PLANEETAN VILLIKORTIT

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

19.11.2016 Wilmington, Pohjois-Carolina

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä kanavointi sekä ensi kuussa tuleva (4.12.) alkaa selittää niitä odottamattomia asioita, joita planeetta on kokenut vuoden 2016 lopussa. Nämä kaksi kanavointia yhdessä saattavat alkaa selittää, miksi asiat tapahtuvat niin, kuin tapahtuvat. Vuodesta 2012 saakka Kryon on kehottanut "pitämään pintamme" ja odottamaan odottamatonta. Se on tässä.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Wilmingtonissa, NC.

*********

Tervehdys, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Tänään haluan puhua villikorteista. Haluan selittää, mitä tai keitä ne ovat olleet ajan kuluessa, mutta jotta tämä selitys on ymmärrettävä, hyväksytty ja kaunis sielullenne, teidän täytyy teeskennellä vähän.

Asenteenne mukauttaminen

Jos olisitte tiedemies, joka tulee toiselta planeetalta tarkkailemaan ihmishistoriaa, teidän täytyisi tehdä se ilman tunteita tai ennakkoasennetta. Voin kertoa teille tarinan isoisienne ja teidän villikorteista, mutta on usein tunnetta ja ennakkoasenne. Tämän vuoksi minä sanon jonkin asian ja te voitte kuulla toisin. Rakkaat ystävät, niin ei voi olla ymmärtääksenne tämän viestin.

Varoitus: se mitä tulee seuraavaksi, on irrotettava siitä, mitä luulette tietävänne, tai niistä tunteista, kuka ajattelette olevanne, mitä ajattelette tapahtuneen tai minkä tunnette olevan historiaa. Muistakaa, että tässä teeskentelyskenaariossa olette muukalaisia, jotka tulevat toiselta planeetalta oppiakseen, mitä on tapahtunut. Teeskentelette, jotta irrottaudutte. Teeskennelkää, että teille kerrotaan historia rodusta, jonka osa te ette ole. Näin tehdään, että te ette kiinnity mihinkään kuunnellessanne. Tämä on ainoa tapa, jolla ymmärrätte tämän oppitunnin tänään. Se on ainoa tapa, jolla alatte ymmärtää sen henkisen järjestelmän kauneutta, joka työntää teitä silloin, kun teitä täytyy työntää.

Villikorttien tutkimista

Villikortti, henkisessä kielessä käytettynä, on termi, jota on vaikea määritellä. Villikortit voivat olla tapahtumia, ne voivat olla keksintöjä, niihin voi liittyä yksi tai muutama ihminen. Ne voivat olla yksi monista asioista tai yhden asian monta osaa, mutta ne seuraavat aikajanaa, jota voidaan tarkastella. Haluamme puhua joistain villikorteista, joita teillä on ollut menneisyydessä, ja niiden joistain ominaisuuksia, joita ette ehkä ole ajatelleet.

Kaikenlaisten villikorttien perusominaisuus on, että se on yllätystapahtuma. Se on usein järkyttävä, joskus paljastava, mutta aina yllätys. Teemme myös numerologiaa edetessämme ja tarkastelemme energioita, jotka auttavat määrittelemään, mitä energiaa tiettyihin villikortteihin liittyy.

Numerologia on muinaisjärjestelmä, joka auttaa määrittelemään johonkin asiaan liittyvän energian. Esimerkiksi tapahtuma saattaa näyttää olevan jotain, mutta numerologia kertoo siihen liittyvän tarinan, joka selittää enemmän. Kun näette sitä, mitä kutsumme "synkronoiduksi numerologiaksi" – samat numerot toistuvat villikortin ympärillä – se on paljonpuhuvaa, sillä ei ole sattumia.

"Rakas Kryon", saatatte kysyä. "Luoko Henki planeetan villikortit?" Vastaus on: ei, vaan te luotte. Tietoisuutenne antaa tiettynä ajankohtana luvan villikortille. Henki on valmis tehostamaan joitain villikorttitilanteita, muttei toisia. Mutta ihmiskunnan energia ja tietoisuus sallii niiden tapahtua.

Villikortti voi olla ihminen, keksintö, asia, tapahtuma, uusi järjestelmä tai uusi toimintamalli, joka muuttaa planeettaa. Se on odottamaton, joskus hätkähdyttävä ja usein vaikutuksiltaan dramaattinen. Jos se on keksintö, sen täytyy olla sen kokemuspiirin ulkopuolella, mitä olisi normaalisti tapahtunut tieteen kehityksen tai odotetun tieteellisen kehityksen ajoituksen myötä. Se muuttaa usein toimintamallia ja tulee tavallisesti yhdeltä ihmiseltä. Kun näette sen, tiedätte sen olevan villikortti. Se ei ole aina yksittäinen keksintö, ja joskus se on kollektiivinen. Mutta rakas ystävä, sinä tiedät, koska jokainen villikortti yllättää kaikki.

Villikortit historiassa

Teillä on ollut niitä monia, ja luettelen muutamia, jotta ymmärrätte ajatuksen. Saatte myös nähdä singulaarisuusjärjestelmän, joka tulee keksijöille. Näette tämän, kun etenen.

Tesla oli villikortti. Hänen ideansa olivat odottamattomia, kiistanalaisia ja edistyneitä siinä määrin, että vielä tänäkin päivä sähkösuunnittelijat pudistelevat päätään. He katsovat, mitä hän keksi, ja kommentoivat: "Miten on mahdollista, että kukaan yksi ihminen on nähnyt tuon? Jos tutkitaan vaihtovirtaa, se on arvoitus. Vaihtovirran "jaksosuhteet" ovat nerokastakin nerokkaampia." Tämä oli Tesla.

Kuitenkin nyt tiedätte hänestä vain sen, mitä hän toi teille. Tuollaisessa etevässä mielessä olisi muitakin asioita, vai mitä luulette? Hänellä tosiaan oli, joten saattaisitte kysyä: "No, missä nuo muut asiat ovat?" Vastaus on, että nuo muut asiat tyssäsivät – kaikki. Hän pystyi edistämään vain yhtä asiaa, jota tarvitsitte planeetalla. Hänen nerokkaalla mielellään oli monia muita merkittäviä ideoita, mutta hän ei pystynyt etenemään. Hän näki työpajoissaan tapoja muuttaa massaa, mutta hän ei pystynyt siihen. Hän oli turhautunut, ettei hänellä ollut tarkkoja työkaluja, jotta hän voisi olla riittävän täsmällinen saadakseen sen toimimaan säännöllisesti. Tämä oli vain yksi asia. Sähkönsiirto ilman johtoja maan kautta oli toinen.

Tuolloin ei olisi kuitenkaan ollut oikein esitellä noita asioita ihmisille. Ette olleet valmiita, mutta olitte valmiita vaihtovirtaan, yhteen ajan kaivatuimmista keksinnöistä. Tesla kuoli turhautuneen, köyhänä ja yksin pienessä huoneessa. Hän tuli tekemään yhden asian ja häneltä estettiin kaikki muu, sitten hän kuoli. Jos analysoitaisiin ihmisiä, jotka olivat villikortteja historiassanne, niissä on tietty malli.

Muita villikorttikeksijöitä on tullut planeetalle vain siksi, että Maa on ollut valmis tiettyyn keksintöön. Muistakaa, että Henki ei anna informaatiota, vaan sallii sen vapauttamisen, usein samaan aikaan ympäri planeettaa. Minäpä annan muutamia esimerkkejä.

Toinen villikortti olivat Wrightin veljekset. Eikö teistä ole kummallista, ettei siitä ole kauaakaan, kun keksitte moottorikäyttöisen lentämisen? Se oli vasta eilen! Jotkut sukulaisenne elivät silloin, kun lentäminen keksittiin! Rakkaat ystävät, kiinalaiset ovat lennättäneet leijoja tuhansia vuosia. Ettekö ajattele, että he tunsivat linnun dynamiikan? Ajatteletteko, että vuosisata toisensa jälkeen kului eikä kukaan saanut selville, miten lennetään jonkinlaisen voimalähteen avulla? Kaksi polkupyöräntekijää selvitti sen!

Se on riittävän kummallista, mutta sitä tosiasiaa, että he voittivat ranskalaiset vain kahdella viikolla, kannattaa tarkastella. Se on kummallista! Melkein kuin tämä merkittävä keksintö olisi ollut valmis annettavaksi planeetalle ympäri maapalloa samaan aikaan. Se tajuaisi sen ensimmäisenä, saisi kunnian. Todellinen kummallisuus on ajoitus. Ei ole loogista, että se oli niin piilossa ja sitten yhtäkkiä hyvin monet työstivät sitä samaan aikaan.

Wrightin veljekset olivat täällä näyttämässä sen teille, sitten se loppui. He tekivät vain sen, minkä näitte Kitty Hawkissa. He eivät koskaan päässeet ohi "perussiipiloimituksesta" eikä heillä ollut ensimmäistäkään intuitiivista ajatusta siivekkeistä tai tämän päivän lennonhallinnan perusteista. Heillä se pysähtyi siihen.

Rakkaat ystävät, oli suurta turhautumista ja kenties myös terveysongelmia siitä, että toiset ottivat nämä perusteet ja kehittivät lentämistä hyvin nopeasti heidän ohitseen. Toimintahäiriöt ja suru seurasi heitä kumpaakin, ja he kuolivat kykenemättä koskaan osallistumaan täysillä tuon alkukeksinnön jälkeen. Toinen kuoli paljon aiemmin kuin toinen, mikä aiheutti surua taakse jääneelle. He tulivat tekemään sen, mitä tekivät, ja siirtyivät eteenpäin. Tämä on villikorteilla yleisempää, kuin tiedätte, erityisesti kun kyse on tätä planeettaa muuttavista keksinnöistä.

Kuka keksi radion? Oliko se italialainen Guglielmo Marconi vai turhautunut villikorttimme Tesla? Marconi sai kunnian, mutta keksintö oli kaikkialla valmiina otettavaksi. Maa oli kypsä ja valmis siihen, ja se toimitettiin planeetan tietoisuuteen oikeaan aikaan. Mutta kumpikin mies sai sen samaan aikaan, erillään toisistaan. Annan teille asioita ajateltavaksi.

Olemme kertoneet teille, että villikorttikeksintöjä tulee tulevaisuudessa. Erityisesti yksi on valmiina, mutta te ette saa sitä, ennen kuin aika on oikea. On melkein kuin ajattelukatto sille, mitä voitte tehdä. Annoimme myös tuon tulevan keksinnön joitain ominaisuuksia, muttemme sitä, joka tuo sen. Emme ole edes huolissamme siitä, että teette sen etukäteen, koska tiedämme, että villikortti on tulossa. Keksintö on tulossa. Se on keksintö, joka kirjoittaa uudelleen tuntemanne fysiikan. Näkisitte mallit kvanttikentissä ja se olisi suuri ahaa! Se olisi kuin pyörän keksimistä uudestaan.

"Kryon, miksi emme voi saada sitä nyt? Mikä sen estää?" Kerroimme sen teille – sitä on liian helppoa käyttää aseisiin. Sitten kun saavutatte kohdan, jossa ette käytä sitä aseisiin, se on teidän. Kaikki tämä on tulossa. Se on luonnollista, ja se tulee sitten, kun on aika, aivan kuten Wrightin veljekset, aivan kuten Tesla, aivan kuten Einstein.

Einstein oli aito villikortti. Hän ei ollut lainkaan kvanttiajattelija, mutta se minkä hän esitteli, elää edelleen ja voi hyvin tänäkin päivänä, ja edelleen etsitään atomin sisältä niitä käsitteitä, jotka hän antoi teille. Niinpä totean näin: Einstein ei ole vielä valmis, koska niitä käsitteitä joita jatkuvasti saadaan hänen työstään, sovelletaan vuosisadan keksintöön. Niinä Einsteinin periaatteet ovat kovasti mukana tulevassa, vaikkeivät ne olekaan kvanttisia. Voitaisiin sanoa, että hän oli villikortti ja on edelleen. Vitsinä on, että hänen käsitteensä kestävät ja kestävät ajan ulkopuolella, kuitenkin hänen pääideansa olivat ajassa. Jos Einsteinilta kysyttäisiin, oliko hän tyytyväinen siihen, mitä hän toi planeetalle, hän sanoisi "ei". Hän oli turhautunut siitä, ettei hän saanut tehdä, mitä oikeasti halusi. Teslan tapaan hän tunsi, että jokin oli ulottumattomissa, eikä hän saanut tehdä sitä.

Sitten oli toinen maailmansota. Rakkaat ystävät, teeskennelkää olevanne muukalaistiedemies. Irrottautukaa tunteistanne. Olette tulleet toiselta planeetalta tarkastelemaan tätä.

Toinen maailmansota ei ollut villikortti, mutta se mies oli, joka aiheutti sen ja lisäsi sitä. Tämä planeetta hoippui perimmäisen pimeän energian ja tuhoutumisen partaalla. Kukaan ei odottanut sitä. Halpamaisin vanha energiakortti pelattiin juuri niin, kuin piti, tämän planeetan tietoisuuden mentyä sinne, mihin se oli saattanut itsensä. Olitte juuri lopettaneet ensimmäisen maailmansodan, kuitenkin toinen maailmansota käynnistyi ja sitä jatkettiin. Niinpä toinen maailmansota oli vain ensimmäisen maailmansodan laajentuma. Teitte sen taas – tällä kertaa vain aseista tuli suurempia ja kykenevämpiä tuhoamaan koko ihmiskunnan. Muistatteko pyhien kirjoitustenne profetian? Olitte matkalla massatuhoon. Toisesta maailmansodasta tulisi kolmas maailmansota ja vuoteen 2000 mennessä olisitte melkein kokonaan poissa.

Kuten mainitsin, toinen maailmansota ei ollut villikortti, vaan se mies, joka johti viimeaikaisen historian matalinta tietoisuutta. Hän oli villikortti, ja tiedätte, kenestä puhun. Tämä villikortti tappoi miljoonia ihmisiä, jotka eivät osallistuneet edes sodan taisteluosaan. Kansanmurha oli alkanut, rotusota oli alkanut ja monet seurasivat hänen johtoaan. Se näytti ihmiskunnan pimeimmän puolen – enemmän kuin olitte koskaan ennen nähneet – ja suuntana oli melkein sivilisaation kuolema, jos hän olisi voittanut.

Se oli kauhuvillikortti, ja planeetta oli luonut sen. Kuitenkin sen ollessa ohi koko maailma veti henkeä ja hetken – vain hetken – kajasti oivallus: "Tämä ei voi jatkua, sillä teemme sen taas uudestaan." Monia asioita tapahtui tämän oivalluksen vuoksi. Ilman villikorttia teillä ei olisi Euroopan unionia, teillä ei olisi YK:ta tai mitään yritystä yhtenäisyyteen maan päällä. Irrottautukaa logiikastanne ja tunteistanne, rakkaat ystävät. Näitä asioita ei luotu Hengestä, vaan alemman ihmisyyden syvyyksistä. Tämä on pimeä puoli pahimmillaan, joka näyttäytyi melkein hallitsemattomana, mutta maailma vastusti sitä ja alkoi kiivetä siitä ylös. Se oli puoli vuosisataa sitten alku sille, mitä alatte nyt nähdä tässä siirtymässä.

Se hämmästyttävä siirtymä jossa olette tällä hetkellä, etenee hitaasti. Kaikki ei tapahtunut kerralla. Kylmä sota oli luonnollinen ilmiö siitä tietoisuudesta, joka oli toisen maailmasodan lopussa. Mutta rakkaat ystävät, teillä ei voisi koskaan olla tätä siirtymää, jos kylmä sota olisi jatkunut entisellään. Mennään uuteen villikorttiin: neuvostojärjestelmän kaatuminen.

Kylmä sota ei voinut jatkua, ja se lopetettiin entisessä muodossaan. Rakkaat ystävät, tätä lukeville se oli yksi kaikkein suurimmista villikorteista. Maan tietoisuus sanoi "ei" ja se loppui. Se oli valtava villikortti. Se muutti kaiken, sitä ei odotettu, kukaan ei nähnyt sen tulevan – ja se muutti kaiken. Se ei ehkä ole muuttanut asioita välittömästi sellaiseksi, mitä haluaisitte heti, mutta se loi sen, mitä tarvitsitte tuolloin.

Sitten oli Steve Jobs. Hän oli villikortti. Sillä mitä hän teki, oli vähän tekemistä teknologian kanssa, sillä se olisi tapahtunut joka tapauksessa riittävän nopeasti. Sen sijaan se liittyi Maan musiikkibisneksen toimintatapaan. Hän vapautti sen, eikä se tapa jolla musiikkia saadaan ja kuunnellaan, ole koskaan enää entisensä. Kuitenkin Steve Jobs teki periaatteessa yhden asian teille kaikille, ja sitten hän kuoli. Näettekö minkäänlaista yhteyttä joihinkin keksijöihin, jotka tulevat, antavat teille yhden asian ja sitten lähtevät? Jos hän olisi elänyt, olisiko lisää? Kyllä, mutta ette ole valmiita siihen. Tietoisuuden täytyy tukea sitä, mitä tapahtuu.

Kyllä, näyttäisi siltä, että olemme jättäneet joitain asioita pois – DNA:n, atomipommin jne. keksiminen. Nämä eivät kuitenkaan olleet villikortteja. Nämä ovat sivilisaatiotanne, tieteen normaalia kehittymistä. Villikortit ovat hyvin odottamattomia asioita, ja lisää on tulossa.

Vuoden 2016 villikortti

Muistakaa: ei tunteita nyt. Olette tulleet toiselta planeetalta ja tarkastelette vuoden 2016 loppua – ja on vaalit. Ymmärtäkää tämä ilman ennakkoasennetta.

Siis vuosi 2016, tehdäänpä numerologiaa. Lasketaan numerot yhteen ja saadaan 9. Se on loppuunsaattaminen yksinkertaisessa numerologiassa, ja kun näette yhdeksikön, se merkitsee usein jonkin loppuunsaattamista. Usein kyse on aikasyklistä, energiasta tai toimintamallista. Mutta se on hyvin voimakas.

Yhdeksiköt ovat voimakkaampia kuin monet muut numerologiset aspektit ja tunnette ne. Vastavalittu presidentti (tätä kirjoitettaessa) on voimakas villikortti. Hänestä on määrä tulla 45. presidentti. Mikä sattuma! Neljäkymmentäviisi on 9. "Yhdeksän" ja "yhdeksän" yhdessä on enemmän kuin merkittävää. Ne kertovat tarinaa siitä, mitä tapahtuu. Kerron teille jotain muuta. Tämä tarina ei ole vielä loppu ja lisää on tulossa. Te ette tiedä, mitä ette tiedä, joten älkää päättäkö etukäteen mistään lopputuloksista. Olette toiselta planeetalta, muistatteko? Ei ole tunteita, ennakkoasennetta, politiikkaa eikä mitään tuomittavaa. Katsokaa sitä sellaisena, kuin se on.

Suuri keppi on juuri laitettu siihen, mikä on normaalia, ja sitä aletaan kääntää. Kun suuri keppi kääntyy, muut asiat reagoivat, jotka eivät olisi koskaan muuten reagoineet. Haluan kehottaa sinua, rakas ystävä, vanha sielu, rentoutumaan tulevien villikorttien osalta. Ne tekevät tarkoituksella, mitä tekevät, jotta saatte paremman sivilisaation tulevaisuudessa. Joskus ne näyttävät teille, mikä ei toimi, ja joskus ne muuttavat toimintamalleja, jotka eivät olisi koskaan muuten muuttuneet. Mutta teillä on nyt merkittävä villikortti. Tämä on viesti.

Teille on hyvin tavallista reagoida tietyllä tavalla, kun olette panostaneet prosessiin. Automaattireaktio on odotettu tai muuten ette olisi ihminen. Kuitenkin tätä oppituntia varten olette toiselta planeetalta, katsotte alas ja näette sen. Teeskennelkää.

Eivätkö "yhdeksän" ja "yhdeksän" ole mielenkiintoisia yhdessä? Se merkitsee, että jonkin loppu on todella täällä. Kenties se on loppu vanhalle tavalle tehdä asioita? Kenties se on järjestelmän ravistelua, jotta se voi korjata itsensä? Älkää päättäkö, minne se on menossa, sillä se ei ole valmis vielä. Odottakaa kuitenkin hetki – oivalsitteko myös, että 2017 on ykkösvuosi? Energia ei ole vain loppuunsaattamista tuplayhdeksikön myötä, vaan se siirtyy uuteen alkuun (ykkösen määritelmä numerologiassa).

Minulla on lisää kerrottavaa teille numerologiasta, ja se myös selkeyttä tätä koko tilannetta. Annan tämän teille seuraavassa kanavoinnissa.

Voitteko rentoutua epävarmuudessa, kun kyse on omasta maastanne? Voitteko rentoutua tietämättä, mitä on seuraavaksi? Kun olette hyvin mukana, voitteko irrottautua tohinan kummaltakin puolelta? Se on valotyöntekijän testi.

Jotain muuta on tulossa. Rakkaat ystävät, tämä on kaunista. Riippumatta siitä, mitä ajattelette, ja riippumatta siitä, mikä reaktionne on tähän kanavointiin, se mitä tapahtuu, on oikein teidän ajallenne ja sitä tarvitaan välittömän tulevaisuutenne kannalta. Puhun tästä myöhemmin. Kauneus on siinä, kun astutte etäämmälle ja näette, miten mahtavaa on, että Henki välittää tarpeeksi salliakseen ison kepin tulla hämmentämään omahyväisyyttänne tänä aikana. Todellinen syy? Siirtymä on täällä.

Miltä teistä tuntuu? Haluan teidän rentoutuvan ja hymyilevän sille, mitä tämä siirtymä on tuonut teille. Teille jotka tunsitte kaiken siirtymäpuheen olleen puppua, tämä saattaa olla herätys. Se on totta. Tässä se tulee.

Tämä on päivän viesti. Olen Kryon, rakastunut ihmiskuntaan ja hyvästä syystä.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.