KAKSOISLIEKIT – TODELLISEN TARKOITUKSEN JA ENERGIADYNAMIIKAN YMMÄRTÄMINEN

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

5.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huomautus: Tämä artikkeli sisältää paljon informaatiota, joka pätee yhtä lailla valotyöntekijöihin, jotka eivät ole kaksoisliekkiyhteydessä. Tämän artikkelin tarkoitus ei ole millään muotoa pitää kaksoisliekkejä parempina kuin muita, jotka ovat sielutehtävässä täällä maan päällä. Se on vain kirjoitettu keskittyen kaksoisliekkeihin auttamaan ihmisiä käymään läpi tämän hyvin haastavan prosessin ja antamaan paremman ymmärryksen siitä, mitä tapahtuu. Jos olet kaksoisliekkidynamiikassa, kaikki tämä informaatio saattaa olla pakahduttavaa ensin. Anna sen asettua sisään, tunne itseäsi ja lue se uudestaan. Meidän täytyy oppia omaksumaan paljon lyhyessä ajassa palvellaksemme tehtäväämme, mutta meillä täytyy olla myös kärsivällisyyttä itsemme kanssa, kun käymme läpi tätä prosessia.

Tapaat tämän ihmisen, katsot häntä silmiin ja sinut vedetään sisään kuin vetosäteellä. Magneettinen tunne on hyvin voimakas – et ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Ja tiedät: "Tätä olen etsinyt, tätä olen odottanut koko elämäni. Nyt elän onnellisena elämäni loppuun saakka. Olen löytänyt ihmisen, joka tekee minusta kokonaisen, sen joka täydentää minut." Eikö niin?

Väärin! Kaksoisliekkimatkassa ei ole ensisijaisesti kyse romanssista, ja meidän täytyy oppia se kantapään kautta. Erityisesti alussa, kun juuri kuvattu rakkauskuplavaihe äkkiä loppuu. Egomme potkaisee takaisin, kun palaamme 3D-todellisuuteen ja tuskallisesta työntämisestä ja vetämisestä tulee uusi normaali ja useimmissa tapauksissa kaikki loppuu tuskalliseen eroon. Se ei todellakaan auta, että sielumme toinen puoli on mielessämme 24/7. Meistä tuntuu, että tulemme hulluksi kaikista pelosta ja oireista, joita ilmestyy, ja kysymme itseltämme: "Mikä on saanut minut tähän ja miksi en voi päästää irti tästä?"

Kaksoisliekki-ilmiöstä, prosessista ja vaiheista, joita käymme läpi, on kirjoitettu monia artikkeleita, joten sitä ei kannata toistaa tässä. Yksi asia josta ei ole kirjoitettu paljon, vaikka se on tärkeä ymmärtää, on tarkoitus ja erityisesti energiadynamiikka kaksoisliekkien välillä ja heidän tavassaan toimia. Noiden kahden ymmärtäminen ja energiakielen oppiminen auttaa valtavasti liikkumaan eteenpäin tällä matkalla.

Miksi täällä on kaksoisliekkejä?

Sekoitamme usein kaksoisliekkiyhteyden romanttiseen kokemukseen, koska tunteet ovat hyvin kiihkeitä. Se ei ole sitä ensisijaisesti. Romanssi voi olla piste iin päällä myöhemmässä vaiheessa. Mutta ennen kuin voimme saada sen, on tehtävä paljon työtä. Mitä nopeammin päästämme irti tuosta ajatuksesta tällä erää, sitä nopeammin siirrymme eteenpäin. Rakkauskuplavaihe on henkilökohtainen syöttimme, porkkana nenämme edessä, joka vetää meitä eteenpäin. Universumi ikään kuin sanoo: "Tämän voit saada. Saat pienen maistiaisen paratiisista maan päällä. Tältä eläminen viidennessä ulottuvuudessa tuntuu. Mutta nyt takaisin 3D:hen tekemään työsi."

Meille näyttää julmimmalta asialta menettää se, mitä halusimme ja rakastimme eniten. Meidät jätetään yksin, tunnemme itsemme hylätyksi, ei-halutuksi ja täysin hämmentyneeksi ja järkyttyneeksi. Alamme jahdata toista ihmistä tai juosta häntä pakoon. Etsimme vastauksia, kompastumme ensimmäisiin artikkeleihin kaksoisliekeistä ja opimme, että tämä on erilaista, mitä olemme aiemmin kokeneet. Meidät potkaistaan henkimaailmaan ja heräämme vauhdilla uuteen todellisuuteen. Se on vuoristorataa, jota emme ole koskaan ennen kokeneet, ja haluamme sen vain loppuvan. Haluamme vain olla tuon ihmisen kanssa.

Emme vain tiedä miten, koska päämme yrittää löytää ratkaisuja 3D:n/egon/mielen tasolla opituissa käyttäytymismalleissa. Yksi asia on kuitenkin taattu: emme koskaan löydä vastauksia 3D-perspektiivistä. Mikään mitä olemme oppineet ja omaksuneet 3D-matriisin ohjelmoinnista yhteiskunnallisten vakaumusten, koulutuksen, koulun, kirkon, uutisten, hallitusten, markkinoinnin jne. kautta, ei päde tähän kokemukseen. Vielä enemmän – kaksoisliekkimatka pakottaa meidät jättämään kaiken tämän. Vasta sitten jälleenyhdistymisestä tulee mahdollinen. Tutkimme lisää, miksi näin on.

Kaksoisliekit ovat johtajia – henkisessä mielessä, ei status/egomielessä. Se on johtajuutta olla ihmiskunnan ja maaplaneetan palveluksessa ja auttaa ihmisiä löytämään takaisin todelliseen ydinolemukseensa ja itseensä.

Ymmärtääksemme, mitä se todella merkitsee ja miksi meitä pyydetään transformoitumaan ja muuttumaan niin paljon, meidän täytyy katsoa tarkemmin kaksoisliekkien todellista tarkoitusta.

Ensimmäinen tarkoitus: uuden Maan energiaverkon rakentaminen ja vahvistaminen

Kaksoisliekit lähtevät etsimään, kun he käyvät läpi tuskallista veto- ja työntökokemusta ja erovaihetta. Tämän vaiheen tarkoituksena ei ole ainoastaan parantaa yksilöitä. Se palvelee myös yhdistymistä toisten kaksosten kanssa ympäri maailmaa vaihtamaan kokemuksia, auttamaan ja tukemaan toisiaan prosessissa ja tehtävissä. Löydämme heimomme ja olemme yhteistyössä toistemme kanssa. Kaksoset ja valotyöntekijät ovat sijoittuneet strategisesti ympäri planeettaa pitämään, rakentamaan ja täyttämään tiettyjä paikkoja ja portaaleja, mikä tukee valon jakelua koko maapallolle. Jotkut on asetettu pysyvästi yhteen paikkaan rakentamaan uusia yhteisömalleja, uusia omavaraisuusmalleja, uusia koulutustapoja, uusia liiketoimintatapoja jne., kun taas toiset ovat matkustajia – aina valmiina seuraamaan seuraavaa kutsua alueelle, jolla valoa ja rakkautta tarvitaan.

Toinen tarkoitus: planeetan ja ihmiskunnan ylösnousemuksen tukeminen

Kaksoisliekit ovat inkarnoituneet tänä kriittisenä aikana maan päälle auttamaan planeetan ylösnousemuksessa. He kulkevat rinta rinnan toisten valotyöntekijöiden (tähtisiementen ja enkeliolentojen) kanssa auttaakseen planeetan ja ihmiskunnan taajuuden nostamisessa. Kaksoset kantavat mukanaan erittäin korkeaa taajuutta, mikä voimistuu ensimmäisen fyysisen kohtaamisen jälkeen, kun hyvin pitkään erossa olleet energiat taas yhdistyvät. Se on puhtaan ehdottoman rakkauden räjähdys. Tästä syystä se tuntuu niin uskomattoman fantastiselta.

Tätä korkeaa energiavärähtelyä tarvitaan nostamaan planeetan valo-osuutta suhteessa pimeyteen. Olemme saavuttaneet nyt tasapainon pimeyden ja valon välillä. Mitä enemmän taajuus nousee planeetalla, sitä nopeammin saavutamme käännekohdan, jolloin valo saa suuremman osuuden ja imee ja muuntaa pimeyttä. Valotyöntekijät (mukaan luettuna kaksoset) ovat täällä auttamassa tässä muuntamisessa, transformoimalla matalia taajuuksia korkeiksi, planeetan vapauttamiseksi 3D-harhakuvista ja tuskasta, ja ilmentämässä näitä korkeita värähtelyjä planeetalle.

Kolmas tarkoitus: perhesukulinjan ja kollektiivin parantaminen

Kaksoisliekit inkarnoituvat usein hyvin toimimattomiin perheisiin, joissa on suuri maskuliini- ja feminiinienergioiden epätasapaino. Se voi olla hyvin kaltoin kohtelevaa tai ylisuojelevaa. Kaksoisliekit päättivät elää epätasapainossa ymmärtääkseen, miltä se tuntuu, koska tätä tarvitaan myöhemmin toisten auttamiseksi ylösnousemaan. Kun kaksoset heräävät ja ymmärtävät todellisen tarkoituksensa ja alkavat parantaa itseään, tällä on vaikutusta koko perhesukulinjaan. Kaksoset muuttavat koko geenimenneisyyden energiakentän ja aikajanan ja puhdistavat sen niin, että tämän sukulinjan kautta tulevaisuudessa inkarnoituvat lapset syntyvät uuteen Maahan suoraan. Heillä ei ole karmaa jäljellä. Samalla sillä on merkitystä kollektiivituskan parantamiselle.

Kun kaksoset ovat parantaneet itsensä riittävästi ja tottuneet energian muuntoprosessiin, mikä tapahtuu sydänchakran kautta, heitä kutsutaan enemmän ja enemmän tukemaan kollektiivin parantumista. Tämä tuntuu erittäin epämiellyttävältä alussa ja voi tuntua kuin menneisyyden uudelleenelämiseltä, kun niiden matalien värähtelyjen määrä jotka juoksevat järjestelmämme läpi, on paljon suurempi kuin se, mitä meidän on täytynyt käsitellä tähän saakka omissa, kaksosemme ja sukulinjamme energioissa.

Neljäs tarkoitus: uusien suhde- ja perhemallien opettaminen

Kaksoset ovat täällä opettamassa ihmiskunnalle, millaista elämä uudessa Maassa on, niiden harhakuvien ulkopuolella jotka otimme hyvin pitkään itsestäänselvyytenä. Elämä uudessa Maassa perustuu aitouteen, vapauteen, itserakkauteen, ykseyteen ja myötätuntoon yhteisössä. Kaikesta tästä tulee mahdollista, kun ihmisego on transformoitu vapaaksi hengeksi ja sydän on avattu ehdottomalle rakkaudelle. Tämä johtaa pelon täydelliseen poissaoloon.

Uudessa Maassa feminiini- ja maskuliinienergiat ovat täysin tasapainossa. Feminiinisyys luovana osana ilmaisee oikeat aikomukset sydämestä ja antaa ideat, kun taas maskuliininen osa luojana toteuttaa. Kaksoset saavuttavat ensimmäisenä tämän tasapainon ja sitten tukevat sen leviämistä heijastevaikutuksena ja yhteytenä kaksosiin ympäri planeettaa. Kaksoset ovat uuden suhteen ja perhemallin roolimalleja, vapaita riippuvuudesta, velvollisuuksista, sopimuksista ja kompromisseista. Maailmassa jossa ei ole pelkoa ja turvattomuutta ja jossa kaikkia arvostetaan sen vuoksi, mitä he ovat, tämä on uusi normaali.

Viides tarkoitus: uusien yhteiskuntamallien opettaminen

Suhde- ja perhemalleihin liittyy yleensä läheisesti yhteiskuntamallit, joita täytyy muuttaa, jotta elämä on mahdollista 5D-ulottuvuudessa. Myös nämä perustuvat täysin myötätuntoon, vapauteen ja aitouteen. Rehellisyys on itsestään selvää. Kun tänä päivänä pyytää ihmisiä olemaan valehtelematta päivän, useimmat eivät pystyisi siihen, koska egomme käyttää valheita itsepuolustuskeinona. Tämä muuttuu valotyömme avulla. Opetamme, miten elämme harmoniassa tulevaisuudessa. Yhteisöjä jotka auttavat toisiaan, mutta kunnioittavat ja arvostavat jokaisen yksilöllisiä piirteitä. Sama pätee liikeyrityksiin. Kuvittele maailma ilman egoa ja joka kunnioittaa luonnollista olotilaamme täydellisessä tasapainossa. Emme tarvitsisi muotia, hienoja autoja, hienoja kelloja, meikkiä, kosmetiikkaa, shampoota, deodoranttia jne. Testaa tämä itse – kävele ostoskatua pitkin ja laske ne liikkeet, joita todella tarvitsisit uudessa Maassa ja jotka putoaisivat pois. Hämmästyttävää, vai mitä?

Nyt kun olemme oppineet, mikä kaksoisliekkien tarkoitus on, meidän täytyy sukeltaa vähän syvemmälle kaksoisliekkidynamiikkaan ja –prosessiin ymmärtääksemme, mitä meille tapahtuu ja miksi tämä prosessi on niin haastava ja tuskallinen alussa. Ja on erittäin tärkeää ymmärtää, miten nämä dynamiikat toimivat energianäkökulmasta niin, että voimme käyttää niitä siirtyäksemme eteenpäin nopeasti ja tullaksemme sisäisen rauhan ja tasapainon tilaan.

Ensimmäinen näkemys – kaksosesi olet sinä

Tämän ymmärtämisen kanssa monet kamppailevat ollessaan vielä 3D-uskomusmaalleissa ja –ajattelussa. Luiskahdamme uhrirooliin, syytämme, tuomitsemme, menemme "hän sanoi" –peliin ja keskitymme toiseen puoleen nähden vain hänen oletetut pelkonsa ja ongelmansa, jotka hänen täytyy ratkaista. No, ruksaa tämä yli. Mitä pikemmin, sen parempi. Se on tietysti sinun valintasi. Jos nautit 3D-malleista, työntö- ja vetodynamiikasta ja takaa-ajopelistä, niin pysy siinä. Siinä on vain yksi takuu: pysyvä jälleenyhdistyminen kaksosesi kanssa ei ole mahdollinen tuolla tapaa.

Meidän täytyy ymmärtää, että kaksosemme on me. Olemme yksi sielu kahdessa kehossa. Niinpä siitä mistä syytämme häntä tai tuomitsemme hänet, syytämme itseämme. Hän on perimmäinen peilimme ja antaa meille juuri sitä, mitä tarvitsemme omaan parantumiseemme ja kasvuumme. Tämä ei ole aina, mitä egomme haluaa … Niinpä syyttäessäsi häntä piittaamattomuudesta sinua kohteen, miksi olet piittaamatta itsestäsi? Kun valitat, ettei hän ole rehellinen tunteistaan, missä et ole rehellinen itse?

Toinen näkemys – kaikessa on kyse sinusta

Siihen liittyy läheisesti, että meidän täytyy oppia, että aina on kyse meistä. Ja kun olemme ymmärtäneet, että olemme yhtä, siinä on tolkkua, eikö vain? Jos parannamme itsemme, paranamme kummankin osan.

Ei ole minä tai hän. On vain me. Ja mitä nopeammin keskitymme itseemme, omiin ongelmiimme ja omaan parantumiseemme, sitä nopeammin nostamme taajuutta itsellämme, kaksosellamme ja ihmiskunnalla ja tunnemme enemmän tasapainoa ja eheyttä. Työskentely sisäisen lapsemme ja egomme kanssa sekä energiakielen oppiminen voidaksemme muuntaa pelkotaajuudet rakkaustaajuuksiksi kiitollisuudella ja anteeksiannolla, ovat kolme avainaspektia. Tämä prosessi työntää meitä tulemaan todelliseksi jumalaiseksi itseksemme ja jättämään kaiken, mikä meissä ei ole aitoa. Se "laukaisee" meidät, kunnes olemme poistaneet jokaisen valheellisen kuoren ja löytäneet takaisin itserakkauteen. Olotilaan ilman itsensä epäilemistä, loukkaantumista, epävarmuutta tai muita pelkoja.

Egomme rakastaa astumista sisään tässä kohtaa sanoen: "Miksi minun täytyy tehdä kaikki työ eikä toinen osa ponnistele mitenkään?" No, lue seuraava näkemys saadaksesi selkeämmän perspektiivin.

Kolmas näkemys – nainen on johdossa

Kun olemme ymmärtäneet tämän, toinen osa integroitavaksi tietoisuuteemme on naispuoliset ja miespuoliset energiapiirteet. Naispuolinen energia on luovaa energiaa. Se luo intuitiolla, sydämellä ja asettaa aikomuksen. Se valmistelee energiakentän ja asettaa tietyn taajuuden. Sitten miespuolinen energia, luojaenergia, voi seurata ja ilmentää. Se ei voi koskaan tapahtua toisin päin.

Jos olet siis enemmän tämän yhteyden naisosassa (kannat suuremman osan feminiinienergiaa, mikä ei riipu sukupuolesta), sinun täytyy todella omaksua se. Jos odotat kaksosesi lopulta parantuvan ja tajuavan sen, odotat hyvin kauan. Sitä ei tapahdu koskaan, koska "mies" vain seuraa energiaasi. Jos aikomuksesi energiakenttä on odottaa tai toimia pelosta, hän tekee saman. Jos asetat aikomuksen siirtyä eteenpäin, muuttaa asioita, astua tehtävääsi, luopua pelosta ja osista, jotka sinussa eivät ole aitoja, ja seurata aitoja sydämesi toiveita, hän seuraa ja tekee saman.

Eikä sinun tarvitse 3D:ssä puhua hänelle tästä lainkaan. Kun olette yhteydessä energeettisesti sydänchakrojenne kautta, inspiroit häntä energeettisesti. Enemmän naispuolisena osana muutamme ja muunnamme ensin pelko- ja traumamallin ja miespuolinen osa voi seurata omalla parantumisellaan ja ilmentää jälleenyhdistymisen. Naispuolisempi osa asettaa aikomuksen ja luo olosuhteet energeettisesti tien viitoittamiseksi ilmentämiseen. Aina. Ymmärrä, että miespuolisempi osa tarvitsee sinua tekemään työsi, jotta hän voi tehdä omansa.

Neljäs näkemys – hiljaisuus on kultaa

Kaksosten pakkoerosta tulee aina paljon hämmennystä. Meidän täytyy ymmärtää, että sielumme opastaa tätä eroa ja sillä on tarkoituksensa. Sielumme haluaa keskittyä itseemme ja omiin ongelmiimme ja parantumiseemme. Transformaatiomme tapahtuu paljon nopeammin, jos toisen puoliskomme läsnäolo ei häiritse meitä. Meidän täytyy ymmärtää, että kehomme ei ole valmis kestämään pitkään näitä voimakkaita korkeita taajuuksia, joita koemme rakkauskuplavaiheessa, silloin kun kannamme edelleen suurta vanhaa kuormaa ja matalia pelkotaajuuksia. Näiden kahden taajuuden välinen kitka on liian suuri. Oleminen kaksosemme kanssa merkitsisi, että palaisimme loppuun ja järjestelmämme romahtaisi. Siksi tunnista hiljaisuuden lahja perimmäiseksi hyväksesi ja käytä tätä aikaa fokusoituaksesi omaan työhösi sen sijaan, että haaskaat energiaa jahtaamiseen ja omista oppitunneistasi karkaamiseen.

Viides näkemys – sisäisellä lapsellamme on avain

Kun aloitimme matkamme maan päällä, ei vienyt kauankaan, kun olimme jääneet täysin kiinni 3D-peliin ja meidät oli ohjelmoitu valheellisilla uskomusjärjestelmillä ja malleilla. Otimme itsestäänselvyytenä sen, mitä opimme. Kaikki perustui niukkuuteen ja kilpailuun. Todellisuutemme oli, ettei ollut riittävän hyvä ja täytyi olla parempi, hypätä korkeammalle ja suorittaa enemmän. Emme kyseenalaistaneet, että kenties se mitä koulut, kirkot, hallitukset, teollisuus jne. opettivat, ei ollut lainkaan totta.

Niinpä kasvaessamme lapsuudessa, olimme haavoittunut ja loukkaantunut, koska kaikki tämä ohjelmointi ei ollut linjassa todellisen ydinolemuksemme kanssa. Pelot ja traumat joita meillä on tänä päivänä, juontuvat tuosta ajasta. Kun kohtaamme tietyn tilanteen, järjestelmämme muistaa menneisyyden ja reagoi samalla suojautumisstrategialla, jonka keksimme lapsena. Tämä johtaa vihahyökkäyksiin, itkemiseen, manipulointiin jne. Päädymme samaan sotkuun uudestaan ja uudestaan, kunnes oivallamme, että meidän täytyy parantaa sisäinen lapsemme päästäksemme eroon tuosta mallista.

Eikä kukaan ole parempi laukaisemaan sisäistä lastamme kuin kaksosemme, jotta tunnistamme ja parannamme sen. Sisäinen lapsi joka on edelleen sabotointimoodissa, hoivaa egoa ja antaa sille pelkomalleja, joita se tarvitsee pitääkseen meidät pelossa. Kun teemme sisäisestä lapsesta parhaan ystävämme ja saamme sen luottamaan itseemme täysin, ego ei saa enää energiaa ja sen on pakko transformoitua korkeampaan taajuuteen. Pelkomallit ohjelmoidaan näin rakkaudeksi.

Kuudes näkemys – tunteiden näyttäminen on hyvä asia!

Yksi 3D-matriisin suuri väärinohjelmointi on, että tunteiden näyttäminen on sopimatonta. Itkeminen, huutaminen, tärinä, mutta myös äänekäs nauraminen tai laulaminen julkisesti ei ole soveliasta tässä egopohjaisessa yhteiskunnassa. Meidän täytyy ymmärtää, että tunteiden näyttäminen on hyvä asia! Se on luontainen refleksi, jolla on syynsä. Se on energeettistä oksentamista. Lapset käyttävät edelleen tuota refleksiä. Jos heillä on järjestelmässään energiaa, joka ei kuulu sinne, he huutavat, itkevät tai tärisevät vapauttaakseen sen heti. Ja kaikki on hyvin taas parin minuutin päästä – kunnes meille opetetaan, ettei ole ok käyttäytyä niin. Niinpä pidämme kaiken tämän myrkyllisen energian järjestelmässämme ja tunnekeho ylikuormittuu siinä määrin, että se alkaa välittää tiheitä energioita fyysiseen kehoon, joka tallentaa ne. Tämä ilmentyy ensin lihaskipuna ja tulehduksina ja voi johtaa myöhemmin vakaviin sairauksiin, kuten syöpä, sydänkohtaus, aivohalvaus jne.

Niinpä sen sijaan, että syytämme itseämme, kun haluamme itkeä tai huutaa, meidän täytyy kääntää se ympäri ja oppia olemaan kiitollinen mahdollisuudesta vapauttaa se. Vertaa sitä ruokamyrkytykseen. Vatsa reagoi luontaisena refleksinä ja oksentaa. Jos taistelet sitä vastaan ja pidät ruuan vatsassa, voit sairastua kovasti ja jopa kuolla. Tee itsellesi valtava palvelus ja itsesi syyttämisen sijasta nauti tunnevapautuksista isolla kiitoksella, "että voin päästää siitä irti nyt iäksi". Tämä muuntaa taas energian välittömästi korkeaksi taajuudeksi.

Seitsemäs näkemys – aloita kutsumuksesi nyt

Älä odota sen tehtävän kanssa, jota varten tulit tänne, siihen saakka kunnes kaksosesi on valmis olemaan kanssasi. Sinun on tarkoitus saavuttaa eheystila yksilönä. Universumi vaatii transformaatiota ja muutosta – ei odottamaan, kunnes olette kumpikin valmiita. Olet täällä valotyöntekijänä, jolla on tiettyjä lahjoja ja tehtäviä. Tutki lapsuuttasi ja persoonallisuuttasi saadaksesi selville, mitä ne ovat ja kuka todellisuudessa olet, ja ala käyttää niitä toisten auttamiseen. Sen ei tarvitse olla suurta – auttamalla yhtä ihmistä saat aikaan jo heijastevaikutuksen. Tehtävä antaa sinulle myös tarkoituksesi täällä planeetalla ja se on erittäin tyydyttävää ja auttaa sinua siirtymään eteenpäin ja pääsemään paljon tasapainoisempaa olotilaan.

Energioiden ohjaaminen johonkin hyödylliseen auttaa taas muuntamaan energioita korkeiksi rakkaus- ja myötätuntotaajuuksiksi. Siirry eteenpäin elämässäsi, ikään kuin jälleenyhdistymistä ei olisi tapahtunut, ja ole onnellinen ja kokonainen itsenäsi, mutta tiedä sydämessäsi, että kaksosesi tulee mukaan, kun kaikki energiatukokset teidän kahden väliltä on selvitetty.

Kahdeksas näkemys – olemme transformoijia

Kun olemme oppineet päästämään irti tunteista kiitollisuudella, meillä on ollut ensimmäinen oppituntimme valotyössä, koska niin matalien taajuuksien muuntaminen korkeiksi taajuuksiksi toimii. Kiitollisuuden ja anteeksiannon kautta – syyttelyn ja tuomitsemisen sijasta – nostamme värähtelyä nopeasti. Tämä vaatii ottamaan eri perspektiivin ja näkemään hyödyn joka tilanteessa. Mitä se opettaa minulle? Mitä tunnistan itsestäni omaksi kasvukseni? Kenet tapasin, joka on minulle tärkeä nyt ja jota en olisi muuten tavannut? Kun otamme 5D-näkökulman asioihin, tunnistamme täydellisyyden ja tarkoituksen kaikissa kokemuksissamme. Oppimalla energiakielen ja sen, että energia ei voi koskaan hävitä, ainoastaan transformoitua, käsitämme, että meillä on aina ohjauspyörä ja voimme valita, haluammeko mennä pelkotietä vai ajaa rakkausvaltatietä.

Kun olemme oppineet tämän muuntamisen mikrotasolla, meidät potkaistaan kollektiivin parantamiseen ja muuntamiseen ihmiskunnan tasolla. Se voi olla täysin ylivoimaista alussa ja sydänchakraan jonka kautta muunnamme energiaa, voi sattua helvetisti, kunnes totumme siihen. Meidän täytyy ymmärtää, että olemme osa suurempaa organismia. Kenties voit nyt tuntea maksasolut ja sen, mitä ne käyvät läpi, kun niiden täytyy käsitellä kaikki myrkyllinen alkoholi raskaan juomisen jälkeen ja puhdistaa se fyysisestä kehosta.

Sen lisäksi muunna myös toisinpäin. Kaikki korkeat energiat joita virtaa planeettaan, täytyy ilmentää maan päällä. Otamme ne sisään ja muunnamme ne taajuudeksi, joka tekee niistä sopivia ihmiskunnan ja planeetan omaksuttavaksi.

Tiedosta siis, että kun sinusta tuntuu alakuloiselta, epätoivoiselta, yksinäiseltä, surulliselta jne., teet valtavaa työtä kollektiivin hyväksi muuntamalla näitä. Ole kiitollinen irtipäästämisestä varmistaaksesi taajuuden nostamisen. Tämä on valotyön määritelmä. Pimeyden ja valon välinen taistelu ei ole niin avointa sotaa, kuin kuvittelisimme. Se on taistelua, joka tapahtuu jokaisessa meissä, ja on meidän valintamme, mitä tuemme energiallamme. Valitse viisaasti, valitse rakkaus.

Yhdeksäs näkemys – meidän täytyi käydä 3D-koulu läpi

Kysymme usein itseltämme, miksi minun täytyy käydä läpi kaikki tämä tuska. Kuten mainittiin jo, monet kaksoset päättivät tarkoituksella inkarnoitua hyvin toimimattomaan perheeseen. Miksi? Maskuliini- ja feminiinienergioiden tasapainottomuuskokemuksen lisäksi, tärkeä syy on ymmärtää täysin 3D-ohjelmonti ja kokea itse, miltä se tuntuu ja miten se toimii. Meidän täytyi ymmärtää koko järjestelmä voidaksemme murtautua ja soluttautua siihen ja ohjelmoida se uudestaan valollamme ja rakkaudellamme. Vain tällä tavalla pystymme kehittämään myötätuntoa niitä kohtaan, jotka käyvät läpi samaa kokemusta, ja tukemaan heitä tuolla matkalla. Valmistauduimme ja valmistaudumme tehtävään, jota varten tulimme.

Kymmenes näkemys – vanhan elämän on tarkoitus tuhoutua

Tämä on toinen vaikeasti ymmärrettävä asia. Miten usein kuulemme kaksosilta: "Elämäni oli melko vakaata ja täydellistä, kunnes tapasin hänet – olin itse asiassa onnellinen."

Hmm, sori, mutta onko se oikeasti totta? Miksi jollakulla olisi silloin niin suuri vaikutus sinuun? Kaksoisliekkimatka ravistelee sinua tarkoituksella ja haastaa sinut syvimmällä tasolla. Se pakottaa sinut löytämään takaisin jumalaiseen ydinolemukseesi ja tulemaan aidoimmaksi itseksesi. Tämä johtaa sinut luopumaan kaikesta, mikä sinussa ei ole aitoa eikä resonoi sisäisen totuutesi kanssa. Niinpä kaikki mitä teit vain miellyttääksesi toisia ihmisiä tai täyttääksesi toisten odotukset, tulee tuskallisesti esiin, kunnes päästät siitä irti. Tai koet vain valtavia menetyksiä, kuten raha, koti, ihmiset.

Mitä enemmän taistelet tätä prosessia vasaan, sitä kovempaa siitä tulee. Meitä testataan, luotammeko universaaliin virtaan vaikeista olosuhteista huolimatta. Meitä pyydetään luopumaan kaikesta riippuvuudesta, kaikista sopimuksista jne. täydellisen vapauden saavuttamiseksi. Meitä ajetaan päästämään irti ohjelmoiduista uskomuksista ja malleista, joita otimme itsellemme, ja jättämään 3D-matriisin iäksi. Uudessa Maassa ei ole paikkaa näille vanhoille energioille ja käsitämme, ettemme tarvitse mitään niistä silloin, kun olemme onnellinen ja kokonainen. Lyhyesti sanottuna: meitä opastetaan löytämään itserakkaus. Koska kannamme jokainen Lähde-energiaa sisällämme, itserakkaudella pääsemme lähimmäs Jumalaa.

Yhdestoista näkemys – jälleenyhdistyminen on mahdollista vain hyvin korkealla värähtelytasolla

Sitten kun olemme löytäneet itserakkauden ja tunnemme täysin yhdistyneemme Lähteeseen ja olemme päästäneet irti kaikesta väärästä ohjelmoinnista, peloista, traumoista, epäaidosta käyttäytymisestä jne., olemme nousseet takaisin luontaiseen taajuuteemme. Alkuperäiseen kaksoisvärähtelyymme. Se on puhdasta autuutta ja intohimoa. Kun olemme saavuttaneet tuon tilan, olemme ylösnousseet uuteen Maahan. Olemme silloin kokonainen ja onnellinen yksin. Emme tarvitse ketään muuta ollaksemme onnellinen, mutta meillä on niin suurta rakkautta itseämme ja näin Jumalaa kohtaan, että haluamme vain jakaa sen toisten kanssa. Näemme kaikkien harhakuvien läpi. Kaksinaisuus häviää ja näemme hyvää ja julmalaista täydellisyyttä kaikessa. Olemme täysin vapaa ja olemme irti matriisista ja heränneet oikeaan todellisuuteen.

Nyt pystymme tekemään valotyötä vaivattomasti ja muuntamisesta tulee luonnollista. Kun vapautamme ja itkemme, se tuntuu aivan yhtä hyvältä kuin nauraminen, tanssiminen ja laulaminen. Olemme tunnistaneet, mikä upea lahja kaksoisliekkiyhteys on, ja olemme syvän kiitollinen kaikesta, mitä se on tuonut meille hopealautasella. Ilmennämme helposti, olemme täysin antautunut, luotamme universaaliin virtaan ja olemme päästäneet irti siitä odotuksesta, että jälleentapaamisen täytyy tapahtua tässä elämässä, kun myös aika menettää merkityksensä. Ja juuri tuolla hetkellä ovi avautuu, ja kun vähiten odotat sitä, kaksosesi tulee takaisin luoksesi, olemaan kanssasi ja palvelemaan ihmiskuntaa kanssasi yhteistehtävässänne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.