YLÖSALAISIN! MITEN AIDOSTA KAKSOSESTA TULEE VÄÄRÄ JA MIKSI "SITÄ OIKEAA" EI OLE ENÄÄ

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

3.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huomio! Tämä artikkeli kääntää ylösalaisin koko ajatuksen ja maailman kaksoisliekkitiedosta ja –opetuksista. Kun saavutamme uusia energiatasoja, joita ei ole koskaan aiemmin koettu fyysisyydessä, suuresta osasta sitä ymmärrystä ja energiadynamiikkaa johon olemme tottuneet, tulee vanhentunutta. Nyt kun planeetta on siirtynyt viidennen ulottuvuuden taajuuksiin, on aika ottaa laajempi perspektiivi asioihin – ja monet meistä jotka ovat saaneet loppuun suurimman osan parannustyöstään, ovat tehneetkin sen. Ota siis oma aikasi, lue artikkeli uudestaan, anna sen upota sisään ja tunnustele sitä.

Henkisessä yhteisössä on sanottu ja puhuttu paljon vääristä kaksosista ja katalyyteistä. Oletettavasti nyt on aika, jolloin väärät kaksoset putoavat pois, kun energiat nousevat niin korkealle, etteivät he voi jäädä sen henkilön energiakenttään, joka ei ole heidän aito kaksosensa. Ja monet ihmiset henkisessä yhteisössä kokevat tosiaankin yllättäviä muutoksia. Ihminen jonka "kaksosuudesta" he olivat vakuuttunut, putoaa yhtäkkiä pois, koska he tapaavat jonkun toisen, joka tuntuu kaksoselta. Monet ovat hämmentyneitä siitä, miksi he voivat aivan yhtäkkiä rakastaa jotakuta muuta yhtä paljon – jos ei enemmän – ja miten toinen yhtäkkiä vain häviää. Edellisen kanssa on täytynyt olla kokemus väärästä kaksosesta tai katalyytistä. No, on voinut olla – tai sitten ei. Se on voinut olla aito kaksonen, joka matkii väärää kaksosta. Hmmm, mitä?!?

No, siirtyessämme viidenteen ulottuvuuteen, suuresta osasta menneisyyden kaksoisliekkiopetuksia tulee vanhentuneita. Tämä ei merkitse, että ne eivät ole paikkansa pitäviä. Monet niistä ovat ehdottomasti – silloin kun elämme vielä kolmannessa ulottuvuudessa. Niinpä ennen kuin pääsemme siihen aiheeseen, miksi sinulla voi olla aito kaksonen, joka matkii väärää, ja miksi käsitys "sitä oikeasta" on vanhentunut ja meillä voi olla monia kaksosia, meidän täytyy katsoa energiadynamiikkaa.

Kaksosenergiadynamiikka

Ensimmäisenä täytyy ymmärtää, että kaksoisliekkiä ei pidä nähdä ihmisenä, vaan energiadynamiikkana. Menneisyydessä ei ollut suunniteltu, että kaksoset inkarnoituisivat samaan aikaan maaplaneetalle, koska he tiesivät, miten haastavaa olisi yrittää käsitellä sitä energiadynamiikkaa, kun hyvin korkeat taajuudet törmäävät yhteen kolmannen ulottuvuuden hyvin matalien pelkotaajuuksien kanssa. Niinpä useimmat kaksoset tavallisesti vuorottelivat. Toinen jäi verhon toiselle puolelle auttamaan inkarnoituvaa kaksosta. Tämä on vertikaalinen kaksoisliekkienergia. Kuvittele sitä kaksosenergiapilarina, joka yhdistää yhteisen korkeamman itsenne sinuun kehossa maan päällä.

Noin 40 vuotta niiden kaksosten määrä jotka inkarnoituvat yhdessä ja löytävät toisensa, on lisääntynyt merkittävästi. Kaksosia kutsuttiin toimintaan ja he tulivat vapaaehtoisesti auttamaan planeetan ja ihmiskunnan ylösnousemuksessa. Siitä huolimatta, että he tiesivät, miten tuskallista ja vaikeaa on mennä läpi 3D-ohjelmoinnista ja unohtaa todellinen alkuperänsä, he tiesivät, että heidän jakautuneen energiansa yhdistyminen 3D:ssä katalysoisi voimakkaasti tätä ihmiskunnan ja planeetan muutosta. Lisää kaksoisliekkien todellisesta tarkoituksesta löydät artikkelista "Kaksoisliekit – todellisen tarkoituksen ja energiadynamiikan ymmärtäminen" 5.5.2016. Näin vertikaalista kaksosenergiasta tuli horisontaalia. Ja se merkitsi jakautunutta energiaa – yksi energiakenttä kahdessa kehossa, jotka eivät tienneet toistensa olemassaolosta tultuaan maan päälle. Ja todellinen haaste alkoi, kun nuo kaksi törmäsi toisiinsa. Yhdessä nopean henkisen heräämisen kanssa, tämän yhteisen energiakentän tasapainottamisesta tuli välttämätöntä. Ja tiedämme kaikki, että tämä on kaukana mukavasta ja suurin haaste, jonka voi käydä läpi ollessaan inkarnoituneena fyysiseen kehoon kolmannessa ulottuvuudessa.

Tajutaksemme täysin, mikä muuttuu ja miksi, meidän täytyy katsoa myös eri ulottuvuuksia.

Ulottuvuuksien välinen ero ja mitä se merkitsee kaksosille

Kolmas ulottuvuus on hyvin tiheä paikka, jossa on matalia pelkotaajuuksia. On vain yksi aikajana, jolla olemme kaikki, ja aika hahmotetaan tiukasti lineaarisena (vaikka se on harhaa).

Neljännessä ulottuvuudessa, ns. astraali- tai unitasolla, lineaarinen aika häviää, mutta on edelleen vain yksi aikajana. Tämä merkitsee, että voimme siirtyä edestakaisin menneisyyden ja tulevaisuuden välillä.

Tähän asti hyvin tuttua. Siirrytäänpä nyt viidennen ulottuvuuden tuntemattomalle alueelle.

Viidennessä ulottuvuudessa tulee äärettömästi aikajanoja ulottuville eikä lineaarista aikaa ole. Tämä merkitsee, että todellisuutemme muuttuu joka kerta, kun vaihdamme aikajanaa. Meillä on viidennessä ulottuvuudessa äärettömästi mahdollisuuksia, joista voimme valita. Tämä voi tapahtua tiedostamatta tai tietoisesti, yksilönä tai kollektiivisesti, mutta sielumme aina aikovat niin. (Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää eri ulottuvuuksista, katso tätä artikkelia.)

Mitä tämä siis merkitsee kaksosille?

Kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa kaksoisliekkienergia on sidottu yhteen ihmiseen, koska on vain yksi aikajana, eli vain yksi mahdollinen keho, johon kaksosenergia voisi inkarnoitua. Joten kyllä, kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa on ehdottoman totta, että voi olla vain "se yksi oikea".

Viidennessä ulottuvuudessa kaikki muuttuu. Kun on loputtomasti eri aikajanoja käytössä, on äärettömästi mahdollisuuksia, mihin kehoon kaksonen on voinut inkarnoitua. Mielen on erittäin vaikea ymmärtää tätä, koska se on suunniteltu käsittelemään vain yhtä aikajanaa ja lineaarista aikaa.

Äärettömät mahdollisuudet 5D:ssä

Mitä siis tapahtuu, kun olemme nostaneet taajuuttamme riittävästi päästäksemme viidenteen ulottuvuuteen? Meillä on kaikki nämä mahdollisuudet käytössä ja aivan yhtäkkiä kuka tahansa voi olla kaksoisliekki. Esimerkkinä: voisit valita aikajanan, jossa kaikki on samanlaista kuin tähän mennessä kokemassasi elämästä, vain yhdellä muutoksella. Kaksoisliekkisi on inkarnoitunut eri kehoon. Tämä eri aikajana voidaan valita hetkellisesti tai pysyvästi. Tämä merkitsee, että 5D-kaksonen voi tulla pysyvästi tai vain erityissyystä. Esimerkiksi auttamaan jonkin parantamisessa nopeasti, mikä ei olisi parantunut riittävän nopeasti 3D-kaksosen tarvitsemiin muutoksiin 3D-tiheydessä. Nämä parantumiset ovat hyvin intensiivisiä, kun 5D-energia laukaisee jäljellä olevat 3D-taajuudet nousemaan kerralla. Tuloksena on hyvin syvää kipua, mutta pian sen jälkeen hyvin nopea energiamuutos paljon korkeammalle tasolle. Toinen mahdollisuus on, että sinulle tulee (tiedostamatta) selväksi, ettei 3D-kaksonen pysty tekemään siirtymää kanssasi, joten olet valinnut toisenlaisen aikajanan pysyvästi 5D-kaksosen kanssa. Tällä tavalla aidosta 3D-kaksosestamme tulee matkiva väärä kaksonen. Silti 3D-kaksosesi voi tietysti jatkaa kaksosenasi 5D:ssä, mutta niin ei tarvitse olla.

Vaikka tämä kaikki saattaa olla täysin hämmentävää ja ylivoimaista ensin, se on myös todella vapauttavaa, koska vanha 3D-new age rajoituksemme "se oikea" putoaa pois. Voimme ottaa mukavan asennon, rentoutua ja tietää, että kaksosenergia voi tulla miljoonilla eri tavoilla. Miten palkitsevaa onkaan tietää, että kaikki puhdistumis- ja parantumistyö vapauttaa meidät niin laajasti! Ja se on tärkeää ymmärtää tässä. Tämä uusi todellisuus ja kaikki nämä mahdollisuudet voivat tulla käyttöön vasta sitten, kun olemme saavuttaneet nämä taajuudet. Niinpä mukavan asennon ottaminen ja rentoutuminen ei merkitse, ettet tee sisäistä työtäsi. Silloin jäät 3D:hen vanhojen käsitysten kanssa, jotka ovat ehdottomasti päteviä tuossa ulottuvuudessa, todellisuudessa ja taajuudessa.

Ne jotka ovat tehneet parantumistyönsä ja nostaneet taajuuttaan, ovat astuneet uuteen aikakauteen – ei vain kaksosdynamiikan, vaan myös ilmentämiskykyjen osalta. Kaikesta tulee valinta äärettömästä mahdollisuuslammesta. Nauti!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.