ELÄMÄ KUOLEMAN JÄLKEEN

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
23.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuoltuani energeettisesti viime viikolla vanhassa maailmassa (3D/4D), kokemus on ollut hyvin mielenkiintoinen. Ei tapahdu ainoastaan "uudestisyntymää", vaan se on syntymä uuteen maailmaan, uuteen ulottuvuuteen. Puhdas, tyhjä, kevyt. Se on erilaista, kuin korkeamman ulottuvuuden tunteminen vain energeettisesti.

Siinä on paljon maadoittuneempi, paljon fyysisempi tunne. Paljon impulsseja leikkiä, nauraa, olla taas lapsi. Kun kytkeydyin täysin irti, fyysinen keho alkoi transformoitua ennen kokemattomalla tahdilla. Pelkästään siksi, ettei se saanut enää yhtään energiaruokaa vanhasta maailmasta. Vanhan ohjelman signaalit eivät enää päässeet läpi, joten se vastaanotti vain uuden toimintamallin uusia signaaleja. Se merkitsi keholle joko kuolemista tai transformoitumista. Ja voi pojat, että se transformoituu. Se heittää ulos vanhaa ohjelmointia valonnopeudella, koen paljon tunnepuhdistuksia ja kyyneliä, mutta siinä ei ole kiinnittyneenä mitään, se ei ole edes tuskallista.

Fyysinen muoto muuttaa kirjaimellisesti muotoa joka päivä, kun keho uudelleenkalibroituu uuteen energeettiseen kotiinsa ja integroi kaiken uuden informaation. On fyysistä kipua, kyllä, mutten tunne mitään tarvetta "saada sitä lähtemään pois". Jätän tilaa ja keskustelen solujeni kanssa paljon, ymmärtäen, mitä ne käyvät läpi tällä hetkellä ja miten voin auttaa niitä parhaiten. Olen sisälläni paljon, yhdistyn luontoon ja voin tuntea energiaa virtaavan lävitseni enemmän kuin koskaan. Tunnen ykseyttä ja yhteyttä kaikkeen, ruumiillistaen samalla myös tämän yksilöllisen aspektin kokonaisuudesta. Ei ole enää erillisyyttä. Aivan kuten näen kehoni yksittäiset solut, näen ja tunnen universumin koko kudelman kaikki aspektit täydellisessä harmoniassa. Se ei pysy fyysisesti vielä täysin – siirryn edestakaisin. Tuntuu kuin testaukselta ennen varsinaista käyttöönottoa.

On hyvin mielenkiintoista, että koko selviytymisvaisto on tuhoutunut. Muistan ikuisen kamppailun rahan kanssa, sen kanssa ettei omista tarpeeksi, ei ole tarpeeksi, ja se tuntuu kuin painajaiselta, jota näin ennen – kaukana siitä, missä olen nyt. Ulkopuolella mikään ei ole muuttunut – kuitenkin kaikki on muuttunut sisällä. Se ruumiillistuu täysin, minkä saatoin aiemmin tuntea vain energeettisesti. Uusilla signaaleilla ja koodeilla ei ole mitään – kirjaimellisesti ei mitään – tekemistä vanhan kanssa. "Ulkoa sisään" vaihtuu täysin "sisältä ulos". Raha ei ole oikeasti tärkeää, se ei ole ajaja. Me olemme – kansa.

Kun kaikki harmonisoidumme tässä uudessa nyt-hetkessä, jaamme ja kanssaluomme tehokkaasti uutta fyysisesti sisältä ulospäin. Meidän ei ollut koskaan tarkoitus tehdä tätä yksin. Tähän saakka olemme käyneet vain läpi omaa ylösnousemusalokasleiriämme puhtauteen ja ykseyteen. Yhdistyäksemme taas iloon ja leikkisyyteen ja luopuaksemme koko taakasta, jonka laitoimme itsellemme. Ollaksemme todella valmis rakentamaan uutta toimintamallia, ilman mitään vääristymiä tai vanhojen ja tunnettujen tapojen soveltamista. Mitä enemmän jaamme taitojamme, kokemuksiamme ja havaintojamme ja tuomme ne kollektiiviseen kanssaluomiseen, sitä enemmän löydämme ja rakennamme. Luovuutta tulee voimakkaasti ja myös impulsseja luoda täysin uusilla tavoilla.

Agusti ja minä leikimme kuin lapset, kokeilemme, koemme, yritämme ja erehdymme, löydämme kaiken aivan alusta. Uusia tapoja ilmestyy matkan varrella. On hyvin erilaista, kun ei ole kiinnittymistä tai odotuksia. Käytämme mielikuvitustamme, luovuuttamme ja niitä työkaluja ja leluja, joita on käytössämme. Siinä on paljon hauskuutta, ja rakastamme odottamattomia lopputuloksia ilman mitään kiinnikkeitä.

Yhteytemme on muuttunut täysin, transformatiivisesta yhteydestä leikkisäksi ja luovaksi. Kun emme omista mitään, emme tiedä, mitä huomenna on, missä olemme ja kenen kanssa olemme. Ja se on täydellistä. Ei-tietämisessä ilman pelkoa on tämä "mikä tahansa on mahdollista" -ominaisuus. Nautimme hetkestä toiseen. Tarkkailemme, opimme ja alamme ymmärtää uusia dynamiikkoja. Se on hyvin kaunis maailma.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.