VIISI HARMONIAA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

17.5.2017 Geneve, Sveitsi

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä on viisi tärkeää harmoniaa, joista Kryon puhuu. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun ne on laitettu yhteen kanavointiin.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Genevessä, Sveitsissä.

*********

Tervehdys, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Olen tullut tähän huoneeseen monta kertaa, joten jotkut teistä ovat tottuneet kanavointiin. Toiset sietävät sitä, ja toiset ovat pimennossa koko ajatuksesta. Rakkaat ystävät, tämä on pohdiskelun aikaa. On myötätunnon, ymmärryksen ja suvaitsevuuden aikaa. Tämä on itse asiassa tieteellinen tapaaminen, joka on täynnä henkisyyttä ja esoteriaa. Ne tosiaan kulkevat yhdessä. Tässä on kaikille jotain, koska tieteellinen tutkimus on tutkimusta siitä, miten luova lähde (Jumala) loi kaikki syvälliset järjestelmät, joita tutkitte. Aion tarjota teille tänään aiheen nimeltään "viisi harmoniaa". Minkä kanssa harmonisoidutte nyt, kun istutte tuoleissa? Kun pohditte kaikkia niitä asioita, joita olette nähneet kolmena viime päivänä, minkä ajatusten tai energioiden kanssa olette harmoniassa?

Viisi harmoniaa

Ensimmäinen harmonia. Mikä on harmonianne toisiin, jotka olette tavanneet? Onko harmoniaa lainkaan? Tunnetteko täällä jotain, mikä on epätavallista ja mikä ylittää kenties pelkän sosiaalisuuden? Kenties tämä on ensimmäinen kertanne näin esoteerisessa tilaisuudessa? Viime päivinä jotkut teistä ovat tavanneet niitä, jotka tunnette tavanneenne aiemmin. Jotkut teistä tuntevat, että heissä on perheenä piirteitä! Jotkut teistä eivät ole matkanneet itsensä ulkopuolelle, joten ette tiedä, mistä puhun. Monet kuitenkin ovat.

Haluaisin kertoa teille, mitä usein tapahtuu, rakkaat ystävät, kun vanhat sielut sekoittuvat keskenään tällaisissa tapaamisissa ja tällaisilla retkillä. Kenties olette kuulleet kentästä? Olemme hyvässä paikassa puhuaksemme sen fysiikasta, mutta en aio tehdä sitä, koska tiedemiehet ovat jo puhuneet siitä. Kenttä sallii synkronismin ja harmoniat ja hyväntahtoiset energiat, joita ette voisi koskaan suunnitella itse. Se tuntuu melkein kuin kutsulta – kutsulta nähdä ja tuntea asioita, joita ette koskaan tuntisi tai näkisi toisenlaisessa tapaamisessa. Kenttä on aina ollut, mutta sen vaikutus ja voima on lisääntynyt dramaattisesti vuodesta 2012 saakka.

Harmonia ei ole ystävyyttä. Se on yhteensulautumista. Paras tapa harmonisoitua toisen ihmisen kanssa on myötätuntoinen toiminta. Olette kuulleet minulta monta kertaa opetuksen, joka toteaa, että yhteenkuuluvuudentunne luo usein energiaresonanssin, energiayhtymäkohdan, joka "kajahtelee" toisen kanssa. Se on harmoniaa. Tiesittekö, että voisitte saada välittömästi harmonian kaikkien huoneessa olevien kanssa? Se riippuu täysin siitä, mitä teillä kaikilla tapahtuu.

Kenties olisi yhteinen ajatus tai oivallus Jumalasta sisällä. Se loisi harmonian. Kenties se olisi jokin myötätuntoa herättävä tapahtuma? Tämäkin tekisi sen.

Rakas ystävä, tilaisuussarja täällä alkoi teillä kaikilla odottamattomalla tapahtumalla. Se oli erään sielun pyörtyminen täällä. Hän kaatui käytävällä suoraan kumppanini eteen tämän esiintyessä ja tarvitsi välitöntä ensiapua. Siihen oli kaksi syytä, rakkaat ystävät. Toinen oli sydämenne sulattaminen ja teidän laittaminen koherenssiin, joka oli harmoniassa hänen kanssaan. Välittömästi huoneen meditoijat menivät meditatiiviseen tilaan ja projisoivat parannusta, rauhaa ja hyväntahtoisuutta. Toinen syy sen tapahtumiseen oli hänen henkilökohtainen parantumisensa. Jos hän pyörtyy jostain ongelmasta, ei ole parempaa paikkaa kuin tämä! Näin tilaisuudet alkoivat täällä Sveitsissä – ensimmäinen kanavointi, ensimmäinen kerta kun tulin sisään kumppanini kanssa tässä sarjassa ja keskuudessanne oli hätätila. Se loi harmonian ja jokainen teistä tunsi sen.

Tässä on nyt kysymys: voitteko harmonisoitua ilman hätätilaa? Voitteko nähdä Jumalan jokaisessa ihmisessä ympärillänne? Ette puhu edes samaa kieltä, mutta sillä ei ole oikeasti merkitystä. Haluan palata tuohon hetkeen kolme päivää sitten, kun sydämenne sulatettiin ja olitte tuon sielun kanssa, joka makasi avuttomana käytävällä – ja lähetitte hänelle rauhaa ja virratitte hänelle ryhmän myötätuntoa. Teillä oli yhteinen tavoite. Se on harmoniaa, ei ystävyyttä. Se sallii kahden yksilön, jotka eivät ole koskaan nähneet toisiaan, seistä halaamassa toisiaan, koska he kokivat juuri saman yhteisen myötätunnon yhdessä. Tavoite on kuitenkin tehdä se automaattisesti ilman hätätilaa.

Toinen harmonia. Mikä on harmonianne luonnon kanssa? Kun kumppanini aloitti tämän kiertueen [puhutaan 44 päivän kiertueesta, jolla hän on], hän oli majesteettisessa paikassa. Se oli hiljainen paikka erämaassa, nimeltään Monument Valley. Siellä oli niin syvä ja epätavallinen hiljaisuus, että sen voi tuntea ja aistia. Siellä oli ykseyttä maan kanssa, koska tuon alueen alkuperäisasukkaat ja heidän esi-isänsä olivat kunnioittaneet maata aionien ajan. He ovat rakastaneet maata, he ovat harmonisoituneet maan kanssa, ja niin kiertue alkoi. Maa "puhui" ryhmälle hiljaisuuden ja sen kunnioituksen kautta, joka oli kohdistettu siihen.

Kun hän jatkoi Eurooppaan, hän jatkoi tuota yhteyttä ja opetti Irlannissa, jossa maa herää henkiin. Siellä kasvaa hyvin runsaasti, ja niin paljon elämää virtaa maasta, että kansan perinne ja mytologia on usein kyky nähdä keijukaisia. Tämä johtuu siitä, että maa on moniulotteinen – jotain mistä olemme puhuneet aiemmin. Kyse on Maan ja ihmisten välisestä liitosta ja planeetan energiasta.

Mikä on teidän liittonne maan kanssa? Voitteko harmonisoitua luontoon? On niitä, jotka ovat sanoneet: "No, haluaisin tehdä sen! Työskentelen kuitenkin kaupungissa. Olen toimistossa ja tulen ja menen." Toiset ovat sanoneet: "En tee töitä lainkaan, mutta on vaikeaa päästä pois kaupungista." Rakkaat ystävät, kaupungista poispääsemisellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Kun hengitätte ilmaa, tunnistatteko mistä keuhkonne täyttävä ilma tulee? Oivallatteko, että kasvit, puut ja jopa levät ovat tehneet sitä teille? Jokaisen ihmisen ja luonnon välillä on symbioottinen suhde, haluatte nähdä sitä tai ette. Tämä on yksi syvällisimmistä harmonioistanne, koska te olette Maan maaperää.

Jos tarkastellaan, miten te – myös itse elämä – tulitte tänne, planeetan elementit tekivät teidät. Voitaisiin sanoa, että kenttä kehitti symbioottisen suhteen puiden ja kasvien kanssa, jotta voisitte olla olemassa. Tuon elämänkipinä on nyt elänyt ja pysynyt aioneita ja tuonut teidät tähän paikkaan. Ei ole aika unohtaa sitä. On aika tunnustaa se. Tämä on toinen harmonia.

Kolmas harmonia. Mikä on harmonianne tähtien kanssa? Voi, rakkaat ystävät, tämä on hyvä kohta. Saattaisitte sanoa: "No, minulla ei itse asiassa ole harmoniaa tähtien kanssa." Kysyisin, miksi ajattelisitte niin. Sitten saattaisitte sanoa: "No, se ei ole relevantti elämässäni. Asun kaupungissa enkä edes näe tähtiä. En koskaan ajattele niitä."

Käsitättekö, että tähdet ja planeettajärjestelmät jotka kiertävät niitä, ovat kaikki samaa ainetta, mistä Maa on tehty? Olen sanonut sen aiemmin: tämän planeetan elementit ovat galaksin elementtejä. Monia mystisiä elementtejä ei vaani valtavassa avaruudessa. Ne ovat kaikki edustettuna täällä maapallollanne. Voi, kenties olette kamppailleet nähdäksenne, mitä atomin sisällä on, mutta teidän ei tarvitse kamppailla ymmärtääksenne, että tutkimanne atomi on kaikkialla.

On tosiaan erilaisia gravitaatioita, erilaisia kaasuyhdistelmiä ja erilaisia kokoja kaikkea, mutta puhun siitä, että tämä Maa tuli kaikesta siitä, mitä on "tuolla". Se merkitsee, että kun katsotte tähtiä, ne ovat osa teitä.

Kuuntelitteko tämän päivän opetusta tiedemiehiltä, jotka puhuivat siitä, mikä on kemianne – DNA? Kuulitteko heidän puhuvan siitä, että kenties – vain kenties – te ette ole peräisin mistään tällä planeetalla? Jos näin on, mistä tulitte? Mitä jos puuttuva lenkki on jotain tähdistä? Se on harmoniaa!

Rakkaat ystävät, totuus on, että olette yhdistelmä tämän planeetan biologian evoluutiota ja tähtien tietoisuuden evoluutiota. Vaikka valtavirtatieteeltänne vie erittäin kauan aikaa nähdä tämä, se näkee jatkuvasti osoituksia siitä – ihmisen evoluutioketjun puuttuvia palasia. Niinpä taas kerran kysyn, mikä on harmonianne tähtien ja tähdissä olevien kanssa? Onko mahdollista, että planeettanne ulkopuolella on tietoisuuksia? Onko mahdollista, että ne ovat aktiivisia ja voitte tuntea niiden hyväntahtoisuuden? Voisiko olla toisia, jotka katselevat teitä tai ovat jopa tällä planeetalla jossain muodossa ja joilla on mielessään vain te ja se muutos, jota käytte läpi? Oletteko koskaan ajatelleet, että täällä on mahdollisesti muita, joilla on hyväntahtoisuutta ja myötätuntoa auttaa teidät läpi siitä? Ja vastaus on "kyllä". Mikä siis on suhteenne tähtiin?

Rakas tiedemies, joka istut täällä, vaatiiko suurta venytystä rikkoa uskomusrajat ja ajatella hetki, että asiat ovat paljon suurempia, kuin luulet? Se todellisuus keitä olette, on valtava, ja se mistä olette tulleet, on hämmästyttävää. Todellisen tiedemiehen pitäisi olla avoin uusille löydöille, mutta mikä on se mahdollisuuslaatikko, josta sinulle kerrottiin? Voitko astua ulos siitä hetkeksi?

Mitä jos kertoisin teille, että galaksissa on paljon enemmän olentoja, jotka tuntevat teidät, kuin ihmisiä tällä planeetalla? He tietävät olosuhteet, jotka teillä on, eli vapaa tahto. He tuntevat myös "näpit irti" -politiikan, kunnes olette tehneet sen päätöksen, jonka nyt olette aloittaneet – Muutoksen luominen. Uusia asioita tulee tälle planeetalle, kun tietoisuutenne kehittyy ja kun alatte oivaltaa, että harmonianne tähtien kanssa on totta ja kenties jopa biologista. Tulee ehdottomasti päivä, jolloin tapaatte tuon "harmonian" ja se näyttää kovasti teiltä.

Neljäs harmonia. Mikä on harmonianne "sinuun"?

"Kryon, mitä tarkoitat: "Mikä on harmoniani minuun? Se on outo kysymys. Minä olen vain minä." Niinkö? Ja miltä teistä tuntuu olla vain minä? Kun ajattelette, kuka olette ja mitä tunnette elämästä, onko harmonia johonkin sisällä vai eikö ole mitään suhdetta omaan sieluunne, kuten annatte ymmärtää?

Aloitin tämän oppitunnin kysymällä harmoniastanne toisiin. Voitteko nähdä Jumalan toisissa? Voitteko nähdä Jumalan itsessänne? Mikä on harmonia itseenne? Kerron teille uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, että hyvin monet ihmiset, myös vanhat sielut, näkevät itsensä arvottomana ja vähäisempänä kuin toiset.

Oletteko rakastuneet itseenne? Tämä saattaa tuntua oudolta kysymykseltä, mutta voitte olla rakastunut elämäänne egottomalla tavalla tai voitte olla rakastunut itseenne egoistisella tavalla. Ihmisyyden suuri osa on toimimatonta ja egoistista. Siinä on valtava ero, ja se erottaa kaikki teidät kaksinaisuudessa. Tämä on yksi ensimmäisistä harmonioista, joka teidän täytyy muodostaa, ja tehdä tärkeä valinta.

"Kryon, jos se on tärkein harmonia, miksi se on numero neljä?" Vastauksen annan teille hetken kuluttua.

Miten se on – te itsenne kanssa? Kun lähdette ulos tästä huoneesta hetken kuluttua, ajatteletteko sellaisia asioita kuin: "Olen täällä olemisen arvoinen. Tämä oli kaunista, koska loin siitä kauniin." Opitteko näiden kolmen päivän aikana, ettei teidän tarvitse pyytää asioita Hengeltä? Keneltä pyytäisitte, kun Jumala on sisällä? Kun Jumala on sisällänne, pyytäisittekö silloin itseltänne? Suhteenne luojaan alkaa muuttua. Pyytämisen sijasta harmonisoidutte – harmonisoidutte totuuteen siitä, kuka olette.

Opitte, että oikea tapa sanoa affirmaatioita ja työskennellä niiden kanssa, on usein vastakohta sille, mikä näyttää todellisuudelta nyt. Sairas mies affirmoimassa terveyttä näyttäisi typerältä, kun hän toteaisi kovaan ääneen olevansa terve yskiessään ja kähistessään koko affirmaation ajan. Jos kuitenkin ymmärrätte, miten tämä tosiasiassa toimii, ymmärtäisitte, että hän affirmoi omaa terveyttään ja väittää, kuka hänestä on tulossa. Hän harmonisoituu oman solurakenteensa tulevaisuuden kanssa, joka on terveys. Se on hyvin moniulotteinen harmonia itsenne kanssa!

Oletteko tuossa moodissa? Ymmärrättekö eron entisen ja nykyisen menetelmän väillä? Muutos kulkee työskentelystä ulkoisen lähteen kanssa työskentelyyn sisäisen lähteen kanssa. Tunnetteko olevanne arvokas? Voitteko istua Jumalan edessä ja tietää, että kuulutte tähän parannettuun ja voimakkaaseen energiaan? Kun ajattelette maa-auditoriota, onko siellä paikka, jossa on teidän nimenne – vai seisotteko takana katselemassa, kun kaikki muut saavat jotain? Oletteko koskaan ajatelleet sitä?

Missä on paikkanne, rakkaat ystävät? Kuulutteko mukaan vai oletteko kentän reunalla toivoen elämää? Kenties teillä on ollut elämässä jotain, mikä on piessyt teidät, kuten sairaus, ja nyt teille on kerrottu, että koko tuo kokemus on osa omaa ajatteluanne? Tämä on uusi toimintamalli. Parantuminen tapahtuu sisältä käsin, ja teillä on kontrolli siihen. Voitte saada voiton siitä, jos on harmonia itsenne kanssa.

Miten olette harmoniassa itsenne kanssa? Voitteko visualisoida halaavanne itseänne sanoen: "Hyvää työtä! Olemme käyneet läpi uuden päivän ja meistä on tulossa tasapainoisempi. Alamme todella ymmärtää rakkautta." Oletteko te tämä? Rakkaat ystävät, se olette tosiaan te, jos haluatte olla. Vapaa tahto on aina avain. Nämä ovat asioita, jotka voitte tehdä tai olla tekemättä, niin kuin valitsette. Uskotteko sen vai onko joku sanonut teille muuta? Jos on, katsokaa hänen elämäänsä. Onko siellä jotain, mitä haluatte matkia?

Viides harmonia. Mikä on suhteenne luojaan? Oletteko selvittäneet sen jo? Onko mahdollista, että sisällänne on osa sitä, mitä te kutsutte Jumalaksi ja me luovaksi lähteeksi?

Huomaatteko eron kielessäni Jumalan ja luovan lähteen välillä? Jumala on yksi, 3D-nimi, joka usein edustaa vallan ja tuomitsemisen lähdettä. Luova lähde on laaja käsite. Se voi olla niin monilukuinen, kuin haluatte. Tiesittekö, että luova lähde on moniulotteinen ja siksi kvanttinen? Tiesittekö, että se on ääretön ja kaikkialla? Tiesittekö, että se tunkeutuu jokaiseen ainehiukkaseen? Tiesittekö, että se on henkilökohtainen ja tuntee nimenne? Se ei ole lainkaan yksi asia. Se on kaikki kaikkialla.

Harmonia luovan lähteen kanssa pitäisi olla hyvin saavutettavissa. Onko se mahdollista teille? Jos vastausenne on "kyllä", edes marginaalinen "kyllä", niin teidän täytyy sanoa itsellenne: "Jos olen osa luovaa lähdettä, niin minä olen mitä olen – moniulotteinen. Siksi olen myös osa jokaista planeetan ihmistä, yli sen mitä kukaan voi nähdä tai analysoida tai mitata. Olen monta ulottuvuutta." Tässä ajatuksessa, rakkaat ystävät, tapahtuu ihmiskunnan evoluutio – yhtenäisyys kaiken olevaisen kanssa.

Harmonia teidän ja luovan lähteen väillä saa aikaan moniulotteisen muutoksen teissä. Niillä joista alkaa tulla moniulotteisia, alkaa älykkyys, intuitio ja tietoisuus suuremmasta totuudesta lisääntyä. Kun menette ulos ovesta tänään, voitteko sanoa: "Olen osa luojaa, ja minulla on Jumala sisälläni. Olen ikuinen"? Hermostuttaako teitä sanoa se? Jos niin on, tutkikaa miksi. Saatatte osallistua siihen menneisyyteen, mitä teille on kerrottu, eikä siihen tulevaisuuteen missä pystytte tietämään itse, mikä on intuitiivinen totuus. Kumman valitsette?

Suurempi totuus

Annoin teille juuri viisi harmoniaa. Kerron teille nyt kuitenkin salaisuuden: on vain yksi harmonia. Annoin teille juuri yhden harmonian viisi piirrettä.

On vain yksi harmoniaenergia, ja se on ympyrässä. Olette kaikki yhdessä samassa kentässä. Teille on aina kutsu tuntea tämä fakta. Olette kaikki yhdessä harmoniassa luovan lähteen kanssa. Olette kaikki yhdessä harmoniassa luonnon ja tähtien kanssa. Kyse on harmoniasta, jossa on monia puolia, kuin jalokivi joka haluaa säteillä kirkkaasti. Kun alatte nähdä yhden sekoittuvan toisten harmonioiden kanssa, alatte ymmärtää, mitä teillä on sisällänne. Tuolla hetkellä oivallatte, että olette kaikki yhteydessä. Tuolloin oivallatte, että te ette voi olla yksin ja muut yksilöt ovat yhteydessä teihin. Vanha ihmisluonne on separatismia, pelkoa, sotaa ja selviytymistä, joka perustuu kilpailuun. Uusi ihminen on ykseyttä, myötätuntoa ja selviytymistä, joka perustuu yhteistyöhön ja toistensa ymmärtämiseen.

Olemme kertoneet teille, että jos menette kaappiin ja suljette oven, kanssanne on miljoonia enkeleitä. Mutta rakkaat ystävät, jos kaikki ovat osa luovaa lähdettä, se merkitsee myös, että kaikki maan päällä ovat myös jollain tasolla tuossa kaapissa. Voitteko harmonisoitua tähän ajatukseen?

Olemme käsitelleet aiemmin vanhan energian huijauksia. Verho alkaa nousta ja teillä alkaa olla henkistä maalaisjärkeä ja tiedätte paremmin. Uusi intuitio alkaa kertoa teille näitä asioita ja monille tulee itsestäänselvyydeksi, että myötätunto on avain, ei reagointi, erillisyys, itsesäilytys ja puolustautuminen. Kaikki mitä on sanottu kuluneina kolmena päivänä, puhuu tästä tosiasiasta. Muinaisihmisten profetialöydöt viittaavat tähän faktaan, että planeetalla on uutta energiaa ja olette siinä nyt

Rakas vanha sielu, mitä kaikki tämä merkitsee sinulle? Uusi toimintamalli pyytää sinua katsomaan asioita eri tavalla. Tämä johtuu siitä, mitä planeetalla tapahtuu – ja se alkaa vanhoista sieluista. Huoneessa on niitä, jotka eivät usko kanavointiin, mutta saattavat uskoa rakkauteen. Rakas ystävä, jos sinä olet tämä, saatat lähteä tästä paikasta vähän erilaisena, kuultuasi ja tunnettuasi, mitä tässä huoneessa on. Voitko tuntea sydänten yhtenäisyyden?

Täällä on niitä, jotka ymmärtävät kaiken, mitä olen sanonut. Teissä on myös monia, jotka lähtevät parantuneena, ettekä ole vielä havainneet sitä. [Kryon hymyilee] Kun aloitatte harmonian, tuon yhden harmonian kaiken olevaisen kanssa, tämä luo sen jumalaisen energian, kuka olette, ja alkaa kietoutua ympärillenne. Sitten oivallatte, että teidän ei tarvitse selvittää sitä. Teidän ei tarvitse tietää yksityiskohtia, ja asiat jotka olette oppineet ja ehkä unohtaneet tänään, ovat kuitenkin teissä. Itse asiassa alatte resonoida tavalla, joka sanoo: "Tiesin kaiken tämän vanhana sieluna, ja koko tämä tapaamissarja kaiken tämän tiedon kera on pelkästään muistamiskurssi."

Tämä kuvaa vanhaa sielua uudessa energiassa – sitä joka on erilainen, joka kaipaa tasapainoa, joka alkaa ymmärtää itseään ja joka ymmärtää myötätuntoista toimintaa. Nämä ovat niitä, jotka tietävät, mitä he saattaisivat kyetä saamaan aikaan, kun he lähtevät ulos täältä ja näyttävät toisille valonsa.

On uuden Maan alku. Olet uusi ihminen, jolla on uusi olemassaolomalli, jos päätät ymmärtää sen, mitä olen juuri kertonut teille. Se riippuu sinusta. Älä pelkää Jumalan rakkautta! Jotkut teistä eivät ole oikeasti koskaan päästäneet sitä sisään. Sytytätte ja sammutatte sen, eikö vain? Se on ulottuvilla kenties vain silloin, kun meditoitte, ettekä ymmärrä, että se on 24/7. Voitte tuntea sen aina elämässänne – kun puhutte toisille, kun syötte päivällistä, kun menette nukkumaan, kun heräätte. Se ei nuku koskaan ja se on aina siinä. Ei ole mitään vastaavaa kuin rakastaja, joka teillä on luovan lähteen kanssa.

Seuraavaan kertaan. Ajatelkaa näitä asioita.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.