MITEN PYSYÄ YHTEYDESSÄ

Kirjoittanut Kim Hutchinson (clayhuthealing.ca)
2.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kulunut vuosi on ollut surrealistinen ja haastava monille meistä. Pandemia on määritellyt uudelleen tapamme toimia. Yksi asia on tullut selväksi näiden kummallisten olosuhteiden aikana: miten paljon tarvitsemme toisiamme. Tarvitsemme kaikki enemmän rakkautta, enemmän kontakteja, enemmän tukea ja enemmän keskinäistä yhteyttä. Sosiaalinen etäisyys on saattanut olla tarpeellinen varotoimi biologista uhkaa vastaan, mutta eristäytyminen vaatii raskaan veron mentaalisesta ja tunneterveydestä. Yksinäisyys voi johtaa masennukseen ja ahdistukseen tai pahentaa niitä. Tarvitsemme keskinäistä yhteyttä kukoistaaksemme. Ihmisten täytyy yhdistyä jälleen.

Sulkujen tai matkustusrajoitusten aikana voi olla vaikeaa yhdistyä perheeseen ja ystäviin, jotka elävät kauempana, ja lohduttaa heitä. Teknologia on ehdottomasti auttanut meitä ylläpitämään yhteyttä toistemme kanssa. Videokeskustelut ovat luultavasti paras tapa tuntea olevansa lähempänä rakkaitaan. Kuitenkin on edelleen tietoisuus erillisyydestä.

Yhdistyminen energiatasolla

Yksi tapa kokea tarvitsemaamme läheisyyttä on yhdistyä toisiimme energeettisesti. Ihmiset vaikuttavat olevan fyysisesti erillään toisistaan, mutta se on illuusio. Olemme yhteydessä toisiimme ihmisymmärrystä uhmaavalla tavalla. Sielutasolla olemme kaikki yhtä. Käyttämällä tuota yhteyttä nousemme sen välimatkan yläpuolelle, joka erottaa meidät muista.

Otetaan esimerkiksi joku henkilö televisiossa. Logiikka sanoisi, että tämän henkilön katseleminen on puhtaasti passiivista toimintaa, eikä tuo näyttelijä oli mitenkään tietoinen siitä, että katselet häntä. Kuitenkin sielutasolla ei ole mitään aikaa ja paikkaa. Sillä ei ole merkitystä, missä tai milloin tuo ohjelma kuvattiin – koet sen kaikkialla läsnä olevassa "tässä ja nyt". Samalla tavalla, vaikka sinä katsot kotona tuota näyttelijää televisiosta, korkeampi itsesi yhdistyy hänen sieluunsa. Tietoisuutesi on yhdistynyt hänen tietoisuuteensa. Tämä merkitsee, että näyttelijän korkeampi itse on tietoinen siitä, että katselet häntä. Sillä ei ole merkitystä, miten kauan sitten tuo ohjelma kuvattiin tai onko näyttelijä jo kuollut – voit silti yhdistyä hänen kanssaan.

Siis jos voit yhdistyä johonkin näyttelijään televisiossa, voit tietenkin yhdistyä ystäviin ja perheeseen missä tahansa maailman kolkassa. Sinun täytyy vain ajatella heitä. Jos haluat olla varma yhdistymisestäsi, siirrä fokuksesi päästä sydämeen. Sydänpohjaisten viestien lähettäminen ja vastaanottaminen on helpompaa ja paljon tehokkaampaa.

Miten lähetetään ja vastaanotetaan rakkautta matkan päästä

* Sulje silmäsi ja hengitä syvään ja rytmikkäästi, jotta rentoudut.

* Laita käsi sydämelle ja ajattele rakasta ihmistäsi. Tunne kaikki se rakkaus, jota sinulla on tätä ihmistä kohtaan.

* Näe tai tunne yhteyden muodostuminen näiden kahden sydämen välille.

* Ilmaise aikomus lähettää tuntemaasi rakkautta tälle ihmiselle. Anna rakkautesi virrata tätä sydänyhteyttä pitkin.

* Kun olet lähettänyt rakkauttasi, pysy avoimena vastaanottamaan hänen sydämensä vastaus. Saatat tuntea lämpöä tai hehkun, kun hänen rakkauttaan virtaa sinuun.

* Sitten kun tunnet yhdistymisen olevan valmis, kiitä häntä rakkaudesta, ja ilmaise sitten aikomus lopettaa tämä sessio. Muodostamasi yhteys ei katkea, jos se on aito rakkausyhteys.

* Joka kerta kun ajattelet häntä, lähetä rakkautta hänelle ja tunne hänen rakkauttaan tulevan vastavuoroisesti sinuun.

On todellinen lahja kyetä yhdistymään toiseen ihmiseen sydäntasolla. Rakkaus on paras lahja, jonka voisit koskaan lähettää tai vastaanottaa. Siis jos huomaat kaipaavasi ihmisiä, lähetä heille rakkautta ja katso, mitä tapahtuu. Älä ylläty, jos he soittavat tai lähettävät sähköpostia kertoen, että he ovat ajatelleet sinua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on viestintuojien ehto vapaalle välitykselle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.