YHTEYDEN SAAMINEN – OSA KAKSI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

10.4.2016 Columbus, Ohio

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt Kryon alkaa kertoa siitä, miten VANHAT SIELUT kokevat voimakkaamman yhteyden verhon toiselle puolelle. Suuri osa kanavointia koskee lapsia, jotka ovat saavat yhteyden alusta saakka. Mitä sanot lapselle, joka kertoo sinulle: "Olet paras äiti toistaiseksi"? Miten kohtelet akaasista heräämistä?

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Columbuksessa, Ohiossa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Seurue on edelleen täällä ja kuuntelijat tulevaisuudesta ovat täällä. Rakas kuuntelija tulevaisuudesta, eikö ole mielenkiintoista, että joillekin tämä hetki on todellisuudessa menneisyyttä? Mutta jotenkin olemme kaikki nyt-hetkessä.

Päivän opetus on, että suunnitelman mukaan ihmisestä tulee joka vuosi vähän moniulotteisempi. Todellisuutenne ja elämänne prosessit voivat muuttua tällä tavalla, koska uusista työkalusta tulee osa yleistä, tietoista elämäänne. Ihmisluonto alkaa muuttua, ja tapahtuu muutos tietoisuudessanne. Kaikki tämä auttaa teitä harjoittelemaan elämän vanhoista tavoista ylipääsemistä, jos haluatte.

Muutos on rankkaa. Muutos on rankkaa, koska se aiheuttaa (luo) muita asioita, jotka ovat myös rankkoja. Muutatte yhtä asiaa ja muut asiat ympärillänne muuttuvat. Tiedätte intuitiivisesti tämän ja sitä vastustetaan. Tämä vastustus on täysin normaalia ja yleistä, ja lopulta pääsette läpi tuosta epämukavuudesta. Mielenkiintoinen asia josta haluamme kertoa teille ja kenties vakuuttaa teidät, on tämä: muutokset joita teette tänään, eivät aiheuta ainoastaan lisää muutoksia, vaan myös lisää hyväntahtoisuutta. Jumala on rakastunut teihin niin paljon, että tämä Jumala, tämä luova lähde, näkee, mitä teette, ja sovittaa sen hyväntahtoiseen synkronismiin.

Koko tämä ajatus uhmaa todellisuuttanne ja fysiikkaanne. Näkymättömään luottaminen on rankkaa! Hengellä on kuitenkin moniulotteisuus ja teillä ei ole. Henki rakastaa teitä niin paljon, että palkkio luottamuksestanne on, että kaikessa mitä teette, on hyväntahtoista säteilyä. Teistä tuntuu paremmalta kuin koskaan se, mitä teette, ja nautitte siitä.

Kuvitelkaa, että astutte tuntemattomaan ja olette pyörällä päästänne sen pelkäämisen sijasta. Kuvitelkaa, että kiidätte sitä tuntematonta siltaa kohti, josta puhuimme teille monta vuotta sitten, ja kiihdytätte tuntematonta kohti jarruttamisen sijasta. Tämä on se luottamusasenne, jonka Henki näkee, ja se kertoo paljon siitä, keitä olette.

DNA:nne joka on viritetty nauttimaanne tietoisuuteen, näkee myös tämän. Niin myös sydämenne, käpylisäkkeenne ja loogiset aivonne. Ne kaikki näkevät tämän myös. Tämä on sen voima, jota olemme kuvanneet aiemmin "puhtaaksi aikomukseksi" tai "myötätuntoiseksi toiminnaksi". Kaikki tämä toimii yhdessä tehdäkseen asiat mukavaksi teille. Tämä on uutta. Kun menneisyydessä aloitte elää luottamustanne, ei ollut tukitiimiä niin kuin nyt. Vanhemmassa energiassa se ei ollut sellaista kuin tänä päivänä. Ette olleet luoneet sitä vielä, mutta nyt olette. Ja taaskin sanomme tämän: asiat eivät ole aina, miltä näyttävät, ja se mitä kokeilette uudestaan tänä päivänä, saattaa toimia hyvin, vaikka se olisi epäonnistunut aiemmin.

Haluaisin antaa tälle lyhyelle viestille otsikoksi "Yhteyden saaminen, osa 2". Se on lisäys viime viestiin, jonka annoin eilen. Tuo viime viesti tulee kaikkien teidän käyttöön, joten voitte kuunnella sen, jos haluatte. Mutta tässä viestissä pitäisi olla myös yksinään tolkkua.

Uudenlainen yhteys

Puhuimme siitä, että DNA:ssanne on moniulotteista pyörimistä. Tämä merkitsee, että se on osittain kvanttinen [kvanttiominaisuuksia, jotka on todistettu]. Olemme myös kertoneet, että tämän vuoksi DNA:nne voi generoida pienen kvanttitapahtuman. Kerroimme myös, että tämä uusi energia jota nähdään tällä planeetalla, muuttaa koko ihmiskuntaa, ei ainoastaan vanhoja sieluja. Monet alkavat herätä uudenlaisille mahdollisuuksille, ja he käyttävät näitä mahdollisuuksia tehdäkseen monia asioita, jotka voivat näyttää taianomaisilta teistä, koska ne ovat niin erilaisia.

Kerroimme teille myös, että akaasiset tiedostonne ovat tuossa valtavassa DNA-muistissa, joka on hiljattain nähty tieteessä aiemmin tuntemattomana data- ja informaatiovarastona. Niinpä aiemmin roska-DNA:ksi nimitetyn tiedetään nyt sisältävän hämmästyttävän määrän informaatiota. Akaasianne on osa tätä (kuten kerroimme vuosia sitten), ja se alkaa tulla esiin tavoilla, joita ette odottaneet – ettekä te usko sitä.

Yksittäisissä ihmisissä alkaa tapahtua asioita, jotka sivuutatte epätodellisina, koska se ihminen joka olette, jonka tunnette ja jota rakastatte, on ollut tähän saakka vain 3D:ssä [rajoittunut ulotteisuus]. Edes hieman kvanttisia asioita ei odoteta. Mitä ihmiset tekevät, erityisesti vanhassa energiassa, kun he löytävät jonkun, joka on täysin psyykkinen? Kaikki joko haluavat palan siitä tai he haluavat juosta sitä karkuun. Sitä kutsutaan usein taiaksi tai pahuudeksi. Hallitus haluaa sen, vaikkei sitä ymmärretä täysin. Monet yksinkertaisesti kieltävät sen eivätkä tiedä, mitä tehdä sillä. Mitä jos kertoisin teille, että tämä yksinkertainen esimerkki on vain kurkistus siihen, mitä tapahtuu? Oletteko valmiita siihen?

Superpsyykkinen ihminen, ihminen jota saatettaisiin kutsua myös ennalta tietäväksi, on sellainen, joka osaa poimia todellisuusmahdollisuuksia, jotka ovat aikaympyrässä. Tämä ihminen puhuu kuitenkin asioista, ikään kuin ne olisivat jo tapahtuneet. Mahdollisuuksilla on sama energia kuin todellisilla asioilla. Joskus ennalta tietävät laitetaan jonkinlaiselle jalustalle tai kiidätetään salaiseen tilaan. He saattavat olla oikeassa siinä, mitä näkevät, tai sitten eivät, riippuen siitä, mitä ihmiset tekevät näillä mahdollisuuksilla. Mutta heidät nähdään erilaisina ja usein pelottavina.

Selvänäkijä voi auttaa poliisia uudestaan ja uudestaan, poliisi kuitenkin sulkee oven ja pyörittelee silmiään sanoen, ettei se ole totta. Se ei ole totta heille, koska he eivät osaa käsitellä sitä 3D:ssä. Näettekö, mitä sanon? Tämä on muuttumassa. Enemmän ja enemmän ihmiset tulevat tietoiseksi erityisasioista, joihin vain he pystyvät. Heillä on erityismuistoja eivätkä he tiedä, mitä tekisivät niillä. He saattavat poimia myös mahdollisuuksia ympäriltään.

Wo-esimerkki

Haluan tehdä tästä yksinkertaista, sillä silloin ymmärretään eniten. Haluan esitellä teille Won. Tämä ei ole oikeastaan opettavainen tarina kuten muut, vaan pelkkä esimerkki. Wo on noin 4-6-vuotias ja hän on uudessa energiassa. Wo alkaa kertoa vanhemmilleen, kuka hän oli ennen. Hän alkaa kertoa heille, millaista oli, kun hän oli perheessä, mutta eri tavalla. Hän sanoo äidilleen: "Olet paras äiti, joka minulla on ollut tähän mennessä." Wo alkaa luetella asioita, jotka ovat outoja ja kummallisia, koska tämä lapsi muistaa hyvin paljon yksityiskohtia asioista, joita hänen ei pitäisi voida tietää toisen ajan tapahtumista.

Minäpä kerron teille, miksi Wo pystyy muistamaan akaasiansa. Hän on uusi lapsi uudessa energiassa ja hänellä on tehokkaampi DNA. Hän edustaa sen alkua, mitä olemme kutsuneet "tietoisuuskehitykseksi". Hänellä on hieman erilainen DNA tämän vuoksi. Sitä ei voi mitata kemiallisesti, mutta sen voi nähdä siinä, mitä hän sanoo ja tekee. Haluaisitte ehkä sanoa sitä viisaammaksi ja fiksummaksi Woksi, mutta sanomme, että se on muuta. Hän värähtelee korkeammalla – eri tietoisuudessa, joka sallii Won muistaa hyvin nopeasti asioita maamenneisyydestään. Hänestä on tulossa vähän moniulotteinen. Lapsella ei ole kuitenkaan mennyttä historiaa aikuisena nykyelämässään. Siksi hänellä on harvoja sosiaalisia rajoitteita. Hänellä ei ole vielä uskomuslaatikkoa.

Wo ei tajua sitä, joten hän hölöttää kaiken, mitä näkee, tuntee ja muistaa. Hän on myös hyvin valpas vanhempiensa reaktioille. Vanhemmat ovat hänelle kaikki kaikessa. Uskovatko he häntä? Sulkevatko he hänet? Kertovatko he, että se on vain unta? Vai kuuntelevatko he? Se miten he reagoivat, määrää sen, miten Wo muodostaa omasta totuudestaan seuraavan lauseensa ja muut sen jälkeen.

Wo kertoo jatkuvasti heille, kuka hän ollut, missä hän on ollut ja mitä hän on tehnyt. Hänen tuoreille muistoilleen ei ole mitään rajoituksia eikä ole vielä sääntöjä sille, miten käyttäydytään sosiaalisesti. Hän ei ole vielä elänyt elämää muiden ihmisten lähellä. Hän ei osaa olla hiljaa, ettei häntä pidetä kummallisena tai outona tai omituisena. Hänellä on vain vanhempansa ja hän katsoo heitä nyt tarkkaan. Hän voi tuntea, miten he ottavat tämän kaiken. Hän sanoo vain totuuden, ja Wo herää täysin uudessa energiassa lapsena. Mutta lapsena hän tarvitsee hyväksyntää.

Neuvo vanhemmille joilla on "Wo"

Ensimmäiseksi haluan kertoa teille, että monilla teillä saattaa olla "Wo" joko täällä tai tulossa. Mitä aiotte tehdä lastenne tai lastenlastenne kanssa, jotka alkavat tehdä tätä? Puhun nyt eräälle erinomaiselle äidille, mutta hän ei ole tässä huoneessa. Rakas ystävä, saat tätä lapseltasi! Sinulla on tällä hetkellä uskomusjärjestelmä, joka on määritellyssä laatikossa. Tiedän, kenelle puhun. En halua, että pelkäät sitä. Annan sinulle ohjeita, jotka ovat ohjeita kaikille, ja tässä ne ovat. Kun lapsi alkaa puhua siitä, mitä hän muistaa akaasiastaan, kuuntele. Mitä tahansa teetkin, lopeta ja kuuntele. Jos olet myöhässä koulusta, haluan sinun pysähtyvän kuuntelemaan. Koulu voi odottaa. Jos olet myöhässä töistä, haluan sinun pysähtyvän kuuntelemaan. Työ voi odottaa.

Kerron tämän teille, koska tällaiset muistot eivät välttämättä pysy kovin kauan "Wollanne". Ette ehkä kuule sitä uudestaan, koska kasvaessaan lapsi oppii laatikosta ja siitä, mitä hänen ympärillään olevat, mukaan luettuna ikätoverit, tuntevat oikeaksi ja todeksi. Hän puhuu enkelistä huoneessa, jolle hän puhuu, ja se on totta hänelle. Se pysyy totena, kunnes hän kertoo siitä ikätoverille, joka ei ole valmis kuulemaan sitä. Kenties joku vanhempi ikätoveri pilkkaa häntä uskomisesta "hammaskeijuun" ja muihin leikkiolentoihin. Silloin lapsi sulkeutuu.

Ikätovereiden reaktiot ja vanhempien asenne ovat hänen antenninsa, ja ne kaikki kuuntelevat saadakseen hyväksyntää. Jos sivuutatte sen tai ette hyväksy sitä, hän on hiljaa siitä lähtien ja lopulta se unohtuu. Haluan teidän lopettavan sen, mitä teette, ja kuuntelevan. Haluan teidän esittävän lapselle, että olette kiinnostunut ja uskotte noihin tarinoihin ja ne kiehtovat teitä. Kertokaa lapselle, että rakastatte sitä, mistä puhutaan. Pysähtykää kuuntelemaan.

Haluan teidän ilmaisevan hyväksyntänne kaikesta, mitä Wonne kertoo teille. Jos siihen on tilaisuus, haluan teidän esittävän kysymyksiä: "Kerro lisää! Tämä informaatio on todella upeaa! On upeaa, että kerrot minulle näitä asioita. Rakastan sinua vielä enemmän sen vuoksi. Kerro minulle lisää, ole kiltti." Jos lapsi näkee tämän hyväksynnän, äiti ja isä, kerron teille jotain: sillä ei ole merkitystä, mitä hänen ikätoverinsa tekevät, koska hänellä on aina joku ystävä, jolle hän voi puhua enkelistä nurkassa tai siitä, kuka hän muistaa olleensa ennen, tai miten monta kertaa hän on elänyt. Sitä tapahtuu enemmän ja enemmän tällä planeetalla, ja vapaasta valinnasta te, uudet vanhemmat, voitte antaa oikotien siihen, mitä tapahtuu seuraavaksi, omalla tavallanne kohdella lasta, joka alkaa muistaa "suuremman kuvan". Tämä on ihminen, josta on tulossa vähän kvanttinen.

Sallitteko akaasianne tuoda asioita esiin?

Jätetäänpä Wo nyt kotiin vanhempiensa kanssa ja katsotaan toista esimerkkiä. Korkeampi tietoisuutenne vanhana sieluna saattaa myös nähdä enkelin nurkassa. Kenties se tulee elävänä luoksenne ja kenties pystytte itse asiassa kommunikoimaan – ei haamulle, ei näylle, vaan sille, joka personoi Luojan rakkauden. Tämä taianomainen ystävä joka teillä ehkä oli lapsena, herää taas henkiin!

Minäpä siis kysyn sinulta tätä: sallitko sen vai onko liian myöhäistä? Oletko nyt panostanut liikaa laatikkoon muuttuaksesi? Kun alat saada akaasiastasi muistoja ja mahdollisuuksia siitä, kuka oikeasti olet, mitä teet? Kenties värikkäät unet yrittävät näyttää sinulle suurenmoisen tarkoituksesi maan päällä. Kohteletko sitä unena, fantasiana tai kenties kummallisena asiana? Unohdatko sen ja suljet tuon oven etkä kerro kenellekään siitä? Vai huudatko sen kovaa niille, jotka kuuntelevat, uskovat, ymmärtävät ja juhlivat sitä? Nimittäin niin voi tapahtua.

Vanha sielu, sinulla alkaa olla näitä unia, näitä uusia todellisuuksia. Kun DNA:si tehokkuus alkaa lisääntyä ja annat korkeammalle tietoisuudelle luvan, se saattaa alkaa. Sitä ei tapahdu vain lapsille. Kyse ei voi olla vain heistä, koska teillä on eniten kokemusta tällä hetkellä. Lapset pääsevät siihen lopulta, koska hekin ovat vanhoja sieluja, mutta teillä on viisautta ymmärtää se nyt.

Kun näitä asioita alkaa tapahtua teille aikuisena, vanha sielu, iästä riippumatta on taipumusta tukahduttaa se. Kenties kyseenalaistatte sen ja menette jonkun luo, joka kuuntelee teitä, ja sanotte: "Minulle on tapahtunut outoja". Uskaltakaakin sanoa niin! Se ei ole outoa, se on normaali asia! Ainoa outo asia on ihminen, joka on elänyt näiden suurten mahdollisuuksien kanssa aioneita, eikä hän ole koskaan käyttänyt niitä! Se on outoa!

Jos osaatte muuntaa aikaa – ja täällä on joitain, jotka tietävät tarkkaan, mistä puhun – haluan teidän vaativan sen itsellenne. Jos olette täällä tai kuuntelemassa sellainen, jolla on ollut ns. moniulotteinen kokemus, en halua teidän kertovan jollekin, että se oli outoa. Haluan teidän vaativan, että siirrytte pois tästä 3D-laatikosta ja alatte oivaltaa, että teillä on kokemuksia, jotka olette ansainneet! Muutos on täällä, ja vanhat sielut alkavat tuntea uudet työkalut!

Joillekin teistä tapahtuu kummallisia asioita, jotka ovat kummallisia vain, koska ne ovat entisen uskomuslaatikkonne ulkopuolella. Onko teillä rohkeutta juhlia intuitioksi kutsuttua ääntä päässänne, jonka kuulette ensimmäistä kertaa? Vai aiotteko juosta lääkäriin? Se on teidän valintanne. Tämä on liite, jonka haluan esitellä yhtenä tapana yhdistyä Jumalan kanssa. Yhteydessä oleminen on pelkästään henkisten asioiden oivaltamista. Se on niiksi tulemista! Yhteydessä oleminen on osa muutosta ja planeetan uutta energiaa. Menneet ovat ne päivä, jolloin voitte vain istua katselemassa kaikkea. Nyt autatte luomaan sitä.

Tämä riittää tälle päivälle, ja teillä on ollut tässä huoneessa riittävästi opetusta tietääksenne, mistä puhun [puhutaan kaksipäiväisestä seminaarista].

Rakastaisin sitä, että lähtisit tästä paikasta erilaisena kuin tulit. Lukija, haluan samaa sinulle. Istu hetki ja pohdi, onko tämä totta sinulle vai ei. Se mitä on sanottu ja opetettu tänään, menee sen laatikon yli, jossa olette eläneet ja jota olette kutsuneet normaaliksi koko elämänne. Teidän pitäisi tietää, että tuon laatikon ulkopuolella on todellinen maailma. Se missä olette eläneet, on rajoittunut maailma.

Yksistään tämän tiedostaminen sallii tässä huoneessa olevien ja lukijoiden muuttaa tuota sisäistä tarvetta älyllistää tämä kaikki. Muistakaa tämä: kaikki mitä teillä on älyllistääksenne mitään, on vanhoja kokemuksianne laatikossa! Kaikki mitä teillä on tuomitaksenne mitään, on vain sitä, minkä olette jo kokeneet. Siksi jos jokin on täysin uutta ja koskaan kokematonta, teillä on vain vanhoja analysointityökaluja sen vahvistamiseen. Teillä on oikeasti vain luottamus ja intuitio siitä, onko se totta vai ei. Mustavalkoisella ihmisellä joka näkee värejä ensimmäistä kertaa, on taipumusta kyseenalaistaa havaintonsa sen sijaan, että hän nauttii uuden värikkään maailman suurenmoisuudesta. Monet puhuvat itsensä suoraan pois värien näkemisestä ja pysyvät mustavalkoisuudessa. Tämän hyvin inhimillisen salakarin oivaltaminen auttaa teitä pääsemään ohi vanhasta ajattelusta, joka on ehkä estänyt teitä uskomasta mitään näistä asioista.

Täällä on nyt merkittäviä muutoksia teille. Seuraavan kerran meditoidessanne sanokaa tämä: "Rakas Henki, olen rakastunut luovaan lähteeseen ja olen osa sitä. En ymmärrä siitä paljoakaan, mutta rakastuminen merkitsee, ettei minun tarvitse. Rakas Henki, näytä minulle, mitä minun täytyy tietää. Anna minulle intuitio, joka opastaa minut odottamattomiin paikkoihin, ja anna minun prosessin aikana saada iloa elämääni. Kun kuljen pimeydeltä näyttävään, anna minun ymmärtää, että se on oikeasti uudenlaista täydellistä valoa – valoa jota en ole koskaan ennen nähnyt."

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.