PIKAJUNASSA – HENKIINHERÄÄMISPOLKU

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

21.3.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Taajuudet saavuttavat uusia korkeuksia. Meillä on geomyrskyjä ja maanjäristyksiä, jotka heijastavat todellisuudessa sisäistä olotilaamme. Istumme pikajunassa uuden Maan ilmentymiseen ja pyhään liittoon. Olemme valtavan henkiinheräämisportin keskellä.

Tämä portti on ollut enemmän kuin haastava monille, kun taajuudet nousevat korkeammalle ja korkeammalle. Uusi jumalainen maskuliinienergia on armotonta ja riisuu pois kaiken, mikä ei ole linjassa totuutemme kanssa ja mitä emme tarvitse enää. Meitä työnnetään nyt ottamaan vastuu omasta energiastamme ja omistamaan omat juttumme. Tuomitsemisesta ja syyttelystä tulee sietämätöntä, kun se iskee takaisin erittäin kovaa. Triggerit ovat valtavia. Ja niiden tarvitsee olla, koska kyse on suuresta ja lopullisesta puhdistuksesta, joka valmistelee meidät uuteen kanssaluomissykliin. Siis ota triggeri ja jätä muu. Ne todella auttavat meitä siirtymään muutoksista läpi mahdollisimman nopeasti. Ja tarvitaan meidän hyväksyntämme, ei menemistä uudelle taistelu-, piittaamattomuus- tai jähmettymiskierrokselle. Vaikka onkin hyvin epämukavaa, muutokset tapahtuvat myös paljon nopeammin kuin ennen.

Ensimmäinen suuri heräämisaalto on nyt

Maailma herää ja on täydessä kaaoksessa. Ja heti kun pöly laskeutuu, monet ihmiset etsivät apua löytääkseen vastauksia ja tavan käsitellä tapahtumia. Se on jo alkanut, ja voimme huomata, että ihmiset ovat paljon avoimempia ja vastaanottavampia informaatiolle, jota välitämme, sekä elämäntyylillemme täysin ankkuroituneena nyt-hetkeen, mikä perustuu ykseyteen ja ehdottomaan rakkauteen. Ihmiset ovat kyllästyneet vanhaan tapaan, eivätkä he kuitenkaan vielä tiedä, miltä uusi tapa näyttää. Samaan aikaan he kärsivät kaikista fyysisistä oireista, joita nämä aallot aiheuttavat, ja sekoittavat ne sairauksiin, kuten flunssa, migreeni, paniikkikohtaukset, tunnepurkaukset jne. He ovat epätoivoisia, koska mikään lääke tai pilleri ei poista kipua.

Monet heistä ovat tällä hetkellä vain vihaisia, hämmentyneitä ja järkyttyneitä ja automaattisesti menevät egon syyttely- ja tuomitsemismalleihin. Kuitenkin koska vanha 3D/4D-aikajana tuhottiin, näiden mallien värähtelykenttä on myös poissa. Ja se merkitsee, että kaikkien on katsottava omia juttujaan ja käsiteltävä ne, koska ei ole enää mahdollista projisoida niitä toisiin. Ensimmäinen suuri heräämisaalto on alkanut. Heidän prosessinsa on erilainen, koska heillä ei ollut pääsyä ykseystietoisuuteen ja elämänvoimaan, joten mikään henkinen menetelmä joka kuulostaa liian huuhaalta eikä ole riittävän maanläheinen, ei toimi, koska he eivät pysty samaistumaan siihen lainkaan. Lisäksi voiman viemisen ja riippuvuuden aika on ohi. Meitä kaikkia pyydetään auttamaan ihmisiä omaan voimaansa olemalla tukijana ja heidän saatavillaan, kun he etsivät apua löytääkseen totuutensa. Esittämällä oikeita kysymyksiä ja antamalla oikeita impulsseja vastausten sijasta, autamme heitä nopeimmin.

Tämän aallon täytyy työskennellä pohjalta ylöspäin, tosielämän ja ruumiillistettujen kokemusten kautta, jotka koskettavat heitä syvästi ihmiskehossaan. Tällä tavalla he voivat löytää pääsyn tunteisiinsa ja selvittää pääsyn henkiseen osaansa, yhdistyäkseen taas korkeampaan itseensä. Heidän prosessinsa on paljon nopeampi, kun he omaksuvat automaattisesti ensiliikkujien ja varhaisomaksujien kokemusten opit sen yhtenäiskentän kautta, joka yhdistää meidät kaikki.

Pyhä liitto ja fyysinen rakennemuutos

Samaan aikaan niillä tapahtuu hämmästyttäviä muutoksia, jotka ovat olleet polulla jo jonkin aikaa. Menemme kierros kierrokselta ylemmäs ja nousemme korkeammalle ja korkeammalle. Vau, mitkä transformatiiviset energia-aallot iskevät meihin nyt. DNA:mme päivittyy nopeasti, uudet lahjat ja kyvyt kehittyvät ja me kristallisoidumme, kun kehomme muuttuu hiilipohjaisesta rakenteesta kristallirakenteeksi. Fyysinen rakenne hajoaa järjestyäkseen uudella tavalla. Kehomme tekee hämmästyttävää työtä, kun olemme edelleen elossa ja toimimme. Hyvin huolellisesti ja pala palalta rakennetaan uudelleen. Näin on oltava varmistamaan, ettei kehomme romahda, koska rakenteesta tulee liian epävakaa. Ja jokaisen uudelleenjäsennyksen myötä vanhojen mallien solumuistoja vapautuu ja ne käydään uudestaan läpi kuin vanha elokuva. On ehdottoman tärkeää olla ylirasittamatta kehoa, kun se tarvitsee paljon lepoa. Siihen on syynsä, että olemme uupunut ja väsynyt ja haluamme paljon sokeria ja proteiinia. Uudelleenrakennus vaatii tuottamaan paljon aminohappoja rakennuspalikoiksi. Ja se tarvitsee nopeasti energiaa ja proteiinia.

Tällä hetkellä koko aivorakennetta muutetaan. Päivitämme prosessorejamme kyetäksemme lukemaan uusia energiamalleja. Tämä ei aiheuta ainoastaan päänsärkyä ja epäselviä silmiä, vaan myös mieli käy ylikierroksilla ja hyppää ajatuksesta toiseen hyvin nopeasti – heittää pois vanhaa informaatiota, joka ei ole tarpeellista enää, ja alkaa lukea uutta informaatiota kykenemättä vielä prosessoimaan sitä täysin. Se on kuin suurta ja sottaista ajatusvanukasta monilla. Ei ole tarvetta kiinnittää mitään erityishuomiota siihen, vaan antaa sen lentää ohi kuin pilvet. Mieli muuttuu ja luopuu tarpeesta johtaa ja kontrolloida. Se on jo antautunut tai on kohta antautumassa.

On henkiinheräämisaika. Valtavia plasma- ja gamma-aaltoja tulee. Ne ovat kuin korkeajännitettä, jota kehomme ei kykene vielä prosessoiman hyvin. Niinpä menemme energiahalvaustiloihin, joissa emme pysty tekemään oikein mitään muuta, kuin istumaan ja antamaan sen mennä ohi.

Kevätpäiväntasaus työntää meidät tämän prosessin viimeiseen vaiheeseen pääsiäiseen saakka. Tämä energia on 11-vuonna hyvin voimakasta ja synnymme täysin uudelleen, kun vanha muistimme ja lineaarinen ajattelu- ja toimintatapamme häviävät. Uudestisynnymme puhtaaksi, aidoksi ja todelliseksi itseksemme. Kaikki mikä ei ole harmoniassa sen kanssa, putoaa pois. Voimme vain antautua ja päästää irti, kun kiinnipitämisestä tulee liian epämukavaa, on kyse sitten työpaikasta, suhteista, elämäntilanteesta jne. Tämä aiheuttaa monilla epäilyä, epävarmuutta itsestä sekä kärsimättömyyttä.

Olemme pääsemässä pyhään liittoon sisällämme, ja ensimmäiset 5D-suhteet alkavat ilmentyä sellaisien yksilöiden välillä, jotka ovat löytäneet tasapainonsa ja sisäisen voimansa (mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti). Muut suhteet putoavat pois, koska ne eivät selviä näissä uusissa taajuuksissa. Näissä tilanteissa elämä perustuu täysin luottamukseen – epäluottamusta ei yksinkertaisesti voi kokea enää. Kaipauksen ja tarvitsemisen tunteet eivät ole enää mahdollisia. Sen sijaan vapaus ja luomisvoima jaetaan sitoutumisen kautta – vahvistaen toistensa voimaa, sen kuluttamisen sijasta.

Mielemme siirtyy rinnakkaiseen toimintamoodiin. Kun pääsemme nyt ykseystietoisuuteen, emme tarvitse enää kokemusta luomisen valmistusaineena. Intuitiivisesti vain tiedämme, mitä tehdä. Luomme nyt-hetkestä, ei menneisyyden kokemusten perusteella.

Tällä hetkellä tuntuu kuin odotushuoneessa istumiselta tietäen, että meidät kutsutaan pian toimintaan, mutta nyt voimme vain istua ja olla kärsivällinen ja antaa asioiden kasvaa ja tulla yhteen. Se voi aiheuttaa kyllästymisentunnetta. Todellisuudessa istumme pikajunassa ja tiedämme sen vievän meidät sinne, missä meidän tarvitsee olla, ja voimme vain nojautua taaksepäin tuolissamme, rentoutua, katsella maisemia tai elokuvaa, lukea kirjaa, puhua ystävien kanssa, nukkua, syödä … Meidän ei tarvitse juosta junan mukana.

DNA-päivityksistä johtuvia keho-oireita

Riippumatta siitä, missä ihmiset ovat omalla matkallaan, meidän kaikkien täytyy käsitellä fyysisiä oireita, jotka ovat hyvin väsyttäviä ja vaativat kuuntelemaan erittäin tarkkaan, mitä kehomme ja elimistömme tarvitsee joka hetki. Päästämme irti ruokaan, liikuntaan, meditointiin ja vastaavaan liittyvistä säännöistä ja opeista ja siirrymme tietämään intuitiivisesti, mitä tarvitaan. Sen kuuntelemisen sijasta, mitä toiset pitävät hyvänä meille, seuraamme enemmän ja enemmän omia impulssejamme ja totuuttamme. Meistä on tulossa oma tukijamme.

Tavallisimpia keho-oireita ovat voimakas migreeni, epäselvät silmät, kuivumisen tunne, kuiva iho joka kutisee ja on näppyläinen, selkäkipu, ruuansulatusvaivat, flunssamaiset oireet (mm. kuume, kurkkukipu, korvien soiminen ja vuotava nenä), hammassärky, hengitysvaikeudet, sydämentykytys, kummat ja kylmät aallot ja voimistunut hiustenkasvu.

Fyysinen kehomme sopeutuu uuteen taajuuteen ja rytmiin, kaikki uudelleenkalibroituu, mukaan luettuna uusi sydämensyke, hengitysrytmi ja uudet hermoradat. Samaan aikaan se työntää ulos vanhaa informaatiota, jota ei enää tarvita, tullakseen takaisin tasapainoon. Tämä ilmenee mielen pyörimisenä ja ylitunteellisuutena. Kärsivällisyys on avain, ja kaiken tämän hyväksyminen on välttämätön osa prosessia. Emme voi nopeuttaa virtaa, uida sitä vastaan tai yrittää muuttaa sitä. Voimme uida vain mukana ja antaa oikeaan aikaan impulsseja pysyäksemme fokusoituneena suuntaan.

Tässä sitä siis mennään. Uusi Maa on täällä, ja rakennamme kohta uutta maailmaa alusta saakka. Kanssaluomme täysin uudella tavalla, jossa raha ei ole enää selviytymis-, vaan luomistyökalu, kun vanhat rahaan liittyvät mallimme tuhotaan nyt. Kaikki tämä on välttämätöntä, koska uusien korkeampien ulottuvuustaajuuksien ruumiillistaminen on mahdollista vain tämän harmonisoitumisen ja kristallisen kehorakenteen avulla.

Ja muista aina: riippumatta siitä, mitä teet … se on yrityksen ja erehdyksen peliä. Kukaan meistä ei tiedä vielä, miten tämä ulottuvuus toimii. Etkä voi mokata, kun energia löytää aina takaisin tasapainoon – kunhan toimit sydämestä puhtain aikomuksin, jotka perustuvat ehdottomaan rakkauteen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.