POLITIIKKA: HUIJATTU TAAS PELKOON – VIIMEISIN YRITYS PITÄÄ IHMISET KONTROLLISSA

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

20.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään Donald Trumpista tuli virallisesti USA:n presidentti. Ja voi pojat, miten paljon sen ympärillä hössötetään. Ihmiset sekoavat, ovat peloissaan, surevat vanhaa eivätkä tiedä, mitä odottaa. Toisaalta ihmiset tekevät pilkkaa, ovat pahansuopia ja juhlivat Donaldia kuin rokkitähteä. Se on järkyttänyt myös henkistä yhteisöä ja jakanut sen täysin – monet ovat lähteneet tähän joukkokokoukseen. Kuka siis on oikeassa?

Ei kukaan! Energiaperspektiivistä katsottuna ihmiskollektiivi pelaa vanhaa kunnon pingistä alemman taajuuden pelkotasolla. Taas kerran, maailman eliitti tai salaseura tai matelijat tai Illuminati tai miksi heitä halutaankin kutsua, onnistuvat oikein hyvin pitämään kaikki pelkotaajuudessa pysyäkseen tilanteen kontrollissa. Ihmiset ovat kummallakin puolella tolaltaan, vihaisia ja täynnä tuomitsemista ja syyttelyä. Massamedia levittää pelkoa aiheuttavia uutisia eikä jätä yhtään Trumpin häpäisytilaisuutta käyttämättä. Hillaryn tukijat levittävät viestejä, kehottavat boikotoimaan Trumpia ja taistelemaan uutta hallitusta vastaan. Toisaalta Trumpin tukijat eivät anna yhdenkään tilaisuuden mennä ohi sanomatta, että he näkevät suuremman totuuden ja Amerikasta tulee taas suuri. Suurempi kuin mikään muu maa. Että Clintonit, Obamat ja Bushit ovat pimeitä ja pahoja ja syyllisiä moniin rikoksiin ihmiskuntaa vastaan. Että he ovat pettäneet meitä hyvin pitkään, hallinneet maailmaa ja pitäneet meidät kontrollissa. "Lopultakin he saavat, mitä ansaitsevat", monet toteavat.

Vaikka voi olla hyvinkin totta, mitä sanotaan kummastakin puolesta, energeettisesti ei ole parempaa tapaa pitää yllä vanhaa pelkomallia. Koska rehellisesti sanottuna, missä taajuuksissa toimimme tässä? Ehdottomassa rakkaudessa? Hyväksyen kaikki, koska he ovat osa kokonaisuutta, ja tietäen, että kaikki palvelevat korkeampaa tarkoitusta?

… huijattu taas egon pelkomoodiin …

Ei tietenkään. Tämänhetkiset energiat joita ihmiskollektiivi tuottaa, ovat egopohjaisia – alempia pelkotaajuuksia. Tuomitsemista, syyttelyä, vihaa, kiukkua ja turhautumista on kaikkialla. Voimme nähdä myös henkisessä maailmassa toteamuksia, että taistelemme ja olemme sodassa eliittiä tai narsistia vastaan – rakkauden nimissä. Tunteeko kukaan tosissaan, että näin universaalia ja ehdotonta rakkautta pitäisi ilmentää? Parjaamalla toista puolta? Käsitätkö, miten paljon meitä työnnetään takaisin kaksinaisuuteen? Kollektiivi, mukaan luettuna osa henkisestä yhteisöstä, on antanut huijata itsensä taas näihin mataliin taajuuksiin. Niin kauan kun jäämme kiinni ihmisdraamaan, emme voi nähdä suurempaa totuutta.

Mutta ei ole energeettisesti mitään tapaa, jolla luomme rakkausympäristön ja siirrämme kollektiivin viidenteen ulottuvuuteen, niin kauan kun reagoimme pelkoon pelolla. Aivan kuten emme nosta taajuuttamme yksilönä, kun pysymme uhri- ja pahantekijämoodissa ottamatta vastuuta todellisuudesta, jonka luomme omilla energiavärähtelyillämme, emme nosta taajuuttamme kollektiivina, kun jatkamme tämän pelin pelaamista. Luomme kaikki tämän yhdessä. Ja on meidän valintamme, vapaa tahtomme, valitsemmeko rakkauden vai pelon. Eliitti ymmärtää vapaan tahdon todella hyvin ja on erittäin luova saamaan meidät valitsemaan pelon kollektiivisesti. Ja he ovat onnistumassa taas. Näetkö sen nyt?

… Mikä on siis ratkaisu?

Ole kiitollinen, myötätuntoinen ja ota vastuu

Sen sijaan meidän täytyy oppia olemaan kiitollinen tästä kokemuksesta ja lopputuloksesta, koska tämä on korkeaa rakkaustaajuutta. Kun ymmärrämme universaaleja energialakeja, ymmärrämme, ettei todellisuutemme ole muuta, kuin yksilöllisen ja kollektiivisen energiamme ilmentymä. Erottelukyky on avain! Olemme luoneet tämän omilla värähtelyillämme, joita lähetämme kollektiivina. Energeettisesti sanottuna, valitsimme tämän! Emme voi ratkaista tätä tai nähdä tätä ihmisperspektiivistä. Tässä on kyse siirtymisestä ihmisenä olemisen, draaman, katastrofien, tuskan, kostotarpeen ja taistelutarpeen yli. Kuten Dalai Lama sanoo: "Mitä rakkaus on? Se on tuomitsemisen poissaoloa." Ja "Synnymme rakkauden kera, pelon opimme täällä." Ja nyt on tullut aika poisoppia pelko ja palata ydinolemukseemme – ehdottomaan rakkauteen ja myötätuntoon kaikkea olevaista kohtaan. Elää rauhassa ja harmoniassa, joka perustuu ykseyteen.

Niinpä Trumpin parjaamisen sijasta, miten olisi rakkauden ja kiitoksen lähettäminen hänelle siitä, että hän on peilannut meille suurimpia pelkojamme ja huoliamme? Että hän näytti meille paremmin kuin kukaan muu, mikä menee pieleen planeetalla ja missä olemme ihmisrotuna? Ja kenties annamme hänelle tilaisuuden sen sijaan, että tuomitsemme hänen kykynsä, ennen kuin hän on edes aloittanut tehtävänsä, ja katsomme ensimmäiset toimet ensin, ennen kuin uskomme kaiken, mitä massamedia syöttää meille? Miten olisi kaiken parhaan toivominen hänelle ja rakastavan tuen lähettäminen tähän vaikeaan tehtävään?

Ja maailman eliitin parjaamisen sijasta, miten olisi lähettää heillekin rakkautta ja kiitollisuutta? Tämä on taajuus, mitä he pelkäävät eniten, koska se tyrmää heidät ja vie heidän valtansa. He tarvitsevat matalaa pelkotaajuutta elääkseen. Jos ihmiskunta vaihtaa rakkaustaajuuksiin, he eivät voi tehdä enää mitään vahingoittamaan yhtäkään ihmistä. Heiltä loppuu polttoaine. Mutta niin kauan, kun kannamme pelkotaajuuksia sisällämme, niin kauan kun taistelemme, tuomitsemme, syytämme ja vihaamme, he saavat energiaruokaa ja jatkavat meidän pitämistä kontrollissa.

Siis, ala rakastaa heitä, ala olla kiitollinen siitä, että he ovat antaneet meille tilaisuuden kokea pimeyttä, kaksinaisuutta, erillisyysharhaa, kilpailua ja puutetta. Ole kiitollinen siitä, että nyt pystymme erottamaan pimeyden ja valon, koska ilman tätä kokemusta emme pystyisi arvostamaan rakkautta ja valoa. Kiitä heitä siitä, että olemme nyt oppineet, mitä haluamme, ja he ovat auttanet meitä yhdistymään, nousemaan ja näkemään, että olemme kaikki yhteydessä ja toisistamme riippuvaisia ja tarvitsemme toisiamme tämän maailman muuttamiseen.

Sivuhuomautus: myötätuntoisuus ja rakkauden lähettäminen ei tietenkään merkitsee ovimatoksi tai ihmisten miellyttäjäksi tulemista – se olisi taas pelkotaajuutta itserakkauden puuttumisen vuoksi. Mutta voimme olla myötätuntoinen ja asettaa terveet rajat ilman tarvetta tuomita tai syyttää.

Olemme nyt tärkeässä tienristeyksessä ja päätämme ihmiskollektiivin tulevaisuudesta. Järjestelmässä tarvitaan kaaosta sen uudelleenrakentamiseksi. Käytetäänpä siis tämä mahdollisuus! Meillä on kollektiivisesti tilaisuus laajentaa tietoisuutta ja nostaa värähtelymme viidenteen ulottuvuuteen, missä ei voi olla pelkoa ja missä elämme harmoniassa, ilossa, vapaudessa ja ehdottomassa rakkaudessa – uusi Maa. Planeetta on jo siirtynyt 5D:hen. On kollektiivivalintamme, seuraako ihmiskunta. Tällä kertaa emme tee lisäkierrosta. Jos haluamme pysyä maan päällä, meidän täytyy sopeutua 5D:hen. Jos emme tee sitä, ihmiskunta on historiaa tällä planeetalla. Kuulostaa kovalta, mutta se on energeettinen totuus.

Tarvitsemme luottamusta. Luottamusta tilanteen täydellisyyteen ja luottamusta omaan energiaamme ja kykyymme tehdä tämä siirtymä. Mutta jos mekään – ne jotka tulivat tänne valotyöntekijöinä ja tiennäyttäjinä – emme onnistu valitsemaan rakkautta ja myötätuntoa, miten voisimme odottaa sitä kollektiivilta? Jokaisen vapaa tahto on tärkeä, ottaen huomioon, että olemme kaikki yhteydessä ja voimme tehdä tämän vain yhdessä. Demokraatit, kristityt, muslimit, juutalaiset, aasialaiset, mustat, valkoiset … olemme kaikki ihmisiä ja … tämä on energeettinen äänestys, ei ideologinen: rakkaus vai pelko.

Minä valitsen rakkauden. Ja luotan, että voimme tehdä tämän kaikki yhdessä. Rakastan tätä planeettaa, ja rakastan teitä kaikkia. On aika palata totuuteemme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.