JUMALATTARET, ÄLKÄÄ UNOHTAKO SISÄISTÄ MASKULIINISUUTTANNE!

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

26.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen hyvin kiitollinen, että löydätte audioversion suurimmasta osasta blogejani Youtube-kanavasta Higher Self.

Huom. Tämä artikkeli on kirjoitettu Jumalatarperspektiivistä. Se ei halua mitenkään sivuuttaa Jumalaperspektiiviä, kun ne ovat saman kolikon kaksi puolta. Tämä artikkeli pätee yhtä hyvin Jumaliin – mainitut energiaominaisuudet täytyy vain kääntää ympäri.

Luemme paljon Jumalattarien paluusta ja siitä, että uusi astrologinen aikakausi, Vesimiehen aika, on alkanut. Niinpä luonnollisesti olemme kaikki kiireisenä opetelleet tervettä feminiinisyyttä, olemaan myötätuntoinen, itsetutkiskeleva, tunteva, intuitiivinen, kärsivällinen, vastaanottava ja luova. Olemme opetelleet olemaan. Mutta … tämä on vain yhtälön toinen puoli, ja täysin eheänä eläminen on mahdollista vain silloin, kun jin ja jang, shiva ja shakti, feminiininen ja maskuliininen ovat täysin tasapainossa sisällämme.

Miten olisi mahdollista elää täysin tasapainoista ja kokonaista elämää ilman maskuliinipiirteitä, jotka täydentävät feminiiniominaisuuksia? Ja tässä ei ole kyse tämän tasapainon saamisesta ulkopuolelta – esimerkiksi jumalaiselta kumppaniltamme – ei, tässä on kyse tämän jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden terveen tasapainon löytämisestä sisällä.

Jos edelleen etsimme jotain ulkopuolelta itsemme tasapainottamiseksi, se on hyvin selkeä peili näyttämään meille, mitä meiltä vielä puuttuu energeettisesti ja mitä meidän täytyy oppia luomaan itsellemme. Vasta sitten pystymme jakamaan eheytemme toisten kanssa, on kyse sitten ystävistä, perheestä tai kumppanista. Vasta sitten emme tunne enää kiintymystä, tarvitsevuutta tai riippuvuutta. Kuten Osho sanoo: "Vasta sitten kaikista suhteistamme tulee yhteenkuuluvuutta. Yhdistymme, muttemme tee sopimusta, koska mukana ei ole enää pelkoa tai puutetta. Ja näin ei voi olla enää tuskaa. Sitten seisomme yksilöinä ja välillämme on rakkaussilta." Silloin yhteyksistämme tulee helppoja ja luonnollisia. Silloin ei ole enää painetta eikä halua kontrolloida tai muuttaa asioita, koska emme enää etsi mitään itsemme ulkopuolelta. Silloin emme tiedä enää, miten luodaan draamaa, koska olemme siirtyneet ihmisen ehdollistumisen yli. Emme odota enää mitään toisilta, koska kannamme kaikkea sisällämme.

Virrassa oleminen merkitsee olemista ja tekemistä

Kun puhumme "virrassa olemisesta", tarvitsemme kumpaakin energiaa. Siinä missä feminiinisyys on intuitiivinen ja luova osa, joka panee alulle virran, maskuliinisuus laittaa sen virtaamaan ja pitää sen liikkeessä. Jos toimimme vain feminiinienergiassa, mitään ei tule koskaan tehtyä. Meillä on upeita ja hämmästyttäviä ideoita, mutta emme pysty saamaan niitä liikkeelle. Meiltä puuttuu fokus ja päättäväisyys. Feminiinienergia on kieppuvaa ja kiemurtelevaa energiaa, joka kattaa laajan alueen ja kylvää paljon siemeniä. Maskuliinienergia on suoraviivaista ja eteenpäin liikkuvaa energiaa. Se keskittyy valittujen siementen kasvattamiseen – kastelee niitä ja saa ne kantamaan hedelmää. Jokainen siemen ei tietenkään pärjää! Se on asioiden luonne eikä mitään, mistä olla pettynyt! Maskuliinisuus antaa odottamatta mitä vastineeksi. Feminiinisyys palaa takaisin leikkiin vastaanottamaan tämän työn hedelmiä.

Niistä virtaa uusia ideoita ja aikomuksia, ja uusia siemeniä kylvetään. Näin tämä maskuliini- ja feminiinienergian täydellinen tanssi toimii. Ja vasta sitten kun kunnioitamme kumpaakin näistä energioista ja integroimme ne täysin, tunnemme eheyttä ja kaiken virtaavan vaivattomasti. Tätä Jumalatar on. Hän on saavuttanut tämän täydellisen sisäisen tasapanon ja ruumiillistanut sen täysin fyysiseen olemukseensa. Ja hän jakaa sen maailman kanssa siirtyen jatkuvasti uusien kerrosten läpi ja integroiden lisää valoa.

Mitä maskuliiniosia meidän täytyy siis integroida?

Mitä jumalaiset maskuliinisuuspiirteet oikeasti merkitsevät? Usein sekoitamme maskuliinisuuden niihin väärin ohjelmoituihin piirteisiin, joiden opimme kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa olevan miehisiä, kuten kontrollointi, aggressiivisuus, taistelu jne., ja mennään pahantekijämentaliteettiin. Näillä ei ole mitään tekemistä tasapainoisen jumalaisen maskuliinisuuden kanssa, ja ne ovat mahdollisia vain silloin, kun on liikaa maskuliinienergiaa, joka ei ole tasapainossa feminiinisyyden kanssa. Tämä on tietysti totta myös toisinpäin. Jos on liikaa feminiinienergiaa, putoamme marttyyri-, tarvitsevuus- ja rypemismalleihin – mennään uhrimentaliteettiin. Siis ilmiselvästi nämä kaksi energiaa tarvitsee toisiaan, ja kun ne astuvat täydelliseen jumalaiseen tanssiinsa, silloin tunnemme olevamme todella kotona ja ehjä sisällämme. Tunnemme iloa, leikkisyyttä ja helppoutta.

Meidän täytyy sallia sisäisen maskuliinisuutemme liikkua eteenpäin rohkeasti ja omistautuen. Tarvitsemme fokusta ja tietoisen mielen nerokkaita ideoita – miten laitetaan feminiinisyyden epämääräiset ja tunteelliset aikomukset toimintaan! Tarvitsemme itsetuntoa ja menetelmällistä ajattelua suunnittelemiseen ja asioiden toteuttamiseen. Tämä ei merkitse tiukkojen rutiinien kehittämistä ja niissä pitäytymistä kaikin keinoin, vaan joustavan rakenteen antamista aikomusten kukoistamiseen ja tarkistamista ja työntämistä tarvittaessa – päästäen sitten taas irti antaen energian kehittyä.

Rehellisesti sanottuna … miten moni meistä on tuntenut, että on jumissa tehtävänsä kanssa ja etteivät asiat jotenkin liiku haluamallamme tavalla? Ja miten selvää siitä tulee, jos oivallamme, että olemme keskittyneet vain olemiseen, kärsivällisyyteen ja vastaanottamiseen? Miten meidän pitäisi saada mitään työtämme varten, jos teemme siitä vain vastaanottamista? Eikö ole paljon rohkeampaa jakaa itsemme maailman kanssa ensin ja antaa vapaasti sydämestä tukemaan toisia, jotta olemme sitten avoin ja kykenevä vastavuoroisesti vastaanottamaan?

Kun saavutamme todellisen sisäisen tasapainon, niin yhteisluominen toisten kanssa on laadultaan täysin toisenlaista. Silloin todella alamme luoda uutta Maata, maailmaa joka perustuu ykseyteen ja ehdottomaan rakkauteen. Ja … ehdotonta rakkautta voimme täysin antaa, saada ja ilmentää vasta, kun olemme saavuttaneet sisäisen jin/jang-tasapainon.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.