VAPAUS! PYHÄT KUMPPANUUDET 5D:SSÄ

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

4.1.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun lähdemme pyhälle matkalle, meillä ei ole tietoisen mielen tasolla aavistustakaan, mihin olemme joutuneet. Meillä on vain sydämessä tämä syvä tietäminen, että tämä on erityislaatuista. Ja ensikohtaaminen tuo niin paljon energiavoimaa mukanaan, että se ravistelee meitä niin syvästi, ettei meillä ole muuta mahdollisuutta, kuin mennä eteenpäin ja luopua askel askeleelta kaikesta, mikä meissä ei ole aitoa ja mikä estää meitä olemasta täysin vapaa. Kukaan muu kuin pyhä kumppanimme ei pysty "painelemaan nappuloitamme" niin täydellisesti, että tunnistamme sen, mikä estää meiltä ylösnousemuksen ja itserakkauden.

Vie melko kauan, ennen kuin tajuamme, ettei yhteydessämme toiseen ihmiseen ollut koskaan kyse suhteesta. Siinä oli aina kyse löytämisestä takaisin todelliseen voimaamme, todelliseen itseemme ja sen muistamisesta, kuka todellisuudessa olemme ja mitä varten tulimme tänne: auttamaan ihmiskuntaa ylösnousemaan.

Kasvusyklit

Kun siirrymme eteenpäin, opimme, kasvamme ja päästämme irti – astuaksemme vain uuteen oppimis-, kasvamis- ja irtipäästämissykliin. Vaikka se näyttää jatkuvalta ja loputtomalta tarinalta, prosessi vie meitä korkeammalle ja korkeammalle tietoisuudessa. Enempään ja enempään viisauteen, luottamukseen ja uskoon ja vähemmän ja vähemmän kiinnikkeisiin, uskomuksiin ja odotuksiin. Opimme hyvin paljon näiden jumalaisten kumppanuuksien energiadynamiikasta ja alamme saada sen ajatuksen, että tämä liitto on energiaa, joka ei ole sidottu yhteen fyysiseen ihmiseen (mikä on totta vain 3D:ssä).

Ja kuitenkin – vaikka meistä tuntuu enemmän ja enemmän itsevarmalta ja irralliselta – meistä tuntuu edelleen kiusalliselta kosmisen kumppanimme lähellä. Siihen liittyy edelleen epävarmuutta tai huolestuneisuutta. Tämä ei vieläkään ole sitä helppoutta, täyttä luottamusta ja irrallisuutta, minkä rakastaisimme saada. Meillä on edelleen tuo kaipaus ja odotus yhdistyä taas jumalaiseen vastineeseemme. Ja … juuri tämä estää sitä tapahtumasta.

Odotukset ovat pelon ilmentymistä. Ja tässä tapauksessa kyse on siitä pelosta, ettei ole tarpeeksi hyvä. Epäilemme edelleen, ettemme ole tämän rakkauden arvoinen. "Mutta olemme tehneet hyvin paljon työtä, joten meidän täytyy tavata jälleen. Ansaitsemme sen! Ja kaikki kirjoitukset ja tekstit sanovat, että jos teet sisäisen työsi, saat jälleenyhdistymisen ja ylösnousette yhdessä. Niinpä sen täytyy olla varastossa meille!" Näin 3D-egomieli yrittää selviytyä siitä. Ja tämä estää energiaa transformoitumasta täysin 5D:hen.

Uskomukset ja odotukset estävät jälleentapaamisen

Vaikkemme usein tiedosta sitä, niin meillä on edelleen tiettyjä uskomuksia ja odotuksia tämän liiton prosessiin ja lopputulokseen liittyen. Ja se osoittaa, että olemme vielä 3D:ssä. 5D:ssä on mahdollista olla vain ilman mitään uskomuksia, nimikkeitä tai odotuksia. Siinä on kyse avautumisesta niille loputtomille mahdollisuuksille, joita meillä on. Vasta sitten energialla on tilaa tehdä taikojaan meille ja luoda todellisuus, joka on paljon yli sen, mitä olisimme voineet odottaa. Päästämällä tästä kaikesta irti – myös jälleentapaamisen odotuksesta tai siitä odotuksesta, että kumppanimme on tuo yksi ihminen fyysisessä kehossa, jonka kanssa meidän on tarkoitus elää onnellisesti elämämme loppuun saakka – vapautamme itsemme. Vapaaksi ihmisyydestä. Meistä tulee jumalainen. Ylösnousemme mielettömyyden tilaan. Tunteeseen kellumisesta lämpimässä ja kultaisessa vesivirrassa. Kauneimmassa virrassa. Virrassa jonka tunsimme kerran, kun tapasimme kosmisen kumppanimme ensimmäistä kertaa.

Kun käymme läpi tämän muutoksen, pääsemme eheyteen. Pelko siitä, ettei ole riittävän hyvä, on poissa. Tämä on se hetki, jolloin tästä kosmisesta rakkaudesta tulee todella ehdotonta. Siinä ei ole enää odotuksia tietystä lopputuloksesta, ei enää pelkoja, kiinnikkeitä, kaipausta, huolestumista tai kiusaantumista. Tämän eheyden myötä murtaudumme täysin vapaaksi. Kun se tapahtuu, energia jolla havaitsemme kumppanimme, tuntuu melko lattealta. Se tuntuu lähes tylsältä kaiken sen ihmisdraaman ja työntämis- ja vetämisdynamiikan jälkeen, jonka aiheutti pelkomme ja Hollywoodin satuohjelmointi siitä, millainen romanssin ja suhteen pitäisi olla. Nyt emme pysty enää samaistumaan kaikkeen tuohon draamaan, kun olemme voittaneet riippuvuutemme siihen.

Ehdoton yhteenkuuluvuus

Kumppanuudesta tulee yhteenkuuluvuutta, ystävyyttä. Kaksi kokonaista ihmistä joilla ei ole enää pelkoa ja jotka eivät voi enää satuttaa toisiaan, jakaa rakkautensa täysin juurtuneena ja ankkuroituneena itserakkauteensa ja aitouteensa. He tulevat yhteen ja osaksi luonnollista virtaa. Ilman ihmissiteitä, ilman mitään tarvetta ja tuskaa ja täysin luottaen, koska kumpikin osapuoli tietää: emme voi menettää sitä, mikä on osa meitä. Ei enää epämukavia tunteita tai huolestuneisuutta. Ei enää epäilyä, sanoimmeko oikein tai väärin ja miten toinen hahmottaisi sen. Koska tiedämme, että sanomme aina sen, mikä on tarpeellista sieluperspektiivistä. Ei enää halua tai painetta jälleenyhdistyä. Kommunikoinnista ja tapaamisista tulee helppoja ja normaaleja.

Se tuntuu kuin puhumiselta eri ihmiselle kummallakin puolella. Ja se on totta: kumpikin on muuttunut ja kehittynyt hyvin paljon ja palannut ydinolemukseensa. Olemme tosiaan eri persoonia. Olemme siirtyneet yli kolmannen ulottuvuuden ihmiskäsityksistä. Olemme pelottomia. Yhteydet tuntuvat helpoilta ja luonnollisilta, koska viidennen ulottuvuuden tasolla, ykseystasolla jossa ei erillisyyskäsitettä ole, olemme jo yhdistyneet – koko ajan. Emme vain oivaltaneet sitä ollessamme 3D:ssä – havaitun erillisyyden värähtelyssä. Kun astumme 5D:hen, ymmärrämme, että koko tällä prosessilla oli vain yksi tavoite: johtaa meidät takaisin itseemme ja itserakkauteemme, leikkisyyteemme, iloomme ja ehdottomaan vapauteemme. Valmistella meidät inspiroimaan ja auttamaan massoja heräämisessä. Ja tuossa paikassa oleminen on paljon hämmästyttävämpää ja kauniimpaa kuin mikään, mistä olisimme voineet koskaan uneksia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.