"VALINNAN" VOIMA

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
23.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Neo: Autoit minua pääsemään tähän, mutta kysymykseni on miksi. Mihin tämä menee? Mihin se loppuu?

Oraakkeli: En tiedä.

Neo: Et tiedä, vai et kerro minulle?

Oraakkeli: Kerroin sinulle aiemmin. Kukaan ei voi nähdä sellaisen valinnan taakse, jota hän ei ymmärrä, ja tarkoitan "ei kukaan".

(The Matrix Reloaded)

Valintoja on niin kauan, kun olemme erillään Lähteestä. Sydän "valitsee" aina automaattisesti polun korkeimpaan lopputulokseen sinun ja kaiken kannalta.

Sydän lukee "reaaliaikaista nollapistedataa" ja toimii sen mukaan, mikä merkitsee, että se on aina täysin läsnä nyt-hetkessä. Se on ehdoton kaikin tavoin, koska se ei samaistu kaksinaisuuteen ja sen syy-seuraussuhteeseen.

Egomieli lukee vain muistia, mennyttä dataa, akaasiaa, projisoi sen menneisyyteen ja tulevaisuuteen ja luo ehtoja, jotka perustuvat erillisyyteen ja syy-seuraussuhteeseen. (Jos tämä, niin tuo …)

Harhakuva valinnoista (jotka eivät ole oikeasti valintoja, koska riippumatta siitä, minkä egomielen tekemän skenaarion valitset, se pitää sinut silmukassa) putoaa pois sillä hetkellä, kun pystyt pitämään sydämesi auki koko ajan.

Pelokas ja epäilevä egomieli ei ymmärrä sydämen "valintoja" (impulsseja), ja se yrittää estää ja taistella niitä vastaan. Se pystyy samaistumaan vain asioihin, jotka se tietää, jotka se on kokenut ja joita se projisoi ihmisiin, tilanteisiin ja tulevaisuuteen mahdollisina skenaarioina.

Egomieli tulee esiin vain silloin, kun olet erillään (kun sydämesi on suljettu (jälleen)). Toisaalta korkeampi mieli luottaa, hyväksyy, tukee ja luo täysin yhdessä sydämen kanssa, joka kykenee tuomaan nerokkaita ideoita ja inspiraatioita.

Jokaisella sydänimpulssilla jota seuraamme, avaudumme taikuuden, tuntemattomien ja mahdottomien tapojen ja mahdollisuuksien kvanttikentälle. Kentälle jossa tulkitsemme energiaa tunteiden avulla, ei ajattelun.

Koemme valtavia tiedollisia ristiriitoja ja haasteita niin kauan, kun sydämemme ei pysy auki ja egomieli aktivoituu uudestaan. Se yrittää sitten löytää ratkaisuja suojautuakseen ja selviytyäkseen sydämen tekemästä "valinnasta" vanhalla tavalla, joka perustuu muistiin.

Mitä enemmän opimme luottamaan näihin impulsseihin, sitä enemmän ne koetaan pysyvänä syvänä sisäisenä tietämisenä ja virtauksena. Jossain kohtaa ei ole enää "valintaa", vaan noiden impulssien seuraamista, riippumatta siitä miten absurdilta tai typerältä se saattaa näyttää toisista. Koska silloin tietää tietämättä, että näin se menee. Kun toimimme täysin harmoniassa noiden impulssien kanssa, ilmennämme ykseyttä, ilmennämme ehdotonta rakkautta ja jakamista.

Kun sydän ja korkeampi mieli luovat yhdessä pysyvästi, tiedät, että peruuttamaton alkemia on tapahtunut. Et pysty enää olemaan olematta läsnä hetkessä. Muisti tulee mukaan vain palvellessaan tuota impulssia ja luomista hetkessä. Sillä ei ole enää mitään tunnekiinnikkeitä ja kontrollia, joka pitäisi sinut katumisella ja masennuksella menneisyydessä tai ahdistuksella tulevaisuudessa.

Sinä. Tässä ja nyt. Harmoniassa ja yhdistyneenä niiden sydämiin, jotka ovat käyneet myös läpi tämän sisäisen muutoksen. Valmiina jakamaan ja kanssaluomaan ehdottomasti yhtenä. Valmiina pelaamaan yhteen. Vapaana, vaivattomasti ja lapsenomaisesti täynnä ihmetystä, luovuutta ja kunnioitusta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.