ONKO REIKISSÄ PIMEÄ PUOLI?

Kirjoittanut Kim Hutchinson (clayhuthealing.ca)

18.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Luin äskettäin erään parantajakollegan Facebook-päivityksen Reikin kätketyistä vaaroista. Olin yllättynyt väittämistä, jotka periaatteessa sanoivat, että Reiki-energia on alempaa värähtelyä ja pikemminkin vahingoitti kuin paransi ihmisiä.

Vaikka tämä näkökanta ei resonoi kanssani, se herätti kiinnostukseni. Mietin, mikä saisi holistisen terapeutin yhtäkkiä kääntymään Reikiä vastaan, ottaen erityisesti huomioon, että Reiki on viitoittanut tietä hyvin monille muille parannusmenetelmille. Tämä sai minut vähän kaivelemaan nettiä ja myös meditoimaan tätä kysymystä.

Syytöksiä Reikiä vastaan

Nettitutkimukseni johdatti minut useisiin artikkeleihin Reikin oletetuista vaaroista.

Näiden lähteiden mukaan Reiki

* tulee matalasta värähtelylähteestä, joka saattaa olla haitallinen ja petollinen

* voidaan käyttää varastamaan energiaa ja istuttamaan negatiivista energiaa ja johtoja

* symbolit ovat pimeiltä voimilta tai nämä ovat pilanneet ne.

On muitakin huolia, mutta ymmärrät ajatuksen.

Miksi tätä tapahtuu?

Minulla on useita ajatuksia siitä, miksi jotkut terapeutit hylkäävät Reikin.

Yhteensopimattomat uskomukset

Monet näistä artikkeleista on kirjoitettu uskonnollisesta perspektiivistä. Vaikka Reiki on henkistä eikä uskonnollista, uskontojen auktoriteeteilla on monia ongelmia tämän parannusmenetelmän kanssa ja ne pitävät sitä uskonsa vastaisena.

Opastus: Jos tämä pätee sinuun, sinun täytyy seurata sydämesi polkua. Jos se on uskontosi, niin lisää voimaa sinulle!

Sielun pimeä yö

Useat ihmiset kirjoittivat kokeneensa järkyttäviä ja joskus jopa pelottavia hoidon jälkeisiä episodeja. Heidän kuvauksensa kuulosti sielun pimeältä yöltä, jonka aikana ihminen vapautuu vanhoista traumoista ja entisten elämien karmasta. Niin suuren tuskan ja kärsimyksen vapauttaminen voi olla ylivoimaista toisinaan, ja voi tuntua siltä, että pimeys hyökkää kimppuun, eikä suinkaan lähde pois.

Opastus: Noiden alempien tunteiden pitäminen sisälläsi vaikuttaa negatiivisesti terveyteesi ja energiatasoosi. On paljon parempi vapauttaa ne kuin varastoida. Toisaalta, jos tunnet ylivoimaiseksi negatiivisten tunteiden kuplimisen pintaan, neuvon yhdistämään energiaparannukseen ammattineuvontaa. Kognitiivinen terapia hidastaa prosessin hallittavammalle tasolle, auttaa saamaan tolkkua tunteista ja antaa selviytymistekniikkoja.

Pimeitä olentoja "looshin" kimpussa

Ihmiset jotka tarvitsevat parannusta tai jotka käyvät läpi parantumisprosessia, vetävät usein puoleensa matalammalla värähteleviä olentoja. Nämä itseä palvelevat olennot voivat olla ruumiittomia tai moniulotteisia. Useimmat ovat 4D:stä. Pimeät olennot ovat (vapaaehtoisesti) irrottautuneet Lähteestä, ja näin ne varastavat valo-olennosta energiaa (nimeltään loosh) selviytyäkseen. Ne syövät tätä looshia ja saavat enemmän irti alemmista tunteistamme (eli pelko ja vihamielisyys). Reiki auttaa henkisten lahjojesi vahvistamisessa, joten sen sijaan, että Reiki istuttaa sinuun olentoja, hoidot voivat nostaa tietoisuuttasi niistä.

Opastus: Paras tapa hankkiutua eroon pimeistä olennoista on nostaa värähtelyäsi. Jos siirrät energiasi korkeammille tietoisuustasoille, häviät niiden tietoisuudesta samalla tavalla, kuin öljy erottuu vedestä. Tämän tekemiseksi sinun täytyy parantaa pelkosi, jotta voit ruumiillistaa enemmän rakkautta. Energiaparannus voi olla erittäin hyödyllistä tässä prosessissa.

Parantaja paranna itsesi

Monet ihmiset jotka saavat Reiki-hoitoa, rakastavat sitä niin paljon, että päättävät tulla hoitajaksi itse. Reiki auttaa heitä tuntemaan olonsa niin hyväksi, että jotkut ihmiset aloittavat uuden hoitouransa, ennen kuin ovat saaneet loppuun henkilökohtaisen parantumisensa. Sitten kun he keskittyvät toisten parantamiseen, heidän omat ratkaisemattomat ongelmansa alkavat tulla pintaan. Parantava energiavirta voidaan osittain ohjata hoitajaan, mikä vähentää hoidettavan saamaa määrää. Haavoittunut hoitaja saattaa myös puhdistaa myrkyllistä tunne-energiaa, joka voi vuorostaan vetää puoleensa pimeitä olentoja.

Opastus: Kun etsit hoitajaa, ilmaise aikomus löytää joku, jolla on puhdas tarkoitus, joka on sydänkeskeinen, terve ja jumalaisen rakkauden kanava. Hoitajat, halunne palvella ja auttaa toisia on ihailtavaa, mutta itsestä huolehtimisen täytyy olla ensisijainen fokuksenne. Rakasta itseäsi ensin, hanki tarvitsemaasi parannusapua ja mene sitten rakastamaan maailmaa.

Energiaevoluutio

Monta vuotta Reiki palveli tapana astua sisään henkiseen kehitykseen. Se esitteli upeasti energiamaailman. Mutta nyt ylösnousemuksen ollessa täydessä vauhdissa, jotkut ihmiset torjuvat Reikin, koska se tuntuu olevan matalampaa värähtelyä. Tämä johtuu siitä, että henkilökohtainen värähtely on noussut.

Opastus: Meidän tapaamme myös Reiki kehittyy. Se kykenee tarttumaan ylösnousevan kehon tarpeisiin yhtä lailla kuin jokin uudempi menetelmä. Avaimena on taas se kanava, jonka kautta Reiki-energia virtaa, sillä hän värittää tuota energiaa omalla värähtelyllään ja tietoisuudellaan. Etsi korkealla värähtelevää ja sydänkeskeistä terapeuttia. Ja terapeutit, tehkää, mitä voitte, rakastavan, rauhallisen ja korkean värähtelyn ylläpitämiseksi.

Pimeystyöntekijät

Joissain tapauksissa saattaa olla pimeystyöntekijöitä (itseä palvelevia ihmisiä), jotka esiintyvät valotyöntekijöinä. Jos ihmisellä on pahat aikeet ja hän tekee Reikiä, on mahdollista varastaa energiaa ja lähettää negatiivista värähtelyä. Mutta samaa voitaisiin sanoa kaikesta tässä elämässä. Kaikessa on kyse aikomuksesta.

Opastus: Taas kerran, kyse ei ole menetelmästä – hoitaja on tärkeä. Jos hoitaja on kristallinkirkas rakkauden kanava, niin pimeys ei voi kaapata parannusprosessia.

Elämä käyttää kaikki mahdollisuudet

Luomme oman todellisuutemme tai tarkemmin sanottuna, valitsemme todellisuutemme rajattomasta luettelosta vaihtoehtoja, jotka ovat jo olemassa. Jokainen mahdollisuus jonka voisimme koskaan kuvitella, tapahtuu ainakin yhdellä rinnakkaisella aikajanalla. Harmonisoidumme niiden aikajanojen kanssa, jotka sopivat parhaiten värähtelyymme. Tämä merkitsee, että joillain aikajanoilla nämä Reiki-pelot ovat todellisia ja kaikki yllä lueteltu on totta. Toisilla aikajanoilla koko väittelyä ei koskaan tapahtunut, ja vielä toisilla Reikiä ei ole edes olemassa.

Opastus: Minä en resonoi Reikiä koskevien varoitusten kanssa, ja koska se mihin uskon, määrittelee, mitä saan, niin Reiki on täysin turvallista minulle. Kysy itseltäsi, mitä sinä uskot, ja varmista, että kuuntelet pelkojasi sekä korkeampaa mieltäsi. Sen mitä tunnet ja mihin uskot voimakkaimmin, koet todellisuutenasi.

Kunnioita omaa totuuttasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.