KOMMUNIKOINTI HENGEN KANSSA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
10.1.2016 Boulder, Colorado
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on hyvin käytännönläheinen kanavointi, joka monien pitäisi lukea usein. Se kattaa monia ongelmia, joita kohtaamme yrittäessämme selvittää, mitä meidän pitäisi tehdä elämässä, ja yrittäessämme kuunnella, mitä Henki sanoo. Pitäisikö sen olla nyt? Myöhemmin? Miksi sain vain osittaisen vastauksen? Tuleeko lisää? Miksei Jumalalta tule vastausta pyyntööni? Jos tiedät enemmän, miten Hengen rakastava energia toimii, oivallat, että ajoitus on kaikki kaikessa.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Boulderissa, Coloradossa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

On niitä, jotka sanovat jatkuvasti, että kanavointi on outo asia. Se ei sovi siihen, mitä olette oppineet totuudeksi. Niinpä tämä anoo esittämään kysymyksen: "Mikä on totuus ja mikä on totta?"

Olen magneettimestari. Tapasin kumppanini tällä planeetalla hänen vapaasta valinnastaan 26 vuotta sitten. Monta kertaa hän on kertonut teille tämän tarinan siitä, miten tapasimme, ja haluttomuutensa uskoa, että minä olin totta. Hän on ehkä kertonut teille ensimmäisestä kerrasta, jolloin hän oli yksin pimeässä, istui tuoliin ensimmäisen kerran ja sanoi: "Jos olet siellä, niin näytä minulle!" Tuolla hetkellä hänen kasvonsa, aivonsa, sydämensä ja käpylisäkkeensä olivat kaikki synkronissa ja ne pyysivät merkkiä.

Tämä insinööri ei ollut uskova, mutta hän ilmaisi kiinnostuksen tietää. Tämä antoi minulle luvan tulla hänen havaintopiiriinsä, mutta hän sai sellaista, mitä hän ei odottanut. Nimittäin istuessaan tuolissa hän itki. Tunne heräsi hänen sisällään, kyyneleitä tuli alas hänen poskiaan pitkin ja hän ponkaisi välittömästi ylös tuolista! Hän oli vihainen! Hän ei pitänyt siitä! "Se oli tapa kontrolloida", hän sanoi. Hän ei ollut pyytänyt mitään tunnetta, mutta niin täytyi olla. Niinpä hän teki sen uudestaan ja uudestaan, koska insinööri, pseudotieteilijä hänessä sai syy-seuraussuhteen, jota hän ei pystynyt selittämään – siis hän teki sen uudestaan. Ei ollut sanoja, ei viestejä, ei neuvoja – oli vain tunne. Rakkaat ystävät, tuolloin hänen sydämensä syttyi ja hän yhdistyi todelliseen persoonaansa. Tuolloin pystyimme saamaan hänet pois päästään ja katsomaan sydämeensä. Häneltä vei vuosia ymmärtää, mitä tapahtui, olla rento sen osalta ja lopulta oivaltaa, että se oli tarkoitus jakaa kanssanne.

Kumppanini kertoo ihmisille, että "Jumala on suurempi", mitä hänelle oli koskaan kerrottu. Hän alkoi käyttää sellaisia termejä kuin "Jumala on universumin mestarifyysikko". Hän oivalsi, että mitä enemmän oppii tieteestä, sitä enemmän oppii Luojasta, ja ettei fysiikan ja henkisyyden välillä ole eroa. Miehet ja naiset päättivät vapaalla valinnallaan ja logiikallaan erottaa itsensä Jumalan majesteettisuudesta.

Tässä sitä ollaan tutkimassa, mikä saattaisi olla totuus ja todellisuus. Ne jotka kuuntelevat, joko uskovat tai eivät usko, että tämä saattaa olla totuudenmukainen viesti, ja he ovat edelleen uteliaita siitä, kuka olen. Mitä jos olen osa teitä? Mitä jos se "sinä" joka istuu siellä [sinä itse], on suurempi, kuin sinulle on kerrottu? "Yksilöennakkoasenteenne" sanoo, että minun täytyy olla yksi olento, kaukana ja kenties outo. On niitä, jotka haluavat piirtää minut, laittaa minulle ihon ja siivet, antaa nimen ja tehdä minusta enkelin ja "yksilön". Olen "yksi asia", koska te uskotte olevanne "yksi asia", vaikka todellisuudessa ette ole – tuskinpa. Jos voisitte nähdä sen olemuksen, jota kutsutaan sieluksenne, oivaltaisitte, että on monia monilukuisessa SINUSSA, koska Jumala ei ole yksilö. Se mitä kutsutte Jumalaksi, ei ole "yksi asia". Se on jumalaisen energian ja hyväntahtoisen rakkauden keittoa kvanttijärjestelmässä, jota ei voi määrittää tai määritellä. Se on kaiken olevaisen ydinolemus ja tekin olette sitä! Valepuku joka teillä on, on 3D-havainto siitä, että olette yksilö.

Heräätte aamulla ja katsotte peiliin ja olette nähneet yhdet kasvot kaikki nämä vuodet, ja se on vitsi. Se on rajoittunut ulottuvuustemppu. Olette paljon sitä suurempi! Kuitenkin tätä testiä ja tätä planeettakokemusta varten niin on oltava, rakkaat ystävät. Vaikka on tämä 3D-verho, monet teistä alkavat nähdä suuremman totuuden. Mitä suuremmaksi totuus tulee, sitä hyväntahtoisempi ja kauniimpi se on.

En ole koskaan antanut teille viestiä, joka on muuta kuin onnitteleva – kaunis rakkausviesti teille siitä, mitä olette tehneet tällä planeetalla, missä olette olleet, mitä teistä on tullut ja mistä olette tulleet. En ole koskaan antanut teille tuomitsevaa viestiä tai kertonut, että teidän täytyy olla joku muu tai jossain muualla. Olen sanonut vain, että vapaan valinnan myötä käytettävissänne on upea, esoteerinen työkalupakki ja avattuna se voisi muuttaa elämänne. Voisin alkaa luetella noita työkaluja, joista olen puhunut vuosia, mutta suurin niistä on kyky tuntea rakkautta, kyky olla hidas suuttumaan, kyky muuttaa sitä, mitä kutsutaan ihmisluonteeksi, kyky parantaa itsenne ja kyky pysyä tällä planeetalla tässä elämässä odotetun ajan yli.

Näinä kahtena päivänä olette kuulleet tiedemiehen kertovan teille samoja asioita, joita olemme opettaneet vuosia. Kerroimme teille vuosia sitten, että ilmastomuutoksenne on syklistä. Kerroimme, että lämpeneminen edeltää viilentymistä tunnetussa kierrossa, ja kuulitte tiedettä siitä tänään. Kerroimme teille, että te ette ole aiheuttaneet ajankohtaista muutosta, ja nyt olette kuulleet tieteen kertovan saman asian [viitataan tiedemies Gregg Bradenin esitykseen aiemmin päivällä]. Tieteellinen tutkimus tämän kaiken takana on vain luovan lähteen [Jumala] järjestelmien tutkimista.

Syklejä on luotu syystä ja kaikki tämän planeetan, teidän elämänne, biologian ja talouden syklisten energioiden taustalla on osa planeetan elämän ja terveyden uudistuvia järjestelmiä. Nämä ovat syklejä, jotka voidaan mitata ja ennustaa, jotta voitte nähdä ne ja rentoutua muutoksiin. Voitte käsittää asian ja sanoa: "Tässä se tulee taas", ja sitten voitte valmistautua tai tehdä sillä, mitä haluatte. Sitten muutokset eivät ole shokki eivätkä järkytys, ja olemme kertoneet teille sen.

Mutta tässä tapauksessa istutte täällä energiassa, joka on uutta, ettekä ole koskaan ennen kokeneet sitä – ette koskaan. Sivilisaatio jota kutsutaan Maaksi, on valinnan partaalla, mutta se ei tapahdu välittömästi. Yhteiskuntanne osat ovat työskennelleet sen kanssa 50 vuotta. Energiamuutos ja syklit vievät vuosikymmeniä. Ne eivät ole "tähdenlento", kuten sanotaan, ja monet teistä ovat osallistuneet ns. planeetan henkiseen heräämiseen hyvin pitkän aikaa. Se on kuin päätapahtuman edeltäjä. Se oli mahdollisuus jo 50 vuotta sitten ja nyt se on ilmentynyt.

Jumala on sisällä! Olette Jumala ja osa järjestelmää. Olemme kertoneet teille tätä upeaa informaatiota alusta saakka. Eikö ole ihanaa tietää, ettei teillä ole taivaassa jotain olentoa, joka tuomitsee teidät? Sen sijaan elämä on osa rakkausskenaariota, jonka järjestitte ja loitte itsellenne. Tuo järjestelmä on hyväntahtoinen ja on jatkossakin, mutta jotain tapahtuu. Nimittäin kun energia alkaa muuttua planeetalla, se antaa teidän tulla tietoisemmaksi näistä asioista, joita on opetettu tänä viikonloppuna – myös kommunikointi verhon toiselta puolelta alkaa muuttaa menetelmiään.

Tietoisuus alkaa kasvaa

Tänä aamuna lyhyessä kanavoinnissa* annoimme esimerkin vanhemmuudesta 8-vuotiaalle, ei 19-vuotiaalle. Näin tehtiin, jotta käsittäisitte, että aivan kuten tietoisuutenne muuttuu kasvaessanne lapsesta nuoreksi aikuiseksi, sillä on sama potentiaali ihmisen yleisluonteessa. Viestit luovasta lähteestä ihmiskunnalle, pääasiassa vanhojen sielujen kautta, alkavat näyttää ja tuntua erilaiselta ja olla kehittyneempiä. Tämä pelottaa joitain, koska se edustaa muutosta.

Esimerkki ja uudelleentarkastelua

Jokin aikaa sitten annoimme teille neuvoja kommunikoinnista Hengen kanssa. Kerroimme teille, että ihmiset ja Henki [Jumala] kommunikoivat eri aikamallia käyttäen. Havaintomme ajoituksesta ei ole samanlainen. Kvanttitilassa ei ole aikaa. Teidän on vaikea kuvitella sitä, mutta aika kuuluu teille. Se ei ole meidän todellisuuttamme. Meidän aikamme on kehässä. Jos haluatte vihjeen tästä teidän maailmassanne, katsokaa niitä kvanttienergioita, joita löydetään aikaa liittyen, ja näette, että kolmannen ulottuvuuden näkemys on erittäin joustamaton, lokeroitu ja jakautunut. Mutta heti kun päästään pois kolmesta ulottuvuudesta, ei mennä neljään, viiteen tai seitsemään. Mennään kaikkiin! Fysiikasta tulee moniulotteista 4D:n jälkeen. Niitä ei voida numeroida viideksi, kuudeksi tai seitsemäksi, koska silloin laskisitte edelleen lineaarisessa järjestelmässä. Olisitte edelleen kolmessa [3D]. Kyllä, se on hämmentävää ja siksi numeroitte ne edelleen 3D:ssä, vaikkei ole mitään viidettä ulottuvuutta. Mutta se auttaa teitä, koska hahmotatte ajan ja askeleet.

Viestit Hengeltä

Jos kuitenkin ymmärrätte tämän, käsitätte, miksi teidän on ajateltava eri tavalla silloin, kun jotkut teistä saavat Hengeltä viestejä, että kuulutte toiseen kaupunkiin [esimerkkinä]. Muuttakaa siis sinne ja asioita tapahtuu teille. Mutta monet teistä hyppäävät ylös, myyvät kaiken ja muuttavat – sitten mitään ei tapahdu! Tämä on uudelleentarkastelua, ja olemme kertoneet tämän teille monta, monta kertaa. Kumppani opettaa tätä ja hän käyttää tätä fraasia: "Kuka kehotti sinua tekemään sen nyt?" Henki paljastaa teille mahdollisia asioita paljon ennen, kuin ne toteutuvat 3D:ssä. Nämä viestit ovat opastusta teille tulevaisuutta varten. Tuntekaa ajoitusta ja olkaa viisas. Muuttakaa, kun tunnette, että on oikein muuttaa. Tämä on vapaa tahto, mutta pienen työnnön kera. Se ei olisi vapaa tahto, jos Henki sanoisi: "Nouse ylös ja muuta!" Niinpä silloin kun saatte näitä viestejä, olkaa harkitsevainen ja ymmärtäkää, että teille on annettu kaunis, kaunis viesti, joka antaa mahdollisesti teille enemmän toisessa paikassa. Sitten ymmärtäkää katsoa ympärillenne ja tuntekaa ajoitusta. Käyttäkää intuitiivista voimaanne ja työkaluja, joita löydätte, tietääksenne, milloin mennä.

Tämä oli aiemmin sanomiemme asioiden uudelleentarkastelua, mutta on enemmän, rakkaat ystävät. On paljon enemmän, koska asiat alkavat muuttua ja koska ihmiset ajattelevat ja reagoivat tietyllä tavalla ja teidän täytyy tietää, mikä on eri tavalla tässä energiassa.

Kun opettelitte lukemaan, teillä oli aapinen. Jotkut teistä muistavat tämän kirjan, ja kun neuronit yhdistyivät kehossanne ja kielestä tuli omanne, tunnistitte kirjaimet ja sanat ja aloitte lukea. Aapinen oli työkalu, jota käytettiin, ja se oli toimiva teidän tietoisuudellenne teidän yhteiskunnassanne. Nyt haluan kysyä teiltä jotain: missä tuo aapinen on tänä päivänä? Kannatteko sitä mukananne? Ja vastaus on tietenkin "ei". Tämä johtuu siitä, että koko sen sisältö omaksuttiin ns. älyynne ja solutietoonne ja –rakenteeseenne. Nyt pelkästään luette.

Näyt, viestit ja esoteeriset lahjat

Haluan teidän alkavan soveltaa tätä siihen tapaan, jolla Henki työskentelee kanssanne. Miten näyttäisimme ei-uskovalle jotain, joka ylittää hänen odotuksensa? Normaalisti se tapahtuu näyillä tai unilla. Sitten tuolla ihmisellä on vapaa tahto katsoa sitä tai olla katsomatta. Se herättää kiinnostuksen.

Sanotaanpa, että teillä on uni tai hyvin, hyvin voimakas tunne jostain. Tässä unessa teille näytetään jotain uutta ja neuronit alkavat yhdistyä ja alatte ymmärtää, että elämässä on enemmän, kuin teille on opetettu. Oivallatte, että saatte itse asiassa päteviä näkyjä! Hitaasti oivallatte, että näitä asioita näytetään auttamaan teitä. Pidätte sitä lahjana ja ylistätte sitä. "Eikö Jumala ole upea? Katso, minulle tulee viestejä säännöllisesti." Sitten se loppuu yhtäkkiä.

Mitä ihmiset normaalisti tekevät silloin, kun jokin esoteerinen lahja lähtee? He menevät tavallisesti pimeään huoneeseen ja sanovat: "Rakas Jumala, mitä tein väärin? Se loppui." Ensimmäinen vaikutelma on, että ihminen epäonnistui! Oletteko koskaan ajatelleet, että kenties se oli toisinpäin? Ajan kuluessa ja monien näkyjen ja unien myötä on luotu pysyvä yhteys. Ette tarvitse näkyjä enää, koska nyt ne ovat intuitiivisia ja sisällänne. Nyt kuljette planeetalla kera sen tiedon, joka ennen tuli teille aapisesta – näystä! Mitä siitä sanotte? Valmistuitte. Niinpä te jotka ihmettelette, menetittekö tuon kyvyn, harkitkaa tätä: mitä jos sen sijaan valmistuitte?

Nimittäin kyse ei ole siitä, mitä luulette. Jotkut tunteet ja alkutuntemukset jotka toivat teidät tähän ja joita rakastitte, ovat muuttuneet nyt, kun kuljette Hengen kanssa eri tavalla. Se on sisällänne! Tiedätte totuuden, ettekä tarvitse noita yksinkertaistettuja asioita enää viemään itseänne euforiaan tai kypsään rauhaan. Ette tarvitse enää yksinkertaistettua kainalosauvaa saadaksenne intuitiivisia ajatuksia. Sen sijaan teitä pyydetään generoimaan niitä itse. Se sama tuntemus ja tunne, joka teillä oli unessa, hoidetaan sisällänne. Voitte tehdä tämän itse. Olette omillanne, koska olette luovan lähteen osa, joka valmistuu korkeampaan tietoisuuteen. Voisinko tehdä siitä yhtään selkeämpää? Tämä on vain yksi asia.

Kaikki ei tapahdu kerralla

On muita asioita, joista emme ole koskaan puhuneet. Teette oletuksen, että asiat ovat lineaarisia ja "yksilöitä", koska näin asiat ovat ympärillänne. Olemme puhuneet heränneenä sieluna olemisesta. Rakkaat ystävät, ymmärtäkää, että on enemmän, mitä teille on kerrottu asioista todellisuutenne ulkopuolella. Kun muodostatte yhteyden henkiseen ytimeenne, se on hyvin henkilökohtaista. Olette luovan lähteen osa ja teistä tulee valpas ja herännyt muille mahdollisuuksille ja henkilökohtaisen Jumalan uskomattomalle rakkaudelle. Oivallatte, että olette osa kaikkea.

Viikonloppu jonka juuri vietitte, sisälsi syvällistä opetusta sykleistä [puhutaan osallistujille, jotka kuulivat tiedemies Gregg Bradenin opetuksia]. Jos kiinnititte huomiota, näitte, että monet elämän syklit ovat ainutlaatuisia sille toimintamallille, jota tarkastelitte. On maasyklejä, henkilökohtaisia syklejä, sääsyklejä, taloudellisia syklejä ja myös henkilökohtainen sykli elämällenne, joka perustuu kokemuksiinne. Kuitenkin jotenkin on se ajatus, että jos heräätte Hengelle, kaikki tapahtuu kerralla. Rakkaat ystävät, homma ei toimi niin. Avautuminen esoteerisille energioille vaatii harjoittelua ja aikaa viisauden kehittymiseksi.

Monet heränneet sielut ovat levottomia. "Rakas Henki, olen löytänyt sinut! Tiedän, että olet siellä, ja voin tuntea rakkauden! Olen hereillä, olen hereillä, olen hereillä! Jumala on suuri, ja elän totuuttani. Kiitos, että annoit minulle suuren rauhan itseni ja elämäni osalta. Mutta miksi näitä asioita tapahtuu kehossani? Miksi en pysty karistamaan tätä tapaa? Miksi en saa sitä työpaikkaa, jonka sinun mukaasi voisin saada? Uskon sinuun." Sitten tulee ihmisen ennakkoasenne: taas kerran menette pimeään huoneeseen, kun kukaan ei katso, ja sanotte: "Mitä tein väärin?"

Miten paljon kärsivällisyyttä teillä on tässä prosessissa, rakkaat ystävät? Kaikki asiat tapatuvat niin, kuin niiden pitäisi tapahtua niissä sykleissä, jotka järjestitte heräämisellänne. Se on kaunis suunnitelma, oikea aika ja oikea paikka, ja jos saisitte jotkut asiat liian aikaisin tai liian myöhään, järjestelmä ei toimisi. Tiesittekö, että te itse asiassa kontrolloitte tätä ja mitä enemmän ymmärrätte näitä aaltoja ja syklejä ja niiden ajoitusta omassa tilanteessanne, sitä enemmän voitte rentoutua ja sanoa: "Kiitos. Tiedän, että se on tulossa."

Huoneessa on niitä, jotka ovat odottaneet pyytämäänsä parantumista. Tiedämme, keitä olette. Tiedättekö, että se on tulossa ja se tulee tarkoituksenmukaisesti, kun aika on oikea? Tässä huoneessa on tänään kahdeksan henkilöä, joiden täytyy luopua jostain tavasta voidakseen elää kauemmin. Tiedätte, kenelle puhun. Kenties olette sanoneet: "No, olen yrittänyt eikä se toimi." Kenties siihen liittyy tietty ajankohta. Oletteko tarkastelleet tätä? Oletteko kuunnelleet tänään? Oletteko katsoneet elämänne syklejä ja käsittäneet, että on aikoja, jolloin teidän on sopivampaa muuttua tai jolloin saattaisi olla helpompaa tehdä muutos? Ymmärrättekö, miksi astronomiassa (astrologiassa?) ja numerologiassa on energiaa? Se johtuu siitä, että nämä asiat ympärillä ovat osa teitä ja ne auttavat ajoituksessanne ja sykleissä.

Vuosia sitten kerroimme teille, että Maan magneettiverkko on osa tietoisuuttanne. Tieteenne on osoittanut, että se reagoi tietoisuuteenne ja vaikuttaa teihin. Auringon magneettiverkko on osa tätä kaikkea [auringon heliosfääri], koska sekin vaikuttaa tuohon verkkoon. Tämä merkitsee, että aurinkokunta on yhteydessä teihin ja tietoisuutenne. Ei mikään ihme, että astrologia toimii. Oletteko ajatelleet sitä? Teillä on syklejä tarkasteltavana! Oletteko todella katsoneet tällaisia asioita, jotta voitte ymmärtää, että saattaa olla tarkoituksenmukaisempi aika, joka on parempi parantumisellenne?

Kärsivällisyys syklien kanssa

Jotkut teistä ovat yrittäneet päästä eteenpäin hyvin pitkään ja päästä pois yltäkylläisyydettömästä syklistä. Oletteko huomanneet, että on vaikeaa siirtyä eteenpäin tässä? Jokin asia tapahtuu ja tekee tyhjäksi toisen. Niinpä kannatte huolta siitä ja sitten siitä tulee osa pelkoskenaariota. Tämän tekee pahemmaksi se, että te ette ole ymmärtäneet, että kaikki tulee aaltoina, joten taaskin turhaudutte. Pelko saa aikaan yhteydettömyyden Hengen kanssa ja se on vaikeaa teille.

Rakkaat ystävät, kaikki ei tapahdu oitis. Teidän täytyy ymmärtää yksi asia: herääminen tapahtuu ensin. Tämä luo teille henkisen polun, joka kypsyy ajan kanssa. Kypsyys luo sitten yhteyden, joka sallii teidän nähdä asioita tapahtuvan ja nähdä niitä tulevaisuudessanne. Se antaa viisautta siirtyä eteenpäin oikein. Oletatte asioita matkan varrella ja sitten oivallatte, että Hengellä saattaa olla jotain parempaa! Yksi asia johtaa toiseen ja ajan kuluessa valmistutte johonkin, jossa asiat alkavat loksahtaa paikoilleen. Sitten se alkaa ja löydätte itsenne oikeaan aikaan oikeasta paikasta ja ryömitte pois noista tavoista, joita teillä on ollut, tai yltäkylläisyysongelmista joita teillä on ollut.

Jotkut teistä ovat sanoneet jälkikäteen: "No, se vei riittävän kauan!" Ette kuitenkaan oivalla, että se oli täydellisesti ajoitettu. Luulitteko, että oli rangaistus odottaa niin pitkään? Luulitteko, että te ette olleet sen arvoinen? Jos näin on, olette omaksuneet sen muiden henkisten järjestelmien lineaarisen opetuksen ympäri planeetta, joka kertoo teidän olevan periaatteessa arvoton Jumalan edessä – syntyneen likaisena. Oletteko tässä laatikossa?

Miten moni teistä on antanut periksi? "No, tajusin osan tästä oikein, mutten tiedä toisesta osasta. Sitä ei tapahdu." Kenties ette ymmärrä, että se on edelleen tulossa ja edelleen tulevaisuudessanne? Milloin odottaminen on "liian pitkä"? Mitä teette odottamisen aikana? Naputatte varpaitanne ja sanotte: "Koska tahansa nyt, Henki." Onko siinä ärtyneisyyttä? Kenties on myös vihaa, kun ei ymmärrä, miksi se vie niin kauan.

Minäpä annan teille vinkin ja salaisuuden: monet teistä estävät pyytämänsä asian luomisen kärsimättömyydellään, pelollaan ja myös vihallaan Jumalaa kohtaan. Estätte sen luomisen! [Gulp!] Ajankohta on saattanut tulla ja mennä! Voi, älkää huolestuko, tulee uusi sykli. Siis aiotteko naputtaa varpaitanne myös sen aikana? On affirmaatioiden aika. Nähkää se kypsyyden ja armon kera jo saavutettuna mielessänne, tulevaisuudessanne ja juhlikaa yltäkylläisyyttänne ja terveyttänne. Nähkää itsenne tilanteissa, joita olette pyytäneet, koska rakkaat ystävät, haluamme teidän pysyvän täällä.

Olette todellisuutenne luoja, mutta ette voi tehdä sitä 3D-toimintamalleilla. Ette voi tehdä sitä niin, kuin teidät kasvatettiin ajattelemaan, miten voisitte. Ette voi tehdä sitä kurinalaisuudella ja rangaistuksella ja kaikilla asioilla, joita teille opetettiin Jumalan tapojen olevan. Onko tämä yllätys teille? Rakkaat ystävät, tämä on monimutkaisempaa kuin ajattelette ja kuitenkin hyvin yksinkertaista. Kun heräätte ja löydätte myötätunnon ja rakastatte itseänne, voitte generoida sitä toisille. Olen sanonut tämän aiemmin. Teidän täytyy rakastaa ensin itseänne! Silloin aletaan generoida myötätuntoa, joka on hyvin puhdasta. Tätä näitte mestareissa. Siksi ihmiset tuntevat sitten vetoa teihin. Tasapaino ja viisaus näkyvät. Säteilette niitä. Tällä tavalla muutatte planeettaa. Kyse on myötätunnosta ja se muuttaa ympäristöänne.

Uusi energia, uudet työkalut, uusi voima

Asiat muuttuvat. Oli aika, jolloin kerroimme teille, että voisitte puhua luontaisellenne [soluille] ja tehdä sen hiljaa. Kehotimme teitä tekemään sen kerran tai pari ja luontainen kuulisi sen. Nuo olivat vanhoja päiviä, koska yhtäkkiä ääneen puhuminen sisältää mestarienergiaa! Omassa äänessänne, joka puhutaan ilmakehään ympärillänne ja joka tulee takaisin korviinne oman tietoisuutenne kera – ja kuulette itsenne sanovan jotain – on enemmän voimaa, kuin sillä on koskaan ollut planeetan historiassa! Energiamuutoksen myötä, magneettimuutoksen myötä ja kaikkien niiden asioiden myötä joista olemme puhuneet, täällä on uusi toimintamalli, joka antaa teille paljon enemmän valtaa omaan kehoonne.

Puhukaa totuuttanne ääneen ja affirmoikaa asioita, joiden uskotte olevan mahdollisuuksianne. Niistä tulee todellisuutta, ja mitä enemmän affirmoitte niitä itsellenne, sitä todemmaksi ne tulevat. Tiesittekö, että teillä on voima muuttaa omaa sykliänne? Toistakaa affirmaatioitanne joka päivä. Haastan teidät! [Naurua] Koska tunnette sen tapahtuvan ja tiedätte, että olen oikeassa. Se on kuin harjoittelua. Mitä enemmän kuulette sen, mitä enemmän sanotte sen, sitä enemmän neuroneita yhdistyy luomaan sen. Ymmärrättekö tämän? Tiedostatte asioita ja teistä tulee ne. Se on kehä – te itsenne kanssa – eikä se ole ollut koskaan tehokkaampaa. Tämä on erilaista. Tämä on erilaista kuin se, mistä puhuin teille tullessani 1987 – erilaista myös kuin 10 vuotta sitten. Olette ansainneet sen.

Rakkaat ystävät, emme anna tätä informaatiota teille, koska teette jotain väärin, vaan koska haluamme kehittää tätä uuttaa energiaa, joka on hyvin käytettävissänne tällä hetkellä. Haluan teidän lähtevän tästä paikasta erilaisena, kuin olitte tullessanne.

Ja niin se on.

Kryon

* Boulder Audio - Mini Channelling

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.