3D, 4D JA 5D – ULOTTUVUUDET JA NIIDEN EROT

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

8.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun käymme läpi henkistä heräämistä, ennemmin tai myöhemmin kohtaamme sen tosiasian, että näyttää olevan useampi ulottuvuus kuin se yksi todellisuus, jossa elämme ja jonka tunnemme erittäin hyvin. Alamme kyseenalaistaa elämämme, ja se mikä oli ennen totta meille kaikille, alkaa yhtäkkiä sortua. Emme ole enää varma, elämmekö tosiaan todellisuudessa vai eikö se ole lainkaan totta. Korkeampien ulottuvuuksien energiat kutsuvat meitä. Alamme resonoida niiden kanssa ja etsiä lisää, kuka todellisuudessa olemme. Opimme universaaleista energioista, eri taajuuksista ja siitä, mitä ylösnousemus oikeasti merkitsee: energeettinen muutos 3D:stä 5D:hen nostamalla taajuutemme paljon korkeammalle tasolle ja muuntamalla matalat pelkotaajuudet ehdottomaksi rakkaudeksi siinä määrin, että pelkoa ei ole enää jäljellä. Törmäämme suureen informaatiomäärään ja opimme paljon itsestämme, universumista ja ihmiskunnasta. Kysymys joka pitää meidät usein kiireisenä, on, miten ulottuvuudet erottaa.

Ymmärtääksemme paremmin eri ulottuvuuksia ja sitä, miltä ne tuntuvat, tarkastellaanpa niitä erikseen.

Kolmas ulottuvuus – materiaalinen pelkomaailma

"Koska elämme materiamaailmassa ja olen materialistinen tyttö …" Madonna kuvaa kolmatta ulottuvuutta melko täydellisesti laulussaan. Hän kuvaa, miten hän menee ulos vain kavereiden kanssa, jolla on rahaa ostaa hänelle asioita, ja miten hän pelkää menettävänsä rahansa sitten, kun hänellä on omaisuutta. Kolmannessa ulottuvuudessa on kyse materiasta, materian keräämisestä ja elämisestä sen menettämisen pelossa.

Pelkäämme kontrollin menettämistä. Pelkäämme, ettemme ole turvassa emmekä riittävän hyvä. Emme luota ihmisiin, koska he voisivat ottaa varallisuutemme. Niinpä yritämme saada vallan toisista ollaksemme paremmassa asemassa.

Uskomme olevamme erillään Jumalasta, kaikista ja kaikesta. Niin kauan kun emme ole yhtä Lähteen kanssa, emme voi kokea ykseyttä kaiken olevaisen kanssa. Uskomme, että kuolema on jotain tuskallista, synkkää ja lopullista. Uskomme, että elämme yhden elämän ja se on siinä. Uskomme, että tämä maailma on niukkuutta. Siksi ajattelemme, että meidän täytyy taistella kovasti hyvinvointimme puolesta, koska kaikille ei ole riittävästi. Ajattelemme, että elämän on tarkoitus olla kilpailua voittajien ja häviäjien kanssa. Ajattelemme, että on ok valehdella, koska kaikki tekevät sitä tässä pelissä.

Olemme vakuuttuneita, että meidän täytyy olla asioissa oikeassa. Uskomme tiettyihin miesten ja naisten rooleihin. Miesten ollessa voimakkaita elättäjiä ja taistelijoita ja naisten heikkoja huolehtioita. Tämä on ollut muuttumassa feminiinisyyden noustessa kuluneiden vuosikymmenten aikana, mutta maskuliinisuuden ja feminiinisyyden todellista luonnetta ei ole vielä täysin ymmärretty. Suhteiden ja seksin osalta, uskomme, ettemme voi olla kokonainen ilman toista ihmistä. Uskomme, että tarvitsemme jonkun toisen tekemään meistä onnellisen ja kokonaisen. Tunnemme iloa hyvin harvoin – vain henkeä salpaavan kauniissa tilanteissa, on kyse sitten luonnosta tai seksiorgasmista. Nämä ovat niitä harvoja hetkiä, jotka tuovat meidät nyt-hetkeen. Ainoaan paikkaa jossa egoa ei ole. Olemme niin tottuneet egoon, ettemme kyseenalaista, onko normaalia, että vietämme koko aikamme menneisyydessä tai tulevaisuudessa. Ego pelaa "olisi pitänyt, olisi voinut" –peliä menneisyydessä tai hyppää tulevaisuuteen pelaamaan "luodaanpa skenaarioita" –peliä, ollakseen valmistautunut mihin tahansa mahdollisuuteen. Emme näe, että ainoa todellinen paikka on nyt-hetki.

Ihmiset haluavat kolmannessa ulottuvuudessa fyysistä seksiä niin paljon, koska se on heille ainoa tilaisuus kokea maskuliini- ja feminiinienergioiden yhteensulautuminen täydellisessä tasapainossa. Se on tuon halun ydinsyy. Kolmannessa ulottuvuudessa emme ymmärrä, että tästä syntyy kumppanin tarve. Emme ymmärrä, että voimme luoda tämän eheyden itsellemme. Mutta emme ainoastaan voi, vaan meidän täytyy hallita se päästäksemme korkeampiin ulottuvuuksiin. Emme voi kuvitella, että seksuaaliset halut voivat muuttua tarpeesta jakamiseen. Kolmannessa ulottuvuudessa emme ole koskaan oppineet rakastamaan itseämme. Sitä vastoin meidät opetettiin uskomaan, että se on egoistista. Tilanne on toisinpäin. Rakkaudettomuus itseäsi kohtaan on egoistista ajattelua ja se estää sinua olemasta kokonainen ja pitää tyhjiön sisälläsi hengissä.

Energeettisesti kolmas ulottuvuus on hyvin matalan värähtelyn paikka ja se lisää erillisyyden, kaksinaisuuden ja vapaan tahdon harhaa. Korkeampi itsemme ei ole integroitunut fyysiseen kehoon, koska se ei voi käsitellä tätä tiheyttä ja matalaa taajuutta. Se on yhteydessä kanssamme henkikehomme kautta, mutta kun chakramme ovat tukossa, se voi tuskin päästä luoksemme. Tämä saa aikaan uskon, että olemme erossa Jumalasta. Ajattelemme itse asiassa 3D:ssä, että elämämme perustuu sattumiin eikä ole mitään kohtaloa, koska emme ole tietoisia todellisesta identiteetistämme – henkiolento fyysisessä kehossa, joka kärsii muistinmenetyksestä.

Kun inkarnoidumme kolmanteen ulottuvuuteen, unohdamme, kuka todella olemme, ja meidät varustetaan egomielellä, joka palvelee vain tässä inkarnaatiossa. Se ei voi muistaa mitään aiempia elämiämme, koska se ei ole ollut niissä kanssamme. Vain solurakenteemme ja DNA:mme kantaa muistoja perhesukulinjastamme, ja sielumme tai korkeampi itsemme tietää kokemuksistamme aiemmissa elämissä. Niin kauan kun egomieli johtaa ja sydän on suljettu, yhteys sieluun on tukossa suurimman osan aikaa. Kommunikoinnin korkeamman itsemme ja korkeampien ulottuvuuksien kanssa voi vain tuntea, ei ymmärtää rationaalisella mielellä. Egomieli ei kykene käsittelemään tätä energiamäärää. Niin kauan kun yhteys on poikki, emme voi tuntea totuutta, ja uskomme, että egomielen pitää olla johdossa, koska se on niin nokkela. Ja kyllä, se on – pitämään meidät erossa todellisesta itsestämme ja jatkamaan harhakuvia.

Joka kerta kun intuitio tulee läpi ja ilmaisee totuutemme, egomieli huutaa: "Todista se!" Niinpä sulkeudumme taas, kun emme kykene todistamaan, mitä tunnemme. Jatkamme juoksemista side silmillä ja yritämme selvittää, miten elämä toimii ja mitä oikeasti teemme. Uskomme, että löydämme vastaukset etsiessämme onnellisuutta ulkoisesti, itsemme ulkopuolelta. Sopeudumme peliin ja hyväksymme 3D-harhat todellisuudeksemme, koska kaikki tekevät niin. Tukahdutamme kysymykset tarkoituksestamme, todellisesta alkuperästämme ja taidoistamme ja lahjoistamme. Meidän täytyy olla väärässä, kun meillä on näitä kysymyksiä, koska kaikki muut elävät samojen sääntöjen mukaan.

Jos puhuisimme ääneen epäilyistämme ja todellisista haluistamme, meitä pidettäisiin vain mielenvikaisena ja epärealistisena haaveilijana. Niinpä pysymme järjestelmässä oivaltamatta, että meistä on tehty orja, kun egomielemme on ohjelmoitu kaikenlaisilla väärillä uskomuksilla. Emme näe, että koko järjestelmä on pelkoon perustuva tekomatriisi. Niin kauan kun ihmiset ovat pelossa, heidät voidaan pitää kontrollissa ja tehdä rahaa heillä. Paljon rahaa. Vakuutukset, lääkkeet ja muoti ovat vain pari esimerkkiä siitä, miten peloillamme tehdään paljon rahaa. Ja meidän täytyy tehdä enemmän ja enemmän rahaa kompensoidaksemme nuo pelot. Ajattelemme, että meidän täytyy parantaa statustamme. Uudestaan ja uudestaan – ollaksemme riittävän hyvä ja ansaitaksemme kunnioitusta.

Emme edes käsitä, miten paljon materiaalinen maailma ja omaisuutemme kontrolloivat meitä ja pitävät meitä riippuvuussuhteessa. Meidän täytyy suojella sitä, mitä olemme saavuttaneet, ja tehdä sitä vielä lisää ollaksemme valmistautunut pahempiin aikoihin. Kolmannessa ulottuvuudessa ajattelemme negatiivisia ajatuksia ja olemme luottamatta kaikkiin ja kaikkeen.

Kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuusharha sallii meidän kokea valon ja pimeyden, hyvän ja huonon, ilon ja epätoivon, paremman ja huonomman. Meillä on vaihtoehtona käyttäytyä pyhimyksenä tai demonina. Se on itse asiassa ainoa valintamme tällä planeetalla: rakkaus vai pelko, valo vai pimeys. Sen vapaa tahto sallii meille. Kun valitsemme pelon, toistamme kokemuksiamme ja mallejamme, kunnes opimme valitsemaan rakkauden. Se on kolmannen ulottuvuuden kauneus. Sitten kun opimme valitsemaan rakkauden pysyvästi, tulemme valaistumiseen ja taajuutemme nousee merkittävästi. Tällä tavalla voitamme egomielen rajat.

Opimme antamaan sydämen ja sielun johtaa egon transformoimista vapaaksi hengeksi. Opimme, miten universaalit energiat toimivat ja miten voimme luoda oman todellisuutemme. Ymmärrämme, että meillä on ollut ohjauspyörä edessämme koko ajan. Emme ole vain nähneet sitä. Opimme, ettemme ole uhreja tai pahantekijöitä. On vain opettajia, jotka auttavat meitä kasvamaan. Meidän ei tarvitse odottaa kuolemaa mennäksemme valoon. Voimme tehdä sen ollessamme ihmiskehossa.

Neljäs ulottuvuus – taianomainen unimaailma

Neljäs ulottuvuus on unimaailma. Sitä kutsutaan myös astraalitasoksi. Se on ulottuvuus, joka on vähemmän tiheä ja virtaavampi kuin kolmas ulottuvuus, mutta siinä on edelleen kaksinaisuusharha ja ego pystyy olemaan myös siellä. Se on aikaulottuvuus. Kuvittele energiavirta, jossa on kaikki tietyn aikajanan tapahtumat. Käymme tällä tasolla tavallisesti yön aikana. Unitilassamme kaikki on mahdollista. Hiiri voi muuttua leijonaksi, voimme lentää tai hengittää veden alla, voimme olla monessa paikassa samaan aikaan ja käydä keskusteluja mitä oudoimpien olentojen kanssa. Kokeneet astraalimatkustajat kykenevät pääsemään tälle tasolle myös päivän aikana. Tästä voi tulla niin totta, että he kokevat kehon ulkopuolisia seikkailuja tai kiihkeitä seksuaalisia kohtaamisia.

Tämä on taso, jolle shamaanit ja muinaiset sivilisaatiot matkustivat etsimään lisää henkimaailmoista ja yhdistymään niiden kanssa. Nämä matkat antoivat heille pääsyn tuonelaan ja ylämaailmaan. Monet heistä käyttivät huumeita ja erityisiä transsiseremonioita päästäkseen sinne. Ihmisen energiavärähtelystä riippuen matkustaminen astraalitasolla voi olla hyvin rakkaudellinen ja jännittävä tai hyvin pelottava kokemus. Henkiset huumeet eivät koskaan vie meitä neljännen ulottuvuuden yli. Silti matkustaminen astraalitasolle voi olla hyvin oivaltavaa ja opimme enemmän itsestämme, tarkoituksestamme ja myös peloistamme, kun pääsemme läheiseen vuorovaikutukseen korkeamman itsemme kanssa siellä.

Riippumatta tavastamme matkustaa tähän ulottuvuuteen, pysymme aina tällä tietyllä aikajanalla. Tällä tasolla on myös mahdollista yhdistyä kollektiivitietoisuuteen ja oppia enemmän sieltä. Astraaliulottuvuus on paikka, jossa valo ja pimeys joutuvat ristiriitaan helposti. Mustalla magialla on paikkansa siellä, esimerkiksi unikävelijät voivat vaikuttaa meihin tällä tasolla helposti, kun olemme vielä täynnä pelkoa emmekä ole oppineet asettamaan terveitä energiarajoja. Rajoilla pystymme luomaan oman valomme ja ylläpitämään sen niin, että se imee pimeyden. Useimmat ihmiset eivät muista astraalikokemuksiaan tietoisesti, mikä tekee vielä vaikeammaksi havaita energiamanipulointia.

Neljäs ulottuvuus yhdistää pimeyden ja valon. Tällä tasolla voimme suojella itseämme vain käyttämällä universaaleja energialakeja, kun ei ole ihmislakeja tai säännöksiä kontrolloimassa.

Sivuhuomautus. Korkeamman taajuuden ihmiset eivät koe lainkaan astraalitasoa tietoisesti. Siksi heistä tuntuu usein yksinäiseltä tai he ajattelevat vain kuvittelevansa heräämisensä ja ylösnousemuksensa, koska heillä ei ole kaikkia noita hulluja kokemuksia, joista toiset ihmiset ovat innoissaan. Näiden ihmisten kehotaajuus on jo syntymästä saakka korkeampi kuin neljännen ulottuvuuden taajuus. Korkeamman taajuuden ihmisillä on usein selittämätöntä väsymystä koko 3D-elämänsä ajan, koska ero tiheiden 3D-taajuksien ja paljon kevyempien 5D-taajuuksien välillä aiheuttaa pysyvää hankausta ja kehon on vaikea käsitellä sitä. He käyvät läpi 3D-ohjelmoinnin niin kuin kaikki, vaikka heillä on usein paljon voimakkaampi tunne "tämä ei ole oikein, mitä täällä tapahtuu" ja he kyseenalaistavat järjestelmän ja sabotoivat sitä usein.

Monilla korkeamman taajuuden ihmisillä on alkoholi- ja huume-elämä, koska he eivät pysty selviytymään tiheydestä hyvin ja kieltävät henkiset lahjansa ja taitonsa. He haluavat vain olla normaaleja ja sopia joukkoon elämänsä aiemmassa vaiheessa. Ongelmana on, että huumeet ja alkoholi ovat paljon alempaa taajuutta kuin heidän kehonsa, mikä voi aiheuttaa pysyvää ahdistusta ja masennusta.

Korkeamman taajuuden ihmisillä ei ole painajaisia. Heillä voi olla paniikkikohtauksia ja ajatukset pyörivät ennen nukkumaanmenoa tai heidän ollessaan puoliunessa, mutta heidän unensa tapahtuvat 5D:ssä tai sen yläpuolella, jos he muistavat niitä lainkaan. Noissa unissa ei voi olla pelkoa tai pimeyttä, koska ne ovat ehdottoman rakkauden tasoja.

He kokevat ylösnousemuksensa eri tavalla, paljon hienovaraisemmin ja vilpittömämmin. Kun heidän heräämisensä on käynnistynyt ja he avautuvat henkisyydelleen, prosessi tapahtuu tavallisesti nopeammin kuin keskimäärin, ja he puhdistavat 3D-ohjelmoinnin hyvin nopeasti, kun heidän järjestelmänsä haluaa palata luonnolliseen taajuuteensa mahdollisimman nopeasti. He ovat tavallisesti selvätietoisia – eli yhtäkkiä he tietävät asioita tietämättä miksi. Näin on, koska heillä on pääsy toisille aikajanoille ja toisiin ulottuvuuksiin. Tämä tapahtuu tavallisesti tiedostamatta. Heiltä vain katoaa muutama minuutti ja heillä on kylmä ja he ovat hämmentyneitä tuollaisen kokemuksen jälkeen. Siinä ei ole parempaa tai huonompaa, onko korkeaa taajuutta vai ei – kokemukset ovat vain erilaisia.

Viides ulottuvuus – valotaso

Kaikista korkeammista ulottuvuuksista, viides on viimeinen, joka on puhdasta valoa ja ehdotonta rakkautta, eli Lähde-energiaa matkalla alaspäin, ennen astumista rajoitusten ja kaksinaisuuden ulottuvuuksiin. Tämä on lineaarisen ajan ulkopuolinen ulottuvuus, mikä merkitsee, että voidaan päästä monille eri aikajanoille. Fyysinen olemassaolo on edelleen mahdollista tällä tasolla, vaikka keho on kevyempi ja erilainen solurakenteeltaan. Kun fyysinen keho transformoituu täysin täksi rakenteeksi, ei ole kipua. Lisäksi ei ole pelkoa. Se on ehdottoman rakkauden ja yltäkylläisyyden taso ilmentyneenä fyysisyyteen.

Korkeampi itsemme on täysin integroitunut fyysiseen kehoon ja se on ottanut ohjat. Tämä tuntuu hyvin erilaiselta kuin vain korkeamman itsen kanavoiminen. Ensimmäinen kerta kun korkeampi itse tulee fyysiseen kehoon täysin, on hyvin pakahduttava. Se on voimakasta ehdottoman rakkauden energiavirtaa ja kaikki tuntuu kevyeltä ja helpolta. Ennen kuin korkeampi itse voi ankkuroitua täysin fyysiseen kehoon, kaikkien kehojen (mentaali, tunne ja fyysinen) täytyy olla parantuneita. Siksi korkeampi itsesi livahtaa sisään ja ulos jonkin aikaa, ennen kuin se voi tulla pysyvästi. Tiedät, että korkeampi itsesi on integroitunut, kun et kyseenalaista universaalia virtaa ja luotat matkaasi. Et tunne enää tarvetta puuttua tuohon virtaan tai kontrolloida sitä.

Viidennessä ulottuvuudessa kaikki tekomme perustuvat rakkauteen. Se on ykseystaso, jolla tunnemme yhteyden kaikkeen ja kaikkiin ympärillämme, myös pyhään Lähde-energiaan. Viidennessä ulottuvuudessa elämme ykseystietoisuudessa, mutta tunnistamme edelleen itsemme yksilöinä osana kokonaisuutta. Tällä tasolla muistamme, kuka todella olemme, ja tiedostamme ikuisen sielumme. Ilmentäminen on helppoa ja unelmiemme elämä on todellisuutta. 5D:ssä kaikki tulee ponnistelematta, koska olemme löytäneet taas, että universaali energiavirta opastaa meitä aina täydellisesti. Ei ole rajoja. Elämme täydellisessä vapaudessa ja aitoudessa. Kun ei ole pelkoa, ei ole vanhenemista eikä sairauksia. Elämme niin kauan, kun haluamme, kunnes päätämme lähteä kehosta. Tämä tapahtuu sujuvasti ja ilman tuskaa.

5D:ssä eläminen merkitsee elämistä sydämestä. Yhdistymme sydämen kautta ja voimme tuntea yhteyden ja rakkauden välittömästi. Viidennessä ulottuvuudessa seksuaaliset halumme muuttuvat, kun olemme saavuttaneet sisäisen tasapainon maskuliini- ja feminiinienergioidemme välillä. Meistä on tullut energeettisesti androgyyni. Seksuaalienergiat voidaan kokea toisten kanssa ilman fyysistä kontaktia. Yksilö voi aikaansaada ne. Siksi seksiä ei ole enää tarpeesta tai himosta, vaan siitä tulee jakamista kahden kokonaisen ihmisen välillä, jotka värähtelevät samalla energiatasolla. Tai se koetaan yksin ja se on aivan yhtä kaunista. Lisäksi kolmas energia, jumalainen energia, on osa tätä kokemusta ja seksuaalisuudesta tulee pyhä kolminaisuus täydellisessä tasapainossa. Se on voimakkainta luomisenergiaa. Siksi ei ole yllättävää, että 3D:ssä seksi määriteltiin hävettäväksi synniksi – estämään ihmisiä löytämästä todellisen luomisvoimansa.

Kun joku on nostanut oman taajuutensa 5D-tasolle, paluu alempiin ulottuvuuksiin ei ole enää mahdollista, ellei sielu valitse sitä tietoisesti. Tämä on se valinta, jonka monet tähtisiemenet ja enkeliolennot tekivät auttaakseen ihmiskuntaa ylösnousemaan. Ihmiset ovat 5D:ssä immuuneja matalille taajuuksille, kun ei ole resonanssia niihin. He eivät vedä puoleensa pimeyttä ja elävät yksinomaan valossa. Ihmiset 3D:ssä eivät voi nähdä heitä, jos eivät ole vielä aloittaneet omaa ylösnousemusprosessiaan ja ole avoimia korkeammille taajuuksille. Silloin kaksinaisuus ja lineaarinen aika häviävät ja jäljellä on vain elämä nyt-hetkessä.

Kaikki kokemukset otetaan vastaan kiitollisuudella, kun sielu tietää, että kaikella on tarkoituksensa sen omalle kasvulle ja tietoisuuden laajentumiselle. Yhteydestä maan ulkopuolisiin ja enkeliolentoihin tulee helppo ja integroitua jokapäiväiseen kokemiseen. Saamme informaatiota suoraan hengestä, ja telepatiasta, teleportaatiosta ja telekinesiasta tulee mahdollista. Viidennessä ulottuvuudessa on syvä luottamus ja sisäinen tieto, että kaikki tapahtuu täydellisesti. Tällä tasolla olemme oppineet menemään virran mukana ja antamaan Lähteen toimia kauttamme ihmeiden luomiseksi.

Viidennessä ulottuvuudessa ei ole tarvetta olla oikeassa, koska ei ole egoa. Ego on noussut vapaaksi hengeksi ja työskentelee käsi kädessä kehon ja sielun kanssa. Emme ota enää mitään henkilökohtaisena ihmisiltä, jotka eivät ole saavuttaneet tuota tasoa vielä. Tiedämme heidän omasta taakastaan ja matkastaan emmekä tuomitse heitä tai syytä heitä, vaan rakastamme ehdottomasti, kun tiedämme heidän olevan osa kokonaisuutta. Tiedämme, ettei ole vaaraa, joten tiedämme, ettei ole tarvetta suojeluun. Tiedämme, että valomme säteilee niin kirkkaasti, että se imee pimeyden automaattisesti.

5D:ssä elämme universaalien energialakien mukaisesti ja tiedämme, että luomme sen, mitä ajattelemme. Ei ole ihmisen tekemiä sääntöjä tai lakeja, koska ihmiset luottavat täysin energiavirtaan ja siihen, minne se vie ja opastaa heitä. Ei ole omaisuuden tai statuksen tarvetta, kun ei ole kilpailua eikä mitään, mitä verrata. Kaikesta tulee jakamista. Me vain olemme. Rakastamme itseämme ja arvostamme yksilöllisyyttämme osana kokonaisuutta. Tiedämme, että tarpeemme tyydytetään ja meistä huolehditaan aina. Kiitollisuus on aina läsnä. Kun elämme pysyvästi 5D:ssä, olemme saavuttaneet valaistumistilan. Ei ihme, että siihen viitataan taivaana maan päällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.