KAIKKI PÄÄSSÄ – YKSEYSTIETOISUUS, TÄÄLTÄ TULLAAN!

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

13.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Melko intensiivisiä kokemuksia tällä hetkellä, vai mitä? Käymme läpi näennäisen loputtomia ajatusspiraaleja, ahdistuskohtauksia sekä isoja ja vanhoja ego-ohjelmia, jotka liittyvät aggressiivisuuteen, kontrollointiin, manipulointiin, turhautumiseen, pettymyksiin jne. Meidän on vaikea keskittyä ja meistä tuntuu usein irralliselta. Meillä on mitä kummallisimpia ruokahimoja, paljon levontarvetta, epätietoisuutta, mitä tehdä itsemme kanssa, selväjärkisiä unia, voimakasta päänsärkyä, epäselvät silmät enemmän kuin koskaan ja koko keho tulee sekopäiseksi mitä hurjimpien oireiden kera – finnejä, tulehduksia, ylösnousemusflunssaa, kuumia ja kylmiä aaltoja jne. Ja mieli on toivottoman hukassa – se voi ajatella vain: "Mitä ihmettä??? Missä on hätäuloskäynti?"

Olen kirjoittanut jo egomallien ilmestymisestä esiin nyt kaikkialla ("Egotransformaatio – jumalaisen maskuliinisuuden paluu" 4.2.2018). Siitä en ole kirjoittanut vielä, miksi tätä tapahtuu, koska jokin pidätteli minua tähän asti. Tuntui siltä, että egovapautukset oli selvitettävä tiettyyn pisteeseen, jotta olisimme kaikki valmiita integroimaan tämän uuden informaation. Totuttelen edelleen myös siihen, että informaatio jota saan nyt, on paljon rikkaampaa ja selkeämpää. Aiemmin se oli paljon enemmän vain intuitiivinen tapa tuntea. Ja nyt saan hyvin selkeitä faktoja siitä, mitä tapahtuu. Maskuliinienergia auttaa meitä nyt yhdistymään taas ykseystietoisuuteen kruunun kautta. Sydämen kautta olemme yhteydessä elämänvirtaan – feminiinienergia. Mielen kautta yhdistymme puhtaaseen viisauteen ja tietoisuuteen.

Aivorakenteen muuttaminen

Mitä siis koemme? Kyllä, kyse on ihmisevoluutiosta elossa ollessaan … Käymme nyt läpi valtavia fyysisiä parannuksia, jotka liittyvät tällä hetkellä pääasiassa aivoihin. Koko aivoja johdotetaan uudelleen ja rakennetta muutetaan. Vanhat rakenteet puretaan ja uusia rakenteita muodostetaan. Uusia synapseja muodostetaan ja mantelitumake (jossa pelkomallit/egomallit prosessoitiin ja esitettiin epäluottamukseen perustuen) ohjelmoidaan uudelleen ja päivitetään ehdottoman rakkauden ja valon, korkeamman ulottuvuuden energioiden, prosessoriksi. Mantelitumake voitaisiin nähdä motivaatiokeskuksena, ja nyt vaihdamme ulkoisesta motivaatiosta täysin luontaiseen motivaatioon, joka tulee puhtaasti ydinolemuksestamme.

Meitä eivät enää aja ulkoiset motivaatiotekijät, kuten raha, kuuluisuus, ura, aineellinen omaisuus jne. Sen sijaan meitä ajaa ydinolemuksemme, ja teemme ainoastaan sitä, mitä rakastamme. Rahaa ei nähdä enää selviytymistyökaluna, vaan se nähdään luomistyökaluna. Vaihdamme epäluottamuksesta luottamukseen, pelosta rakkauteen. Käydessämme läpi tätä prosessia olemme on/off-yhteydessä jumalaiseen maskuliinisuuteen (viisaus, fokus, toiminta ja luominen). Joskus meistä tuntuu, että sulkeudumme, ennen kun käymme läpi voimakkaita pelkomalliaaltoja, joita ilmestyy esiin, kunnes tunnemme taas yhdistyneemme ydinolemukseemme. Heilumme kuin heiluri, ennen kuin löydämme takaisin keskelle, jossa on pyhä sisäinen liitto.

Ego-ohjelmointi purkautuu

Vanhojen rakenteiden purkautumisen myötä, aivosoluihin tallennetut vanhat ego-ohjelmat vapautetaan ja ne tulevat voimakkaasti esiin. Se voi olla hyvin musertavaa ja tuntua siltä, että menemme valtavan pimeysmyrskyn läpi. Ja se merkitsee menemistä suoraan pelko-, vastustus- ja turhautumismuurien läpi ja sen näkemistä, mitä niiden takana on – ei mitään. Se on vain vanha elokuva, jota heijastetaan todellisuuteemme, mutta sillä hetkellä kun astumme tuon valkokankaan läpi, joka näyttää hyvin pelottavalta, pääsemme takaisin rauhaan. Sen hyväksyminen sellaisena, kuin se on, ja sen antaminen vain mennä läpi, transformoi sen nopeasti. Se pyytää puhdasta rehellisyyttä itsestämme itsellemme.

Kaikki mikä edelleen laukaisee tunteemme, antaa meille tilaisuuden katsoa peiliin ja nähdä, mikä pitää meidät edelleen erillään omasta totuudestamme ja ydinolemuksestamme. Ego saattaa sanoa: "Ei, tällä kerta se ei ole oikeasti minun ongelmani." Ja kuitenkin tiedämme … että kaikki mitä koemme, on omaa luomustamme ja energiaamme. Ja ihmiset kohtelevat meitä ja tilanteet tapahtuvat omien energiamalliemme mukaisesti. Vasta sitten kun otamme täyden vastuun omasta luomisestamme, voimme muuttua.

Himoja ja fyysisiä oireita

Aivojen uudelleenjohdotus ei aiheuta ainoastaan voimakasta päänsärkyä ja superepäselviä silmiä, vaan se vaatii myös valtavan määrän energiaa ja rakennuspalikoita – proteiinia. Makean, hiilihydraattien ja proteiinin himo on hyvin normaalia tällä hetkellä. Lisäksi raskaan ja rasvaisen ruuan himoa tulee esiin välillä, koska lennämme usein korkealla ajankohtaisten energioiden myötä ja tarvitsemme maadoittumista. Se kaikki tuntuu hurjalta ja hullulta, ja voi helposti aiheuttaa syyllisyyttä, että haluaa syödä ruokia, joita pitäisimme epäterveellisinä, eettisesti väärinä jne.

Opettelemme voittamaan uskomukset ja opinkappaleet – emme ainoastaan tietyistä menetelmistä, rituaaleista, elämäntyyleistä jne., vaan myös ruuasta. Sen sijaan, että kuuntelemme, minkä toiset sanovat olevan hyväksi meille, opimme kuuntelemaan vain omaa kehoamme ja järjestelmäämme siinä, mitä tarvitaan tietyllä hetkellä. Opimme, että on paljon enemmän kyse elämisestä ja syömisestä hyvin tietoisesti ja kiitollisena, kuin siitä, syömmekö vegaanisalaatin vai burgerin. Kun poistumme kaksinaisuustasolta (3D/4D), ei ole enää oikeaa ja väärää tapaa olla ja tehdä. Kaikki vain on.

Linjassa kaiken rakennemuutoksen kanssa jäljellä olevat pelkomallit työnnetään nyt esiin soluista koko kehossa. Ja keho käyttää kaikki käytettävissä olevat mekanismit käydäkseen läpi tämän transformaatioprosessin mahdollisimman nopeasti. Oksentelua, tunnepurkauksia, puistatusta, kuumetta, tulehduksia, finnejä jne. – kaikkia kanavia käytetään.

Selväjärkiset unet ja nukkumistapa

Yksi aivorakenteen muuttamisen sivuvaikutus on selväjärkiset unet. Monilla on paljon unia, joista he eivät ole varmoja, ovatko ne totta vai eivät. Se tuntuu todellisuuksien vaihtamiselta, ja juuri sitä itse asiassa tapahtuu. Kun olemme astumassa viidennen ulottuvuuden taajuuksiin, valmistaudumme uuteen olotilaan, jossa meidän ei tarvitse nukkua enää. Tällä hetkellä meillä on vielä voimakasta nukkumisen/lepäämisen tarvetta, mikä liittyy siihen, että fyysinen keho käy läpi intensiivistä transformaatiota.

Uusi tapa nähdä unta on itse asiassa aivojen harmonisoitumista siihen nykytodellisuuteen, johon nyt olemme astumassa. Nukkuminen oli välttämätöntä kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa, koska se oli ainoa tapa yhdistyä henkiolemukseemme lataamaan Lähde-energiaa. Päivän aikana tuo yhteys oli katkaistu ohjelmoiduilla pelkotukoksilla. Heti kun tuo yhteys avautuu taas täysin, nukkuminen ei ole enää tarpeellista, kun olemme aina yhdistynyt Lähde-energiaan. Niinpä nukkumistapamme on hämmentävä jonkin aikaa, kunnes olemme löytäneet tuon uuden tasapainon.

Aivokärvähdys/energiahalvaus

Monet ihmiset käyvät läpi myös tilaa, jota kutsuisin "aivokärvähdykseksi". Aivot eivät pysty prosessoimaan kaikkea, mitä tapahtuu, ja ne sulkeutuvat. Voisimme verrata fyysistä kehoa laitteistoon, uutta energiaverkkoa ohjelmistoon ja aivoja/mantelitumaketta prosessoriin, joka antaa impulsseja laitteistolle. Aivojen käydessä edelleen läpi uudelleenjohdotusta, prosessori ei kykene lukemaan vielä uutta ohjelmistoa. Sähkömagneetti-impulssit ovat liian voimakkaita vanhalle rakenteelle. Tämä koetaan jonkinlaisena energiahalvauksena. Saamme impulsseja, muttemme oikein tiedä, mitä niillä tehdään. On tunne "en tiedä, mitä teen itseni kanssa".

Se voi olla hyvin turhauttavaa, ja kuitenkin se on ehdottomasti normaalia ja menee ohi. Opettelemme nyt olemaan vain kärsivällinen ja antamaan asioiden tapahtua, vaikkemme ymmärrä, mitä on tekeillä ja tulossa. Lähestymme nyt uutta nollapistekenttää, joka on yhteydessä pimennykseen. Heti kun olemme myrskyn keskellä, koemme eräänlaista tyhjyyttä. Tavallaan odotamme jotain kivaa tapahtuvan – emme kuitenkaan tiedä, mitä. Tämä on tavallista ennen suuria energiamuutoksia.

Vanha todellisuus romahtaa eikä egopohjaista vapaata tahtoa suvaita enää – pidämme siitä tai emme. Mitä pikemmin hyväksymme ja antaudumme, sitä helpommin menemme läpi. Vaikka monilla meistä on hyvin haastavaa tällä hetkellä, se mitä tapahtuu, on myös kiehtovaa ja taianomaista. Meistä on tulossa uusi ihminen kanssaluomaan uutta Maata.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.