KUIN TYHJÄKSI TAULUKSI TULEMINEN – JOULUKUU 2016

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

12.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joulukuu 2016 on ollut superhaastava monille henkisellä polulla. Pitkän puhdistusjakson jälkeen monet odottivat vähän helpotusta vuoden loppua kohti. Mutta universumi näyttää olevan armoton ja tuo kamppailua kamppailun jälkeen ja tuskaa tuskan jälkeen. Se näyttää hyvin julmalta – tuntuu siltä, että näemme jatkuvasti valoa tunnelin päässä, mutta emme saavuta sitä. Ja tuska on ollut hyvin voimakasta monilla – sisältäen levottomuutta, syvää epätoivoa, turhautumista ja vihaa. Olen tehnyt kovasti töitä ja mitä saan? Tämän? On usein voimakas kaipuu lähteä ja antaa periksi. Laukaisijoita näyttää olevan kaikkialla ja seuraava tunneräjähdys voi piiloutua seuraavan kulman taakse. Usko tai älä: tämä on erittäin hyvä asia. Joulukuu antaa sinulle perimmäisen mahdollisuuden herätä henkiin kokonaisena ja ehjänä olentona. Ja sen myötä ylösnousta viidennen ulottuvuuden taajuuksiin iäksi.

Vaikka on vaikea luottaa tähän, se mitä joulukuun energiat tekevät sinulle, on erinomaista! Ne auttavat sinua pääsemään eroon syvimmistä ydinuskomuksistasi, joita sinulla on ollut. Olet pääsemässä sipulin ytimeen. Olet kuorinut kerros kerrokselta päästäksesi tähän. Tämä on viimeinen pala! On yksi ydinasia, joka sinun on kriittistä ymmärtää: viidennen ulottuvuuden saavuttaminen on mahdollista vain ilman mitään uskomuksia!

Rajoittavat ydinuskomukset ovat viimeinen este poistettavaksi

Uskomukset ovat sulkeutuneita, eivätkä salli muita havaintoja tai mahdollisuuksia. Uskomukset ovat ehtoja, joita tyrkytämme asioille, tilanteille ja ihmisille. Ne ovat kiinnikkeitä tiettyihin odotuksiin. Viides ulottuvuus on äärettömien mahdollisuuksien ulottuvuus. Se on ehdoton. Se on täydellisen kiintymättömyyden ulottuvuus. Voimme päästä tähän ulottuvuuteen vasta, kun olemme transformoineet rajoittavan egomielemme ja sen rajoittuneet uskomukset ja tarpeen tulkita, vapaaksi hengeksi – sydämemme seuraajaksi ja tukijaksi. Puhtaiden ajatusten luojaksi ilman tulkintaa. Voimme päästä 5D:hen vain sydämen kautta.

Korkeampi itsesi on nyt valmis muuttamaan luoksesi pysyvästi, joten sinun täytyy tulla intuitiiviseksi, sielun ja sydämen motivoimaksi olennoksi – eli Lähde toimii kauttasi koko ajan. Ja siksi koet sen, mitä koet. Loppupuhdistus tilan tekemiseksi sille, että sielusi ottaa hallinnan iäksi. Siksi sinulla on syvän rauhan, luottamuksen ja tietämisen hetkiä, joita seuraa taas tuskan, epäilyn ja pelon shokkiaalto. Korkeampi itsesi tupsahtelee sinuun ja pois sinusta tällä hetkellä, jotta totut tähän uuteen versioon sinusta. Todelliseen, aitoon ja täysin vapaaseen sinuun.

Monet meistä sekoittivat ylemmän neljännen ulottuvuuden taajuudet 5D:hen, kun meillä oli ensimmäiset kokemuksemme vapauden, aitouden ja autuuden tunteesta. Neljäs ulottuvuus valmistelee meitä 5D:hen, mutta antaa vielä tilaa egolle ja sen rajoittaville uskomuksille ja peloille. Vasta sitten kun meistä tulee tyhjä taulu ja olemme pudottaneet pois menneisyytemme, vakaumuksemme ja kovalla työllä voitetun totuutemme ja alamme luottaa ja uskoa, ovi viidenteen ulottuvuuteen avautuu meille. Meidän on tarkoitus tulla taas lapsenomaiseksi, olla nyt-hetkessä ja tutkia tätä uutta maailmaa. Olla utelias ja oppia ilman mitään, mistä pitää kiinni.

Kukaan ei ole ollut aiemmin tässä ulottuvuudessa fyysisen kehon kera. Ei ole oppikirjoja, suuntaviivoja tai sääntöjä, joita voimme noudattaa onnistuaksemme. Itse asiassa ei ole onnistumista, koska ei ole tavoitetta – on vain kokeminen, vain löytämisen ja tutkimisen hauskuus. Meidän täytyy luottaa intuitioomme ja oppia seuraamaan universaaleja energioita. Meidän on tarkoitus rakastaa elämäämme hyvin innostuneena, odottamatta mitään tiettyä lopputulosta. TÄTÄ merkitsee "virran mukana meneminen". Se on hyppäämistä tuntemattomaan ilman turvaverkkoa. Se on perimmäistä antautumista.

Ja tästä syystä joulukuu tuntuu hyvin haastavalta. Koska ydinuskomuksemme ovat niin syvään juurtuneita meihin, että emme edes tunnista niitä rajoittaviksi uskomuksiksi. Ja sitten kun ne laukaistaan, se sattuu helvetisti, koska emme halua luopua ainoista kahvoistamme, joista voimme enää pitää kiinni. Mutta juuri ne estävät meitä siirtymästä taajuudessa ylöspäin.

Miten havainnosta tulee tuomitsemista

Mielemme ottaa faktoja ja lisää niihin tulkinnan. Näin havaittu energia muuttuu tuomitsemiseksi. Tämän selventämiseksi vähän, tässä on pari esimerkkiä faktoista ja siitä, miten mieli tuottaa rajoittavia uskomuksia tulkitsemalla faktoja ja näin tuomitsemalla tilanteen tai ihmisen.

Fakta:

Kumppanini ei soittanut minulle syntymäpäivänäni.

Tulkinta/rajoittava uskomusohjelma:

Hän ei välitä minusta eikä rakasta minua.

Fakta:

Minulla on paljon kehokarvoitusta.

Tulkinta:

Kehokarvoitus on likaista ja rumaa, joten minun täytyy poistaa se.

Fakta:

Minusta tuntuu epämukavalta, olen pahalla tuulella enkä joskus enää pidä itsestäni.

Tulkinta:

Minulla on varmaan implantteja aurassani tai toiset olennot imevät energiaani, ja ne täytyy poistaa.

Fakta:

Olen tavannut jonkun, josta en pysty päästämään irti, ja tämä yhteys aiheuttaa minulla paljon tuskaa.

Tulkinta:

Sen täytyy olla kaksoisliekkini, joten minun täytyy vain selvittää omat juttuni pystyäkseni yhdistymään taas hänen kanssaan.

Hyppää tuntemattomaan

Jos olemme todella rehellinen itsellemme, on monia näitä uskomusjärjestelmiä, joita olemme kehittäneet elämämme saatossa ja henkisellä polullamme, koska egomielemme tarvitsee aina selitystä siihen, mitä tapahtuu. Nyt on aika oivaltaa, että kaikilla niillä opetuksilla ja työkaluilla, joita olemme käyttäneet tähän saakka, oli vain yksi tarkoitus: saada meidät siihen, missä olemme nyt, jotta voimme luopua niistäkin ottaaksemme tämän tärkeän askeleen pois 3D:stä iäksi. Ne ovat olleet kainalosauvojamme, mutta nyt meidän täytyy oppia kävelemään itse.

Emme voi ottaa mieltä mukaamme viidenteen ulottuvuuteen. Rajoittavat uskomuksemme ovat taustalla olevan pelon ja epäluottamuksen tuote – taajuuksia jotka eivät ole synkronissa viidennen ulottuvuuden värähtelyjen kanssa. Viidennessä ulottuvuudessa ei ole mitään ihmisen tekemiä sääntöjä, eikä ole oikeaa tai väärää, koska ei ole kaksinaisuutta. Viidennessä ulottuvuudessa havaitsemme vain energioita, ilman tarvetta tulkita niitä. Kukaan ei tee mitään sinulle. Kaikki tapahtuu sinun vuoksesi. Ja olemme nyt valmistumassa täysin tähän uuteen tietoisuuteen.

Kunnioita siis joulukuun laukaisijoita ja energioita. Ne tukevat sinua hyvin tulemaan täysin vapaaksi ja aidoksi. Energiat ja dynamiikat joita nyt on käytettävissä, ovat hyvin transformoivia. Meillä on edelleen vapaa tahtomme ja voimme valita, miten haluamme käsitellä tämän universumin tarjouksen. Voimme sallia sen ja päästää irti kaikista rajoituksista valitsemalla rakkauden. Tai voimme pitäytyä rajoittavissa uskomuksissamme valitsemalla pelon ja jatkamalla kovaa yrittämistä.

Niinpä joka kerta kun saat itsesi kiinni ajattelemasta "minun täytyy", yhdistettyjä ajatukseen jonkin tavoitteen saavuttamisesta, mene syvemmälle. Se on erittäin hyvä indikaattori näyttämään sinulle tietä rajoittavaan uskomukseen, joka sinulla edelleen on. Hyväksy tuo rajoittava uskomus osaksi kokemustasi ja ole kiitollinen sille, kun päästät siitä irti niiden tunteiden kera, joita tulee sen mukana.

Tarkista, oletko auki vai kiinni: yritätkö (kiinni tietyssä tavoitteessa) vai sallitko (auki loputtomille mahdollisuuksille ja lopputuloksille). Ja kyllä, se räjäyttää mielen. Se juuri on tarkoitus: menettää mielesi, jotta voit astua viidenteen ulottuvuuteen.

Joulukuu tarjoaa sinulle kaikki energialaukaisijat, joita tarvitset tähän vapautumiseen ja egomielesi transformoimiseen, jotta voit astua valoon tunnelin päässä. Se on kuin menisi pimeän synnytyskanavan läpi täysin uuteen maailmaan, joka laajenee ja avautuu heti uuden "sinun" syntymän jälkeen – äärettömien mahdollisuuksien, vapauden, ilon ja ehdottoman rakkauden pelottomaksi maailmaksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.