MUUTOS

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

14.1.2017 San Jose, Kalifornia

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Asia joka on useimpien ihmisten mielessä etualalla, on muutos. Tässä Kryon puhuu taas tästä aiheesta ja purkaa sen osiin, koska hän tietää ehdottomasti, että meidän täytyy tietää enemmän siitä, mitä tapahtuu.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin San Josessa, Kaliforniassa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta.

Monta kertaa näiden kanavointien aikana tunnemme sopivia aikoja tuoda teille syvällistä informaatiota. Tämä tuo teille asioita, joita ihmisten täytyy tietää. Tämä päivä on vähän erilainen. Ihmistila on aiheena ja myös se, miten luulette pärjäävänne tällä hetkellä tällä kehittyvällä planeetalla.

Rakkaat ystävät, haluan luoda jotain tähän huoneeseen. Haluan luoda ajattelun harmonian ja yhtenevyyden. Haluan puhua teille nyt henkilökohtaisesti siitä, mitä kohtaatte. Joillekin teistä se, mitä tapahtuu, on hidasta, ja jollekin se on nopeaa. Jokainen teistä on täysin ainutlaatuinen omalla polullaan. Kuitenkin kohtaatte kaikki muutoksen. Joskus muutos on jo tapahtunut elämässänne, ja joillakin teistä se on vielä tulossa. Tämä planeetan muutos, se mitä muinaisihmiset ovat ennustaneet, on täällä. Kryonin koko syy olla täällä on tämä muutos.

Olen kertonut teille aiemmin, että monet kanavoijat aloittivat vuoden 1989 paikkeilla ja valmistelivat teitä tulevaan ja siihen muutokseen, jossa olette. Olen kertonut teille, että on helppoa jäädä kiinni siihen, kuitenkaan ymmärtämättä sitä. Syynä on, että olette laatikossa. Olette itsen laatikossa, jossa näette vain "sinut". Nyt pyydämme jotain enemmän.

Vanhat sielut, teidän täytyy tasapainottaa itsenne, jotta ympärillänne olevilla on tilaisuus tulla teidän tasapainonne muuttamaksi. He voivat muuttua armollisemmin, koska teidän viisautenne luo mallin, jota he voivat matkia. Ei ole mitään syytä pelätä käsillä olevia muutoksia. Olemme kertoneet teille aiemmin, että mikään ei voi paeta tätä muutosta. Asioita joita pidätte rakkaimpina, saatetaan muuttaa. Ne saattavat muuttaa itsensä! Saattaa olla muutoksia biologiassanne, säätöjä ja uudelleenkalibrointeja suhteissanne, liiketoiminnassa, elämäntehtävässänne, harrastuksissanne ja kirjaimellisesti kaikessa, josta pidätte ja ette pidä.

Kerroimme joillekin teistä aiemmin, että tässä uudessa energiassa tunteissanne voi olla normaalia suurempaa vuoristorataa. Siksi joillakin teistä olisi taipumusta hakea apua, koska tuntuu niin erilaiselta. Ei vain tämä, vaan sanotte ehkä välittömästi: "Mikä minussa on vikana?" Tämä on sitä syvällistä muutosta, joka liittyy kaikkeen. Olkaa kärsivällinen tässä, koska tasapainotatte enemmän itsenne kuin koskaan.

Muutokset eivät ole aina huono asia. Monet muutokset vievät hyväntahtoisuuteen siellä, missä sitä ei ollut aiemmin. Joskus kyse on ratkaisusta, jota ei ennen ollut, joten kysyn sinulta, rakas ihminen, kun muutosta alkaa tapahtua, miksi menette pahimpaan yhteiseen nimittäjään, joka on pelko? Teille kaikille on hyvin asioita tapahtunut odottamatta. Sitä tulee elämän myötä. Miksi odotatte pahinta tämän muutoksen aikana? Vastaus on, että tämä on suuri muutos. Tämä alkaa muuttaa tietoisuuttanne ja panee teidät tekemään kysymyksiä, joita ette ole koskaan ennen tehneet. Tämä muutos sallii teidän herätä uusille totuuksille. Monet teistä alkavat tulla myötätuntoisemmaksi. Olen perheen kanssa. Jos voisin kuvitella jotain teille, se olisi hymy kasvoillanne, ilo sydämessänne ja ymmärrys, joka ylittää sen todellisuuden, johon olette tottuneet.

Muutos

Jos otetaan sana "muutos", siinä on kuusi kirjainta. Suunnitellaanpa sen polariteetti. Tehdään kolmesta ensimmäisestä kirjaimesta haastavia ja kolmesta viimeisestä positiivisia. Se on kuin kaksinaisuus.

M voi edustaa yhtenäistä samanlaisuutta*. Sanotaanpa, että olette yhtenäinen elämän kanssa, koska se ei muutu. Se on aina samanlaista. Siksi on yhtenevyyttä, joka saa teidät halumaan pysyä samana. Se tuntuu hyvältä, koska olette selvittäneet sen. Se tuntuu hyvältä, koska luulette tietävänne, mitä on seuraavaksi, ja olette iloisempi näissä yhtenäisen uskon tilanteissa. Sitten jokin muuttuu.

Kenties teillä on ystäväpiiri, joka on aina ollut sama, ja yhtäkkiä he tuovat mukaan jonkun uuden. Nyt piiri on erilainen. Itse asiassa se häiritsee piiriä siinä määrin, että haluatte irtisanoutua. Yhtenäisyys joka teillä oli ennen ryhmänä, on muuttunut. Tämä on vertauskuva tästä planeetasta tällä hetkellä. Kaiken entinen yhtenäisyys alkaa liikkua ja usein ette pidä siitä lainkaan. Se on kuin tuo uusi ihminen ryhmässä, joka muutti sen ryhmän asenteen, tietoisuuden ja ilon, jonka luulitte tuntevanne. Mitä teette sen kanssa? Ihmisluonne sanoo, että irtisanoudutte. Olette saaneet tarpeeksenne. Tai taistelette pitääksenne piirin samanlaisena. Tämä ei ole vanha sielu, rakas ystävä. Tätä tekee 8-vuotias leikkikentällä, koska sillä ei ole muuta.

U edustaa sitä, että teillä on todella vaikeaa suuren valheen kanssa, kuten kutsun sitä. Suuri valhe on tämä: kaikki mitä tapahtuu tulevaisuudessa, voidaan arvioida sen perusteella, mitä tapahtui menneisyydessä. Vetoatte vain siihen, mikä oli järjestyksessä, ja tiedätte, mitä tulee olemaan. Näin ollen riippumatta siitä, mitä muutoksessa tapahtuu, näette sen vaikeutena entisten muutosten perusteella. Siksi muutos on aina negatiivinen. "Tästä muutoksesta ei voi tulla mitään hyvää", sanotte, "koska kun tutkin menneisyyttä, muutos ei ole koskaan tuonut hyviä asioita." Ja näin ollen suuri valhe on, ettei koskaan luoda mitään, mikä on erilaista, kuin minkä tunnette nyt tai mitä olette nähneet.

Sanomme tämän uudestaan, jotta ymmärrätte sen. Tulevaisuus voi olla täynnä asioita, joita ette ole koskaan nähneet. Se voi olla hyväntahtoinen tavoilla, joita ette pysty kuvittelemaan. Yhtäkkiä sairastutte ja teille tapahtuu asioita, joita ei ole koskaan ennen tapahtunut. Mikä on ensimmäinen reaktio? "Voi, minulla on aina ollut yhteneväinen terveys. Miksi se muuttui? Mikä minussa on vikana? Mitä olen tehnyt väärin?" Ja suuri valhe? Joka kerta kun on tällainen muutos, se on huono uutinen. Sanotte: "Katso vain, mitä tapahtui menneisyydessä tai mitä tapahtui Joelle. Tämä ei voi olla hyvä asia." Siksi alatte lakata työskentelemästä. Suuri valhe: mikään ei ole uutta. Vanha sielu, on taipumusta tuomita kaikki sen perusteella, mitä on ollut aiemmin. Sairaus? Useimmiten teidän täytyy uudelleenkalibroida solunne kyetäksenne hyväksymään sen, mitä on tulossa.

Toinen U on ahdistus siitä kaikesta. Ahdistus lyhentää ihmiselämää. Kun katsotte muutoksen polariteettia, on niitä, jotka ymmärtävät sen, ja on niitä, jotka eivät ymmärrä. Joillekin muutos on itsessään vihollinen ja sitä kohdellaan vihollisena, sillä se keskeyttää sen, mitä oli, mikä ymmärrettiin ja mikä toimi. Vanhalla sielulla on kyky päästä ahdistuksen ohi. Se tulee kera viisauden tietää, mitä tapahtuu, ja rentoutua prosessiin.

Nyt pääsemme kolmeen positiiviseen kirjaimeen ja muutoksen polariteettiin. T – mikään ei ole, miltä näyttää. Jos olette seuranneet Kryonin kanavointeja, olette saattaneet nähdä tarinan Michael Thomasista ja seitsemästä enkelistä [Matkalla kotiin]. Tuossa tarinassa enkelit sanoivat hänelle: "Michael, täällä ei ole mikään, miltä näyttää. Älä päätä sen perusteella, minkä luulet tietäväsi." Tämä koko tarina on miehestä, joka sai elämänsä yllätyksen. Hänelle tapahtui jotain, mitä ei ollut koskaan ennen tapahtunut. Silloinkin kun hän luuli selvittäneensä sen, se oli täysin erilaista. Se on tarina hänen polariteetistaan, pimeästä ja valosta hänen tietoisuudessaan. Muutoksilla jotka ovat käsillä tällä planeetalla, on sama tarina.

Vanha sielu, kun istut siinä, oletko valmis myöntämään, ettet tiedä kaikkea? Käsillä oleva muutos ei ole historian toistamista. Nämä asiat sinulla ja myös planetaarisesti muuttuvat tavalla, mitä ei ole tapahtunut aiemmin. On tinkimättömyyttä ja myötätuntoa, jota ei ole koskaan ennen ollut. Saatatte nähdä myllerrystä jonkin aikaa, mutta asiat eivät ole aina, miltä näyttävät.

Vanha sielu alkaa nähdä tämän asian selvästi ja laittaa muutoksen uusiin kehyksiin. Monilla teistä on tapana tehdä päätöksensä siitä, mitä tapahtuu, ennen kuin mitään tapahtuu. Ei vanhalla sielulla – ei tasapainoisella sielulla. Haluan teidän menevän mieleenne, missä ovat teitä vaivaavat asiat. Riippumatta siitä, mikä tällä hetkellä vaivaa teitä, on se sitten henkilökohtaista tai planetaarista, haluan teidän näkevän puhtaan liitutaulun, jolla ei ole mitään – ei mitään. Se on tyhjä, koska muutoksen vaikutuksia ei ole kirjoitettu sille vielä. Vaikutukset ongelmiinne odottavat hyväntahtoista muutosta.

On asioita, jotka saattavat muuttua, ja ylittää odotuksenne. Kerron teille: luuletteko nähneenne viime aikoina muutoksia, jotka olivat vaikeita tai joita ette odottaneet? Odottakaapa vain. On muita asioita, jotka sotkevat normaalit suunnitelmat tällä planeetalla ja ympärillänne. Onko tämä teille ok? Sen täytyy olla. Kerroimme teille tämän, ja vanhat sielut katselevat sitä kuin televisio-ohjelmaa. Sitten he menevät ohjelman jälkeen sänkyyn ja nukkuvat kuin vauva. Tämä rauha on, koska he tietävät, että he ovat osa muutosta ja muutos on osa planeetan uudelleenkalibrointia. He ovat saaneet sen selville. He ovat osa maailmaa. Heidän ei tarvitse osallistua tasapainossa olemisen yli, koska se on vanhan sielun tehtävä. On kaunista, miten vanha sielu luo muutosta, reagoi muutokseen ja on osa muutosta.

O on suuri lahja. Voitteko kuvitella ajan, jolloin siitä mistä olette huolissanne tällä hetkellä, tulee lopulta elämänne suurin lahja? Saatatte sanoa: "Tapahtui jotain, mikä sai minut tekemään jotain, mitä en olisi koskaan ennen tehnyt, ja se laittoi minut paikkaan, jossa en koskaan ajatellut olevani. Olen rauhallinen, ja olen ihmisten kanssa, joita rakastan, niiden sijasta, jotka ovat myllerryksessä." Tämä on vanhan sielun kauneutta ja viisautta.

Kyky nähdä lahja ollessaan myllerryksessä on viisauden piirre. Teistä on tullut oman tietoisuutenne ennaltatietäjä! Pystytte näkemään hyväntahtoisen lopputuloksen ja minne se on menossa, ennen kuin se menee sinne. Se rentouttaa teidät. Rakkaat ystävät, asiat eivät ehkä mene sinne, minne luulette, silloinkaan kun ajattelette niiden menevän hyvin. Hyväksyisittekö jotain parempaa? Hyväksyisittekö uuden yllätyksen yli sen, mitä olette ajatelleet? Ja vanha sielu hyväksyy, koska hän ymmärtää olevansa osa ihmiskunnan suurinta muutosta.

Tämä on muutos, josta sosiologit puhuvat tulevaisuudessa. He puhuvat ajasta, jolloin ihmisluonne alkoi kehittyä ohi sen, mitä se oli ollut historiassa. Olemme puhuneet tästä monta kertaa. Te jotka kuuntelette minua usein, olette kyllästyneet kuulemaan siitä. Minäpä kerron teille, että teidän pitäisi kuulla se uudestaan ja uudestaan. Rakas ystävä, älä koskaan kyllästy kuulemaan hyviä uutisia! Mitä enemmän kuulet sen, sitä enemmän havaitset sen ja sitä enemmän elät ja uskot sen. Edustan luovaa lähdettä tällä hetkellä, ja kuulette totuuden. Pääsette läpi tästä muutoksesta! Voitteko rentoutua tämän totuuden kera? Pääsette läpi siitä. Se on kaunis viesti.

S voi tarkoittaa monia asioita. Merkitköön se tänään kaunista energiaa. Loppuunsaattamisen, myötätunnon, tasapainon, ymmärryksen ja hyvän yöunen energiaa. Käsitättekö, miten hyvin nukutte silloin, kun kaikki on hyvin elämässänne? Saatatte ajatella, ettei kaikki ole hyvin elämässänne, ja kerron teille, että se on polariteettia. Päätätte, mikä on väärin, sen sijaan mikä on tasapainossa ja kaunista. Perhe, olette suurimmassa muutoksessa, mikä ihmiskunnalla on koskaan ollut. Alatte mennä suuntaan, joka luo lopulta planeetalle kauniin skenaarion, mikä lopettaa sodan. Prosessin aikana teidän täytyy rämpiä joidenkin asioiden läpi. Tämän tapahtuminen voi kestää sukupolven tai useampia.

Klassinen esimerkki tästä on historiaa ja annamme sen taas: israelilaiset pääsivät pois orjuudesta. Orjuus oli vanhinta ja pimeintä energiaa, jonka voitte kuvitella, ja se orjuutti heidät ja heidän lapsensa. Se lyhensi heidän elämäänsä ja heidän lastensa elämää ja teki heidän elämästään kamalaa hyvin pitkän aikaa. Kun vapautus orjuudesta tuli, voisi luulla, että se olisi iloisin mahdollinen asia. Kuitenkin sen sijaan oli valitusta ja jakautumista. Sitten he marssivat erämaassa ympyrää 40 vuotta. Ja taas kerran kerron teille syyn: niitä joilla on orjuustietoisuus, ei voi viedä loistavaan luvattuun maahan. Se ei toimi. Kokonaisen sukupolven täytyi kuolla ja uudistua. Edes se joka johti heitä, ei voinut mennä – ei oikeasti. Näin voimakas menneisyys on tulevaisuudellenne.

Tajuatteko tämän? Vanhan energian tietoisuutta ei voi vain kehystää uudelleen yhdessä yössä. Annan teille tämän muutoksen aakkoset. Sen teen ja siksi tulin, ja siksi jatkan tämän hyvän uutisen antamista teille osissa, jotta voitte ymmärtää sen nyt. Se merkitsee, ettei teidän tarvitse kuolla ja palata käyttämään tätä informaatiota. Voitte käyttää tätä opetusta eläessänne täällä vanhana sieluna. Itse asiassa planeetta tarvitsee teitä tekemään tätä työtä nyt.

Vanha sielu, odota eläväsi kauemmin, kuin odotat eläväsi. Tarkkaile kieltäsi, koska verbalisoit usein tavanomaisesti oman kuolemasi. Tarkkaile sanoja, joita tulee suustasi, koska ne asettavat sen todellisuusmallin, kuka olet. Ajattele itseksesi: "Suuri kone kuuntelee jokaista sanaa, ja tuo kone toimittaa sen, mitä pyydän." Pysähdy ja muotoile se, mitä sanot toisille. Anna kaiken tämän lahjomattomuuden upota sisään. Ajattele, mitä sanot, ja muotoile sanat uudelleen hyväntahtoisiksi ja myötätuntoisiksi asioiksi, joita odotat itsellesi. Affirmaatiot ovat avain, ja olemme sanoneet tämän aiemmin: tee omat affirmaatiosi ja sano ne ääneen. Anna kehosi kuulla, kuka olet, ikään kuin tekisit tilauksen ravintolassa.

Milloin? Milloin se tapahtuu? Ei riittävän pian. Tässä on oppimista ja uudelleenkalibrointia. Onko siinä järkeä? Olette vasta saapuneet tähän energiaan. Tapahtuu oppimista, ja on joitain, jotka kuolevat ja palaavat jatkamaan, mutta kuten olen sanonut aiemmin, kun tulette takaisin, olette tietoinen siitä, mitä on tapahtunut. Ette tee samoja virheitä, joita teitte aiemmin, ja jatkatte siitä, kuka olette. Akaasiasta toimitetaan tunne, ja muistatte, mitä varten olette täällä. Voi tosiaan kestää jonkin aikaa, ennen kuin alatte nähdä näitä asioita ilmestyvän uutisiinne. Kuitenkin monet teistä alkavat nähdä niitä nyt henkilökohtaisessa elämässään. Aloitatte pienestä ja se suurenee. Tämä on upea viesti siitä, mitä planeetalla oikeasti tapahtuu.

Lopuksi sanon tämän: älkää yhtään epäilkö, teidän ei tarvitse uskoa tietyllä tavalla minkään tästä tapahtumiseksi. Planeetan merkittävät uskonnot opettavat myötätuntoa. Pitäkää silmällä tätä, sillä ne alkavat myös muuttaa muotoaan, ja ne alkavat nähdä toisensa eri tavalla. Pitäkää silmällä tätä. On anteeksiantoa – pitäkää silmällä tätä. Oivalletaan, että ne ovat kaikki samalla raiteella, saman luojan kera – pitäkää silmällä tätä. Tämä prosessi on monisyinen. Tätä olet, vanha sielu. Alkakoon muutos.

Ja niin se on.

Kryon

(*Suom. huom. englanninkielisessä tekstissä muutos-sanan kirjaimia selitetään samanalkuisilla sanoilla.)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.