LOKAKUU OSA 2 – YDINHAAVOJA, SIELUPERHEIDEN JÄLLEENTAPAAMISTA JA AIKAONGELMIA

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

21.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaksi kolmasosaa lokakuusta on ohi ja yhteisössä kärsimättömyys kasvaa. Oli hyvin suuria toiveita, että kaikki muuttuisi syyskuun siirtymän jälkeen, ja kuitenkin kaikki näyttää liikkuvan hidastetusti. Monet meistä tuntevat olevansa jumissa, eivät näe mitään selvää suuntaa, minne mennä, ja ovat hyvin ärsyyntyneitä, koska ydinhaavat puhkeavat taas. Lisäksi maailma on kaaoksessa, mitä ilmaisee täydellisesti USA:n vaalishow. Loppuuko tämä koskaan?

Olemme niin keskittyneitä näihin asioihin, että meiltä menee ohi, miten paljon on muuttunut ja liikkunut eteenpäin. Räjähtävän ja väsyttävän syyskuun jälkeen lokakuu on ollut paljon tyynempi. Syyskuu oli tyhjentänyt meidät tekemään tilaa uusien asioiden tulemiselle. Lokakuu on tyhjyyden kuukausi, joka luo tunteen tyhjiöstä (kuten artikkelissa "Lokakuu ja tyhjiö – maailmojen välissä" 3.10.16 kuvataan). Monien on vaikea käsitellä tyhjyyden erillisyyttä. Mutta jos siirrämme fokuksen tyhjiöstä ja tuskasta, jota edelleen käsittelemme, eroon tunteessamme syyskuun lopusta lokakuun alkuun, oivallamme: "Vau! Silloinkin kun sekoan, olen tosiaan paljon rauhallisempi sen käsittelemisessä ja onnistun pääsemään takaisin sisäiseen tasapainooni nopeammin kuin koskaan."

Meissä on uudenlaista itseluottamusta ja itsenäisyyttä, mitä ei ole ennen ollut. Tämä on yksi valtava merkki, että kaikki on täydellisen hyvin valmistelemaan meitä nollapisteeseen – hiljaisuuden ja harmonian energiahetkeen, jolloin koko todellisuutemme muuttuu. Evoluutiohyppy. Vaikka emme voi sanoa, milloin tämä täsmälleen ottaen tapahtuu, voimme jo tuntea, miten se tulee lähemmäs ja lähemmäs.

Murtaudumme todella vapaaksi vanhasta emmekä anna kenenkään tai minkään kontrolloida meitä enää. Tulemme esiin tiedostamattomasta menneisyydestämme ja kasvatamme siipiä lentääksemme. Astumme aitouteen emmekä enää pelkää ilmaista itseämme rakkaudella, ilman tarvetta minkäänlaiseen vahvistukseen toisilta tai vakuuttaa ketään.

Ydinhaavafinaali

Kun siirrymme kohti tämän loppuunsaattamisvuoden loppua ja Kheiron perääntyy edelleen 1.12. saakaa, ydinhaavamme ja –pelkomme ilmestyvät esiin lopullista irtipäästämistä varten. Ne esitellään meille tämän vuoden viime viikkoina uudestaan ja uudestaan, kunnes olemme muuntaneet ne täysin. Hyvä uutinen on: se on tässä! Ne jotka ovat urheasti selvittäneet kaikki ongelmansa ja pelkonsa, ovat parantaneet tunnekehonsa täysin viimeistään vuoden loppuun mennessä. Sinulla ei ole enää jäljellä mitään nappuloita, joita kukaan voi painaa, kun jatkat varjojesi hyväksymistä, päästääksesi niistä irti rakkauden ja kiitollisuuden kera. Olet päässyt sipulin keskelle kuorittuasi sitä kärsivällisesti kerros kerrokselta.

On myös merkittäviä kollektiivisia ydinhaavoja, mikä johtuu maskuliinisuuden heräämisaallosta. On kontrollin menettämisen pelkoa ja kamppailua luottamisessa siihen, että antaa mennä. Ja iso pelko on, ettei selviydy, kun päästää irti työpaikasta, joka ei enää tee meistä onnellista. Monilla meistä viimeinen iso alue on pelko siitä, ettei pysty kutsumuksellaan saamaan riittävästi rahaa itsensä ja perheensä elättämiseen. Vaatii paljon luottaa siihen, että meistä pidetään aina huolta, kun näemme säästöjen hupenevan – jos meillä ylipäätään on niitä. Rahaan liittyvä pelko on ollut ja on edelleen kaikkein yleisin tällä planeetalla. Koko matriisi kehitettiin ja ohjelmoitiin tähän pelkoon perustuen. Se oli ydinasia pitämään ihmiset riippuvaisena ja kontrollissa. Kun vanha järjestelmä romahtaa ja yhdistymme enemmän ja enemmän sieluperheeseemme, opimme, että meillä on aina sisaria ja veljiä, joita lähestyä. Ja alamme luottaa, että on aina jokin tapa, kun autamme toisiamme tietäen, että olemme kaikki yhtä. Saamme vilauksia siitä, miltä uusi Maa tuntuu, kun elämme ykseydessä.

Samaan aikaan myös fyysinen kehomme sylkee ulos ydinongelmia. Kun olemme puhdistaneet tunne- ja mentaalikehomme, tie on selvä sen kaman irtipäästämiseen, jonka olimme tallentaneet fyysiseen kehoomme. Kroonisia sairauksia ilmestyy lopullista irtipäästämistä varten. Ne voivat ilmestyä niin nopeasti, että meille ei jää yhtään aikaa tukahduttaa niitä lääkehoidolla. Fyysinen kehomme ei halua tukahduttaa enää niitä, vaan haluaa todella päästää irti. Tästä voi tulla hyvin epämukavaa. Hiiva, atooppinen ihottuma, herpes, reumaattiset nivelvaivat ja vatsatulehdukset ovat vain muutamia esimerkkejä. Riippumatta siitä, onko meillä tunne- vai fyysistä tuskaa, niin jos hyväksymme sen siunauksena ja puhdistavana tulena, emme enää taistele sitä vastaan. Tuska on edelleen olemassa, mutta siitä tulee osa parantumiskokemustamme. Tämä on tapa tuon tuskan muuntamiseen iäksi. (Jos olet huolissasi ja tarvitset mielenrauhaa, etsi lääketieteellistä opastusta.)

Sieluperheen jälleentapaaminen

Kuten ennustettiin jo viime vuoden keskivaiheilla, löydämme ja tapaamme enemmän ja enemmän sieluperhettämme. Tätä on tapahtunut pääasiassa ensin internetin kautta, mutta nyt valotyöntekijät tapaavat ja ovat fyysisesti yhteydessä enemmän ja enemmän. Ja joka kerta kun sitä tapahtuu, se tuntuu tulemiselta kotiin ja sellaisten rakkaiden sieluperheenjäsenten tapaamiselta jälleen, joita emme ole nähneet pitkään aikaan. Rakkaus jonka jaamme, on pakahduttavan kaunista, ja yhteys ja syvä luottamus syntyy välittömästi. Vietämme aikaa yhdessä kuin vanhat ystävät ja aika lentää.

Tuntuu erittäin hyvältä olla lopultakin normaalien ihmisten kanssa, jotka rakastavat puhua universumista, astrologiasta, numerologiasta, pyhästä geometriasta, kvanttifysiikasta, epigeneettisestä periytymisestä, maan ulkopuolisista olennoista, energioista, sieluyhteyksistä, ehdottomasta rakkaudesta ja korkeampien ulottuvuuksien viimeisimmistä uutisista. Vihdoinkin voimme jättää taakse epäolennaisen rupattelun viimeisimmästä poliittisesta kehityksestä, jalkapallotuloksista, osakemarkkinoiden kehityksestä jne. Tiedämme, että nämä asiat ovat poissa, kun olemme ohittaneet nollapisteen, ja tiedämme, että nopeutamme prosessia olemalla antamatta niille huomiotamme ja energiaamme.

Yhdistymällä sieluperheemme kanssa fyysisesti, emme vain vahvista energiaverkkoa planeetan ympärillä, vaan vaihdamme ja aktivoimme myös energiakoodeja keskenämme. Tämä nopeuttaa henkistä kasvuamme vielä lisää.

Viivyttely kutsumuksessa

Ydinhaavoihin ja sieluperheen jälleentapaamiseen liittyy läheisesti tunne viivyttelystä kutsumuksemme kanssa. Vaikka emme ole enää yhtä väsyneitä kuin syyskuussa ja lokakuun alussa ja meillä on luovia hetkiä välillä, meistä tuntuu edelleen, ettemme oikein saa jalkaa maahan ja pääse lopultakin alkuun uusissa projekteissamme ja ideoissamme sielutehtävästämme. Meidän täytyy edelleen nukkua paljon kaikkien muutosten prosessoinnin ja valon integroinnin vuoksi. Lisäksi sielutasolla jokin näyttää pidättelevän meitä ja estävän siirtymästä eteenpäin siinä. Emme oikein tiedä miksi, mutta meillä on tunne, että odotamme edelleen jotain, ennen kuin etenemme. Ja niin odotamme. Meitä pyydetään selvittämään ensin ydinhaavamme ja yhdistymään sieluperheeseemme ympäri planeettaa vahvan perustan rakentamiseksi sille, mitä tulee.

Universaalit energiat asettuvat nyt linjaan suurten muutosten tulemiselle. Kaiken tämän viivytyksen tarkoituksena on saattaa meidät täydelliseen sisäiseen tasapainoon. Tasapainoon yksinolemisen ja yhteisön, maskuliini- ja feminiinienergioiden, olemisen ja tekemisen sekä antamisen ja vastaanottamisen välillä. Meidän täytyy luottaa, että saamme energiatyönnön eteenpäin heti, kun olemme valmis. Tämä on perimmäistä irtipäästämistä kontrollista ja Lähteen antamista työskennellä kauttamme ja opastaa meitä.

Vastaanottamisen oppiminen

Yksi suuri oppitunti monille meistä on oppia vastaanottamaan. Tämä liittyy rahaan liittyvään pelkoon. Opimme, mitä yltäkylläisyys todella merkitsee. Raha on vain energiaa ja voi edustaa yhtä yltäkylläisyysmuotoa. Useimmiten kuinkin luomme puute-energiaa rahaan liittyen. Tästä syystä monien meistä on vaikea vetää sitä puoleemme. Niin kauan kuin elämme edelleen järjestelmässä, jossa rahalla on rooli itsemme elättämisessä, meidän täytyy muuttaa asennettamme siihen. Meidän täytyy sallia itsemme vastaanottaa rahaa ja muuntaa pelkomme ja uskomuksemme siihen liittyen rakkaudeksi, hyväksymiseksi ja kiitollisuudeksi. Raha ei ole mitään muuta kuin ilmentymä energiasta, jota lähetämme ulospäin.

Tämän rinnalla opettelemme myös, että yltäkylläisyys merkitsee paljon enemmän kuin rahaa. Yltäkylläisyys on ehdottoman rakkauden ilmaisumuoto. Joku kutsuu sinut kotiinsa ja isännöi sinua, joku ostaa sinulle lounaan tai päivällisen tai joku kantaa matkalaukkuasi odottamatta mitään vastineeksi. Kun tätä tapahtuu, menemme automaattisesti ohjelmoituun malliin: "Minun täytyy antaa jotain takaisin tälle henkilölle. Jos en anna, tunnen syyllisyyttä saamisesta." Useimmat meistä ovat todella hyviä antamaan ja kamppailemme vastaanottamisen kanssa. Meistä tuntuu pahalta, jos joku tekee jotain hyväksemme eikä meillä ole mitään annettavaa vastineeksi tuolla hetkellä. Mutta onko oikeasti näin?

Olemme kaikki yhtä, olemme kaikki osa suurempaa organismia, joten meidän täytyy päästä ajatuksesta, että antamis- ja saamistasapaino muodostetaan vain kahden ihmisen tai osapuolen välillä. Annamme lahjojamme ja taitojamme tälle planeetalle ja sen asukkaille, joten on täysin ok vastaanottaa jotain vastineeksi joltakin toiselta. Meidän kaikkien täytyy sallia itsemme vastaanottaa kiitollisena ja nähdä, että antaminen ja saaminen tasapainottuvat paljon laajemmassa mittakaavassa. Vertaa sitä kehon soluihin.

Sydänsolu tekee aina sydämen työn ja tekee sen täysin omistautuen koko elimistöön, kun taas aivosolut tekevät aina eri työtä. Kumpikin on osa elimistöä ja oleellinen kokonaisuuden toiminnalle. Ja kummallekin annetaan, mitä se tarvitsee, esimerkiksi sen työn kautta, mitä veriplasma tekee. Se pitää järjestelmän terveenä ja tasapainossa. Veriplasma joka antaa proteiinia, ei odottaisi suoraa vastinetta palvelustaan sydänsolulta. Avaimena on oppia vastaanottamaan ilman odotuksia – tietäen, että terve 5D-organismi jonka osa olemme, tyydyttää aina tarpeemme. Meidän täytyy oppia luottamaan tuohon mekanismiin ja päästää irti kaikista konkreettisista ajatuksista, missä muodossa yltäkylläisyys toimitetaan meille.

Mielen sumentumista ja aikaongelmia

Yksi tavallinen oire tällä hetkellä on mielen sumentuminen. Mitä enemmän elämme hetkessä, sitä enemmän unohdamme asioita. Emme tiedä, minne laitamme tietyt asiat. Emme tiedä, mikä päivä on. Emme muista asioita, jotka olemme aina muistaneet. Älä järkyty siitä – emme vain tarvitse sitä enää. Jos jokin on tärkeää, se pysyy. Ja usein kadotamme aikaa, emmekä tiedä, mitä tuona aikana tapahtui. Mitä korkeammalle siirrymme taajuudessamme ja saavutamme värähtelyssämme 5D:tä, sitä enemmän pystymme vaihtamaan aikajanaa. Näin tapahtuu erittäin usein hukatessamme aikaa. Emme koe tietoisesti tätä vaihtoa, kun mielemme ei kykene prosessoimaan tätä kokemusta, mutta palaamme takaisin latausten ja informaation kera, mitä emme tienneet aiemmin. Tämä johtaa myös deja-vu-kokemukseen ja vähän muuttuneeseen todellisuuteen. Muistamme asiat eri tavalla, kuin ne ovat uudessa todellisuudessamme. Tämä on se hauskuus, jota tulee aikajanahyppelyn kanssa. Tiedä vain, ettet ole hullu, kun kaikkea tätä tapahtuu.

Tiedosta siis, että liikumme eteenpäin paljon nopeammin, miltä tuntuu. Emme vain ole tottuneet olemisvaiheiseen kovin paljon, koska matriisijärjestelmä on aina opettanut meitä olemaan tekemis- ja toteuttamismoodissa jatkuvasti. Meidän on vaikeaa vain luottaa energiavirtaan ja ajoitukseen tietäen, että saamme energiaimpulsseja juuri oikealla hetkellä.

Monet meistä ovat edelleen kiireisiä 3D-ongelmien kanssa – on kyse sitten vaaleista, maailman nälkätilanteesta tai resurssien hyväksikäytöstä. Kyllä, 3D-perspektiivistä katsottuna nämä asiat ovat kamalia. Mutta kun siirrymme ykseystietoisuuteen ja kaksinaisuuskenttä romahtaa, kaikki tämä hoituu itsestään. Nämä olivat ilmentymiä vanhoista 3D-malleista ja –toimintatavoista. Kun luomme yhdessä rakkaudella, luomme uuden yltäkylläisen todellisuuden.

USA:n vaalit ovat vain fyysinen ilmentymä kaksinaisuuskentän viimeisestä ponnistuksesta, ennen kuin se luhistuu. On universaali laki, että järjestelmän täytyy ensin mennä kaaokseen, jotta sen rakenne voi muuttua. Esimerkiksi jos haluat tehdä jotain uutta vanhasta teräksestä, sitä täytyy kuumentaa merkittävästi, eli taajuutta on lisättävä, ennen kuin voit tehdä siitä jotain uutta. Sillä ei ole 5D:lle ja uudelle Maalle mitään merkitystä, kuka voittaa tai häviää nämä vaalit. Ulottuvuudessa ei ole voittamista tai häviämistä ilman kaksinaisuutta. Me olemme johtajia 5D:ssä. Ykseystietoisuus on johtaja. Johdamme tätä kaikkea yhdessä! Lakkaa antamasta omaa ja kollektiivivoimaa politiikalle tai 3D-ongelmille ja -konflikteille. Valitse viisaasti, mille omistat kallisarvoisen energiasi. Keskity rakkauteen ja kaikkiin hyviin asioihin, joita tapahtuu ympärilläsi. Jatka energioiden tuntemista sisälläsi ja ympärilläsi. Nauti rakastavista energioista ja muunna pimeät energiat. Kykenemme kaikki tekemään tätä.

Älä silti ylläty, jos sinulla on voimakkaampaa tuskaa seuraavien viikkojen aikana. Geomagneettisen aktiivisuuden ennustetaan kohoavan lokakuun viime viikkoina. Nämä myrskyt voivat voimistaa ydinhaavoja ja ne auttavat meitä myös integroimaan enemmän valoa ja transformoimaan fyysistä kehoamme ja DNA:ta. Sellaiset henkiset kokemukset kuin selvänäköisyys, selväkuuloisuus, selvätuntoisuus ja selvätietoisuus luultavasti lisääntyvät. Seuraavina viikkoina on myös suuri mahdollisuus maanjäristysten lisääntymiseen, mikä voi ravistella meitä vielä lisää.

Pysy vain rauhallisena ja jatka upeaa hyväksymis-, sallimis- ja maadoittamistyötäsi tänä aikana, ja oivallat, että löydät takaisin tasapainoon nopeammin kuin koskaan ennen. Kaikki on hyvin!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.