MONIULOTTEISEKSI TULEMINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

11.11.2017 Montreal, Kanada

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on yksi Kryonin suosikkiaiheista – moniulotteiseksi tuleminen. Nyt hän antaa myös lisäinformaatiota DNA:sta, luomistarinastamme ja niistä asioista, jotka muuttuvat sisällämme ja joiden emme oikeastaan odota muuttuvan. Tämä ei ole viimeinen viesti esi-isistämme tai siitä, mitä tapahtui 200.000 vuotta sitten, sillä Kryon on pääsemässä vasta alkuun tässä aiheessa.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Montrealissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Istun tällä hetkellä esoteerisen yleisön edessä ja aiheena on koko päivän ollut moniulotteisuus. Löydätte nyt asioita, jotka ovat uskomattomia monien mielestä. Hyvin perustasolle ja ihmisen havaintotavan ytimeen on tulossa muutos. Se on kaunis muutos, jota on joskus vaikea saavuttaa ja kuvitella, mutta jos katsotaan sitä tarkkaan, se on muutos, joka tuo teidät pois pimeästä.

Haluan tarkastella tässä viestissä joitain asioita, joita olen antanut aiemmin, ja sitten haluan esitellä teille joitain uusia asioita, joita en ole koskaan ennen sanonut. Tämä on sen aika. Miksi tämä olisi sen aika? Koska, rakkaat ystävät, tulitte tänne ja luette tätä. Olemme täällä moniulotteisina energioina ja olentoina opettamassa teille tästä muutoksesta niin paljon, kuin voitte ymmärtää.

Katsotaanpa ensin, mitä on tapahtunut näyttämöllä tänään sen jälkeen, kun tämä tilaisuus alkoi [Ariane-kustannuksen tilaisuus]. Kanavointia on tänään tullut eri ihmislähteistä, kuitenkin annettiin vain yksi varsinainen viesti. Jos katsotaan niitä eri tapoja, jolla se toimitettiin, nähdään, että ihminen osallistuu siihen, mutta ydininformaatio on sama. Mitä olisivat ne sanat, jotka kuvaisivat jokaisella kielellä sen ytimen, mitä tänään sanottiin? Toivo, hyväntahtoisuus, rakkaus, myötätunto, yhteenkuuluvuus, harmonia ja herääminen. Tämä on luovan lähteen viesti tänään tällä planeetalla, monien kanavointien kuvaamana.

Mistä tietää, onko kanavoija aito? Se on helppoa. Etsikää näitä aiheita viestistä: toivo, herääminen, rakkaus, myötätunto ja apu, kun on vaikeuksia siirtyä valoon. Kukaan kanavoija joka on aito ja täsmällinen, ei anna teille tuhon ja hävityksen viestiä tänä päivänä. Se on mahdotonta, koska Jumalalähde tietää, mitä tällä planeetalla on tapahtunut, ja se on "viesti muutoksesta".

Vähitellen ja ryhmä ryhmältä vanhat sielut ja valotyöntekijät saavat informaatiota, joka alkaa kuulostaa todelta. Lopulta samaistutte tähän energiaan, jos ymmärrätte, mitä oikeasti tapahtuu. Saatatte katsoa mediaa ja nähdä, mitä se sanoo tapahtuvan maailmantilassa ympärillänne – ja se voi näyttää hyvin erilaiselta, mitä me kerromme teille. Tämän planeetan pimeä tietoisuus haluaa teidän olevan peloissaan ja palaavan menneisyyden alempaan tietoisuuteen. Media osallistuu kaupallisen ydinjoukon miellyttämiseen.

Etsikää sitä. Sitä on kaikkialla. Muutamien dramaattiset kiemurtelut aiheuttavat sellaisia vaikeuksia, jotka muistuttavat teitä siitä, mitä tapahtui yli 50 vuotta sitten – paluu pelkoon. Tämä on pimeyden tietoisuutta joka yrittää saattaa tämän planeetan takaisin paikkaan, jossa se ei koskaan enää ole. Alkaa paljastua liikaa valoa. Sitä tapahtuu kaikkialla, nytkin tässä huoneessa. Vanhat sielut näkevät sen ja tulevat tällaiseen tilaisuuteen. Ihmiset ovat heräämässä suurempaan totuuteen, eikä sitä ole vain kanavoinnissa. Suurempi totuus on visio maailmanrauhasta heidän lapsilleen ja heidän lapsenlapsilleen, tiestä pimeyden läpi ja yhteensopivuudesta muiden planeetan sivilisaatioiden kanssa. Se on visio tulevaisuuden kulttuureista, jotka sanovat: "Uskomuksemme Luojasta ovat erilaiset, mutta kunnioitamme myös teidän uskomuksianne. Me kunnioitamme sitä, mitä te teette järjestelmässänne, koska se on yhdistynyt yhteen lähteeseen."

Ykseyden on aika levitä ympäri planeettaa. Ykseys on toinen tapa sanoa "tietoisuus asiakokonaisuudesta, yhteydestä kaiken välillä". Haluan luetella teille joitain asioita ja antaa esimerkkejä ja informaatiota tästä tietoisuudesta. Miten ykseys tapahtuu? Mitä ovat jotkut ominaisuudet, joita odottaa innolla? Mitä ovat ne uudet asiat, joita ette odottaneet? Kaikki mitä annan teille, on hyväntahtoisia, kauniita ja totuudenmukaisia uutisia.

Luomistarina

Ollaan tekemässä löytö. Jokin aika sitten, kenties niin kauan kuin 200.000 vuotta sitten, henkinen luomistarina alkoi hitaasti asettautua tälle planeetalle. Rakkaat ystävät, se luomistarina josta luette kulttuurinne pyhistä kirjoituksista, on mielenkiintoisen samanlainen kuin se, josta nyt puhumme. Kuitenkin sitä tarinaa josta puhumme, väittää myös valtaosa alkuperäiskansoista ympäri planeettaa.

Maan alkuperäiskansat sanovat: "Tulimme tähdistä". He kertovat teille saman asian kuin pyhät kirjoituksenne. Tämän päivän ihminen ei ole maaplaneetan evoluution tulosta, vaan sitä muutettiin. Tämä luomistarinan muuttamisihme antoi teille henkisen tietoisuuden pimeydestä ja valosta. Kerromme teille myös, että DNA:tanne muutettiin tuolloin.

Pyhien kirjoitusten luomistarina on täynnä vertauskuvia. Eedenin puutarha on vertauskuva Gaiasta ja ihmiskauneudesta Gaialla. Puutarha on koko luonto, ei tietty paikka. Ihmiset jotka ovat mukana tuossa tarinassa, mies ja nainen, edustavat kaikkia tuon ajan miehiä ja naisia. Luomistransformaatio alkoi hitaasti, ja olemme kertoneet teille, että oli luova kipinä – kohta jossa tämä tapahtui. Sen täytyi alkaa muutamasta ja lisääntyä sitten ajan kuluessa. "Tähdistä tuleminen" on totuus, johon alkuperäiskansat uskovat melkein yleismaailmallisesti, ja monille se on vertauskuva plejadilaisista (Seitsemän sisaren tähdistö).

Rakkaat ystävät, ette lue sitä pyhistä kirjoituksista. Sen sijaan tarinana on, että enkeli tuli alas taivaista. Tämän vierailun tuloksena teille annettiin pyhyyttä ja tietoisuutta. Yhtäkkiä ihmisistä jotka olivat pelkästään biologisia evoluutio-olentoja, tuli henkisen vapaan valinnan olentoja. Teille annettiin tieto hyvästä ja pahasta, pimeydestä ja valosta ja kyky aistia luova lähde (Jumala) ja valita näiden energioiden välillä. Tämä on tarina pyhissä kirjoituksissa, ja tämä on tarina, jonka annamme teille plejadilaisista.

Plejadilaiset ovat erittäin korkealle henkisesti kehittynyt rotu, jolla on ollut moniulotteinen tietoisuus kymmeniätuhansia vuosia. Heidän tarkoituksensa 200.000 vuotta sitten oli kylvää tälle planeetalle tieto Luojasta. Tänä päivänä jotkut tiedemiehet alkavat kysyä, miksi modernilla ihmisellä joka on noin 200.000 vuotta vanha, on 23 kromosomiparia, eikä 24, niin kuin koko evoluutiolla ennen sitä on ollut. Ajankohta jonka tiede löytää, on sama ajankohta, josta olemme kertoneet teille täällä. Tapahtui jotain, mikä muutti DNA:tanne.

Olette hyvin uusia tällä planeetalla! Kaksikymmentäkolme kromosomiparia merkitsee, rakkaat ystävät, että te ette ole tulleet mistään täällä! Käsitättekö sen? Tiede alkaa myös käsittää sen. Se ei anna teille luomistarinaa, kuten minä olen antanut, mutta se sanoo: "Tapahtui jotain, joka loi normaalin ulkopuolisen ihmisolennon ja hyväksyi evoluutioprosessin." Niinpä tämä Kryon-tarina saattaa olla enemmän valtavirtaa, kuin kuvittelisitte.

Kahdeskymmenesneljäs pari

Nyt kerron teille jotain, minkä olen kertonut kerran aiemmin. Tosiaan teillä vaikuttaa olevan 23 kromosomiparia, mutta tutkitte niitä vain siinä määrin, kuin voitte 3D:ssä. Tutkitte niitä lineaarisesti kemiallisilla 3D-instrumenteilla, joita teillä on, koska teillä ei ole muuta tällä hetkellä. Siis mihin tuo 24. pari on mennyt? Mitä jos kertoisin teille, että se on edelleen siellä?

Ahaa! Se on ehdottomasti edelleen siellä. Rakkaat ystävät, 24. pari on kvanttipari. Teillä on edelleen 24 paria, mutta 3D-biologia näkee vain 23. Mistä siis 24. parissa on kyse? Jos kadotatte perspektiivin tässä, siinä ei ole mitään järkeä. Mikä on muinaisten tiibetiläisten numerologia luvusta 24? Se on kuusi (6), ja jos katsotaan sen merkitystä tuossa järjestelmässä, se on "ihminen korkeimmalla tasollaan – harmonia ja tasapaino". Tiesittekö sen? Mikä sattuma, että 24. pari joka on moniulotteinen, herää 200.000 vuoden jälkeen! Olette ohittaneet merkkipaalun (2012), ja sen myötä tulee muutos DNA:hanne. Se alkaa värähdellä eri tavalla – ei taajuutena, koska taajuus on 3D-kuvaus. Se värähtelee eri tavalla kvanttienergiassa (vaikuttaa atomirakenteen pyörimiseen kvanttikentässä). Se on äärimmäisen erilainen, äärimmäisen korkea ja se alkaa muuttaa ihmisluontoa. Sitä tapahtuu.

Ensimmäinen askel tämän prosessin ymmärtämiseen, vanha sielu, on havaita/tietää se. Tämä on mielenkiintoinen sana kumppanini kielessä. "Havaita" ei merkitse pelkästään uskomista. Se merkitsee, että ihmismielen on hyväksyttävä se sisäisesti, jotta siitä tulee omaksuttua todellisuutta. Olette kaikki havainneet fyysisen ominaisuuden nimeltään "gravitaatio". Ette usko gravitaatioon. Sen sijaan olette havainneet sen ja työskentelette sen kanssa joka päivä. Jos pudotatte jotain, ei ole kyseenalaista, meneekö se alaspäin. Havaitsette sen siinä määrin, että se on totta teille ydintasolla. Otatte omaksenne tuon käsityksen.

Tässä huoneessa ja lukemassa tätä on monia, jotka ovat havainneet Jumalan rakkauden siinä määrin, ettei ole kyseenalaista, että Jumala on totta ja tuo kaunis lähde tietää nimenne. Ne jotka ymmärtävät tämän, tietävät, että kun he lähtevät tästä paikasta, he eivät ole koskaan yksin. Teidän kaikkien kanssa on monia olentoja, jotka tuntevat teidät ja jotka rakastavat teitä. Tämä on lohtu ja todellisuutta monille vanhoille sieluille. Tiedätte kuitenkin, että on niitä, jotka eivät usko sitä lainkaan. Tämä on vapaa valinta, luomistarinaenergian ydin.

Voitteko kuvitella kvantti-ihmisen, jolla on muuttunut DNA, joka on valmis tekemään merkittäviä muutoksia, mutta joka ei usko mihinkään siitä? Hän lähtee tästä paikasta yksin ja hänestä tuntuu yksinäiseltä. Kuitenkin hänen ympärillään on monia rakastavia olentoja, jotka vain odottavat ottaakseen häntä kädestä – jos hän voi havaita Jumalan itsessään.

Voitteko kuvitella hänen olevan yksin koko elämänsä, kuolevansa yksin – ottamatta koskaan kädestä yhtäkään noista oppaista, jotka rakastavat häntä ikuisesti, jotka tietävät hänen sielunimensä ja jotka olivat valmiita parantamiseen ja elämänmuutokseen? Se on vapaa tahto. Kenties siksi, ettei hänelle kerrottu koskaan siitä, mitä te opitte tänään?

Jokainen ihminen tällä näyttämöllä tuntee tämän rakkauden kanavoidessaan. Kanavointi on erilaista jokaisella yksilöllä. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa kanavoida. Näyttämöllä on tällä hetkellä kaksi kanavoijaa. Voitteko tunnistaa heidät? Toinen kanavoi tällä hetkellä Jumalan rakkautta sormiensa kautta [Robert Coxon, säveltäjä-muusikko]. Hän tietää, että se mitä hän tekee, on moniulotteista, koska hän kuulee tuon musiikin, ennen kuin hän soittaa sen! Hän kuulee tuolissa kanavoivan miehen informaation, ennen kuin sitä kanavoidaan! Se on kanavoinnin monimuotoisuutta. Se on moniulotteisuutta. Jokainen kanava näyttämöllä on tuntenut tämän ja tietää tämän. Kerron teille tämän, ennen kuin alan kertoa, mitä evoluutionne tuo teille seuraavaksi.

Kumppanini puhui aiemmin kehittyvästä ihmisestä ja antoi teille joitain asioita ajateltavaksi. Mitä evoluutio oikeastaan merkitsee? Viimeksi kanavoitu kirjamme on täynnä esimerkkejä muuttuvasta DNA:sta, muuttuvista asenteista ja siitä, mitä moniulotteiseksi tuleminen saattaa merkitä muuttuvassa ihmistietoisuudessa. Luetellaanpa joitain ominaisuuksia taas kerran, jotta ymmärrätte todella käytännössä Maan kera ihmisten, jotka alkavat saada heräämistä, jota he eivät odottaneet.

Entisen elämän muistaminen

Ensimmäinen ominaisuus, helpoin ominaisuus, on tietoisuus entisestä elämästä. Tänä päivänä alkaa syntyä lapsia, jotka heräävät aiemmin näihin käsitteisiin. Kun he oppivat puhumaan, he saattavat sanoa äidilleen sellaisia asioita kuin: "Olet paras äiti tähän mennessä!" Toiset sanovat riidassa ja pettyneenä: "Pidin viime äidistäni enemmän." Äiti katsoo heitä järkyttyneenä: "Mistä sinä puhut?" Kuitenkin vanha sielu äiti tietää täsmälleen, mitä tapahtuu. Lapsi muistaa, eikä ehkä tiedä tarkkoja nimiä tai kasvoja, mutta sisäisesti hän tietää, ettei hän ole täällä ensimmäistä kertaa.

Siis ensimmäinen asia jonka sanomme teidän saattavan nähdä, on luontainen tieto siitä, että olette eläneet aiemmin. Se alkaa lapsista, ja ellei heitä puhuta pois siitä, heillä on se koko elämän. He tietävät, että elämä on ympyrä. Riippumatta siitä, mitä henkiset järjestelmät kertovat heille, he tietävät paremmin. Jotkut pysyvät hiljaa, jotteivät loukkaa ympärillään olevia, mutta sisällä he tietävät sen.

Teillä vanhemmilla sieluilla ei ollut sitä. Teillä oli tietoisuus, joka kasvoi, ja sitten havaitsitte sen. Kuitenkin lapsilla se on tullessaan osa sitä, kuka he ovat. Se tiedetään jo. Vanhat sielut alkavat muistaa, että olette eläneet aiemmin. Alatte muistaa energioita, joita ette ole koskaan ennen muistaneet. Nämä eivät ole välttämättä dramaattisia, huonoja tai pimeitä energioita. Alatte herätä muistamaan hyviä asioita, iloisia asioita.

Joskus heräätte ja sanotte: "Vau! Sitä ei ole tapahtunut kovin usein. Lensin ja näin kauniita värejä. Kuulin nimeäni huudettavan, ja kaikkialla ympärilläni oli jotenkin valoa. Haluan tuon unen joka yö!" Tervetuloa muistamisen kvanttikokemukseen – ei muisteta vain jotain entistä elämää, vaan myös monia entisiä kokemuksia kietoutuneena yhteen epälineaarisella tavalla. Sitä alkaa tapahtua. Tämä on numero yksi.

Herääminen menneisyyden viisauteen

Numero kaksi on herääminen menneisyyden viisauteen. Kuunnelkaa nyt: ei voi olla ihmisiä, jotka aloittavat alusta joka kerta, kun he syntyvät. Se ei anna heille koskaan muinaisviisautta tällä planeetalla. Sen sijaan teidän on tarvinnut muistaa menneisyyden viisaus. Viisaus laittaa teidät paikkaan, jossa tiedätte, mikä toimii ja mikä ei – kulttuurin itsestäänselvä ja hyvin luonnollinen viisaus, joka ymmärtää, ettei sota toimi koskaan, itsestäänselvä viisaus joka tietää tien ulos vaikeuksista ja viisaus, joka ei salli teidän tehdä samoja virheitä uudestaan ja uudestaan.

Tämä on menneisyyden viisautta tuotuna vanha-sielu-lapselle, joka kasvaa aikuiseksi, ja hitaasti sukupolven aikana uusi asenne aletaan nähdä kulttuurissanne. Se näkyy laeissa, joita laaditaan, siinä miten omat lainlaatijanne valitaan ja mitä alatte kuulla: ei enää sotaa. Miten monta ihmissukupolvea vaaditaan, ennen kun ei ole sotaa? Se riippuu teistä. Aika saattaa olla lyhyempi, kuin luulette, sen vuoksi mitä kerron teille nyt.

Mitä jos teidän ei tarvitse uudestisyntyä uudestaan ja uudestaan, vaan heräätte vain menneisyyden viisauteen? Se olisi viisautta, jota ette kehittäneet tässä elämässä, vaan viisautta joka on tullut monista eläimistä. Kumppanini sanoo teille, rakkaat ystävät, että kun palaatte, tulette tähän maailmaan paljon moniulotteisempana kuin nyt. Teillä on kromosomipari 24, joka värähtelee korkeammalla tasolla, joten ette tee samoja virheitä. Se on kuin polttaessanne kätenne liedellä lapsena. Kannatte sen mukananne seuraavaan elämään, ettekä toista sitä. Muistatte lieden, ja tämä on vertauskuva sodan muistamisesta. Ette tee sitä uudestaan. Sanon sen uudestaan ja uudestaan: tulee aika, jolloin pidätte vuotta 2012 edeltävää sivilisaatiota barbaarisina vuosina. Korkeampi tietoisuus on arkisten asioiden tapa maan päällä.

Ajattomuus

Puhutaanpa sitten joistain uusista moniulotteisista piirteistä. Tässä ei ehkä ole järkeä, koska nyt lähdemme lineaarisuudesta. Alatte muistaa tulevat elämänne. Olette välittömästi samaa mieltä: "Kryon, siinä ei ole järkeä." Siinä ei todellakaan ole järkeä lineaarisesti, ei. Jokainen sielu tässä huoneessa ja kuuntelemassa tätä kanavointia on ollut osa suurempaa sieluryhmää. Verhon toisella puolella on ollut aikoja, jolloin olette suunnitelleet toisten kanssa, minne menette seuraavaksi, mikä suunnitelma auttaisi ihmiskuntaa eniten tai mitä teidän tarvitsi kokea ja oppia. Se on suunnitelma myös siitä, missä olisitte tässä uudessa energiassa ja mitä saattaisitte tehdä. Nuo tulevaisuuden suunnitelmat muuttuvat jatkuvasti sen vuoksi, mitä teette nykyhetkessä. Niinpä mikään siitä ei ole sopimus tai kiinteä ja joustamaton suunnitelma. Mitä jos kuitenkin kertoisin teille, että pystytte muistamaan tuon suunnittelun? Se on moniulotteiseksi tulemista. Siksi joillakin teistä on erittäin hyvä ajatus siitä, mitä on seuraavaksi ja kuka voisitte olla ja missä.

Tuolissa istuva mies menee "uuteen Afrikkaan", mutta hän ei mene yksin. Karmaryhmää on mukana. Kuunteletko, Marc? [Viitataan Marc Valléen, konferenssin isäntään] Tämä karmaryhmä ei ole välttämättä niitä, jotka asuvat kanssanne. Se saattaa olla niitä, joiden kanssa olette ystäviä sieluina ja jotka ovat lähteneet matkalle kanssanne monissa elämissä tähän mennessä. On kaunista ajatella, että te kaikki olette ehkä osa suurta tulevaisuuden lupausta. Kuvitelkaa tietävänne, minne menette seuraavalla kerralla, ja havaitsevanne sen! Monet ovat kutsuneet Maata "kokeiluksi". Se ei ole. Se on suuri suunnitelma, vapaan valinnan muokkaamana.

Moniulotteinen biologia

Voi, on toinen mahtava piirre! Kun kromosomipari 24 tulee aktiivisemmaksi, teillä alkaa olla kvanttibiologia. Moniulotteisesta biologiasta tulee tavallaan superluontainen. Tämä merkitsee, että kaikki mitä olette ottaneet itsestäänselvyytenä kehonne toimintatavassa, on väärin, koska kvanttibiologia on niin fiksu, ettei sairaus voi koskaan tunkeutua siihen. Se on fiksumpi kuin planeetan vanhan energian sairaudet.

Kuunnelkaa: on joitain sairauksia, jotka tietenne on pyyhkinyt täysin pois tältä planeetalta antamalla keholle tinktuuraa tai näytteen siitä, mitä etsiä, jottei se päästä sitä sisään. Biologinen puolustusmekanisminne on nyt parempi kuin tuo sairaus, ja se on lähtenyt pois maailmastanne. Tämä uusi informaatio on hyvin samanlaista. Teillä on siis ennakkotapaus siitä, mistä puhun, ja voitte visualisoida sen.

Mitä luulette sen ehkä tekevän sille odotukselle, miten pitkään ihmisten pitäisi elää? Ajatelkaa: ei enää syöpää tai mitään muuta sairautta, ei enää Alzheimerin tautia – nimetkää mikä tahansa sairaus, joka on hyvin yleinen nyt. Keho ei voi saada sitä. Se ei voi saada sitä, koska se on toimimaton ja typerä valokeholle, jossa kromosomi 24 on superaktiivinen. Immuunipuolustuksenne on superpuolustusta. Tämä on biologian moniulotteisuutta. Se herää siihen, millaiseksi se suunniteltiin, ja se tietää tarkkaan, milloin sairaus yrittää päästä siihen. Se on fiksumpi kuin mikään, mitä olette vielä nähneet.

Mikään ei ole "yksi ainoa"

Voi, minulla on vielä yksi kohta, ennen kuin lopetamme. Jos ymmärrätte todella moniulotteisuutta, käsitätte myös, ettei fysiikassa tai elämässä ole yksikköä. Mikään ei ole yksin. Teissä ei ole yksi sielu. Ei ole yhtä elämää muistettavana. Muistakaa, että kaikella on ykseys (yhteys) kaikkeen muuhun. Tarkkailkaa tämän esittäytymistä. Ihmiset alkavat muistaa ja sulautua yhteen monien akaasioiden kanssa. "Mitä se merkitsee, Kryon?"

Kuunnelkaa: suuri poliitikko saattaisi alkaa olla osa aikakausien parhaita poliitikkoja. Hän tuntee moni-akaasisen tiedoston – ei ainoastaan omaansa, vaan myös historian suurten johtajien. Hänen johtajuutensa saattaa siten tuoda suurta muutosta ja ideoita hyvin ummehtuneeseen hallintoon. Suuri muusikko alkaa olla osa kaikkia vanhoja mestareita kerralla! Tuo muusikko ei ainoastaan tunne vanhoja mestareita, vaan hänestä tulee nuo vanhat mestarit. Voitaisiin sanoa, että tulee superihmisiä, supertaiteilijoita, superpoliitikkoja ja superartisteja. Joitain on jo täällä!

Kysymyksenne on: "Miten he voivat tehdä tämän? Ei homma niin toimi." Tervetuloa moniulotteisuuteen. Tällä tavalla sen suunniteltiin toimivan. Olette tällä hetkellä yhdessä lineaarisessa laatikossa. Unohtakaa lineaarinen ajatus yhdestä sielusta. Sielut ovat verhon toisella puolella "keittoa", josta olemme kertoneet teille aiemmin. Voitte päästä käsiksi omaanne ja heidän, ja se on täysin normaalia moniulotteiselle tietoisuudelle. Tämä on kromosomiparin 24 alkamista värähdellä ja teidän kiinnittämistä kaikkeen siihen. Pitäkää silmällä sitä.

Käyttäkää tämä mahdollisuus moniin "superhenkisiin" johtajiin. Heillä olisi maan päällä kulkeneiden mestareiden viisautta, kuitenkin järkeä olla sallimatta itsenne palvominen ja opettaa "etäältä". Luuletteko, että se veisi ihmissivilisaation pikaraidetta johonkin suurenmoiseen? Vastaus on "kyllä"! Jonain päivänä ei ole sellaista asiaa, kuin vanhojen sielujen itsearvostusongelma. Te kaikki tiedätte, mistä tulitte. Olette superihmisiä ja moniulotteisia. Teillä on työkaluja, joita ei ole koskaan ennen ollut, ja keksinnöt työntävät teitä moniulotteiseen tiedostamiseen. Onko tämä liian suurta tai uskomatonta? Se on täysin uskomatonta, jos ajattelette, että ns. ihmisluonto pysyy samana. Kun se alkaa muuttua, tämä on ns. pelinmuuttaja [Kryon hymyilee].

Taistelu raivoaa, rakkaat ystävät. Tämä taistelu on pimeyden ja valon välillä, ja se on kanssanne jonkin aikaa tällä planeetalla. Se ei estä teitä tietämästä tulevasta evoluutiosta, josta puhumme, mutta tulee aika, jolloin päätaistelu on ohi. Älkää yhtään epäilkö: ihmisillä on aina vapaa valinta, on pimeitä kohtia ympäri planeettaa ja niiden erimielisyyttä, jotka valitsevat alemman energian. Mutta kyse ei ole enää kokonaisista maista tai diktaattoreista tai kokonaisista kulttuureista, kuten tänä päivänä. Sen sijaan se on eristettyä ja edustaa pienempien ryhmien jakautumista. Se on vapaa valinta, joka on aina kanssanne.

Kuivitelkaa, ette ihmisluonto alkaa muuttua ja itse asiassa odottaa, että hyväntahtoiset asiat ovat aina vastaus. Kuvitelkaa kulttuureita, jotka ovat riittävän viisaita selvittämään ongelmat toistensa kanssa samanlaisuuteen ja myötätuntoon perustuen, mikä luo "kaikki voittavat" -tilanteita. Kuvitelkaa kulttuuri, joka ei tunne enää vetoa draamaan ja kuolemaan, vaan jossa kaikki bestseller-elokuvat ja -kirjat heijastavat uutta kypsää tarinankerrontaa. Siinä sankarit ovat aina niitä, jotka ajattelevat ratkaisun luovilla tavoilla. Se olisi pelinmuuttaja.

Tulee päivä, jolloin ihmisluonto on konsensus, jonka ytimenä on sydänten yhtenäisyys, eikä draama tai valta tai voima. Uudenlainen ihminen ilmestyy esiin, rakkaat ystävät, ja olette näkemässä sen kaiken ja osallistumassa siihen. Se on paras uutinen, jonka voitte koskaan kuulla.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.