KUKA OLET – 2018

Kryonia kanavoinut Lee Carroll ( www.kryon.com)

14.1.2018 Longmont, Colorado

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä puhtaaksikirjoitus on tulos nauhoituksesta, joka ei toiminut, ja sitä seuraavasta nauhoitetusta kanavoinnista, ja se lisää informaatiota ja selkeyttää tiettyjä ajatuksia ja opetuksia. Tämä on syvällinen ja ensimmäinen merkittävä kanavointi 2018. Se käsittelee luomista, aikajanaa ja DNA:n muuttamista niiden toimesta, jotka tulivat yli 200.000 vuotta sitten. Liian kummallista? Monet tiedemiehet alkavat tutkia samoja ajatuksia.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Longmontissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Taas kumppanini astuu sivuun, ja seuraa uutta informaatiota. Viesti on yhdistetty informaatiosta, jota olen antanut teille yli kaksi vuosikymmentä, mutta sitä täydennetään nyt seuraavalla tietovaiheella.

Vuosi 2018 on tiibetiläisessä numerologiassa mestariluku. Siitä tulee yhteensä 11, ja tämän luvun merkitys on valaiseminen. Se on kuin kutsu sallia tämän vuoden olla sellainen, jolloin valo sytytetään hyvin monissa mielissä siitä, mitä planeetalla todellisuudessa tapahtuu. Tänään annan teille hyvin esoteerista, mutta syvällistä informaatiota, jossa puhutaan teistä ja siitä, kuka olette. Siinä puhutaan ihmisen uudesta toimintamallista.

Tämän viikonlopun tutkimus on ollut sekä tieteellistä että esoteerista. Ne jotka ovat olleet tässä yleisössä, ovat saaneet jotain, mitä useimmat eivät – energiayhdistelmän. Se on yhdistelmä tiedettä ja ns. henkisyyttä, mikä sitten hämärtää koko tämän tutkimuksen niin, että jonkun on kysyttävä: "Mikä oikeasti on niiden välinen ero?" Niinpä sanon sen teille taas: jos uskotte, että Jumala tai luova lähde loi tämän planeetan, sitten loogisesti tuon luovan lähteen täytyy olla mestarifyysikko. Kaikki mitä tarkastelette ja tutkitte, on älykkään ulkopuolisen lähteen luomaa, ja siksi tieteenne on tutkimusta siitä, mitä tämä luova lähde teki.

Teidän täytyy alkaa ymmärtää, että tieteen ja henkisyyden välillä on enemmän kuin limittymistä. Kyse on itse asiassa samasta tutkimuksesta. On merkki ajasta, jolloin todellisuudessanne myös tieteellisimmät ihmiset sanovat usein: "Näemme universumissa jonkinlaista älykkyyttä, joka on vaikuttanut meihin kaikkiin. Emme ymmärrä, miten se toimii, emmekä tiedä miksi, mutta se on oltava sen logiikan vuoksi, mitä havaitsemme." Tämä toteamus viittaa vanhempaan ajatukseen, että sattuma loi kaiken. Se nähdään kuitenkin nyt mahdottomaksi. Se antaa myös uutta kiirettä kysymykseen: "Kuka olette, oikeasti?"

Lopulta myös mieltään suljetuimpien niistä, jotka tutkivat tiedettä, täytyy tulla siihen johtopäätökseen, että asiat eivät ole niin, kuin he ajattelivat tai heille kerrottiin. Ihmisen evoluutiotutkimus tulee puheenaiheeksi. Vallitsevat käsitykset siitä, miten tulitte tänne ja miten kauan se kesti, ovat vääriä. Nyt vuoden 2012 jälkeen alkaa olla hyvin selviä merkkejä täysin toisesta tarinasta.

Tästä huolimatta koulukirjanne jatkavat mytologian kertomista ihmiskehityksestä. Tämän on muututtava, ja minä kerron miksi, rakkaat ystävät. Näin on, koska jos sitä ei tapahdu, nuorissa ihmisissä on kapinointia, kun he katsovat ympärille ja näkevät erilaisen totuuden. Tämä pakottaa lopulta kirjoittamaan uudelleen historian, joka vielä tällä hetkellä perustuu vanhaan ajatteluun ja vanhoihin ideoihin. Mutta tämä ei ole sitä, mistä haluan puhua tänään.

Luomistarinan uudelleentarkastelua

Haluan puhua lopputarinasta. Se mitä nyt seuraa, on täysin esoteerista, satunnaisten tieteellisten välimerkkien kera. Mutta se on loogista. Haluan kertoa tarinan, jonka olen kertonut aiemmin, mutta paranneltuna. Se on luomistarina. Se on yksi suurimmista rakkaustarinoista, joka voisi olla planeetalla, ja se kertoo niistä jotka ovat galaksin toisessa osassa, joilla on miljoonia vuosia pidempi henkinen evoluutio kuin teillä – miljoonia. Miltä luulisitte että se näyttää? Jos tietoisuus kehittyy ihmisissä ja koska tietoisuuden on osoitettu vaikuttavan fyysisiin asioihin, vaatiiko liikaa venymistä kuvitella, että tietoisuutenne saattaisi lopulta kyetä kontrolloimaan osaa fysiikasta?

Ne jotka kylvivät teidät, osaavat kontrolloida fysiikan monia osia tietoisuudellaan. Kyse ei ole teknologiasta, vaan henkisesti kehittyneestä ja rakastavasta tietoisuudesta. He tulivat tälle planeetalle 200.000 vuotta sitten ja muuttivat teitä. Me kutsumme heitä siemenenkylväjiksi, ja te kutsutte heitä plejadilaisiksi. Monet kutsuvat heitä myös enkeleiksi, koska kun heidät nähdään, se on teille jotain, joka ei ole tästä maailmasta. Onko tämä naurettavaa teistä? Minäpä kysyn teiltä: onko teillä koskaan ollut tällä planeetalla mestareita, jotka näyttivät kontrolloivan fysiikkaa ja todellisuutta? Vastaus on "suurin osa heistä". Ajatelkaa sitä. Mitä jos henki-itsenne mestaruus saa aikaan kyvyn muuttaa järjestelmiä, joita ette ole löytäneet vielä? Olette nähneet niitä ja raportoineet niistä pyhissä muinaiskirjoituksissanne!

Nämä siemenenkylväjät muuttivat tietoisuuttanne biologisen edistysaskeleen avulla. He muuttivat kirjaimellisesti niitä magneettikuvioita, joita on modernin ihmisen DNA:ssa. Henkisestä näkökulmasta katsottuna, saitte kyvyn erottaa Jumalan sisällä ja tuntea tai erottaa hyväntahtoisen luojan mahdollisuuden. Saitte tuon kyvyn ja vapaan valinnan tietää eron pimeyden ja valon, oikean ja väärän välillä ja tuntea Jumalan rakkauden. Tämä tehtiin tarkoituksella, luovan lähteen suunnittelemana eikä se ollut vahinko tai kokeilu. Olette täällä tarkoituksella, rakkaat ystävät. Tämä on sivilisaationne energiatesti.

Mutta se ei pysähdy siihen, koska tähän liittyy aikakehys. Se on aikakehys, josta emme ole aiemmin puhuneet täysin, mutta se liittyy kuitenkin havaintoon tähdistä, joita tarkkailette. Tähdet liikkuvat hitaasti hyvin yhtenäisessä kuviossa, joka vastaa planeettanne hidasta huojumista kiertäessään aurinkoa ympäri. Planeettanne huojunta on mittauksenne mukaan 26.000 vuotta alusta loppuun. Ihmiskunnan valo- ja pimeystietoisuuden vapaan valinnan testi kestää tuon 26.000 vuoden huojumisen kaksi kierrosta. Kuunnelkaa. Monet ovat ajatelleet, että se oli yksi kierros. Se oli kuitenkin kaksi.

Ihmiset ovat olleet täällä hyvin kauan

Niitä varten jotka ovat jo hukassa tässä keskustelussa, tarkastelemme muinaisihmisten löytöjä ja ajatuksia, jotka sanovat, että on paljon historiaa ennen teidän historiaanne. Teillä on omat ajatuksenne, miten kauan olette olleet täällä, eikä se ole kovin paljon yli 9.000 vuotta. Kuitenkin nyt on todisteita, että ennen omaanne oli sivilisaatioita, jotka tunsivat astronomian! Annoimme myös Turkissa teille kanavoinnin tästä aiheesta. Teoria kertoo viidestä sivilisaatiosta maan päällä – kaikki yhden 26.000 vuoden huojumisen aikana. Monet uskovat, että siirtyminen vuoteen 2012 sai teidät aloittamaan kuudennen syklin [21.12.2012 oli huojunnan keskus]. Lisäksi Maya-kalenterin pitkä laskenta on lähes täsmälleen yksi viidesosa 26.000 vuoden kierrosta, mikä indikoi, että se oli teidän sivilisaationne kalenteri.

Nyt kuitenkin kerromme teille, että tämän ihmisen valo ja pimeys -energiatestin koko todellinen kesto oli kaksi kiertoa – 52.000 vuotta, ei yksi 26.000 vuoden kierto. Tämä merkitsee, että teidän kaltaisianne ihmisiä, jotka ajattelevat kuin te ja kehittyivät kuin te, on ollut täällä 52.000 vuotta. Miten on, ajatteletteko, että ihmisillä on oikeasti ollut planeetallanne yli 50.000 vuotta pitkä historia? Mitä teille opetettiin koulussa? Olkaa valmiina paljastukseen.

Ja mikä sattuma! Vanhin vahvistettu sivilisaatio jonka olette mitanneet DNA:n ja arkeologisten todisteiden avulla, on tosiaankin noin 52.000 vuotta vanha! Se on Australiassa. Tässä on todiste, että teidän kaltaisianne ihmisiä on ollut maisemissa niin kauan. Miksi 52.000 vuotta? Koska on noin 10 ihmissivilisaatiota, ei viisi. Sanomme "noin", koska ne sulautuivat toisiinsa, mutta ne olivat kuitenkin selvästi erillisiä. Siis, jos tämä on totta, mitä ajattelette nyt opetuksesta, jota saitte koulussa sivilisaation kehityksen pituudesta? Hyväksyttekö nuo kirjat vai uudet todisteet?

Näillä viidellä ensimmäisellä syklillä ihmisten määrä ei ollut niin suuri, että se muodostaisi sellaisen, mikä nyt mitataan sivilisaatioksi, mutta rakkaat ystävät, nämä ryhmät kuitenkin tuhosivat itsensä tai olivat paikassa, joka tuhosi heidät. Pienemmissä määrissä, heimoissa, tämä oli hyvin mahdollista. Voitte silti sotia, kunnes on vain muutama jäljellä, vaikka teitä olisi vain muutama. Voitte silti saada pimeän ihmisluonnon, uudestaan ja uudestaan. Katsokaa omaa tunnettua historiaanne. Juuri näin tekin teitte.

Myös sääsyklit tukivat tätä, sillä kun alatte ymmärtää, että ajankohtaiseen säämuutokseenne liittyy itse asiassa syklejä, näette myös, että ne liittyvät huojumiseen. Eikö ole mielenkiintoista, että teillä on yksi juuri nyt ja on uuden huojuntasyklin alku?

Millä akaasianne on oikeasti täytetty? Miten monta vuotta olet tehnyt tätä palapeliä, vanha sielu? No, olen kertonut teille juuri! Jotkut teistä ovat 52.000 vuoden takaa. Kun alatte sitten tarkastella sitä Lemurian aikajanaa, jonka olemme antaneet teille tämän konferenssin aikana, siinäkin alkaa olla tolkkua. Lemuria on 52.000 vuoden takaa. Annoimme teille tämän informaation yli 10 vuotta sitten.

Arkeologit eivät löydä paljon edes viidestä menneestä sivilisaatiosta. Itse asiassa on vaikea löytää asioita, jotka ovat yli 14.000 vuoden takaa. Luonto tekee hyvää työtä melkein kaiken ihmisten tekemän peittämisessä.

Noissa ensimmäisissä pienemmissä sivilisaatioissa oli muutamia rakennelmia, mutta ne eivät olleet suuria. Joillain noista sivilisaatioista ei ollut rakenteita lainkaan, ja aivan kuten Australian alkuperäisväestö, he liikkuivat vuodenaikojen ja ruuan mukaan. He eivät koskaan jääneet pitkäksi aikaa yhteen paikkaan, eikä maanviljelyä ollut vielä kehitetty. Vaikka olikin vain muutamia, heitä oli riittävästi ollakseen eri mieltä siitä, kenen pitäisi jakaa resurssit. Kuulostaako tutulta? Heitä oli riittävästi pelätäkseen toisiaan, koska kulkiessaan he kohtasivat muita, joita he eivät tunteneet. Heitä oli riittävästi lähteäkseen sotaan toisiaan vastaan. Heitä oli riittävästi haavoittaakseen toisiaan ja antaakseen tulehdusten, sairauksien ja ruton pyyhkäistä pois ne muutamat, joita oli jäljellä.

DNA-muutoksen syvällisyys

Olemme puhuneet aiemmin seuraavasta paljastuksesta, mutta kierremestarin täytyy kuulla se taas. Hän on täällä yleisössä ja hänen lemurialainen nimensä on Yaw'ee [tämä viittaa tohtori Todd Ovokaitysiin, DNA-tutkijaan, joka oli yleisössä.]

Kyllä, ihmis-DNA:nne on muuttunut. Olemme kanavoineet tätä siitä lähtien, kun kumppanini hyväksyi minut, Kryonin, 28 vuotta sitten. Kerroimme teille, että kun plejadilaiset siemenet, jotka antoivat teille tiedon valosta ja pimeydestä, kylvettiin tälle kauniille maapallolle, se tehtiin muuttamalla DNA:tanne. Se antoi teille suoraan osan sitä DNA:ta, joka plejadilaisilla oli itsessään. Suurin asia jonka he antoivat teille, oli kromosomipari, joka on ollut piilossa hyvin kauan.

Kerron teille siitä hetken kuluttua. Mutta tämä kromosomipari sallii tietyn viisausmuistin – intuition ja kehittyneen kyvyn vetää itsenne pois ns. ihmisluonnosta. Se antaa teille kyvyn ajatella tien sodan yli. Rakkaat ystävät, tämä on ollut aina vapaan valinnan testi – nähdä, pystyisittekö löytämään sen ilman minkään ulkopuolisen lähteen puuttumista asiaan. Olette löytäneet.

Olette nyt ajassa, joka on 10. sivilisaation lopussa ja 11. sivilisaation alussa, ja olette saaneet sen selville. Energia on muuttumassa maan päällä! Teillä on suurempi kyky kehittyä nyt valossa, kuin on ollut koskaan aiemmin. Teillä on nyt kyky (oletteko valmiina?) tulla moniulotteiseksi.

Seuraava askel – tuleminen moniulotteisesti tietoiseksi

Olen kanavoinut teille tästä muutaman kuluneen vuoden. Itse asiassa se on viimeisimmän Kryon-kirjan aihe. Millaista ihmisen on astua ulos lineaarisuudesta ja tulla moniulotteiseksi? Miltä se näyttäisi? Se vaikuttaa tietoisuuteenne. Tietoisuus josta puhumme, on moniulotteisen ihmisen kehittyvää ajattelua ja tiedostamista. Se on korkeampaa tietoisuutta, jota on empatia, myötätunto, välittäminen, lempeys, hyväntahtoisuus ja suurempi viisaus. Se on tietoisuutta, jossa muistatte, mikä saa asiat toimimaan ja mitä ette ole koskaan tienneet 10 sivilisaatiossa! Alun alkaen se on ymmärrystä, ettei sota toimi! Elämän kauneuden ymmärtäminen ja humanismi on ydin. Se luo jokaiseen planeetan uuteen lapseen ensisijaisesti motivoivan ohjeen: kunnioita elämää! Ja rakkaat ystävät, se tulee jostain, mikä on tapahtunut DNA:ssanne.

Tutkitte tänään jotain merkittävää, tieteellistä, kaunista ja kiistanalaista. Tutkitte yksityiskohtaisesti, mitä tapahtui, kun kromosomipari [nimeltään numero 2] muuttui yhtäkkiä 200.000 vuotta sitten. Jotenkin kadotitte kromosomiparin 24 ja jotenkin tapahtui myös toisen parin muodonmuutos, ja pari numero kaksi koki hätkähdyttäviä muutoksia. Päädyitte 23 pariin, toisin kuin mikään nisäkäs, joka on oletetusti alapuolellanne evoluutioketjussa. Yhtäkkiä oli valtava "puuttuva rengas", josta teille tällä hetkellä kerrotaan ihmisevoluutiossa, ja tämä on pysynyt arvoituksena siitä lähtien. Todellisuudessa DNA:nne muuttui radikaalisti. Se muuttui heijastamaan siemenenkylväjävanhempaa, plejadilaisia.

Ne kuuntelijat jotka ovat hyvin henkisiä ja joilla on tiukat ihmisten luomat oppijärjestelmät, pyörittelevät silmiään ja sanovat: "Tiesin sen, että new age -kanava sanoo meidän olevan peräisin maan ulkopuolisista olennoista!"

Rakkaat ystävät, en kerro teille sitä. Kerron teille, että nuo ns. maan ulkopuoliset, nuo plejadilaiset, tunsivat sisäisen Jumalan. He tiesivät luovasta lähteestä paljon paremmin kuin te, ja he tietävät kaiken, mikä liittyy verhon toiseen puoleen, koska he elivät sitä. Tästä tietoisuuden kehityksessä on kyse. Se saattaa teidät harmoniaan sen kanssa, mikä on piilossa verhon toisella puolella. Se paljastaa lopultakin yhteyden ulkopuolelle – luovan lähteen. Sisäinen Jumala on ollut Kryonin viestien lähtökohta 28 vuotta. Vaatiiko teiltä oikeasti liian paljon venymistä ajatella, että galaksissa toiset tunsivat sen yhden Jumalan, jonka te tunnette maan päällä?

DNA – puuttuva 24. kromosomipari

Takaisin DNA:hanne. Havaitsette, että teillä on 23 kromosomiparia, ja alatte tutkia menneisyyden hämmästyttäviä ja suuria biologisia muutoksia – DNA:nne osan fuusio ja sen aikana tapahtuneet parannukset. No, teiltä meni jokin ohi. Se on vaikeaselkoista, mutta on jotain muuta.

Tiede paljasti erään mahdollisuuden muutama vuosi sitten. Kokeet osoittivat, että DNA:nne saattaisi olla vähän moniulotteinen. Raportoitiin, että DNA:n läsnäolo kvanttikentässä muuttaa elektronien pyörimistä tuossa kentässä. Kun DNA sitten poistetaan, sen aiheuttamat muutokset pysyvät. Seuratkaa tuota logiikkaa. Jos DNA:n läsnäolo muutti atomirakennetta moniulotteisessa kentässä, siinä voisi siksi olla moniulotteinen komponentti.

Minäpä esittelen teille jotain, minkä olemme sanoneet kerran aiemmin: teillä on edelleen 24 kromosomiparia. Niitä siirreltiin ja yhdisteltiin, ja uusi 24. pari on moniulotteinen. Tätä näkymätöntä paria ei ole käytetty 10 sivilisaatiossa, ja nyt se alkaa herätä muutoksen vuoksi. Siihen vaikuttaa myös uusi säteily magneettikentässänne. Tätä uutta säteilyä luo hitaasti uusi alue avaruudessa, jonka läpi aurinkokuntanne alkaa mennä.

Ymmärrättekö tämän lähtökohdan? Teillä on edelleen 24 paria, mutta yhtä niistä ei voi nähdä, aivan kuten gravitaatio ei näy tai magneettikenttä. Tämä hyvin erityinen 24. pari on täysin moniulotteinen, ja siitä syystä DNA:nne voi vaikuttaa elektronin pyörimiseen kvanttikentässä.

Mitä se siis merkitsee teille? Se merkitsee, että teillä on kyky vetää itsenne pois lineaarisesta ajattelusta, pois siitä, mikä johti teidät aina suoraan sotaan ja toimintahäiriöihin! Tajuatteko tämän? Ette olleet koskaan riittävän viisaita ymmärtääksenne, kuka oikeasti olitte. Tämä on nyt muuttumassa.

Ne jotka oivaltavat tämän ja alkavat herätä tälle uudelle ajatukselle, ovat vanhoja sieluja, jotka ovat olleet täällä tuhansia elämiä ja jotka ovat kokeneet sodan kauhut ja odottaneet juuri tätä. Nämä ovat niitä, jotka ymmärtävät, että yhtenäinen synkronismi ei ole sattumaa. Se on suunniteltua. He oppivat myös, että yhtenäistä positiivisempaa ihmistietoisuutta alkaa olla maailmalaajuisesti. Tuo yhtenäisyys on yhteyttä verhon toiselle puolelle. Se on yhteyttä, jota ette odottaneet ja joka vaikuttaa lopulta kaikkeen, mikä on osa todellisuuttanne – politiikasta suuryrityksiin. Yhtenäisyys aiheuttaa vaikeuksia, koska on monia, jotka haluavat pitää vanhan energian entisellään.

Rakkaat ystävät, niin oudolta ja silmiä-pyörittävältä kuin kaikki tämä kuulostaakin, näemme sitä todella tapahtuvan. Kun tämä 24. pari alkaa kirkastua, saatatte jonain päivänä kohdata ne, jotka laittoivat sen sinne. Kysyn taas kerran: onko mielellenne yksinkertaisesti liian omituista kuvitella, että valtavassa galaksissanne on kanssanne muita, jotka ovat paljon vanhempia ja kehittyneempiä ja jotka löysivät Jumalan kauneuden? Ajatelkaa sitä.

Tämä on rakkaustarina. Maa ei ole simulaatio, kuten jotkut huomattavat ajattelijat ovat määritelleet, mutta se voi näyttää sellaiselta, koska se on täysin keinotekoista, mitä sen pinnalla on tapahtunut. Toisin sanoen, elämä luotiin ja kehitettiin maan päällä aivan liian nopeasti ollakseen sattumaa. Se tapahtui tarkoituksella. Ihminen jota muutettiin täällä 200.000 vuotta sitten, oli myös tarkoituksellinen. Tämän kauniin ja suunnitellun järjestelmän kehittämisessä, jossa elätte ja jota kutsutaan Gaiaksi, ei ollut sattumanvaraisuutta. Olette pimeyden ja valon merkittävässä testissä, kuten olemme sanoneet pitkän aikaa.

On kanavoinnin loppu, mutta jonkin huomattavan alku. Kun tämä informaatio jota olen antanut, alkaa ilmentyä, ihmiset alkavat oivaltaa, että he kontrolloivat täysin, mitä tapahtuu seuraavaksi. Tällä planeetalla on uutta toivoa, joka perustuu asioihin, joita tiede vasta hädin tuskin alkaa nähdä – myöntämättä vielä sitä, mutta alkaa nähdä.

Olette ajassa, jolloin uusi informaatio voi lentää planeetan ympäri sekunneissa. Näitä uusia ja odottamattomia asioita joita nähdään uusien löytöjen myötä, ei voi koskaan pitää salassa tässä uudessa toimintamallissa. Kuunnelkaa. Riippumatta siitä, mitä vanhat toimintatavat tai menettelytavat olivat, jotain joka hymyilee ja sanoo hei ei voi nähdä ja esitellä kymmenille miljoonille, ja sitten pieni ryhmä johtajia tai opettajia kertoo, ettei sitä tapahtunut. Ymmärrättekö tämän vertauskuvan? Valoa ei voi enää kätkeä tai kieltää. Liian monet katselevat.

Tämä on sitä turhautumista, jota tulee monilla alueilla. On suurta ristiriitaa siinä, mitä näette ja mitä teille kerrotaan. Vanhat sielut, kaikki te jotka kuuntelette tässä huoneessa, tämä on aikakauden vapaa valinta. Valmistautukaa siihen. Tiedemies Gregg Braden, joka esiintyi tässä seminaarissa, on tosiaankin oikeassa: tämä määrittelee lopulta, kuka olette, ja paikkanne universumissa ja erityisesti galaksissanne.

Tiedän, kuka olet, rakas enkeliolento jolla on sisäinen Jumala. Tiedän, kuka olet. Sinunkin on aika nähdä se.

Ja niin se on.

Kryon

*www.kryon.com/81-5

**www.kryon.com/79-1

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.