PALA, BEIBI, PALA! – PORTTI PÄIVÄNSEISAUKSESTA PIMENNYKSEEN

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

6.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tiesimme, että nyt tulisi intensiivistä, kun olemme saavuttaneet pysyvään aikajanajakautumiseen johtavan portin, joka päättyy 25.8., pian pimennyksen jälkeen. Ja voidaksemme ankkuroitua täysin korkeamman taajuuden 5D-aikajanaan, myös fyysisen kehomme täytyy olla valmis. Ja tämä merkitsee: ulos kaikki, mikä on edelleen tallennettuna solumuistiin vanhoina pelkomalleina. Soluvapautus menee syvälle. Hyvin syvälle. Ja se voi olla ehdottomasti turhauttavaa ja tuskallista. Näin intensiivistä ei ole ollut sitten viime vuoden syyskuun, jolloin astuimme näiden tulisten energioiden aikaan.

Solumuistivapautukset

Silloin tunnekehomme siirtyi lopulliseen puhdistumisjaksoonsa. Se oli räjähtävä. Vihan ja surun purkauksia. Fyysinen soluvapautus tuntuu erilaiselta. Se on viimeinen askel irrottautumiseksi täysin kollektiivisista pelkoenergioista ja ankkuroitumiseksi täysin uuteen aikajanaan rakentamaan uutta kollektiivitodellisuutta, joka perustuu rakkauteen, myötätuntoon, iloon, ykseyteen ja yltäkylläisyyteen.

Näiden soluvapautusten valmistelu vie paljon enemmän aikaa ja usein meistä tuntuu, ettemme oikein ulotu tuohon tuskaan itkeäksemme tai huutaaksemme. Tämä voi olla hyvin epämukavaa, kun voi tuntea sen, muttei koskettaa välittömästi. Se tuntuu kuin purkan vetämiseltä ulos järjestelmästämme, etkä voi tehdä paljon mitään prosessin nopeuttamiseksi. Se täytyy todellisuudessa kaivertaa pois solujärjestelmästä, ja tämä puristunut energia tarvitsee aikaa avautua kuljetettavaksi sitten pois järjestelmästämme tunnekehon kautta, mikä johtaa paljon hienovaraisempiin ja pehmeämpiin tunnevapautuksiin. Niitä tulee aaltoina.

Nämä soluihin tallennetut energiat tarvitsevat todella suuria laukaisijoita alussa, jotta voi aloittaa vapautusprosessin. Tämä saattaa johtaa siihen, että ihmiset jotka ovat hyvin rakkaita, käyttäytyvät yhtäkkiä kuin täysin vieraat, mikä saa loukkaantumaan ja tuntemaan pettymystä ja hylkäämistä. Tai saatat itsesi tilanteeseen, joka on ehdottomasti epätyypillinen sinulle etkä voi ymmärtää, miksi käyttäydyit niin, ja se saa sinut nolostumaan kovasti. Yhdessä ajankohtaisten astrologisten systeemien, voimakkaan perääntymisjakson ja tuhoamistäysikuun valmistelun kanssa, tämä voi tuntua hyvin helvetilliseltä ja kuin jatkuvalta närästykseltä. Monet ihmiset kysyvät itseltään: "Olenko taas lähtöruudussa?" Emme tietenkään ole, ja kuljemme nyt uudestisyntymän puhdistavan tulen läpi, polttaen viimeiset kerrokset ja karistaen viimeiset 3D-nahkamme jäänteet. Nämä vanhat energiat ilmentyvät ajankohtaisena todellisuutena, mutta on meidän valintamme, haluammeko pitää tämän harhan kokemuksenamme vai päätämmekö ohjata energiamme eri todellisuuteen, yhdistyen totuuteemme ja toiveisiimme sydänkeskuksen kautta. Tullen takaisin sisäiseen tasapainoon.

Vanhat matalan taajuuden aikajanat putoavat pois nyt

Vanha 3D-todellisuus hajoaa enemmän ja enemmän. Tämä johtaa kaaokseen, hämmennykseen ja voimistuneeseen kaksinaisuuskokemukseen. Se voi olla hyvin järkyttävä kokemus niille sieluille, jotka vasta heräävät. On vaikea pysyä perässä siinä, mitä tapahtuu, ja käsitellä sydämen avautumista ja energiapommitusta. Avaruussää ja maasää voimistuvat myös, mitä täydentää tämä taajuusmuutos vapautusten ja "ilman" ja tilan puhdistamisen myötä. Valotyöntekijät ympäri planeettaa perustavat uudelleen enemmän ja enemmän Maan energiaverkon ja vahvistavat sitä, valmistelemaan energiamaaperää uusien aikajanataajuuksien ankkuroimiselle ja jakamiselle. Kun ensiliikkujat ovat täysin ankkuroituneet 5D:hen, myös fyysinen keho, tämä ankkuroituminen voimistuu, kun ruumiillistuminen ihmisastian kautta tapahtuu paljon helpommin, kun yhtään tukoksia ei ole tiellä. Tämä auttaa myös vetämään uuden Maan todellisuuteen enemmän ja enemmän sieluja, jota ovat valmiita muutokseen.

Hyväksy ja salli

Hyväksyminen ja kaiken salliminen tapahtua, samaistumatta tuntemuksiin, on ehdottoman tärkeää. Hyväksy ja salli ilman tulkintoja tai tuomitsemista. Hyvin vanha energia vain lähtee. Poltamme pois viime rippeitä. Älä koskaan unohda: tämäkin menee ohi. Olemme täysin uuden aikakauden partaalla. Ylösnousemme ja näytämme tietä monien muiden seurattavaksi. Kiitos teille kaikille uskon säilyttämisestä ja kulkemisesta yhdessä rinta rinnan. Rakastan teitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.