KAKSOISLIEKIT – ENERGIATANSSIN RUUMIILLISTAMINEN

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

7.1.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom.: Kaksoisliekkikokemus on ehdottomasti kiehtova energiaperspektiivistä ja täydellisesti organisoitu, vaikka ihmisosamme kamppailee voimakkaasti sen kanssa. Tämä artikkeli sisältää paljon informaatiota, joka voi olla hyvin pakahduttavaa ensin. Ota oma aikasi sen integroimiseen ja katso, mikä resonoi kanssasi. Saatat huomata, että joka kerta kun palaat siihen ja luet sen uudelleen, löydät lisää informaatiota ja saat täydellisemmän kuvan.

Kun luemme kaksoisliekeistä, informaatiossa joka ylittää romanttisen ajatuksen, on tavallisesti kyse energiatasapainon löytämisestä. Se on vain puolitotuus. Kaksoisliekit eivät ole täällä ainoastaan tasapainottamassa henkisiä energia-aspektejaan. He ovat täällä pääasiassa ruumiillistamassa ehdottoman rakkauden uusia energiamalleja. Ja tämä aikakausi on juuri alkanut.

"Olen tehnyt paljon energian tasapainotustyötä, olen yhdistynyt säännöllisesti kaksoseeni meditaatiossa energeettisesti, olen päästänyt irti monta kertaa jne., jne. … ja kuitenkaan … kaksostani ei näy missään fyysisesti." Kuulostaako tutulta?

On hyvin tavallinen väärinkäsitys, jota levitetään laajasti kaksoisliekkiryhmissä: kaksoisliekit tarvitsevat toisiaan ollakseen kokonainen ja tästä syystä heidän täytyy yhdistyä taas lopulta. Juuri tässä kohtaa monet pysyvät jumissa. Tämä ajatus mielessään he tekevät kaiken, mitä tekevät, pelkästään saavuttaakseen tämän yhteenliittymisen. Arvatkaa mitä … Tämä on ehdollinen uskomus ja käyttäytymistapa, joka perustuu puutteeseen: "Jos teen kaiken tämän työn, saavutan yhteenliittymisen." Niin kauan kun vielä ajattelemme, että meidän täytyy saavuttaa jotain, emme toimi eheyden paikasta emmekä ole nyt-hetkessä, vaan toimimme puutteen ja pelon paikasta. Avaimena on löytää sisäinen tasapaino ja saavuttaa todellinen ehdottomuustila. Tila jolloin meillä ei ole enää mitään tarvetta tai kiintymystä, kun emme tunne tarvetta saavuttaa mitään ollaksemme kokonainen, kun emme ole kiintynyt tiettyyn lopputulokseen, vaan olemme avoin kaikille mahdollisuuksille, myös tälle liitolle.

Tietysti tämä on helpommin sanottu kuin tehty, ja tiedämme kaikki, miten haastava tämä matka on. Miten usein meidän täytyy käydä läpi intensiivisiä ylä- ja alamäkiä ja kysyä itseltämme, miksi ihmeessä meidän täytyy kokea tämä ja loppuuko tämä koskaan. Ja kuitenkin mitä enemmän opimme itsestämme, mitä enemmän opimme dynamiikoista ja aidosta tarkoituksesta, sitä helpommaksi tulee navigoida. Huiput lisääntyvät ja vastoinkäymiset vähenevät. Siihen pisteeseen saakka, jossa emme pysty ainoastaan ylläpitämään korkeampia viidennen ulottuvuuden taajuuksia, vaan myös ruumiillistamaan ne tavalla, joka inspiroi ja auttaa monia muita käymään läpi ylösnousemusprosessin. Voidaksemme tehdä sen ja nauttia taas elämästä täysillä, meidän täytyy löytää eheytemme ja luoda tuo pyhä liitto sisällemme. Saavuttaa maskuliini- ja feminiinienergioiden harmoninen tanssi sisällämme ja kyetä täysin ilmaisemaan sitä fyysisen kehomme kautta.

Fyysiset kaksoset on tehty samasta (DNA-mielessä), he ovat kaksi yksilöä, jotka pystyvät nauttimaan ja elämään yksin tarvitsematta tuota toista, ja kuitenkin heillä on läheinen yhteys koko elämänsä ajan. Aivan kuten fyysiset kaksoset, myös energiakaksoset (kaksoisliekit) oppivat matkallaan saavuttamaan tämän itsenäisyyden, tuntematta koskaan olevansa irrallaan energiakaksosestaan. Energiayhteyskokemus muuttuu ajan kuluessa. Mitä enemmän sisäinen tasapaino saavutetaan, sitä kevyemmältä ja voimaantuneemmalta tuntuu. Energiakaksosilla on enemmän vaihtoehtoja fyysisesti siinä, miten yhteys toteutuu, kun niillä on erilainen geenirakenne, joten ihmismuodossa he eivät ole sisaruksia.

Yhteys voisi tulla miksi tahansa ruumiillistuneessa ilmentymismuodossa – kumppanuus, ystävyys – tai pysyä henkiyhteytenä. Tämä kaikki riippuu sopimuksista, joita olemme tehneet, valinnoista joita tehdään yksilöjen vapaalla tahdolla (mikä aikajana ja todellisuus valitaan) ja millaista palvelua energiaparit tekevät ihmisen ylösnousemukselle. Ja se meidän täytyy aina tiedostaa, vaikka ihmisegomieli rakastaa pitäytymistä ajatuksessa "yhtä fyysisessä maailmassa". Egomieli rakastaa samaistumista asioihin ja ihmisiin, ja kuitenkin faktana pysyy: kaksoisliekit ovat energiakaksoset, eivät fyysiset kaksoset, ne eivät ole kiintyneet yhteen ihmiskehoon. Tämä on viimeinen iso kiinnittyminen ja ehto voitettavaksi täydellisen vapauden ja sisäisen tasapainon saavuttamisessa. Ego taistelee tätä ajatusta vastaan, tuomitsee, syyttää ja oikeuttaa pysymisen kiinni tässä viimeisessä ankkurissa sen suuren kaaoksen keskellä, josta löydämme itsemme. Ja kuitenkin ainoastaan silloin jos päästämme irti tuosta ajatuksesta, asiat voivat kehittyä kauniisti enemmän kuin taianomaisella tavalla.

On hyvin mielenkiintoista, että kaksoisliekkimatkan tärkeimmästä aspektista kirjoitetaan tuskin koskaan: ehdottoman rakkauden sekä yhteyksien ja suhteiden uusien mallien RUUMIILLISTAMINEN kumppanin ja toisten ihmisten kanssa. Kaksoset pystyvät jakamaan nämä uudet koodit kaikkien kanssa, jotka tulevat heidän kenttäänsä, heti kun ovat saavuttaneet pyhän liiton sisällään. Näytämme, miten voimme yhdistyä toisiin ilman ehtoja, odotuksia, kiintymistä tai tuskaa. Olemme ankkuroituneet täysin nyt-hetkeen, täysin läsnä toisten kanssa ja jaamme hämmästyttäviä yhteyksiä ja kokemuksia. Avaamme sydämen hetkessä, kun ihmisiä tulee kenttäämme. Ja sitä varten olemme täällä. Auttamassa ihmisiä löytämään tiensä uuteen Maahan – sama planeetta, eri taajuus ja eri kokemus. Ja voimme auttaa vain, koska tiedämme, mitä ihmiset käyvät läpi. Olemme kokeneet sen itse. Olen kirjoittanut siitä ja tehnyt yhteenvedon tarkoituksesta blogissani "Kaksoisliekit – todellisen tarkoituksen ja dynamiikan ymmärtäminen" 5.5.2016.

"Mutta entä jälleentapaaminen", egomme kysyy. Kaksoisliekkidynamiikka ja heidän inkarnoitumistapansa on järjestetty hyvin nokkelasti. Koska ajatus siitä, että olemme löytäneet perimmäisen kumppanin, pitää meidät käymässä läpi kaikkea tuskaa ja epätoivoa. Kunnes saavutamme kohdan, jossa pystynne navigoimaan yksin. Kunnes oivallamme, että on hyvin paljon enemmän, mitä emme nähneet tai ymmärtäneet aiemmin ja että elämämme transformoituu tavalla, joka ylittää ihmismielikuvituksemme.

Ruumiillistunut/fyysinen jälleentapaaminen parina on mahdollinen vain, kun yksilöt ovat saavuttaneet sisäisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden täyden harmonian ja tasapainon ja siirtyneet täysin viidennen ulottuvuuden korkeampiin taajuuksiin. Eikä sitä ole yksinkertaisesti tapahtunut vielä, koska tuo maaplaneetan energiaympäristö ja malli saatiin muodostettua vasta vuonna 2017. Nekään kaksoisliekkiparit jotka ovat jo jälleenyhdistyneet, eivät ole vielä täysin ruumiillistuneessa 5D-liitossa ja he kamppailevat sisäisen tasapainon ja ylösnousemusoireiden kanssa, tasapainottuen pysyvästi myös kumppanin kanssa.

Näemme nyt ensimmäisten feminiinisempien (ei sukupuoleen perustuva) osapuolien saavuttavan tämän sisäisen harmonian ja tasapainon. Vasta kun feminiinisempi osa saavuttaa tämän sisäisen tasapainon, maskuliinisemman osan sydämen avaamisprosessi voi käynnistyä. Näin energiaperiaatteet toimivat. Feminiinisyys menee ensin. Niinpä meillä on Sinkkuelämää-bileet jonkin aikaa, monien feminiinisinkkujen pitäessä tilaa 5D:ssä maskuliinisuuden seuraamiselle.

Taas kerran, tämä ei automaattisesti merkitse, että se johtaa fyysiseen jälleentapaamiseen ja romanttiseen kumppanuuteen. Siistiä on, että kun saavutamme tuon sisäisen eheystilan, sillä ei ole enää merkitystä. Koska siihen mennessä olemme kokeneet, että voimme jakaa taianomaisia kokemuksia ja yhdistyä kauniilla tavalla myös toisten kanssa. Mitä se siis merkitsee tässä kohtaa? Se merkitsee vain, että nyt maskuliininen kaksoisliekkikollektiivi työnnetään omaan heräämiseensä, mikä innostaa ihmiskollektiivia seuraamaan mukana.

Tämä harmonia ja muutos tapahtuu kahdella tasolla: henkitaso (energiakeskukset sydämen yläpuolella) ja maataso (energiakeskukset sydämen alapuolella). Kaksoset muodostavat jo sydänyhteyden energeettisesti, koska tässä jakautunut sielu tai energiakenttä on vielä yhdistyneenä. Se miten kaksoisliekkimatka tapahtuu eri pareilla, riippuu heidän henkilökohtaisista energiasekoituksistaan ja järjestelyistään. Niinpä ei ole mitään "yhdenkoon" prosessia.

Ymmärtääksemme kaikkea tätä paremmin, meidän täytyy tarkastella evoluutio/luomisprosessia ja maskuliini- ja feminiinienergioiden ominaisuuksia, ottaen huomioon eri tasot (henki- ja maataso) ja eri energiakehot (henki-, mentaali-, tunne- ja fyysinen keho).

Evoluutio- ja luomisprosessi

Alussa on kaaosta. Mahdollisuusmeri jossa uimme, on henkinen feminiinisyys (Shakti, Yin, elämänvoima). Henkinen feminiinisyys – intuitiomme – kelluu vain tässä meressä ja silmäilee kaikkien mahdollisuuksien avautumista vaihtoehdoiksi. Se tuntee intuitiivisesti, mikä resonoi ja mikä tuntuu hyvältä. Kun tarkastelemme säieteoriaa, tällöin fotonit ovat edelleen aaltokuvioina. Silloin tapahtuu synkronismia, kun samanlaiset aaltomallit harmonisoituvat toistensa kanssa. Mitään ei kuitenkaan tapahdu niin pitkään, kun vain kellumme, ennen kuin maskuliinienergia liittyy tanssiin mukaan, alkaa tarkkailla ja fokusoituu johonkin mahdollisuuteen. Silloin fotonista tulee hiukkanen. Se saa muodon. Henkinen maskuliinisuus alkaa jäsentää kaaosta, tekee sitten valinnan ja ilmaisee aikomuksen.

Energian suihkuttamisen sijasta kaikkialle, maskuliinisuus sitoo energiaa yhteen ja luo voimakkaan impulssin. Tämä valinta voidaan tehdä rakkauden tai pelon, luottamuksen tai epäluottamuksen, perusteella. Erona on sitoutuminen (irti tietystä lopputuloksesta) tai kontrollointi (kiinni tietyssä lopputuloksessa). Tämä valinta vaikuttaa koko yksilötodellisuuden ilmentymiseen ruumiillistuneeseen muotoon ja kokemukseen aineellisessa maailmassa. Tämä on koko ero viidennen ja kolmannen ulottuvuuden välillä – koemmeko yltäkylläisyyttä, ykseyttä ja vaivattomuutta vai puutetta, erillisyyttä ja ponnistelua.

Tämän valinnan ja aikomuksen myötä siirrymme ruumiillistamisprosessiin. Henkisen maskuliinisuuden aikomus aloittaa maallisen ruumiillistumisvirran tunteina, jotta luomisen tunnetaan todella toteutuvan. Tässä maallinen feminiinisyys ottaa hallinnan. Sillä hetkellä kun tunne tulee, olemme täysin omistautuneet valitsemaamme kokemukseen. Luovuus alkaa – "raskaana" ideasta tai projektista. Sitten kun idea tai projekti on kypsä ja valmis syntymään, maallinen maskuliinienergia ottaa taas hallinnan. Nyt on toiminnan, fyysisen ilmentämisen, aika. Maallinen maskuliinisuus sitoo taas energiaa yhteen tämän toteutumiseksi.

Tätä tarkasteltaessa tulee selväksi, että meidän kaikkien täytyy löytää tämä sisäinen virta ja tasapaino ensin, tullaksemme voimakkaaksi luojaksi ja ilmentäjäksi. Meillä kaikilla on energeettiset puutteemme ja epätasapainomme, jotka opettelemme tasapainottamaan prosessin edetessä. Tämä ei merkitse, että saavutamme 50-50-tasapainon, eikä se ole tarkoituskaan. Terve 40-60 tai 60-40 jättää meille mieltymyksiä ja kyvyn luoda edelleen polariteetti. (Lisää tästä artikkelissa "Uuteen maahan! – uuden todellisuuden ankkuroiminen polariteetin avulla" 9.12.2017.) Henkinen feminiinisyys käy ensimmäisenä läpi tämän, ja kuten aiemmin mainittiin, tämän ryhmän ensimmäiset ovat saamassa prosessin valmiiksi. Energiaominaisuuksien ja -lakien mukaan ei ole muuta tapaa, kuin henkisen feminiinisyyden meneminen ensin. Voimakas intuitio on perusta kaiken muun tulemiselle. Vain ne jotka kykenevät näkemään ja tuntemaan kaikki mahdollisuudet, voivat käynnistää tarvittavat muutokset ja viitoittaa tietä toisten seurattavaksi.

Kun olemme oppineet tämän, miten tämä soveltuu kaksoisliekkeihin? Kaksoisliekit jakavat saman energiakentän, mutta ovat päättäneet kantaa erilaisia energiaosuuksia inkarnoituessaan. Tämä on tehnyt mahdolliseksi luoda voimakas polariteetti varmistamaan, että he löytäisivät toisensa taas ja käynnistäisivät ihmisen maallisen ylösnousemusprosessin. Varmistamaan, että he tuntisivat niin voimakasta vetoa toisiaan kohtaan, että pysyisivät motivoituneena käymään läpi tämän prosessin yksilöinä.

Tapahtuu kuitenkin niin, että osapuolet imevät jatkuvasti toistensa energia sinne, missä heillä on vajetta. Tästä syystä heillä on niin suurta kaipausta. Tämänkin kokee ensin henkinen feminiinisyys, kun hänen sydämensä pysyy auki kaksoisliekkikohtaamisen jälkeen (riippumatta siitä, tapahtuiko se fyysisesti maaulottuvuudessa vai energeettisesti henkiulottuvuudessa). Maskuliininen sydän sulkeutuu taas kohtaamisen jälkeen. Maskuliinisuus menee eräänlaiseen passiiviseen imemismoodiin, tiedostamatta sitä lainkaan. Sulkeutunut sydän saa sen pysymään vanhassa todellisuudessaan, ja kaksoskokemus muistetaan voimakkaana seksuaalisena vetona sellaista kohtaan, jonka ei ole tarkoitus olla yhtään enempää. Kun hän ei enää pysty tuntemaan sydänyhteyttä, hän ei pysty myöskään pääsemään käsiksi tunteisiin, joita hänellä oli sydämen ollessa auki.

Tämä yksilöllinen energiasekoitus on erilainen joka parilla. Äärimmäisessä tapauksessa ihmiset leimattaisiin psykopaatiksi toisessa päässä (90% henkistä ja maallista maskuliinisuutta: äärimmäisen tietoinen ja varsinainen tekijä, mutta kyvytön tunteisiin tai täysin kärsivällisyydetön) ja "sydänempaatiksi" toisessa äärimmäisyydessä (90% henkistä ja maallista feminiinisyyttä: äärimmäisen intuitiivinen, herkkä ja luova, mutta kyvytön lainkaan fokusoitumaan, tekemään päätöksiä tai saamaan asioita tehtyä). Tällä välillä on monia eri vaihtoehtoja energiajakautumisessa ja energiayhdistelmissä. On kaksosia, jotka yhdistyvät maallisemmin, seksuaalisemmin, fyysisemmin ensin ja löytävät yhteyden ja virran, jota ei ole koskaan ennen ollut, mutta heidän on todella vaikeaa kommunikoida toistensa kanssa. Se osoittaa, että he päätyivät voimakkaaseen, seksuaaliseen polariteettiin ensin, mutteivät ole muodostaneet vielä mentaalista yhteyttä. Ja on kaksosia, joilla on uskomaton mentaalinen yhteensopivuus, kyky jakaa ja puhua tuntikausia, mutta seksin harrastaminen keskenään on suorastaan mahdotonta. Kaikille pareille yhteistä on vain sydänyhteys. Tämä tekee myös selväksi, miksi yksilölliset kaksoisliekkikokemukset eivät ole kaikilla samanlaisia.

Karkaaminen ja jahtaaminen

Monissa tapauksissa henkisempi feminiinisyys on maallisempaa maskuliinisuutta ja henkisempi maskuliinisuus oan maallisempaa feminiinisyyttä. Tämä selittää myös erittäin tavallisen karkaamis- ja jahtaamisdynamiikan, jota tapahtuu usein kaksoisliekkien kesken. Kun henkinen feminiinisyys kaipaa olla toisen kanssa, hänen voimakas kypsymätön maallinen maskuliinisuutensa haluaa epätoivoisesti saada sen tapahtumaan ja taistelee sen puolesta (jahtaa). Hän ei kykene (vielä) pysymään fokusoituneena omaan prosessiinsa (henkisen maskuliinienergian vaje) eikä hänellä ole kärsivällisyyttä antaa asioiden kehittyä luonnollisesti (maallisen feminiinienergian vaje).

Karkaaminen toisaalta on epäkypsän maallisen feminiinisyyden (pakene tai jähmety) hyvin feminiininen pelkoreaktio ja hän pääsee paikkaan, jossa ei tarvitse ryhtyä toimeen, vaan voi keskittyä sen sijaan projekteihin (henkinen maskuliinisuus), tarvitsematta käsitellä kaikkia kaksoisliekkiyhteyttä koskevia mahdollisuuksia.

Vasta sitten kun meillä on kaikki nämä osat terveessä tasapainossa sisällämme ja yksilöt pystyvät navigoimaan luomisprosessia itserakkauden paikasta, he ovat valmiita astumaan kanssaluomisen seuraavaan vaiheeseen. Sitten siitä tulee voimakkaiden yksilöenergioiden jakamista ja vahvistamista, eikä vedetä ja imetä enää kumppanin energiaa. Vasta kun aiempi vahvempi henkinen feminiinisyys on löytänyt tämän sisäisen tasapainon, hän on saavuttanut energeettisesti tilan, jossa hänen ei enää tarvitse imeä kumppaninsa energiaa, ja siksi hän ei enää anna myöskään omaa energiaansa toiselle osapuolelle. Toisiltaan energian imemisen noidankehä on katkaistu.

Ja tuossa kohtaa maskuliininen osapuoli alkaa tuntea tyhjön, ja hänet työnnetään omaan heräämisprosessiinsa. Vasta sitten kun energiaa jota hän on imenyt toisesta osapuolesta, ei ole enää saatavilla, hänet pakotetaan heräämään ja löytämään tapansa luoda tämä energia itse. Hänen maailmansa hajoaa, hänestä tuntuu uupuneelta, epätäydelliseltä ja tyhjältä puuttuvan energian vuoksi. Siitä tulee niin epämukavaa, että hän etsii vastausta ja ratkaisua löytääkseen myös sisäisen tasapainonsa.

Naispuoliset ja miespuoliset ominaisuudet

Miten siis tiedän, olenko eri alueilla tasapainossa vai en? Tässä on pieni yleiskatsaus maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapainoisista ja tasapainottomista ominaisuuksista, jotta voit nähdä, missä kohtaa olet omassa prosessissasi.

YLEISET OMINAISUUDET

LIIKAA

TASAPAINO

EI RIITTÄVÄSTI

HENKINEN

FEMINIINISYYS

-tulkinta sydämellä

-flow

-rakkaus

-mahdollisuudet

-abstrakti

-kaaos

-silmäileminen

-tunteminen

-marttyyrius

-tarvitsevuus

-ympäripyöreys

-intuitio

-myötätunto

-pohdiskelu

-itsetutkiskelu

-liika-ajattelu

-hermostunut

-pirstoutunut

HENKINEN MASKULIINISUUS

-tulkinta kruunulla

-tietoisuus

-valo

-fokus

-analyyttinen

-konkreettinen

-jäsentelevä

-valinta

-kontrolloiva

-etäinen

-ahdistunut

-pakottava

-fokus

-sitoutuminen

-menetelmällinen

-suunta

-pelokas

-vetäytynyt

-tietämätön

-eksynyt

MAALLINEN FEMINIINISYYS

-ruumiillistuminen/

oikea aivopuol.

-oleminen

-salliminen

-antautuminen

-luovuus

-omistautuminen

-hämmennys

-masennus

-pakeneminen/

jähmettyminen

-kärsivällisyys

-vastaanottavuus

-hoivaaminen

-tiukka

-kylmä

-kuiva

MAALLINEN MASKULIINISUUS

-ruumiillistuminen/

vasen aivopuol.

-tekeminen

-pyrkiminen

-toiminta

-luominen

-ilmentäminen

-jäykät ajatukset

-suojeleva

-taisteleva

-aggressiivisuus

-eteenpäin menevä

-organisoiva

-itsevarma

-antaminen

-urheus

-toivoton

-unelias

-pysähtynyt

-jumissa

Kun pystymme luomaan kaikki feminiini- ja maskuliinipiirteet itsellemme tasapaino-sarakkeen mukaisesti, olemme saavuttaneet sisäisen eheystilan.

Se vaatii myös, että kaikki pelko- ja uskomusmalliemme ovat muuttuneet, mistä olen kirjoittanut monissa blogeissani, joten en toista sitä tässä. Tässä kohtaa olemme integroineet egomme, sydänkeskuksemme on avoin koko ajan ja inspiroi kaikkia, jotka tulevat kenttäämme. Riippumatta siitä, missä ulottuvuudessa olemme, pidämme oman taajuutemme. Mielemme on vaihtanut rinnakkaismoodiin eikä lineaarista aikaa enää ole. Fyysinen kehomme on vapauttanut kaikki alemman ulottuvuuden mallit solumuistista. Olemme ankkuroituneet täysin viidenteen ulottuvuuteen.

Näin ollen tasapainottuminen ja siirtyminen voimaantuneeseen ruumiillistumiseen tapahtuu eri tasoilla: joka energiakeskus (aiemmat chakrat), joka keho (mentaali, tunne, fyysinen) ja maallisesti/henkisesti. Kuten sanottu, kokemukset eroavat laajasti riippuen yksilöllisistä energiasekoituksista ja -jaoista.

Mitä tämä siis merkitsee kaksoisliekkikokemuksellemme? Se merkitsee, että mikä tahansa on mahdollista. Maailmassa jossa ei ole ehtoja eikä odotuksia, otamme sen sellaisena, kuin se on, ja nautimme sen joka osasta. Näemme kaiken sen tarkoituksen, silloinkin kun meillä on paskamainen päivä, viikko tai kuukausi. Jumalainen vastineemme on aina sydämessämme, ja voimme tuntea vain rakkautta ja kiitollisuutta hänelle siitä, että hän on paras laukaisijamme, opettajamme ja kumppanimme ja tukee meitä tämän itsenäisyyden saavuttamisessa. Sitten kun emme tarvitse häntä enää, kun emme tunne kaipausta enää, tiedämme, että olemme muuttuneet iäksi ja pidämme tasapainomme ja ruumiillistamme korkeammat viidennen ulottuvuuden taajuudet yksin. Niin kauan kun on kaipausta, yritämme vetää energiaa toiselta osapuolelta, emmekä luo tuota energiaa itsellemme. Avaimena on pääseminen pois energeettiseltä mukavuusalueelta ja treenata noita osiamme, joissa emme ole tasapainossa. Tämä tuo askel askeleelta meidät takaisin paikkaan, jossa taika on jokapäiväistä ja kaikki tapahtuu vaivattomasti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.