MUUTOS

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

19.3.2017 Vancouver, BC, Kanada

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutos ei ole kovin suosittua, mutta sitä on kaikkialla ympärillämme. Kryon jatkaa niistä muutoksista kertomista, jotka ovat ominaisia uudelle energialle, ja myös siitä, miten pärjäämme henkilökohtaisesti.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Vancouverissa, Kanadassa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Joka kerta kun nämä viestit alkavat, on muutaman hetken sopeutuminen [puhutaan tauosta, joka tapahtuu tervehdyksen jälkeen]. Sopeutuminen on kumppaniani varten, ei teitä. Tämä johtuu siitä, että viestit annetaan tosiasiassa melkein toisessa ulottuvuudessa. Ihmisen on vaikeaa yhtäkkiä lakata kuuntelemasta ihmistä tuolissa ja kuunnella sen sijaan moniulotteista viestiä toiselta puolelta. Sieltä viesti on kuitenkin peräisin.

Tämän päivän viesti on vähän erilainen kuin aiemmin. Aloitan taas onnitteluilla ihmisrodulle, sillä onnistuitte siinä hyvin. Tämä on puhekielen sanonta, joka merkitsee, että teitte todella jotain upeaa. Melkein viime hetkellä tähtien ajoitus toi teidät merkittävän syklin loppuun, ja menitte siitä läpi ilman sotaa. Menitte siitä läpi ilman kauhua ja selkkausta tai ennustettua planeetan loppumista, ja kuitenkaan ette oikeasti tiedä, mitä olette tehneet, ja tänään löydätte itsenne täysin uudesta energiasta. Vuodesta 2012 saakka monet asiat ovat reagoineet ja muuttuneet, eikä vain teillä, ja siitä haluan puhua.

Muutoksia kristalliverkossa

Aloitetaanpa yhdellä perusasialla – tämän planeetan kristalliverkko. Olen puhunut kanssanne, että tämä verkko on "muistamisverkko". Olen kertonut teille, että se on aktiivinen [muuttuu aina] ja se aktivoidaan ihmisten tunteilla ja myötätunnolla. Kerroin teille, että se on pikaraideverkko – eli jos se muuttuu, niin ihmiset jotka ovat siinä, tuntevat tuon muutoksen. Tähän saakka se on saanut ihmiskunnalta syötettä, joka on musertavan negatiivinen, koska siihen ihmisluonne vastaa. Se on alkukantaisia tunteita – pelko, kärsimys ja kauhu. Jos ette usko minua, katsokaa uutisianne. Siihen ihmiset näyttävät tuntevan eniten vetoa ja kiinnostusta. Kauhu ja draama ovat tunteita, jotka usein motivoivat markkinointianne, elokuvianne ja kirjojanne. Puhumme ihmisluonteesta, ja se alkaa muuttua. Niinpä verkko joka "muistaa" ihmiskunnan tunteet, antaa teille kauhuntunteita taistelukentällä tai surua hautapaikalla. Se muistaa, mitä siihen laitettiin.

Mitä tämän planeetan kristalliverkolle tapahtuu uudessa energiassa? Voi, luulen antaneeni teille vihjeen aiemmin. Rakkaat ystävät, se melkein kuin käynnistettiin uudelleen ja ne negatiiviset ja dramaattiset asiat, jotka se muisti aiemmin, ja ne paikat jotka muistivat ne, alkavat heikentyä ja hävitä. Ajoitus loi melkein kuin täysin eri fysiikan teille ja planeetalle. Se on pikaraideverkko – mikä tarkoittaa, että nyt juuri leimaatte sitä. Kun käynnistätte uudelleen jonkin, kaikki mitä oli aiemmin, lähtee pois. Sitten se alkaa taas alusta, ja rakkaat ystävät, sitä tapahtuu tällä hetkellä. Todiste on se, mitä monet alkavat tuntea paikoissa, jotka olivat ennen synkkiä, sillä se muuttuu ja herkät huomaavat sen ensimmäisenä.

Aika

Olen aloittanut yksinkertaisella, lineaarisella käsitteellä, sillä kristalliverkko on esimerkki. Se on melko lineaarinen ja voitte ymmärtää sen, mutta sitten on niitä, jotka ovat esittäneet esoteerisia kysymyksiä ajasta. Muuttuuko aika tässä uudessa energiassa?

Jos ette ole osallistuneet seminaariin tänään, tämä voi olla vaikea käsite tajuta. Seminaari antoi kehämäisen käsityksen uskottavasta ajasta ja tieto esitettiin tieteellisesti. Ette tunne kehämäistä aikaa, koska teille aika on suora jana kuin rautatie. Menette vain yhteen suuntaan, ja se on menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus. Mutta tosiasia on, että se on tehty fraktaaleiksi. Se kulkee ympyrää ja siihen on laitettu energiaa, johon se reagoi. Fraktaalit ovat sen osia, jotka ovat osa kokonaisuutta, mutta jotka jättävät samanlaisia osia itsestään matkan varrelle.

Fraktaaliaika saattaa tuntua esoteeriselta, koska ette elä niin, mutta se vaikuttaa siihen, miten hahmotatte asiat. Kun asioita tapahtuu planeetalla, ne tekevät töyssyjä tiehen, joten kulkiessanne ympyrää uudestaan, tunnette nuo töyssyt tai tunnette niiden tulevan. Tämä saa usein tuon asian tapahtumaan uudestaan. Se on vastuussa fraasista "aika toistaa itseään". Tietyssä mielessä se toistaa. Se on fraktaaliaikaa. Tätä vaikutusta on tutkittu, ja sen taustalla on oletettua atomihiukkasfysiikkaa [Higgsin hiukkanen]. Niinpä tässä on kysymys: mitä aikafraktaaleille tapahtuu tässä uudessa energiassa? Ovatko töyssyt tiessä samoja vai erilaisia? Mitä tapahtuu aikajanalla menneisyyden asioille, jotka saattaisivat laukaista tietyn tulevaisuuden?

Olen täällä kertomassa teille jotain: koko aikajana, kaikki fraktaalit, alkavat käynnistyä uudelleen, ja kun ne häviävät, rakkaat ystävät, aika alkaa muuttua. Miksi näin olisi? Koska ihmistietoisuus on osa sitä. Jos käynnistätte uudelleen fraktaaliajan, se merkitsee, että menneisyyden asiat eivät vaikuta teihin tänään tai huomenna tulevaisuudessa, kuten tapahtui vanhemmassa energiassa. Vanhassa energiassa kompastuitte jatkuvasti niihin ja niiden tuleminen jatkui. Tämä johti sotaan sodan perään. Sitten ihmiskunta lepäsi jonkin aikaa ja teki sen taas. Näin tapahtui, koska tätä odotettiin. Tämä oli ihmisluonne. Monet sanovat: "Sitä ihmiset tekevät."

Jos tämä on tilanne ja asioiden ajoitus alkaa olla erilainen, se merkitsee, että kirjoitatte uutta aikajanaa. Luotte uusia töyssyjä, mutta ne voivat itse asiassa olla positiivisia, dramaattisten ja negatiivisten sijasta. Fraktaalit ovat sellaisia. Ne toimivat samalla tavalla riippumatta siitä, mitä teette, paitsi ettei vanhan energian vanhoja fraktaaleja ole täällä. Voitaisiin sanoa, että olette siivonneet ne. Kiistanalaista? Kyllä. Se on kiistanalaista myös fysiikassa.

Aika on aikaa, vaikka mitä tapahtuisi. Fraktaaliprosessi on myös sama ja on ollut aioneita. Kerron teille, että sitä muutetaan. Miksi? Katalyytti: uuden ihmisen tietoisuus.

"Tien töyssyjen" epävakaa vaikutus – menneisyys

Mennäänpä askel pidemmälle. Jos fraktaalit on muutettu, vaikuttaisiko se ihmisten reaktioon menneisyydestä? Vastaus on "kyllä"! Lukekaa se uudestaan.

Yhtäkkiä tämä saattaa hyvinkin olla alku täysin uudelle reaktiolle historiaan. Rauhasiementen kylväminen entisten vihollisten välille on käsillä, koska menneisyydellä ei ole sitä vaikutusta kuin ennen. Mutta tämän tuntevat eniten nuoret, sillä he eivät ole koskaan kokeneet historiaa. He reagoivat vain siihen, mitä heille on kerrottu siitä.

Missä näette planeetalla merkittävimmän historian vaikutuksen? Vastaus on "Lähi-idässä". Lähi-idän ihmiset ja heidän nykykulttuurinsa eivät odota sitä totuutta, jonka kerron teille. Olin suuressa teatterissa kumppanini kanssa, joka istui yksin näyttämöllä. Valo oli suunnattu häneen tuolilla ja 900 israelilaista odottaa kuulevansa viestin Kryonilta. Toivottavasti se olisi heidän maastaan, mutta ei koskaan tiedä, mitä Kryon aikoo sanoa. Sitten kerroin heille.

Kerroin, että heille oli annettu tehtäväksi tuoda tai heidät oli valittu tuomaan ensin rauha omalle alueelleen ja toiseksi luoda näin alku rauhalle maan päällä. Heille annettiin tehtäväksi luoda tämä, koska he olivat ainoita, jotka pystyivät tekemään sen. Ratkaisu "tilanteeseen" ei tulisi ulkopuolelta. Se ei tulisi lännestä, vaan ainoastaan heiltä.

Reaktio jonka sain, tietoisuus jonka tunsin, oli "miten?" He ovat aioneita halunneet tätä! Neljäkymmentäluvulta saakka jolloin annettiin lupa palata maahan ja luoda valtio, he ovat halunneet vain sitä. Mutta kummankin osapuolen tekojen vuoksi, tilanteesta on tullut pahempi. Miten? "Miten käännetään taikakatkaisinta, Kryon, jotta voimme yhtäkkiä saada tälle alueelle rauhan kaikkien ympärillämme olevien kanssa?"

Vastaus oli, että he ovat jo aloittaneet sen, ja he tekivät sen 21.12.2012. Nollaus on alkanut menneisyyden näkemisessä, koska nuo fraktaalit ovat poissa tai niitä kirjoitetaan uudelleen ja on lapsia, jotka kysyvät: "Kerro minulle taas, isä, miksi minun on tarkoitus vihata heitä? En oikein tajua sitä. Kerro minulle taas, mitä menneisyydessä tapahtui sellaista, minkä pitäisi kontrolloida minua nyt. Kerro minulle taas, isä, miksi meidän täytyy matkia kaikkea, mikä ei toiminut menneisyydessä. Kerro minulle, isä, miksi emme voi pyyhkiä pois tuota menneisyyttä, joka ei toiminut meillä. Kerro minulle, miksi emme voi alkaa katsoa heitä silmiin ja sanoa: "Jätetään kaikki, mitä oli, ja luodaan, mitä on""

Tulevalle sukupolvelle sanon: "Tarkkailkaa tätä!" Tulee aika, jolloin vanhat johtajat ovat poissa kummaltakin puolelta, ja korostetaan vähemmän sitä, mitä kuka teki ja kenelle, ja sen sijaan on puhtaalta pöydältä aloittamisen tietoisuus. Menneisyys ei motivoi tulevaisuutta. Mikä ajatus! Tämä on rauhan katalyytti Lähi-idässä, eikä sillä olisi mahdollisuutta, jos ette olisi ohittaneet tätä merkkiä.

Miksi on niin, että maailmansodat ovat tulleet ja menneet ja viholliset jotka kokivat sen, ovat yhdistyneet kuluneina 60 vuotena hyviksi kumppaneiksi ja naapureiksi? Mitä Lähi-idässä on sellaista, mikä jatkaa hyvin vanhaa muinaistaistelua eikä koskaan näytä siirtyvän pois siitä, "mitä kuka on tehnyt kenellekin yli 1000 vuotta"? Vastaus saattaa yllättää teidät.

Lähi-itä olisi tuonut sivilisaation polvilleen, jos ette olisi ohittaneet päiväntasausten prekessiota – vuoden 2012 merkkiä. Lähi-itä olisi käynnistänyt Harmagedonin taistelun, jota pyhät kirjoituksenne ja muut aikakausien tutkijat ovat profetoineet muinaisajoista 80-luvulle saakka. Se tarvittiin tämän profetian toteuttamiseen ja se olisi esittänyt osansa lopunajassa.

Sitten sitä ei tapahtunut. Monet tuntevat edelleen, että se tapahtuu vielä, sillä he ovat panostaneet tulevaisuuden tuhoon ja tienneet liian kauan, että se on varmaa. Tästä syystä vaaditaan nuoria ihmisiä synnyttämään tämä, sillä se ei ole syvään juurtunut heihin, kuten niihin jotka ovat koko elämänsä odottaneet sitä. On enemmän.

Valon ja pimeyden tasapaino

Valon ja pimeyden tasapaino planeetalla alkaa järjestäytyä uudelleen ja se luo lisää villikortteja. Villikortit ovat odottamattomia muutoksia, asioita jotka ovat usein järkyttäviä, jotka eivät ole positiivisia tai negatiivisia, vaan muutoksia entisessä toimintamallissa. Ne työntävät usein tulevaisuutta sekä tietoisuudessa että tieteessä.

Ihmismuodossa on tulossa useita, jotka tekevät muutoksia tavoilla ja paikoissa, joita ette odota. New Yorkissa Yhdistyneissä kansakunnissa on yksi, joka on kovasti myöhässä. Se on vanha järjestö, jolla on upeita ideoita planeetan auttamisesta, mutta joka jumittaa omassa vanhan energian politiikassaan. Mitä siellä tapahtuu? Jos ette näe paljon pian, se saattaa lakata toimimasta. Villikortit eivät ole taattuja. Ne ajoitetaan sopimaan niiden ympärillä olevien vapaaseen valintaan. Se tekee villikortin – täysin odottamattomat tapahtumat. Ajatelkaa tätä: järjestö joka on ryhtynyt luomaan rauhaa maan päälle, saattaa tulla toimimattomammaksi ja epäonnistua, tai villikortti voi tulla muuttamaan sen rakennetta hyvin kiistanalaisesti ja melkein ilman rahoitusta. Sitä villikortit tekevät.

Saatatte löytää sitä liiketoiminnasta, pankkitoiminnasta tai politiikasta. Uusia ideoita joita ei ole koskaan ennen kokeiltu ja jotka ovat radikaaleja, voi olla pian. Odottakaa tällaisia asioita, mutta niiden täytyy kasvaa teistä. Saattaa olla liikkeellelähtöjä ja pysähdyksiä. Saattaa olla siemenenkylväjiä, jotka eivät onnistu. Sitten toisia saattaa tulla ja he saavat nuo siemenet kasvamaan. Tämä merkitsee, että ideat joita ei hyväksytty eilen, saatetaan hyväksyä nyt tai tulevaisuudessa. Tämä johtuu siitä, että kehittyessänne näette uutta viisautta niissä. Tämä on kaikki osa kasvuprosessia ajan halki.

Tässä siis olette tällä hetkellä muutoskuviossa. Olette kasvuprosessin alussa. Kaikki tämä sen uuden verkon myötä, jossa on erittäin harvoja aikafraktaaleja tuhottavana ja pöytä on puhdas historiaenergioista. Oletteko valmiita?

Kuunnelkaa: yhtään profetiaa ei ole kirjoitettu siitä, mitä planeetallanne tapahtuu nyt. Nolla. Missään ei ole tällä hetkellä vanhimpia tai kanavoijia, jotka antavat teille hyvän ja luotettavan profetian siitä, mitä on seuraavaksi. Tämä johtuu siitä, että menitte juuri vanhan energian ja vanhojen profetioiden tunnelista läpi ja olette hädin tuskin vapaa niistä. Tämä on uutta energiaa, jota ette ole koskaan ennen kokeneet planeetalla. Jos ette tiedä, mistä puhun, menkää lukemaan profetioita.

Missä teidän pitäisi olla tällä hetkellä aikanne parhaiden, suosituimpien ja hyväksytyimpien profetioiden mukaan? Vastaus on "kuollut".

Missä Maan pitäisi olla tällä hetkellä? Vastaus on "radioaktiivinen". Kukaan ei voi olla planeetalla, jossa on tapahtunut massiivinen ydinsota, vaikka elokuvanne sanoisivat mitä. Se on "hyvästi" planeetan ihmisille. Koko ajatus apokalypsin jälkeisestä Maasta on fantasiaa. Te ette elä, kun on niin paljon säteilyä. Se vaikuttaa kaikkeen ilmassa ja merissä, ja se tuhka jonka tuhannet ydinräjähdykset olisivat nostaneet, kiertäisi planeettaa ja estäisi auringon vuosikymmeniä. Pimeys – elämä mennyttä.

Rakas ystävä, se on apokalypsi, jota ei koskaan tapahtunut. Sen sijaan olette täällä lastenne ja uuden planeetan kanssa, jolla on toivoa. Ehkä ihmettelette, miksi olen rakastunut teihin kaikkiin, mutta ette oikeasti tiedä sitä – ette vielä.

Sukupolvessa tai kahdessa joku nostaa kätensä ja sanoo: "En voisi auttaa, mutta huomatkaa, että olemme erilaisia kuin ennen olleet." Näin kauan kestää uudelleenkirjoittaminen, erityisesti vanhan tietoisuuden tuhon odottamisesta. Kahden sukupolven on ehkä mentävä ohi, ennen kuin joku nostaa kätensä ja sanoo: "Katsokaa, aurinko tulee esiin [vertauskuva]. On erilaista." Ihmiset ovat hitaita muuttumaan, mutta he saattavat huomata asenteiden muuttuvan ja että heillä on uusi tie kuljettavana.

Haluat siis tietää, mikä tehtäväsi on tällä hetkellä, rakas vanha sielu? Tehtäväsi on kannustaa ympärilläsi olevia käyttämällä myötätuntoasi ja tasapainoasi. Kun kuulet heidän puhuvan siitä, etteivät he pääse eteenpäin, tai että asiat ovat kamalasti planeetalla, tai mitä uutisissa sanottiin edellisiltana, puhu rakastavasti. Kun aika on oikea, voit sanoa: "En ole mukana tuossa. Tunnen, että meillä on positiivinen aika edessä. Asiat ovat eri tavalla. Ettekö tunne sitä, ettekö näe sitä? Luulen, että meillä on kirkkaampi tulevaisuus. Meidän täytyy vain olla kärsivällisiä ja lakata kieriskelemästä toisten meille antamassa draamassa, joka vaikuttaa meihin ja saa meidät pelkäämään kaikkea."

Kuunnelkaa: sitä kutsutaan "siemen kylvämiseksi" ja he saattavat nauraa teille päin naamaa. Kuitenkin siemenen kylvämisessänne on myötätuntoinen ja tasapainoinen jäämä, joka juuttuu heidän tietoisuuteensa. Se on houkuttelevaa. He saattavat tulla takaisin luoksenne myöhemmin, kun olette yksin, ja sanoa: "Kerro minulle, miksi sinusta tuntuu siltä? Muistan, mitä sanoit, ja pidän siitä. En vain tiedä, miksi tunnet niin." Sitten voitte kertoa heille vähän enemmän päiväntasausten prekessiosta, tai kenties siitä, mitä muinaisihmisillä oli sanottavana ja että se asettuu linjaan aikamme kanssa.

Antakaa heille vähän planeettahistoriaa, joka näyttää tuntemattomalta lännessä ja jonka muinaiskalenterit esittivät. Pyytäkää heitä tutkimaan vähän ja pääsemään liikkeelle. Kertokaa heille, että on todellista toivoa, ja kehottakaa katsomaan ympärille. Pyytäkää heitä panemaan merkille, että sivilisaatio meni vuosituhannen vaihteen läpi, eikä nyt, 17 vuotta myöhemmin, mikään tuosta tuhosta ja hävityksestä ole tapahtunut. Kertokaa heille, että uskotte siihen, mitä muinaisihmiset sanoivat, koska se itse asiassa on tapahtunut. Kylväkää siemeniä, että edessä on mahdollisuus positiiviseen muutokseen.

Nuoret ihmiset tulevat luoksenne joskus hämmentyneenä siitä, mitä heidän vanhempansa ovat kertoneet heille tulevaisuudesta. Saatatte olla ainoa henkilö, joka sanoo nuorelle ihmiselle: "Se on paljon kirkkaampi, kuin he tietävät, ja he ovat edelleen tavallaan menneisyyden varjossa."

Istuin näyttämöllä 900 israelilaisen edessä, yksin kumppani kanssa, ja kerroin heille: "Maailmanne on ollut mustavalkoinen. Israel on ollut mustavalkoinen, mutta värit ovat tulossa."

Koko ajatus oli vieras heille, koska niitä ei ollut koskaan aiemmin ollut. Israel oli aina ollut mustavalkoinen. Sitten kerroin heille: "Se riippuu teistä." Nyt kerron teille, miksi näillä asioilla on muutosalttius uudessa energiassa. Mahdollisuus on kypsä tuohon muutokseen, kuitenkin ajoitus riippuu ihmisistä, jotka ovat täällä. Kuulitteko? Henki ei kontrolloi vapaata valintaanne tai sitä, miten nopeasti sopeudutte tähän muutokseen.

Miten kauan tämä kestää israelilaisilla ja teillä? Miten vastaanotatte tämän viestin heistä? Monet kritisoivat sitä, keskustelevat siitä YouTubessa ja kommentoivat, miten typerä tai absurdi se on. Tämä on vapaa valinta, mutta minäpä kerron teille jotain: jos näette sellaisen reaktion, kyse on ihmisestä, joka ei ole päässyt pakoon ajatusta kaiken tuhoutumisesta. Tämä on tietoisuus, joka täytyy kirjoittaa ensin uudelleen. Miten monta vuosikymmentä täytyy kulua, ennen kuin joku oivaltaa, että se profetia jonka olisi pitänyt tapahtua melkein 20 vuotta sitten, ei tapahtunut? Sitten he kenties kysyvät edes miksi.

Mitä odotatte henkilökohtaisesti? Rakas vanha sielu, haluan sinun lähtevän tästä paikasta nuo kysymykset mielessäsi. Mitä oikeasti odotat? Odotatko auringon nousevan ja valoisamman energian voittavan täällä planeetallanne? Odotatko sitä, mikä on odottamatonta Lähi-idässä? Näetkö, mitä villikortit tekevät, etkä pelkää tai ole huolissasi? Jos olet tuossa paikassa, se on ensimmäinen askel.

Yritä tietää, mitä täällä oikeasti tapahtuu. On uusi planeetta, jolla on uusi tietoisuus ja uudet tavat alkaa kasvaa ja kehittyä. Se on lopulta sodan loppu. Se on alku jollekin, mitä ette edes odota tulevan. Värit tulevat. Tämä on viesti.

Henkilökohtaisesti yksilölle

Viesti on upea. Uskotko sen? Älä hämmenny, koska elämäsi ei välttämättä toimi yhdessä kaiken sanomani kanssa. Heräämisesi ja uudelleenkalibroitumisesi aikataulu on ainutlaatuinen sinulle. Kuulitko tämän? Meillä ei ole ryhmä vanhoja sieluja, jotka ottavat kaikki saman pillerin. Jokainen teistä on hyvin ainutlaatuinen ja hyvin erilainen ja herää ja kehittyy eri aikoina eri syistä. Joskus sen synkronismi, mitä on tulossa, ei salli sitä vielä, ja hypitte tasajalkaa sanoen: "Milloin? Miksi ei nyt? En tajua sitä!"

Rakkaat ystävät, kuten sanoin aiemmin, löydätte ulos, kun juna saapuu. Sitten voitte nousta siihen. Mutta jos heräätte liian aikaisin ja menette asemalle niin nopeasti, kuin pystytte, turhaudutte siitä, kun juna ei ole siellä. Antakaa synkronismin toimia hyväksenne, ei teitä vastaan. Olkaa kärsivällinen kaikkien asioiden kanssa.

Mitä teette odottaessanne? Mikset istu siinä ja sano: "Kiitos Jumala, että rakastat minua." Ajatelkaa, millaisia positiivisia muutoksia voitte tehdä odottaessanne. Tämä alkaa puhdistaa pelkoja, ahdistusta ja kaikkia asioita, jotka eivät ole myötätuntoisia ja kauniita. Kenties tästä syystä on ylipäätään viivytystä! Tunnetteko arvoisuutta?

Minua on syytetty Pollyanna-kanavana olemisesta. Myönnän sen, minä olen. Tämä johtuu siitä, että tiedän, mitä on tulossa, ja olen nähnyt sen aiemmin. Vapaa valinta on avain, ja voitte tehdä sillä, mitä haluatte. Olen kuitenkin nähnyt sen aiemmin. Tiedän, minne sen pitäisi mennä, ja olette hyvin matkassa. Rakkaat ystävät, aloititte juuri ja tämä on vasta alkua. Mitä aiotte tehdä kaikella tällä? Jotkut eivät pysty sulattamaan kaikkea, mitä olen sanonut, mutta käsitätte sen myöhemmin. Näette sen, ja ymmärrätte sen. Toiset teistä tajuavat sen nyt. Taas kerran, olette kaikki eri polulla.

Henki tietää, kuka olet. Henki tietää nimesi, etkä ole pimeässä. Et ole lainkaan ilman tukea. Miltä se saa olosi tuntumaan? Kanavoinnin alusta saakka 28 vuotta sitten aloin antaa vertauskuvaa, jonka annan edelleen: usutan sinua kiipeämään kaappiin, sulkemaan oven ja sammuttavan valon – ja yritä olla yksin! Et pysty! Hyväntahtoiset enkelit jotka tulivat tälle planeetalle kanssasi, ovat edelleen kanssasi. Et pääse eroon meistä! Se on Jumala sinussa, joka ympäröi sinut verhon toisen puolen suurenmoisuudella, ja korkeampi itse jota kanniskelet teeskennellen, ettei sinulla ole sitä, ja ajattelet samalla koko ajan, että olet yksin.

Olen Kryon ja rakastunut ihmiskuntaan.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.