ENERGIAT OTTAVAT VALTAANSA – SYDÄNKESKUKSEN AIKA

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

27.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vau – taas kerran tunnemme energioiden ottavan valtaansa voimakkaasti. Voi olla hyvin tunteellista välillä, mitä seuraa valtava väsymys ja fyysisiä vaivoja. Kuitenkin nämä energiat tuntuvat paljon pehmeämmiltä kuin auringonpurkauksiin tai geomagneettimyrskyihin liittyvät. Meillä on vaikeuksia nähdä ja tuntea, mikä on totta. Vaikeuksia nukkua, vaikka olemme hyvin väsynyt, vaikeuksia ajatella, suunnitella ja tehdä päätöksiä. On tavallista kompastua, törmätä ihmisiin tai esineisiin ja tuntea tasapainottomuutta kadottaen suunnan. Himoitsemme usein ruokia, joita ei näytä olevan olemassa. Tervetuloa sydänkeskuksen aikaan, ja sen myötä tulee täysin uusia energioita, joita emme ole ennen kokeneet.

Olemme siirtyneet 24.5. uuteen aikaan – uuteen 26000 vuoden sykliin. Sydänkeskuksen sykliin. Ja vau, voimme tuntea energioiden muuttuvan. Mieli kieltäytyy usein toimimasta ja sillä on vaikeuksia ilmaista, mitä tapahtuu. Muistot haalistuvat pois ja lineaarinen aika näyttää häviävän. Mikään ei näytä enää todelta, kun siirrymme hetkestä toiseen. Meistä tuntuu, että olemme kadottaneet taitomme ja lahjamme eikä intuitiomme toimi entiseen tapaan. Ja olemme hyvin väsynyt. Järjestelmämme on täysin pakahtunut kaikista näistä uusista energioista, valokoodeista ja datasta, jotka täytyy prosessoida. Tiedä vain, että tämä on normaalia, kun totuttelemme siirtymään täysin sydänkeskeiseen elämään. Löydä minä-aikasi ja -tilasi. Yhdisty luontoon ja samansydämisiin ihmisiin.

Urheat ensiliikkujat ja jumalaisten feminiinikoodien kantajat ankkuroituvat nyt täysin itserakkauteen ja omaan voimaansa. Epäilyn ja pelon viime rippeet huuhdellaan pois ja näytetään hänelle vielä kerran. Ja kaikki tämä sanoo: aika päästää irti. Päästää irti menneisyydestä. Päästää irti siitä, mikä piti kiireisenä ja esti siirtymästä täysin viidennen ulottuvuuden taajuuksiin ja todellisuuteen. Kun tämä muutos tapahtui, hän ei pelkää enää jakaa totuuttaan ja haavoittuvuuttaan maailman kanssa. Hän seuraa sydäntään ja luo sitä, mitä rakastaa. Hän elää elämäänsä niin, kuin on aina halunnut, ja keskittyy itseensä. Hän inspiroi nyt myös muita löytämään tiensä viidenteen ulottuvuuteen. Hänestä ei enää tunnu kiintyneeltä tai velvoitetulta. Hän on nyt oppinut asettamaan energiarajansa eikä enää tee myönnytyksiä itsensä suhteen, ei yritä enää olla joku ja vain täyttää jotain odotusta. Sen sijaan hän näyttää nyt aitoutensa täysin ja puhuu totuuttaan. Hän jakaa nyt itsensä avoimesti maailman ja kaikkien kanssa, jotka ovat valmiita vastaanottamaan hänen viisautensa ja ehdottoman rakkautensa. Hän ei enää pelkää olla yksin tai menettää ihmisiä, jotka ovat rakkaita hänelle.

Koska hän tietää nyt, että se mikä kuuluu hänelle ja minkä on tarkoitus pysyä, tulee takaisin. Hän tietää, että hänen täytyy päästää irti taas kerran mahdollistamaan, että jumalainen maskuliinisuus löytää nyt omaan voimaansa ja todellisen vahvuutensa löytämällä oman haavoittuvuutensa ja kykynsä tuntea ja transformoitua. Niin kauan kun feminiinisyys ruokki häntä omalla energiallaan, hänellä ei ollut mitään syytä mennä omaan kasvu- ja laajentumisprosessiinsa. Feminiinisyys pystyy nyt vastaanottamaan ja tuntemaan hänet, prosessoimatta ja transformoimatta enää energiaa hänen puolestaan. Feminiinisyys voi tuntea hänen vihansa ja sen taakse piiloutuvan voimakkaan surun siitä, että hänet on petetty ja pakotettu olemaan sellainen, joka hän ei ole, ja elämään sisäisen totuutensa vastaisesti. Energeettisesti ei ollut impulssia transformoitumiseen, kunhan hän sai vain feminiinisyyden kautta energiaa, jota hän tarvitsi tunteakseen olonsa mukavaksi ja turvalliseksi.

Jumalainen feminiinisyys näkee nyt ja tietää selkeästi, että jumalainen maskuliinisuus tarvitsee taas oman tilansa tunnistaakseen, että hänen rajansa olivat vartijoita pelon, ei itsensä rakastamisen vuoksi. Hän yritti edelleen hiiviskellä pelkonsa ja surunsa ympäri estääkseen tunteen, että hänet nähdään heikoksi. Rajoillaan itsekunnioituksen ja itserakkauden vuoksi, ollen tekemättä itseään energeettisesti pienemmäksi, kuin on, lähestyäkseen jumalaista maskuliinisuutta, jumalainen feminiinisyys pakottaa tämän seuraamaan korkeammille tasoille. Jumalainen maskuliinisuus alkaa nyt todella herätä ja seurata feminiinisyyttä, joka näyttää tietä ja pitää turvallista tilaa. Turvaa jota maskuliinisuus ei ole koskaan ennen tuntenut. Hän oppii luopumaan tarpeesta suorittaa ja näytellä jotain, mitä hän ei ole.

Jumalainen feminiinisyys auttaa nyt energeettisesti jumalaista maskuliinisuutta löytämään rohkeutta olla, kuka todella on, eikä tälläkään ole enää tarvetta tehdä myönnytyksiä itsensä suhteen. Maskuliinisuus oppii nyt, että on täysin uusi mahdollisuus olla yhteydessä. Yhteenkuuluvuus suhteen sijasta. Keskinäinen riippuvuus läheisriippuvuuden sijasta. Jaettu ilo, onnellisuus ja vapaus tarvitsevuuden ja sopimusten sijasta. Kun pelko putoaa pois, ei ole enää lankoja kiinni. Ja ensimmäistä kertaa fyysisessä kehossa koetusta ehdottomasta rakkaudesta tulee todella mahdollista.

Jumalainen maskuliinisuus on odottanut jumalaisen feminiinisyyden tulemista täyteen voimaansa ja sydänkeskukseensa, jotta hän voi nyt löytää oman tiensä takaisin sydämeensä. Löytää taas yhteytensä Lähteeseen ja kaikkeen olevaiseen – tanssien feminiinisyyden kanssa täysin uudella tasolla. Näin hän voi tulla kotiin tämän luokse todellisena sydämen soturina ja kanssaluoda uutta maailmaa yhdessä, irrottautuneena kaikista vanhoista 3D-todellisuuden käsityksistä, jotka eivät enää kestä, kun feminiinisyys pitää taajuuden korkeana.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.