintynyttä yrittää samaa asiaa uudestaan ja uudestaan, kun tiedätte, ettei se toimi.

Nyt yhtäkkiä kehotamme teitä yrittämään sitä taas! Monista tämä on hulluutta.

Rakkaat ystävät, vuodesta 2012 saakka muutokset ovat olleet suuria. Tässä yllä olevassa vertauskuvassa muutoksen täytyisi olla taianomainen. Maa on maata ja siemenet ovat siemeniä, näennäisen ikuisesti. Kuitenkin tässä vertauskuvassa tuo alue on muuttunut: energia, maaperä, lämpö, kosteus ja auringonvalo. Siemenet ovat nyt valmiita kasvamaan, vaikka koko prosessi ei toiminut aiemmin.

Siis esimerkiksi, jos sinä olet se, joka yritti aloittaa parannuskeskuksen tai kirjoittaa kirjan tai aloittaa jonkin monista esoteerisista projekteista, ja se epäonnistui aiemmin, olemme kertoneet sinulle, että nyt olisi hyvä aika tehdä se. Nimittäin kaikki on muuttunut. Niin erilaista energia on.

Turhautumat

Siis siinä minkä kertomista jatkan teille nyt, on todellisuudessa kyse menneisyydestä ja muutoksesta. Nimittäin nämä ovat monia niistä piirteistä, jotka usein turhauttavat niitä, jotka ovat työskennelleet planeetan energian kanssa monta vuotta. Turhautuminen liittyy muutokseen ja sen ymmärtämiseen, miten nähdään se, mitä teitte menneisyydessä ja mikä voidaan nyt eliminoida.

Ensimmäistä olen kutsunut "linnoittautumiseksi". Minäpä maalaan kuvan teille. Vanhassa energiassa, kauan ennen vuotta 2012, valotyöntekijät (vanhat sielut) lähettivät parantavaa energiaa ja meditoivat ryhmissä, joiden oli tarkoitus auttaa planeettaa, aivan kuten tänä päivänä. Kuitenkin usein he tapasivat salaa. Jos eivät salaa, niin se ei ollut julkista. He tekivät näin, jotta he pystyivät keskustelemaan ja opettamaan asioita, jotka olivat metafyysisiä ja esoteerisia. Useimmissa metafyysisissä yhteisöissä ajatuksena oli "suojautua pimeältä energialta". Yritettiin myös varmistaa, ettei ollut pimeyden "hyökkäyksiä". Vaikka tämä kuulostaa dramaattiselta, se piti hyvin paikkansa. Sillä kun olette paikassa, joka on enimmäkseen pimeä, on erittäin vaikeaa generoida valoa. Se on aina kamppailua niille, joilla on lahjomattomuutta ja rakkautta ja joilla on valon lahjoja.

Yhtä erittäin yleistä tulosta tästä jatkuvasta suojautumisesta kutsutaan linnoittautumiseksi. Linnoittautuminen on suojautumista vanhaa, pimeää ja läpitunkevaa energiaa vastaan. Ajatus oli tämä: miten vanha sielu voi tehdä valotyötä pimeydessä? Vastaus oli suojautua ja … linnoittautua. Siis automaattinen ja tiedostamaton tulos monille oli linnoittautua – rakentaa suojamuurit.

En halua olla epäasiallinen tässä kenellekään, mutta annan teille faktan. Vanhemmassa energiassa metafyysiset työntekijät olivat suurempia! Luulen teidän tietävän, mistä puhun. He lihoivat tiedostamatta linnoittautuakseen jokapäiväiseltä pimeydeltä.

Ettekö usko, että näin on? Ajatelkaa hetki: mikä elokuvissa oli tyyppiesimerkki tulkitsijasta tai selvänäkijästä? Se oli melkein aina ylipainoinen nainen! Tiedätte, että olen oikeassa.

Tuottaja: "Tarvitsemme näyttelijän tekemään tämän spiritistisen istunnon." Näyttelijäagentti: "Hyvä! Etsimme jonkun ylipainoisen naisen."

Tämä oli myös suuren yleisön käsitys, ja he olivat oikeassa. Se on linnoittautumista. Se oli hyvin yleistä, ja ihmiset jotka olivat meedioita tai tulkitsijoita, visualisoitiin useimmiten ylipainoiseksi naiseksi, joka oli yli 40-vuotias. Miksi nainen? Tämä on tärkeä vahvistus naisille: olen kertonut aiemmin, että naiset ovat Maan luontaisia shamaaneja. He ovat niitä, jotka heräävät valaistuneen akaasian kera. Nainen on elämänantaja ja hänellä on myötätunnon ja rakkauden intuitio lapsia kohtaan. Opastusta etsitään useimmiten äidiltä, myös miehille, myös myöhemmin elämässä.

Tämä ei tarkoita, ettei miehillä ole valaistumista. Tietysti heillä on, mutta useimmat miehet tunnustavat, että naisella on parempi intuitio asioista, jotka ovat henkisiä. Enkelit kuvataan useimmiten naisina. Oletteko koskaan ajatelleet sitä? Naiset kantavat planeetan historiassa shamaanisoihtua, ja se on useimpien tämän päivän vanha-sielu-naisten akaasiassa.

Ylimääräinen paino oli suojautumista. Valotyöntekijänaisista tuntui kaikki näin paremmalta ja turvallisemmalta. Näin oli, koska he luulivat olevansa suojassa pimeältä energialta, joka oli heidän kanssaan koko ajan kaikkialla, minne he menivät. Tämä oli alitajuinen reaktio valon ja pimeyden taistelusta – linnoittautuminen.

Muutos/siirtymä

Yhtäkkiä te kaikki tulette uuteen energiaan, ja Kryon kertoo teille, ettei suojautumista tarvita enää. Valo alkaa olla suurempi energia kuin pimeys. Pimeässä huoneessa pienikin valo voittaa pimeyden. Tämä saattaa näyttää liikayksinkertaistamiselta ja hyvin yleiseltä ja liikaa käytetyltä vertauskuvalta. Se on. Tämä on kuitenkin ainoa tapa kertoa teille moniulotteisesta energiasta, joka kehittyy ympärillänne, ja se on erityisen suopeaa tulevalle aikakaudelle, ja vanhat sielut tuntevat sen ensimmäisenä. Se on kehittyvän tietoisuuden energiaa maan päällä.

No niin, kaikki tätä lukevassa ja kuuntelevassa yleisössä tietävät, että painon pudottaminen on vaikeaa. Se on teollisuudenala tällä planeetalla! Nyt kuitenkin yhtäkkiä koko tuohon palapeliin lisätään jotain erilaista. Jos tämä aihe sopii sinuun, kuuntele. Lihoit suojautumista varten, ja olit tyytyväinen, koska se näytti toimivan. Se piti sinut turvassa ja pystyit tekemään työtäsi. Se oli hyvä asia. Psyykkisesti se toimi ja oli oikein sinulle. Se on saattanut jopa pelastaa henkesi. Aivosi ja luontaisesi ovat samaa mieltä.

Nyt kerromme sinulle, että tässä uudessa energiassa tuota painoa ei ainoastaan tarvita, vaan myös kutsu terveyteen ja pidempään elämään on saada se pois. Siis lisätäänpä uusi menettelytapa painonpudotukseen teille, jotka samaistutte kaikkeen tähän, ja niille jotka saavat ahaa-elämyksen lukiessaan siitä, miksi on niin vaikeaa pudottaa painoa.

Seuraava askel teillä on tiedostaa, mitä on tapahtunut muutoksen myötä. Jonkin tiedostaminen tarkoittaa, että teette siitä täysin omaa todellisuuttanne. Siis tämän aikaansaamiseksi, vaikea osa on työskennellä alitajuntanne kanssa. Itsensä oivaltaminen on polku uskomuksen muuttamiseen, jotta ymmärtäessänne täysin, mitä on tapahtunut, se alkaa kirjoittaa uudelleen jopa menneisyyden jääräpäisimpiä hermoratoja.

Ymmärtäkää: te ette tarvitse tuota painoa enää. Energia on muuttunut henkisesti, ja nyt on turvallista heittää tuo paino pois. Se oli menneisyyden välttämättömyys, jota ei enää tarvita. On turvallista olla nyt näkösällä, koska kannatte niin paljon valoa! Se esoteerinen valo jota kannatte voimakkaana vanhana sieluna, on nyt täysi suojanne. Suoja on tietoisuutenne ja aktivoitu merkabanne, eikä sillä ole mitään tekemistä sen ympärillänne olevan soluaineen kanssa, jota sanotaan rasvaksi.

Rakkaat ystävät, kun tiedostatte tämän täysin ja ajattelette sitä uudestaan ja uudestaan, asiat alkavat muuttua. Riippumatta siitä, miksi luulette itsellänne olevan liikaa painoa, asiat alkavat muuttua, kun alatte kertoa kehollenne, ettei sitä tarvita enää. Biologianne on edelleen "survivalistijärjestelmä" ja se haluaa suojautua. Tämä luo sen aineenvaihduntaanne ja syömiseen, mikä auttoi teitä menneisyydessä. Se oli osa olemassaoloanne. Tänä päivänä sen ei tarvitse olla.

Siis tässä prosessissa muutatte suojautumismoodin rasvan keräämisestä sen sallimiseen, että luontainen tietoisuutenne tekee tuon työn – se joka kantaa valoa. Siis te ette ole "suojaamaton". Olette vain muuttaneet sitä tapaa, jolla oma kehonne tekee sen.

Siis tämä tiivistyy siihen, miten ajattelette ja miten työskentelette oman suojautumisjärjestelmänne kanssa uuden totuuden tiedostamiseksi. "Käytän edelleen omaa kehoani ja omaa ajatteluani suojautuakseni pimeydeltä. Menen erittäin vanhasta lihomisen suojautumismenetelmästä hyvin uuteen ja paljon terveellisempään menetelmään, jossa käytän valaistunutta itseäni. Pystyn nyt työntämään pimeyden pois kaikkialta, minne kuljen. Olen suurenmoinen, ja pimeys etääntyy minusta kaikkialla, minne menen, myös nukkuessani, ikuisesti."

Lisää

Tässä on jotain lisää niille, jotka ovat selvinneet pimeimmistä ajoista, ja nyt löydätte itsenne hyvin erilaisesta valon ja pimeyden suhteesta ja olette turhautunut siihen.

Turhautumisen toista piirrettä on vaikeampaa kuvata. Se on tavallaan kuin linnoittautumista, mutta se näyttää olevan käänteinen lihomiselle. Se on piiloutua näkyvistä. On monia tapoja suojautua toisilta, jotka katsoisivat ja sanoisivat: "Olet erilainen. En todellakaan halua olla missään tekemisissä kanssasi." On kaksi tapaa työskennellä tämän ongelman kanssa, ja ne kumpikin ovat alitajuisia ratkaisuja. Tuon sanominen on hyvin halventavaa, ja se on myös vastakkainasettelua. Monet lempeät valotyöntekijät juoksevat karkuun sitä, ettei tällaista tapahdu – koskaan.

Numero yksi. Teistä tulee erakko. Jos ette mene minnekään, ette yksinkertaisesti tapaa ihmisiä. Panette heidät tulemaan teidän luoksenne, ja vain ne jotka uskovat teidän tavallanne. Oli paljon helpompaa saada ihmiset tulemaan kotiinne harjoittamaan Ihmeiden oppikurssia tai Reikiä tai muita asioita, joita halusitte opettaa ja joita ihmiset halusivat kuulla. Eikä vain tämä, vaan hekään jotka tulivat käymään, eivät kertoneet kenellekään, mitä tekivät! Se sopi erittäin hyvin olemiseen näkymätön kaikille, jotka kritisoisivat teitä tai yrittäisivät estää teitä.

Niinpä monet teistä olivat erakkoja vuosia, ja tämä suojasi teitä niiltä, jotka saattaisivat katsoa teitä eri tavalla ja sanoa: "En halua työskennellä kanssasi. En tiedä, mitä uskot, mutta se on liian kummallista, joten en halua olla ystäväsi." Oli parempi olla erakko omasta valinnastaan, kuin kärsiä oman kulttuurinsa eristämisestä. Tämä oli usein valotyöntekijän piirre vanhassa energiassa.

Numero kaksi. Tämä näyttää mahdottomuudelta tai vastakohdalta sille, mitä halutaan. Kuitenkin se on itse asiassa toiminut erittäin hyvin: jos olet liian kummallinen, niin ihmiset jättävät sinut rauhaan. Ja he jättävät. Tätä ei ole vaikea tehdä, ja se alkaa siitä, miten käyttäydytte ja miten pukeudutte jne.

Henkilö: "Mitä kuuluu tänään?" Valotyöntekijä: "Se riippuu avaruusaluksen väristä yläpuolellamme." Henkilö on hiljaa hetken ja lähtee sitten toiseen suuntaan.

Monet tekivät tämän omalla tavallaan, ja se toimi! Hyvin nopeasti levisi tieto, että tuo omaleimainen valotyöntekijäihminen oli tasapainoton ja häntä pitäisi välttää. Se oli täydellinen ratkaisu "konfliktittomuuteen". Se oli kuin erakkona olemista – se oli vain "automaattista" ilman suurta ponnistelua.

Koska se toimi niin hyvin, valotyöntekijä alkoi nauraa ja keksi asioita, jotta ihmiset juoksisivat karkuun. Se toimi, ja se salli monien vanhojen sielujen tehdä työnsä ilman kritiikkiä tai vastakkainasettelua. Voitte tehdä sen yksin tai pienissä ryhmissä samanmielisten ihmisten kanssa. Voitte helposti meditoida, opiskella esoteriaa ja käyttää parannusmenetelmiä. Se oli upeaa! Nimittäin ainoat ihmiset jotka koskaan puhuivat kanssanne, olivat itsenne kaltaisia ihmisiä. "Kivaa", te ajattelitte.

Nyt kerron jotain teille, kummankinlaisille erakoille – niille jotka olivat todella erakkoja, ja niille jotka päättivät olla ultrakummallisia ja hylkiöitä. Kerron teille tämän, koska heitä on edelleen täällä, ja myös tässä huoneessa.

Kuunnelkaa: asiat ovat muuttumassa, rakkaat ystävät. Jos aiotte olla erakko ja kiivetä kaappiin, niin ei ole vuorovaikutusta kenenkään kanssa. Kukaan toinen ihminen ei näe teitä, sitä mihin uskotte tai suurenmoisuuttanne tai kauneuttanne. He eivät voi kuulla viisauttanne, joka on tulosta opiskelustanne. He eivät voi tietää uskomattomasta tiedostanne, miten asiat toimivat. Jos pysytte kaapissa, se ei auta yhtään ihmistä. Se ei auta yhtään ihmistä tällä planeetalla.

Itse asiassa lähetätte sitä viestiä, että jos tulee tällaiseen tapaamiseen tai kuuntelee tällaista kanavointia, on pakko olla mieletön ja kenties vähän omituinen. Siis vanhalla tavallanne jatkamisen tulos on, että saatatte työntää ihmisiä pois tästä tapaamisesta tai jostain kauniista ja suurenmoisesta. Saatatte työntää heitä pois informaatiosta Jumalasta, joka ei tuomitse ja joka on rakastava ja suopea. Jos jatkatte sitä, se ei auta ketään muuta, kuin teitä itseänne. Se työntää ihmisiä pois totuudesta.

Lisäksi se näkemys jonka olette antaneet, voi olla niin kummallisen tehokas, että nyt ihmisillä on "antennit ulkona" välttääkseen muita kaltaisianne ihmisiä, jotka saattaisivat uskoa teidän tavallanne. Käsitättekö, että nuo "muut kaltaisenne kummalliset ihmiset" ovat myös valotyöntekijöitä, jotka tietävät elämän ja parantamisen estoteriasta ja siitä, miten ratkaistaan elämän ongelmia? Siis teidän tekonne vahvistuvat esimerkiksi sellaisesta ihmisestä, josta kannattaa pysyä kaukana. Se ei auta ketään tällä planeetalla.

Niinpä kummankinlaisille erakoille sanomme: tulkaa ulos kaapista ja tuntekaa suurenmoisuutenne! Kenties ensimmäistä kertaa olkaa itsenne. Kenties ensimmäistä kertaa katsokaa, miten kaunista tämä on, ja katsokaa, miten puoleensavetävä olette toisille. Tiesittekö sen? Ajattelitte koko tämän ajan, että toiset tuomitsevat teidät, koska olette vähän outo tai erilainen. Mitä jos erilaisuutenne on nyt paljon hyväksyttävämpää? Mitä jos erilaisuutenne on myötätuntoa, hyväntahtoisuutta, hiljaisuutta ja viisautta? Kenties ette ole seuran keskipiste, vaan olette sellainen, jonka kanssa ihmiset haluavat puhua silti?

Haluan teidän ajattelevan tätä, koska itsenänne oleminen on kaunein asia, jonka voitte tehdä tässä uudessa energiassa auttaaksenne toisia ympärillänne. Teidän jotka olette olleet tarkoituksella kummallisia hyvin pitkään, haluan analysoivan tätä omalta osaltanne ja kysyvän itseltänne, oletteko tehokas valotyöntekijä ja ketä autatte tänään käyttäytymistavallanne.

Kuunnelkaa. Voitte käyttäytyä vähän eri tavalla kuin useimmat ja myös pukeutua vähän eri tavalla kuin useimmat, jos myötätuntonne ja rakkautenne näkyvät! Mitä jos se mikä on erilaista teissä, on viisaus ja ilo? Jos joku kysyy teiltä, voitte kertoa hänelle: "Käyttäydyn ja pukeudun tällä tavalla, koska se on iloista. Sitä lapsi ehkä tekisi." Hän saattaa sanoa: "Kyllä, olemme huomanneet." Sitten voitte sanoa: "Nämä asiat ovat täynnä rakkautta ja hauskuutta, ja se saa minut myötätuntoiseen ja kauniiseen energiaan, jossa näen Jumalan sinussa."

Yhtäkkiä ette ole lainkaan kummallinen, vaan olette shamanistinen, viisas ja hauska. Olette tosiaankin ehkä epätavallinen ihminen, mutta olette epätavallinen ihminen valossa ja kauneudessa.

Nämä muutokset teissä ovat muodonmuutos. Lakkaatte työntämästä ihmisiä pois valosta ja alatte vetää heitä puoleenne valolla. Miksi olla turhautunut, linnoittautuen tai erakoituen? Nämä asiat voivat muuttaa sitä, kuka olette ja miten teidän nähdään, jos haluatte. Se ei ole yritystä olla joku muu, vaan se on olemista viisas vanha sielu. Se on viehättävää hyvin monista, jotka etsivät sitä totuutta, joka teillä on tänä päivänä. Kenties olette täällä tästä syystä?

Jotkut teistä ovat sanoneet: "No, olen ollut kummallinen niin kauan, etten ole varma, onnistuuko sen muuttaminen." Tai "Olen ollut tämän kokoinen niin kauan, ettei se voi muuttua." Miksi ette kokeilisi sitä?

Lisääntyneen valon odotettu kauneus on lopultakin saapunut tässä uudessa ajassa ja energiassa. Toisten asenne muuttuu nyt tässä hitaasti lisääntyvässä valaistumisessa. Rakkaat ystävät, monet eivät ehkä tule tällaiseen tilaisuuteen, sillä se on "akateemisten" ajatusten tutkimista niille, jotka ovat täällä vanhoina sieluina. Sen sijaan kadulla on monia, jotka alkavat kokea asioita, jotka ovat erilaisia ja hämmentäviä heille. Teillä on vastaukset. He eivät odota läpinäkyvyyttä, tinkimättömyyttä, muutoksia, ja he kokevat valon ensimmäistä kertaa. Ajatelkaa: jos olette osa tuota valoa, heidät vedetään teidän luoksenne. Tämän vuoksi opiskelitte kaikkea sitä hyvin pitkään. Oitis tiedätte, etteivät ihmisten reaktiot teidän valonne ole samoja kuin 20 vuotta sitten.

Sairaalat alkavat käyttää niitä erilaisia prosesseja ja menetelmiä, joita piditte salaisuutena kotonanne. Mitä siitä sanotte? Ehkäpä sinun on aika tulla SINUKSI tällä planeetalla. Ehkäpä sinun aikasi on tullut, oi sinä kummallinen ihminen.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.