UUSI VALO

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

14.5.2017 Tel Aviv, Israel

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kryon on puhunut valon ja pimeyden metaforasta monta vuotta, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun hän puhui uudesta valosta. Onko mahdollista, että valo voi tuottaa valoa? Voiko korkeampi tietoisuus luoda itseään?

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Tel Avivissa, Israelissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Täällä on energiaa, jota voitte koskettaa ja jonka voitte tuntea. Se on suunnitelman mukaista. Vanhat sielut ovat tulleet päivän loppuun, opetuksen loppuun ja he alkavat ajatella, mitä sanottiin [viitataan päivän seminaariin]. Yhdistyneenä laulussa ja rakkaudessa, täällä on hyvyyttä, hyväntahtoisuutta ja harmoniaa, ja näin tapahtuu usein, kun vanhat sielut tulevat yhteen toisten samanmielisten kanssa. Seurue josta puhuin aiemmin, on itse asiassa muuttunut. Se muuttuu teidän ja niiden asenteiden, sen ymmärryksen ja viisauden myötä, mitä saatte täällä. Haluan antaa kanavoinnin jostain, mikä on nimeltään "uusi valo", ja tämä kanavointi seuraa kaikesta siitä, mitä kumppanini on sanonut aiemmin tänään.

Rakkaat ystävät, kaikki mitä kerron teille, on hyvä uutinen. Haluan teidän ymmärtävän syyn näihin kanavointeihin. Teemme tätä, koska tässä ajankohdassa on jotain, mikä on erilaista kuin missään muussa ajankohdassa. Olemme puhuneet tästä aiemmin, mutta tämä viesti on erilainen, ja istun paikassa, jonka täytyy kuulla se, jotta sydämet alkavat rentoutua ja tietää, että on oikeasti suunnitelma.

Uusi valo. Mitä se on? Valo on vertauskuva, ja fraasina "valo ja pimeys" ovat vertauskuvia planeetan erilaisista tietoisuuksista. Minun ei tarvitse selittää sitä ihmisille. Ajan kuluessa olette nähneet pimeydestä pimeimmän ja olette nähneet valosta valoisimman. Rakkaat ystävät, kun ajattelette sellaista, mikä on kaunista ja jumalaista, ja kun ajattelette lapsen vilpittömyyttä, sydämenne valaistuu. Se on kaunista valoa! Hyväntahtoisuuden, kauneuden ja harmonian korkea tietoisuus on valoa, josta puhumme, ja pimeys on vain vastakohta. Mitä pimeässä huoneessa tapahtuu, kun sytytätte kynttilän. Pimeys lähtee pois. Niinpä valo on aina ollut se, joka voittaa pimeyden, jos sitä on riittävästi – jos sitä on riittävästi.

Pimeys on matalaa tietoisuutta – orjuus, kuolema, tappaminen ja muut asenteet, joissa ei ole ystävällisyyttä tai ymmärrystä kallisarvoisesta elämästä. Pimeyttä on niissä, jotka eivät alkuunkaan ymmärrä rakkauden peruselementtejä. Olette kaikki nähneet sitä, rakkaat ystävät, ja ihmiskunta tietää, mitä pimeys ja valo ovat.

Vuosia sitten tämä planeetta alkoi valmistautua muutokseen. Rakkaat ystävät, teillä on vapaa valinta, mutta kun villikortti alkoi ilmestyä esiin 80-luvulla ja yksi suurimmista hallituksistanne lakkasi olemasta, ihmiskunta kääntyi kulmasta. Silloin aloititte muutoksen ja silloin estitte sen, mikä olisi ollut Harmagedon. Jos tätä villikorttia ei olisi ollut [Neuvostoliiton kaatuminen], historianne olisi ollut hyvin erilainen tänä päivänä, sillä tuolloin planeetta alkoi muuttua.

Haluan muistuttaa teille, mitä tapahtui suunnilleen samaan aikaan. Kun tulin kumppanini luo 28 vuotta sitten, ensimmäisen uutisen jonka annoin hänelle, voi edelleen lukea ensimmäisestä kommunikoinnista [Kryon Kirja 1]. Kerroin hänelle, ettei tulisi Harmagedonia. Noina vuosina tämä oli vastoin yleistä profetiaa ja monien vaikea uskoa. Kuitenkin täsmälleen niin tapahtui.

Sitten aloin puhua magneettipalvelusta. Monet ovat aina miettineet: "Miksi Kryon on magneettipalvelusta?" Se johtuu siitä, että toin mukanani ns. verkkoryhmän. Tämä on vertauskuva, ja se on lineaarinen ajatus, jotta ymmärtäisitte sen. Kyse oli ryhmästä, joka kirjaimellisesti muuttaisi planeetan magneettiverkkoa fyysisesti. Kanavoinnissa kerroimme teille, että magneettinen pohjoinen muuttuisi – se mitä luette kompassista, muuttuisi – koska planeetan magnetismia oli säädettävä luomaan fysiikka, joka olisi uuden tietoisuuden muutettu alusta. Kaksikymmentäkahdeksan vuotta sitten kukaan ei nähnyt fysiikan ja tietoisuuden yhteyttä, ja ne jotka kuuntelisivat tuon kanavoinnin, pitäisivät sitä pilkkanaan. He eivät ymmärtäneet. Tänä päivänä on tutkimusta fysiikasta, joka muuttuu tietoisuudesta, ja tietoisuudesta joka muuttuu fysiikasta. Ei ole ainoastaan yhteyttä, vaan kumppanuus, jossa toinen vaikuttaa toiseen.

Kerroin teille aiemmin: "Olette alkujanne tähtiainetta." Kaikki mitä olette, on osa kaikkea olevaista, joten ette ole eristynyt olento, joka kulkee maan päällä täysin erillään siitä. Koska voitte mitata magneettiverkkoa kompassilla, voitte vahvistaa tämän kaiken. Palatkaa tarkistamaan se. Liikkuiko verkko vai ei? Voi, se tosiaan liikkui – luultavasti nopeammin, kuin kukaan odotti. Se selittää asioita, joita ihmiset eivät ole tähän päivään saakka käsittäneet.

Muistatteko ajan, jolloin valaita rantautui säännöllisesti ympäri planeettaa? Satoja niitä perheineen näytti huuhtoutuvan rannalle ilman selvää syytä. Hyvää tarkoittavia ihmisiä kerääntyi usein hinaamaan suurella vaivalla näitä jättimäisiä luontokappaleita takaisin mereen – katsellakseen vain, kun valaat kulkevat ympyrää, määrittävät sijaintinsa ja lähtevät suoraan takaisin rannalle! Tämä johtuu siitä, että valaat suunnistavat ns. magnetiitin, aivoihinsa sisäänrakennetun kompassin, avulla. Verkko oli liikkunut niin paljon, että joidenkin vaellusreittien joita valaat olivat käyttäneet vuosikymmeniä, kurssi muuttui niin paljon, että se vei ne rannalle, eikä turvallisesti rannikkoa pitkin – melkein kuin GPS-järjestelmä, joka antoi huonot ohjeet.

Huomasitteko, että koko tuo planeetanlaajuinen valaiden rantautumisepisodi loppui jokin aika sitten? Ne eivät tee sitä usein, koska ne ovat kalibroineet vaellusreitit uuden magnetismin mukaan. Lisäksi magneettimuutos esti siirtymisen paikkaan, jossa se oli ollut aiemmin, ja kokonainen valassukupolvi oppi reittejä, joilla oli uusi kurssi. Annan tämän teille vain näyttääkseni, että siinä on uskottavuutta, mitä kerron teille.

Muutos oli teitä varten, rakkaat ystävät. Planeetan fysiikan oli muututtava uuden tietoisuuden alkamiseksi. Olemme puhuneet kentästä, ja kumppanini puhui siitä tänään. Se alkaa lisääntyä. Kenttä on fysiikkaa, joka laittaa yhteen harmonisia energioita, ja yksi niistä on korkean tietoisuuden ominaisuudet. Olette ehkä aiemmin nähneet fyysisiä selityksiä ja esityksiä kentästä, mutta kerroin juuri, että olette yhdistyneet kaikkeen tähän fysiikkaan. Se merkitsee, että tämä fysiikka on liittolaisenne entistä voimakkaammin. Tässä oli kaksi asiaa, mutta on itse asiassa enemmän.

Kun tullaan asioihin, jotka ovat pyhiä, jotkut niistä aletaan nähdä enemmän. Ihmiset ympäri maapalloa alkavat olla paljon vastaanottavampia uusille ajatuksille siitä, keitä he ovat, ja he pääsevät pois vanhoista ajatusmalleista, jotka heille opetettiin. Sitä tapahtuu ympäri planeettaa.

Rakkaat ystävät, ette näe näitä asioita uutisissa, koska niitä ei raportoida missään. Tämä hidas kasvu havainto- ja ajattelutapamuutoksessa edustaa ei-tapahtumia, eikä tyypillisiä uutisarvoisia draama- ja kuolema-aiheita. Sosiologit näkevät tämän lopulta ja raportoivat siitä, ja historia tallentaa sen myös. Nämä ovat asioita, jotka muuttuvat hitaasti ihmisillä henkilökohtaisesti.

Istun teatterissa Israelissa vanhojen sielujen kanssa, jotka ovat tulleet kuuntelemaan tätä informaatiota, jotka tietävät, keitä ovat, ja jotka uskovat esoteeriseen opetukseen, joka sanoo: "Jumala on jokaisen ihmisen sisällä." Se on henkinen aksiooma, joka toteaa, että käyttäytymisdoktriini on sisällä, nykyiset ja menneet profeetat ovat sisällä ja kaikki informaatio suurten profeettojen paluusta on jo tapahtunut! Rakkaat ystävät, he ovat kaikki verkossa ja osa uutta tietoisuutta.

Oletteko jo yhdistäneet tämän? Oman profeettanne paluu on kentässä! Mitä siitä sanotte? Hän ei palaa tyhjälle tuolille, vaan on läsnä kentän fysiikassa. Mikä onkaan parempi tapa auttaa koko ihmiskuntaa, eikä vain sen yhtä osaa. Tämä on kaukokatseista, eikö vain? Se on kaikki osa muutosta, paluuta. On enemmän.

Uusi valo

Uuden valon vertauskuva. Tämä termi viittaa valoon, jota ei ole koskaan ennen ollut täällä. Selitetäänpä tätä. Tänä päivänä valo on voimakkaampaa kuin aiemmin. Jos tänä päivänä raapaiset tikun pimeässä huoneessa, vanha sielu, tikku tietää, kuka olet, ja siitä tulee valtava valo. Se täyttää koko huoneen. Ennen, vanhemmassa energiassa, se olisi ollut yksi pikkuruinen tulitikku valtavassa pimeässä huoneessa, jossa kukaan ei olisi huomannut. Monet teistä ovat käyneet läpi tämän muutoksen. Ennen valo ja pimeys eivät olleet lainkaan tasavertaisia. Todellisuudessa pimeys hallitsi tällä planeetalla. Minun ei tarvitse selittää sitä tälle ryhmälle, eihän?

Kamppailitte sen läpi, ja nyt uutta valoa on täällä. Ette usko sitä vielä, ette ole kokeilleet sitä vielä, mutta se alkaa ilmestyä. Valo on voimakkaampaa tänä päivänä, kuin se on ollut koskaan aiemmin. Jos jatkatte tätä polkua, valo voittaa. Kuitenkin kamppailunne on tämä: monet eivät usko sitä, koska sukupolvien ajan tilanne on ollut sama. Annatteko menneisyyden määrätä tulevaisuuden?

Tässä on toinen ominaisuus: valo alkaa johtaa tietä. Kun raapaisette tikun, teette vain pienen valon siihen, missä olette, mutta kun sytytätte valonheittimen tai valomajakan, se valaisee kaiken ympärillänne. Voitte nähdä, minne menette, koska teillä on uutta valoa. Se on itse asiassa hyvin uutta. "Mitä se merkitsee yleiskielellä, Kryon?" Se merkitsee, että intuitionne on tänä päivänä parempi kuin koskaan ennen. Intuitionne antaa teidän kulkea siihen, mitä pidätte pimeänä. Kysytte aina: "Onko se oikein, onko se väärin? Onko se hyvä, onko se huono? Onko se minulle vai eikö?" Kuvitelkaa intuitio, joka valaisee tien, jottei ole enää kysymyksiä! Miten moni teistä on kokeillut sitä viime aikoina? Oletteko testanneet intuitiotanne viime aikoina?

Katsotaanpa toista ominaisuutta: valo auttaa ihmistietoisuuden kehitystä. Vertauskuvallisesti tämä uusi valo paljastaa asioita, joita ette ole koskaan ennen nähneet. Jos teillä on vain yksi tulitikku, vaellatte ympäriinsä ja kaadutte asioihin ja kompuroitte. Jos teillä kuitenkin on kirkas valo, näette asiat, jotka olivat ennen pimeässä, ja liikutte nopeasti ja itsevarmasti. Saatte uusia ideoita, joita ei ole koskaan kokeiltu. On prosesseja, joita ei ole koskaan ajateltu. Täysin uusia asioita tapahtuu, ja katsotte niitä sanoen: "Miksi kukaan ei tullut ajatelleeksi tätä aiemmin?"

On asioita, jotka toimivat tänään ja jotka eivät olisi koskaan ennen toimineet, koska valo paljastaa ne. On uutta ajattelua, uusia ideoita ja uudenlaisia tapoja saada asiat toimimaan, jotka eivät toimineet aiemmin. Tämä on todellinen ero: asioiden vastaanottaminen, jotka eivät olisi olleet toimivia vanhassa energiassa. Altistuminen totuudelle ja todellisuudelle tekee sitä.

Magneettiverkko ja kenttä työntävät yhdessä, jotta luodaan harmonia ihmisten välille, mutta sinulla on tuo tulitikku, vanha sielu. Annatko tuon tulitikun tulla valomajakaksi vai lankeatko historian vanhoihin toimintatapoihin – himmeä valo, jota et voinut koskaan käyttää, koska se ei näyttänyt sinulle mitään uutta?

Oletteko valmis uuteen informaatioon? Tässä on jotain, minkä olen sanonut aiemmin. Kun kuulette sen, saatatte sanoa: "Kryon, et voi olla oikeassa tässä asiassa." Uusi valo luo lisää itseään. Ajatelkaa sitä. Ajatelkaa, että olette valonheitin, ja yhtäkkiä on kaksi valoa! En sanonut, että se tuli toisesta ihmisestä. Valo luo valoa. Voi nähdä enemmän, ja yhtäkkiä huone jossa olette, on kirkkaampi kuin mikään, mitä voisitte saada aikaan itse. Voitaisiin sanoa, että enkeli kantaa sitä. Miten valo voi luoda valoa? Miten korkea tietoisuus voi moninkertaistua? Se johtuu uudesta fysiikasta. Rakkaat ystävät, haluan teidän ymmärtävän tämän. Tiesimme, että tämä oli tulossa, ja siksi näette, mitä näette. Valo voi luoda lisää itseään, kun ihminen joka luo sen, tietää sisäisestä Jumalasta.

Oletteko koskaan nähneet jonkun henkilön nauravan niin kovasti, että kaikki hänen ympärillään alkavat nauraa? Pian koko huone nauraa. Miten se tarkkaan ottaen tapahtuu? Kenties siksi, että nauru moninkertaistuu iloisen energian myötä? Ajatelkaa sitä. Henkilö joka nauroi ensimmäisenä, voi sitten lähteä huoneesta ja muut jatkavat nauramista. Oliko kyse energiasta, joka jaettiin, vai energiasta joka loi enemmän itseään? Valo voi nyt moninkertaistua, koska sitä kantavat ne, jotka ovat tietoisia tästä suuresta muutoksesta ja siitä, mitä se tuo planeetalle.

Annan teille viimeisen kohdan, numero viisi. Valo sallii muiden nähdä teidät! Ette voi piiloutua enää. Jos olette tasapainoinen ihminen, jolla on riittävästi rakkautta sydämessään, ette voi kätkeä sitä. Ensin toiset kysyvät: "Näen, että olet erilainen. Et ole sama kuin ennen. Olet vähän rennompi, kuin sinun pitäisi olla. Mitä on tapahtunut?" Ihmiset kysyvät, kuka olette tai mitä olette tehneet luodaksenne uuden tasapainon elämäänne.

Mitä sanotte? Se on helppoa. Kertokaa totuus: "Minusta tuntuu erilaiselle. Minulla on uusi asenne luojaan ja siihen, kuka olen. Kyse ei ole uskonnosta, vaan sen henkilökohtaisesta tiedostamisesta, kuka olen. Jumala on suurempi, kuin luulin. Minusta tuntuu hyvin rauhalliselta. Tunnen, että mestarien rakkaus on tullut alas ja he ovat minussa. En ole huolissani enää, enkä ole yhtä ahdistunut asioista. Opettelen käsittelemään ongelmia, joita en olisi koskaan aiemmin pystynyt käsittelemään."

Jos sanotte näin ystävälle tai naapurille tässä uudessa energiassa, he eivät lähde karkuun. Jos kertoisitte heille: "No, minulla on uusi uskonto tai uusi profeetta", he juoksisivat ehdottomasti karkuun. Tämä johtuu siitä, että se mitä teillä on, on henkilökohtaista, eikä järjestelmä. Ei ole mitään, mihin liittyä, eikä sääntöjä – vain uusi ja kaunis sisäinen kompassi.

Valo voittaa ja tästä syystä sanomme sen, mitä sanomme, täällä Israelissa. Tässä maassa, niin pieni kuin se onkin monine kulttuureineen ja kielineen, näette tilanteessa muutoksen, jota ette ole odottaneet. On niitä, jotka tulevat mukanaan ideoita, joita ette ole koskaan ennen kuulleet. Kummallakin puolella on asenteita, jotka ovat hyvin erilaisia kuin ennen. Matkan varrella ajattelette: "Mistä tämä tuli? Miksei meillä ollut tätä aiemmin? Miksei menneisyydessä ollut ketään tarpeeksi fiksua hoksaamaan tätä? Miksi asioiden hyväksyntä on niin erilaista, että se ohitettiin ennen?" Kun tämä tapahtuu, tiedätte minun olevan oikeassa, koska olen nähnyt sen aiemmin muissa tilanteissa, jotka olivat aivan yhtä vaikeita. Korkeamman tietoisuuden myötä tulee suurempaa valoa, ja uusi valo palvelee teitä jo nyt lapsenkengissään.

Minäpä kerron teille nyt, mikä on katalyytti: se olette te! Uskotteko sen vai ette? "Kryon, haluan uskoa sen, haluan uskoa sen!" Hyvä! Miksi ette sitten näytä sitä! Monet teistä lähtevältä täältä samanlaisena, mutta toisilla on suurempi valo. Tämä on todellinen ongelma. Miten naimisissa olette vallitsevan tilan ja sen ajatuksen kanssa, ettei se voi koskaan muuttua?

Tämä on Kryonin viesti. Voi, tulee lisää, mutta tällä erää, rakkaat ystävät, älkää pelätkö Jumalan rakkautta. Olette muinaiskulttuuri, joka paljasti yhden ainoan Jumalan planeetalle. Paljastakaa nyt, mitä tuo yksi ainoa Jumala voi tehdä tässä uudessa energiassa!

Vanhat sielut ympäri planeettaa kuuntelevat tätä. Sama viesti on heille. Sanon heille, että siksi olette täällä. Siksi olette täällä. Olen nähnyt sen aiemmin. Kontrolloitte kollektiivisesti tämän muutoksen nopeutta. Hyvin muutamat teistä voivat tehdä suuren muutoksen sillä, mitä teette henkilökohtaisesti itsenne kanssa tällä hetkellä.

Miten kaunis viesti tämä onkaan! Eikö tunnu siltä, että se on tullut yhdeltä ainoalta Jumalalta? Tuntekaa se kaikella, mitä tiedätte ja kaikella, mitä sukulinjanne kertoo teille! Jumala säteilee ihmiskuntaan tällä hetkellä valoa, jota ei ole koskaan ennen ollut, koska olette valmiita ja ansaitsette edetä rauhaan.

Ajatelkaa näitä asioita.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.