KUKA MINÄ OLEN … TAI PALJON ENEMMÄN … MITÄ MINÄ OLEN?

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

17.2.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Se tapahtui yhtäkkiä. Hätkähdyttävä oivallus. "Kuka minä olen" -kysymykseeni oli vastattu kauan sitten. Kun siirryin pidemmälle ruumiillistumiseen, oivalsin, että kysymys liittyy oikeasti siihen, "mitä minä olen?"

Tämä saattaa kuulostaa vähän oudolta aloitukselta. Miksi välittäisin siitä, mitä minä olen? Eikö se ole selvää? Henkinen olento ihmiskehossa? Minäkin ajattelin niin. Olin vastannut "kuka minä olen" -kysymykseen omalta osaltani, kun kävin läpi henkisen heräämisen ensimmäisen osan. Energiakaavojen puhdistaminen, tukokset, voimaantuminen. Ymmärsin enemmän ja enemmän, ettei herääminen ollut itse asiassa lainkaan matka. Se merkitsisi, että on jokin määränpää, jotain saavutettavaa. Ei … se on kokemus. Etsintää. Tutkimista. Ei minnekään pääsemisen vuoksi, vaan kasvun, laajentumisen ja oppimisen vuoksi. Se on epälineaarista. Ja tajusin sen hyvin selvästi. Kaikki mitä kohtaan tuossa etsinnässä, on itse asiassa osa minua, joka kokee ja tutkii eri osaa tästä yleiskartasta nimeltään universumi ja tarkemmin maaplaneetta. Keräten informaatiota sille lähteelle, josta olemme kaikki peräisin. Niinpä riippumatta siitä, mitä näen, kohtaan tai koen, se on osa kokonaisuutta, osa minua. Sillä tavalla hologrammi toimii … Siis tajusin, kuka minä olen: olen luova lähde.

Paljon mielenkiintoisempaa siitä tuli, kun siirryin todella ruumiillistumiseen. Minulla oli ollut jo jonkin aikaa tunne, että heräämiseen liittyi muutakin kuin pelkkä meditointi, hengittäminen ja taajuuden pitäminen korkeana. Kun tarkastelemme luomisprosessia, niin jossain kohtaa alamme oikeasti luoda. Miten monta kertaa olemme lukeneet ja kuulleet, että valotyöntekijät ovat inkarnoituneet maan päälle auttamaan ihmiskuntaa ylösnousemaan ja luomaan uutta Maata, joka toimii täysin uudella keskustietokoneella. Korkeammassa taajuudessa ja koodeilla, jotka perustuvat 5D:hen ja sen yli. Mahtavaa! Mutta mitä se merkitsee?

Tämän vuoden (2019) tammikuussa saatoimme jo tuntea, että uudesta Maasta puhumisen aika oli ohi. Me kaikki tavallaan kyllästyimme vain puhumaan ylösnousemuksesta, oireista ja menetelmistä. Olimme saaneet selville, miten universumi toimii ja miten muunnamme energiaa. Olimme puhdistaneet juttumme suurelta osin energeettisesti. Voimme tuntea kehomme valmistautuvan ankkuroimaan tämän energian maaplaneetalle ja kykenevän kulkemaan ulottuvuuksien välillä helposti. Saatoimme tuntea tuon kannustuksen, että meitä kutsuttiin luomaan.

Kuka olisi ajatellut, että tämä fyysinen prosessi olisi ollut niin haastava taas kerran. Fyysisen kehon vaivoja, sattumista ja solumuistojen työntämistä pintaan irtipäästettäväksi, ja samaan aikaan päivittymistä kyetäkseen kanavoimaan korkeampia taajuuksia, jotta voisimme luoda fyysisesti. Energiasuunnitelma on laadittu, joten mitä seuraavana on?

Tunsimme, että tehtävämme oli muuttumassa. Se ei toiminut enää, mikä toimi ennen. Ei tuntunut enää oikealta luottaa työkaluihin tai menetelmiin. Nyt oltiin ja tehtiin sitä, mikä tuntui intuitiivisesti hyvältä hetkessä. Meillä ei ollut oikeastaan muuta vaihtoehtoa, kuin päästää irti siitä ajatuksesta, että voisimme kontrolloida mitään tai jäädä "henkiselle mukavuusalueellemme". Saatoimme vain siirtyä hetkeen, tuohon nollapisteeseen, ja luoda siitä. Aikomus, kyllä – tiettyjen lopputulosten odottaminen, ei. Opettelemme nyt yhdistämään menneisyyden ja nykyisyyden läsnä olevaan hetkeen.

Kokemuksemme menneisyydestä ovat iso vinkki siihen, mitä seuraavana on. Se mitä opimme 3D-menneisyydessämme, yhdistettynä ainutlaatuisiin taitoihimme ja lahjoihimme, palvelee meitä nyt kulkiessamme ulottuvuuksien välillä. Ja se auttaa meitä myös selvittämään, mitä olemme.

Tämä merkitsee sen löytämistä, mikä funktiomme on tässä kehittyvässä ihmisorganismissa. Se on niin yksilöllinen, ettei koko tässä organismissa ole ketään muuta, joka voisi täyttää täsmälleen saman funktion. Ja prosessi on itse asiassa jatkuvaa stripteasea, joka näyttää meille herpaantumatta, mitä emme ole. Emme ole mitään, mikä ei ole vaivatonta meille. Emme ole mitään, mikä ei ole innostavaa meille. Ja se on hassua, koska käydessämme läpi heräämisen, meidän täytyi oppia irrottautumaan. Voimaannuttamaan itsemme, kulkemaan yksin. Tasapainottamaan feminiini- ja maskuliiniaspektimme. Se oli muutos riippuvuudesta itsenäisyyteen. Nyt kun se on tehty, astumme seuraavaan vaiheeseen … ja tämä on tuleminen keskinäiseen riippuvuuteen. Tämä ei enää merkitse, että tarvitsee jonkun muun ratkaisemaan asioita puolestaan tai on kiintynyt ja tarvitseva. Nyt on kyse jakamisesta ja taikavoimiemme yhdistämisestä tullaksemme eläväksi organismiksi, joka perustuu ykseyteen ja yltäkylläisyyteen, josta olemme kaikki uneksineet. Ja rakennamme uutta Maata kulkiessamme. Kuljemme ulottuvuuksien läpi inspiroidaksemme ihmisiä ja tartuttaaksemme vanhaan järjestelmään uuden elämistavan. Kyse ei ole enää opettamisesta, vaan johtamisesta esimerkillä.

Seuraavassa esimerkki siitä, miten riisuttua tämä kaikki on sen ytimen oppimiseen, mitä me olemme. Agusti ja minä olemme työstäneet liikettä/projektia/uutta mallia yhteiskunnasta ja ihmisten koskettamista taidekokemuksilla laukaisemaan muutoksia heidän ytimessään (Fast Forward, FFabric, FFellowism). Agusti on uskomattoman hyvä tekemään suunnitelmia, kokoamaan erilaisia oivalluksia, kokemuksia ja ideoita ja provosoimaan ihmisiä menemään sen yli, mitä he ovat pystyneet kuvittelemaan. Toisaalta taas minä olen supernopea ymmärtämään järjestelmiä ja rakenteita ja näkemään, missä virtaus estyy. Rakastan ottaa selvää noista esteistä ratkaistakseni ne. Olen katalyytti. Laukaisen ihmisiä ja järjestelmiä muuttumaan. Olen todella hyvä aiheuttamaan kognitiivista dissonanssia räjäyttämään mielen. Tiedän, millaisia kokemuksia tarvitaan luomaan tuollaisen muutoksen olosuhteet. Ja olen hyvä tulkitsemaan monimutkaisuutta yksinkertaiselle, maanläheiselle kielelle.

Turhauduimme kovasti kumpikin siitä, ettei projekti maadoittunut ja ankkuroitunut kaikista tekemistämme asioista huolimatta. Väsyimme kumpikin joka kerta, kun tulimme kohtaan, jossa tarvittiin yhteyksiä ja tekoja panemaan asiat liikkeelle. Minä en halunnut tehdä sitä, eikä Agustikaan halunnut. Eikä se tietysti toiminut tällä tavalla. Emme tehneet tuolla hetkellä sitä, mitä rakastimme. Se oli valtava ponnistus ja väsytti meidät todella. Ei ollut mitään tapaa, jolla energiamme innostaisi ketään muuta tai vetäisi oikeita ihmisiä ja tilanteita kenttäämme.

Pari päivää sitten Agusti postasi: minä olen sydän, Vera on sydämenlyönti. Ja se on totta. Hän on tuo rakenne, joka yhdistää kaiken, pikkukivi joka aiheuttaa väreitä. Ja minä olen impulssi, syke luomaan aaltoja. Pidän virtauksen liikkeessä. Mutta en aloita sitä. Minä en synnytä. Enkä ole luoja, joka menee asioiden ydinyksityiskohtiin. Se iski minuun kuin salama … Juuri se oli puuttuva lenkki. On se, joka tuo elämänvoiman rakenteeseen. Se joka synnyttää. Se joka muodostaa yhteyksiä, jotta tuo virta voisi kulkea. On suuri helpotus lopultakin ymmärtää, miksi meistä tuntui, että pyörimme kehää, emmekä onnistuneet maadoittamaan projektia, jotta se olisi lähtenyt todella liikkeelle. Ja myös ymmärtää, ettemme voi enää tehdä myönnytyksiä omaan funktioomme. Meidän ei ole tarkoitus tehdä sitä yksin.

Ihmiskehossamme on tietty kokoonpano, joka on suunniteltu erityisesti sen tekemiseen, mitä osaamme tehdä parhaiten. Ja loksahdamme siihen fraktaaliin, jonka osa olemme, ollaksemme vuorovaikutuksessa ja kanssaluodaksemme panostamalla sen, mitä todella rakastamme. Löytääksemme erityisfunktiomme uuden Maan luomisessa ja rakentamisessa, meidän täytyy vain havainnoida todella hyvin se, mikä on vaivatonta ja hauskaa meille. Tämä asia on vähiten selvä meille ja kaikkein selvin toisille. Koska se on meille niin luontaista, se tuntuu hyvin normaalilta eikä lainkaan erityislaatuiselta. Ja juuri siksi muut ihailevat ja arvostavat meitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.