EGOTRANSFORMAATIO – JUMALAISEN MASKULIINISUUDEN PALUU

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

4.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tammikuun 1. päivästä saakka energiat ovat nopeutuneet. Nopeasti liikkuva, suora, terävä ja "armoton" jumalainen maskuliinisuus on saapunut. Tähän energiaan täytyy tosiaan totutella. Ne päivät ovat ohi, kun vain menemme omalla vauhdillamme ja ajelehdimme. Vapaalla tahdolla joka perustuu egotarpeisiin, ei ole tilaisuutta vastustaa tätä energiaa. Meidät haastetaan vanhoilla ja epäkypsillä maskuliinimalleilla. Laukaisimet ovat voimakkaita, kuitenkin erilaisia, mitä koimme parantaessamme vanhoja feminiinihaavoja. Valmistaudumme pyhän sisäisen liiton täyteen ruumiillistamiseen.

Turhautuminen, viha, pettymys ja sisäisen vastarinnan tunne ovat yleisiä näinä aikoina. Emme ehkä pidä siitä ajatuksesta, mutta ne ovat syyttelyä ja tuomitsemista valepuvussa. Näin epäkypsä maskuliinisuus sisällämme reagoi siihen, mitä tapahtuu ympärillämme. Vanhat maskuliinimallit – aggressiivisuus, kontrollointi, suojelu, manipulointi ja "tarve ratkaista kaikki" – kutsutaan nyt esiin. Laukaisimet joita saamme nyt, käsittelevät pääasiassa syyllisyyttä, häpeää ja puuttuvia rajoja. Kyse on maskuliinisesta osasta sitä pelkoa, ettei ole riittävän hyvä. Vaatii paljon rehellisyyttä itseämme kohtaan nähdä, missä meillä on edelleen noita egon esittämiä pelkoja. Meistä täytyy tulla itsemme paras ja valpas tarkkailija.

Rehellisyys itsellemme

Missä minun täytyy edelleen ratkaista toisten ongelmia tai omiani? Missä tuputan edelleen toisille omia menetelmiäni ja omaa totuuttani, heidän pyytämättään apua tai tukea? Missä minun täytyy edelleen pelastaa toiset tai itseni? Missä teen edelleen itsestäni pienen ja teen kompromisseja suojellakseni toisia tuskalta ja itseäni syyllisyydentunteelta? Missä tuomisten ja syytän edelleen toisia tai itseäni tilanteesta, jossa olen? Missä yritän edelleen manipuloida toisia tai itseäni reagoimaan haluamallani tavalla? Missä tunnen edelleen tarvetta vakuuttaa toiset tai itseni? Missä turhaudun tai ärsyynnyn edelleen, kun joku toinen tai minä itse emme tajua? Missä teen edelleen ulkopuolisista olosuhteista vastuullisen omasta tilanteestani? Missä minulla on edelleen odotuksia toisia tai itseäni kohtaan?

Missä yritän edelleen kontrolloida virtaa, siihen luottamisen sijasta? Missä olen edelleen kärsimätön ja haluan laittaa asiat toimimaan, ennen kuin ne ovat valmiita? Missä jaan edelleen maailman oikeaan ja väärään, mustaan ja valkoiseen, henkisesti pätevään ja väärään? Missä edelleen tuomitsen toiset tai muut siinä, että ei ole valmis ja täytyy vielä saavuttaa jotain? Missä minulla on edelleen se oppi tai uskomus, että "tämä on ainoa tapa tehdä oikein"? Missä tuen edelleen pelko-, uhrius- ja kaksinaisuusjärjestelmää? Missä toimin edelleen totuuttani vastaan enkä ilmaise, mitä todella haluan, ja teen sen sijaan toisten kannalta oikein? Missä edelleen teen myönnytyksiä itseni suhteen? Missä tunnen edelleen, että toisten tai minun täytyy saavuttaa jotain ollakseen valaistunut, kokonainen, herännyt jne.? Missä tulen edelleen kärsimättömäksi toisten ja itseni suhteen?

Kaikki nämä kysymykset johtavat meidät epäterveeseen maskuliiniseen ohjelmointiin, joka pyörii edelleen kehossamme ja järjestelmässämme. On epämukavaa, että täytyy kohdata taas yksi irtipäästämiskierros. Mutta tämä energia on herpaantumatonta, eikä meillä ole mutta vaihtoehtoa, kuin antautua jossain kohtaa. Yksinkertaisesti siksi, että omaa ydinolemustamme vastaan menemisestä tulee suorastaan sietämätöntä ja tuskallista. Meidät viedään voimaantumiseen. Se ei merkitse ainoastaan itsemme voimaannuttamista – se merkitsee myös sen oppimista, että lakataan viemistä voima toisilta, on kyse sitten yrityksestä ratkaista jonkun toisen ongelmia, välttää jonkun tuskaa, kontrolloida tai manipuloida tietyn lopputuloksen saavuttamiseksi jne.

Meitä ja kaikkia ympärillämme työnnetään omistamaan omat energiamme, olemaan vastuussa omista kokemuksistamme ja omasta matkastamme. Kaikki yllä mainitut kysymykset auttavat meitä löytämään, mikä sisällä haluaa huomiota. Tämän uuden energian kauneus on, että transformaatio tapahtuu todella nopeasti, kun olemme nähneet peilin. Meillä on valinnanvoima siinä, mikä palvelee edelleen kokemustamme ja mistä voimme siirtää fokuksemme pois ja vapauttaa ja tuhota sen todellisuuskentästämme.

Irtipäästäminen "täytyy saavuttaa" -tilanteesta

Monet meistä kohtaavat nyt tilanteita, joissa meidän täytyy käsitellä syyllisyyttä, häpeää ja pelkoa, että olemme epäonnistuja ja meitä käytetään. Tunnetta, ettemme kestä tätä enää emmekä pysty tekemään sitä työtä, jota tulimme tekemään tänne. Kärsimättömyyttä ihmiskuntaan, turhautumista kaikkeen tähän maskuliinisuuteen, joka kiertää edelleen kehää eikä näe vielä uutta tapaa, ärsyyntymistä hetkelliseen kaaokseen ja tunnetta, että kaikki on jumissa, myös me.

Ja se on juuri peili, johon katsoa, ja malli josta päästää irti. Meidän ei tarvitse saavuttaa mitään. Voimme olla jumissa ja kärsimätön vain silloin, kun meistä tuntuu, että meidän täytyy päästä johonkin, ja kun koemme edelleen puutetta. Olemme juuri siinä, missä meidän tarvitsee olla, ja olemme aina valmis ja kokonainen. Meidän ei tarvitse pelastaa maailmaa. Meidän täytyy ainoastaan saavuttaa sisäinen tasapainomme ja päästä käsiksi siihen rakkauteen ja valoon, jota on aina saatavilla. Kyse on olemisesta yhdistynyt ja harmoniassa, tai sitten ei. Olemme täällä säteilemässä valoamme niille, jotka ovat valmiita tulemaan siihen. Taas kerran … valomajakat eivät juokse ympäriinsä yrittäen pelastaa laivoja.

Epäkypsä maskuliinisuus voi tulla ulos tästä noidankehästä ainoastaan silloin, kun transformoimme tuon energian emmekä enää reagoi vanhoilla maskuliinitavoilla. Meidän täytyy hyväksyä itsessämme se, mitä näemme ympärillämme olevissa. Tämä muuttaa sen. Eikä ole mitään tarvetta puskea. Laukaisimet ja vapautukset tulevat juuri oikeaan aikaan. Meidän ei tarvitse pakottaa itseämme hajottamaan tai transformoimaan jokin. Tietoisuus epätasapainosta ja peili riittävät. Muu seuraa.

Maan uusi maskuliinisuus

Näiden laukaisinten ja niiden mukana tulevien ajatusten ja tunteiden toivottaminen tervetulleeksi, tukee meitä vanhojen maskuliinimallien transformoimisessa uudeksi vahvaksi jumalaiseksi maskuliinisuudeksi. Maan uusi maskuliinisuus on rohkeaa ja kapinallista ja sitoutuu ehdottomasti sydämestä, ilman odotusta tietystä lopputuloksesta tai tarvetta kontrolloida tai taistella. Tervettä maskuliinisuutta joka asettaa rajoja itserakkaudesta, ei pelosta. Se tietää täsmälleen, mitä haluaa, ja ilmaisee sitä selkein aikomuksin. Voimakasta uuttaa Maan maskuliinisuutta, joka tietää täsmälleen, milloin on aika muuttua ja päästää irti vanhoista toiminta- ja yhdistymistavoista. Lisäksi henkisessä työssämme meitä pyydetään tarkistamaan, olemmeko edelleen harmoniassa uusien energioiden kanssa missiomme ja työmme osalta. Maan jumalainen maskuliinisuus ei pelkää katsoa peiliin ja naamion läpi aitouden ytimeen. Se ei pelkää jakaa sitä toisten kanssa.

Vaikka jumalainen maskuliinisuus on nopeaa energiaa fokuksen ja toiminnan kera, se kunnioittaa jumalaista feminiinisyyttä ja sen tasapainottavaa, kärsivällistä ja hoivaavaa osaa. Nämä kaksi valmistautuu nyt tanssimaan täydellistä tanssia meidän kaikkien sisällä. Tänä ulkoisen myllerryksen aikana jolloin kaikki kiihtyy, paikallaan oleminen ja hidastaminen on avain syvimmän ydinolemuksemme tarkistamiseen. Millaisia impulsseja oma kehomme, mielemme ja sielumme antavat seurattavaksemme? Missä tunnemme edelleen vastustusta? Juuri tätä meidän täytyy katsoa sekä hyväksyä ja kokea se löytääksemme vastauksemme ja helpotusta.

Ei ole helppoa myöntää ja nähdä ne mallit, joita peili näyttää meille. Meidän täytyy olla todella rehellinen itsellemme. Olemme niitä, joita olemme odottaneet. Taas kerran, meitä pyydetään luopumaan suojamaskeista, joita edelleen käytämme ja jotka ovat kätkeneet haavoittuvuutemme, jonka olimme virheellisesti määritelleet suurimmaksi heikkoudeksemme. Nyt olemme oppimassa, että se on suurin vahvuutemme, ja kun luovumme maskista, hyväksymme itsemme ja kaikki muut sellaisena, kuin he ovat ja missä he ovat matkallaan, jaamme todellisen ja aidon haavoittuvan itsemme, myös varjomme, ja löydämme haavoittuvuuden valtavan yhdistävän ja kanssaluovan voiman. Olemme nyt muodostamassa puuttuvaa lenkkiä, joka sallii täydellisen jumalaisen ja pyhän tanssin sisällämme ja sen jakamisen ympärillämme olevien kanssa – pyhän liiton ruumiillistamisen.

Jumalan siunausta!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.