"ODOTUSKANNALLA" – MAALISKUUN ENERGIAT JA NIIDEN KÄTKETTY VOIMA

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

7.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Puuuhh, hullu meno jatkuu, ja energiat työntävät meitä jatkuvasti ja hellittämättä eteenpäin. Usein meistä tuntuu nyt, että haluaisimme vain piiloutua peiton alle, kunnes tämä tiheä jakso on ohi. Ja sitä seuraa autuusaalto, joka vie meidät taivaisiin, rysähtääksemme taas alas. "Mikä kummajaisesitys" voimme vain ajatella nykyään. Muutumme ja liikumme eteenpäin niin nopeasti, että tuskin pysymme tapahtuvien muutosten mukana. Meistä tuntuu päivittäin erilaiselta ja kuitenkin samaan aikaan, ettemme pysty tekemään mitään päätöksiä. "Pitäisikö minun jäädä vai pitäisikö minun mennä nyt" on tavallinen teema tällä Venuksen perääntymisjaksolla.

Vaikka tiedämme kaikki syvällä sisällämme, että näin on oltava ja meidän tehtävämme on mennä läpi tästä ensimmäisenä viitoittaaksemme tietä toisille, se voi tuntua joskus olevan vain liikaa. Haluamme mennä vain kotiin ja lähteä pois, ettei tarvitse tuntea enää mitään. Jokaisen tieltä selvitetyn esteen jälkeen näyttää tulevan lisää. "Joka kerta kun luulin, että olin selvittänyt kaiken, minun täytyi oppia ja hyväksyä: ei, on vielä enemmän." Nämä Dolores Cannonin sanat kaikuvat kokemustamme tällä hetkellä. Lisäksi fyysiset oireet, epätoivo ja kalvava kysymys: "Mikä itu tässä kaikessa on? Miksi ilmoittauduin tähän? Loppuuko tämä koskaan?" seuraavat meitä.

Tämä tulee usein yhdessä hyödyttömyyden tunteen kanssa, kun koko juttu mitä teemme, on joka tapauksessa järjetöntä – ja sitä seuraa vain seuraava autuusaalto ja tunne, että tämä planeetta on paras paikka ikinä. Ei mikään ihme, että monet meistä tuntevat menettävän järkensä. Ja … tätä juuri tapahtuu, kun sitä tarvitaan 5D:hen astumiseksi: meidän täytyy menettää egomielemme ja transformoitua vapaaksi hengeksi – mieleksi joka ei enää tuomitse, ole huolissaan, epäile, tulkitse tai tarraudu tiettyihin uskomuksiin, vaan ainoastaan havaitsee ja ilmaisee aikomuksia.

Silti mielemme yrittää edelleen saada tolkkua siitä, mitä tapahtuu, eikä se tietenkään pysty siihen, koska se ei pysty prosessoimaan sitä energia- ja datamäärää, jota tulee sydämen kautta, ja niinä voimakkaina valotulvina, joita olemme kokeneet viime aikoina. Taaskin meidät työnnetään sille äärirajalle, mitä voimme kestää. Meidän täytyy muistuttaa itsellemme, että kaikki mitä tunnemme, ei ole meidän, ja prosessoimme paljon energiaa kollektiivin puolesta. Maailma ja ihmiskunta ovat astuneet suureen kaaokseen valmistautuakseen suureen siirtymiseen ylöspäin taajuudessa. Ja me olemme urheita edelläkävijöitä ja pidämme tilaa ja korkeaa taajuutta, mihin kollektiivi voi siirtyä.

On hyvin tärkeää olla irti näistä tuntemuksista ja tietää, että tämä on vain kollektiivienergiaa, joka juoksee lävitsemme transformoitavaksi sydänkeskukseemme. Tämä on pääosa sitä valotyötä, mitä tulimme tänne tekemään. Ja vaikka näyttää siltä, että olemme hyödytön emmekä tee mitään 3D-näkökulmasta, energiaperspektiivistä työskentelemme 24/7 ja muutamme energioita lakkaamatta. Siis oikeasti, energeettisesti puhuttaessa … kun makaa kotona ja olo tuntuu paskalta, se on todella kollektiivin suurta palvelua ja tärkeää työtä! Mitä enemmän hyväksymme tuon työn ja sen myötä tulevat tunteet, sitä enemmän olemme kiitollinen ja myötätuntoinen itsellemme ja toisille ja sitä nopeammin muunnamme energiat korkeammalle tasolle – ei vain itsemme vuoksi, vaan myös planeetan ja ihmiskunnan vuoksi kokonaisuutena. Meidän täytyy vain jatkuvasti rauhoittaa mielemme ja tulla nyt-hetkeen käyttämällä aistejamme. Havaita ympäristömme koskettamalla, tuntemalla, haistamalla, maistamalla, kuulemalla ja näkemällä. Silloin egomieli pitää automaattisesti tauon, kun se ei pysty olemaan nyt-hetkessä.

Pitäisikö minun jäädä vai lähteä nyt

Tämä Venuksen perääntyminen laittaa meidät todella "odotuskannalle". Emme pysty liikkumaan, ennen kuin olemme tarkastelleet läpikotaisesti elämämme ja tilanteemme. Venus auttaa meidät täyteen aitouteemme, vapauteemme ja itserakkauteemme – toinen edellytys 5D:hen astumiselle. Ja tämä merkitsee irtipäästämistä kaikesta, mitä emme tarvitse enää jatkuvalla matkallamme.

Niinpä pari seuraavaa viikkoa meidät enemmän tai vähemmän pakotetaan itsetutkiskeluun, ennen kun pystymme siirtymään eteenpäin ja tekemään taas päätöksiä. Emme yksinkertaisesti voi tehdä niitä vanhojen ja vanhentuneiden uskomusten ja kiinnikkeiden perusteella, joita meillä edelleen on. Tähän sisältyvät vanhentuneet henkiset rituaalit, opetukset ja rutiinit, joilla oli ehdottomasti tarkoituksensa 3D:ssä ja 4D:ssä, mutta niistä on tullut haitallisia 5D:hen siirtymiselle. Mitä tulee myös henkiseen viisauteen ja henkisiin opetuksiin, jäljellä pitäisi olla vain avoimuus loputtomille mahdollisuuksille. Ei pitäisi pitää tiukasti kiinni "minun tapani on ainoa oikea" –kannasta, vaan olla avoin odottamaan odottamatonta ja yllätyksiä, mitä suljettu henkinen uskomusjärjestelmä tai opetus ei sallisi.

Voimme ankkuroitua täysin 5D:hen vasta, kun olemme saavuttaneet täydellisen luottamuksen omiin kykyihimme ja intuitioomme. Jos luotamme edelleen, että selvänäkijät kertovat meille, mitä seuraavien askeltemme pitäisi olla, jos käytämme edelleen henkisiä lääkkeitä matkamme nopeuttamiseen ja jos pidämme edelleen kiinni rutiineista ja rituaaleista kutsuaksemme oppaita ja enkeleitä kanavoimaan viisauttaan, teemme sen enimmäkseen, koska toimimme edelleen epäluottamuksen ja pelon paikasta. Olemme edelleen kiinnittynyt ja riippuvainen sen sijaan, että luotamme täysin energiavirtaan ja sen mukana tuleviin työntöihin ja impulsseihin.

Etsimme edelleen vastauksia ja pelastajaa ulkopuoleltamme. Annamme pois voimamme emmekä seiso omassa totuudessamme. Emme omista omaa prosessiamme ja luontaista viisauttamme ja lahjojamme. "Arkkienkeli Se ja se sanoi näin …" on tietysti helpompaa kuin sanoa: "Tämä on minun intuitioni ja totuuteni." Valitettavasti tällä tavalla ovi 5D:hen pysyy kiinni ja löydämme usein itsemme kuvitteellisesta 4D-todellisuudesta, joka matkii meille 5D-kokemusta – emmekä oivalla, että henkinen egomme kasvaa siellä päivittäin.

Niinpä tämä Venuksen perääntymisjakso voi todella auttaa meitä päästämään irti kaikesta, minkä ennen uskoimme todeksi, ja katsomaan tarkkaan ja tunnustelemaan sisällä, mikä edelleen palvelee meitä jatkaessamme matkaamme.

Irrallisuuden ja masentuneisuuden tunne

Kuten olen jo kuvannut aiemmassa blogissa, koemme aikajanojen eroamista 3D/4D-todellisuuden ja uuden 5D-aikajanan välillä. Siksi vaihtelemme edestakaisin autuuden ja itseluottamuksen ja epätoivon ja toivottomuuden välillä.

Siirtyminen lähemmäs 5D:tä tuo mukanaan myös irrallisuuden tunteen. Irrallisuus oppaista, hengistä, muista ihmisistä, planeetasta, vanhasta todellisuudesta, vanhoista rutiineista, pyhästä kumppanista …

Ja se on hyvin normaalia tultaessa 5D:hen ja itse asiassa erittäin hyvä merkki siitä, että olet tehnyt erittäin hyvää työtä irtipäästämisessä ja tulemisessa täyteen aitouteesi. 5D on ykseysulottuvuus, missä olemme virittyneenä yhtenäistietoisuuteen koko ajan ja meistä tulee yhtä kaiken olevaisen kanssa. Meidän ei enää tarvitse muodostaa kanavaa oppaisiimme ja korkeampiin olentoihin voidaksemme saada informaatiota korkeammista ulottuvuuksista.

Meidän ei enää tarvitse muodostaa kanavaa telepatialle tai tavata pyhää kumppaniamme meditaatiossa, koska olemme yhteydessä koko ajan. Mutta meidän täytyy tottua tähän erilaisuuteen – se vaihtuu paljon intuitiivisemmaksi sisäiseksi tietämiseksi. Alussa se tuntuu oudolta, ikään kuin yhteys olisi kadonnut. Sen sijaan olemme vain sulautuneet yhteen ykseystietoisuuden kanssa. Aikajanajakautuminen voimistaa tunnetta, että on vielä etäämmällä ja kuitenkin lähempänä kuin koskaan. Riippumatta liittyykö se oppaisiisi, ystäviisi tai pyhään kumppaniisi, heilahtelemme edestakaisin näiden kahden todellisuusvirran välillä. Heilahteluista voi tulla niin voimakkaita, että tunnemme tuskin kestävämme sitä enää ja masennusta ja itsemurhataipumusta voi tulla pintaan yhtä paljon kuin voimakkaita autuusaaltoja.

Niinpä se hullu meno jota koet tällä hetkellä, on täysin normaalia ja vain merkki, että olet siirtymässä lähemmäs 5D:tä. Käytä ulottuvilla olevien energioiden liikevoima, hyväksy odotuskannalla oleminen ja ota aikaa arvioida uudelleen, mitä ja ketä todella vielä tarvitset ja minkä ja kenenkä kanssa resonoit. Omista prosessisi ja ota vastuu omasta todellisuudestasi. Luot sitä omalla energiataajuudellasi. Mitä enemmän teemme tämän, sitä nopeammin nousemme 5D:hen. Ja olemme aina turvassa ja ok, kun luotamme universaaliin virtaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.