MARRASKUUN 2016 KAAOS – UUSIKUU JOUSIMIEHESSÄ

Kirjoittanut Shannon Hugman (themastershift.com)

22.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Okei, hengitetäänpä kaikki syvään yhdessä.

On ollut intensiivinen kuukausi. Monia ihmisiä on ravisteltu perustuksiaan myöten, näytetty otettavan juuriltaan ja heitettävän kaaokseen. Kuitenkin toiset ovat saattaneet olla myllerryksessä jo jonkin aikaa. Joka tapauksessa, oli se sitten tuttua värähtelyä tai ei, marraskuu 2016 on ollut intensiivinen.

Miten siirrymme tästä yli? Miten voimme saada parhaan irti siitä? Miten voimme kohota?

Ensinnäkin Jousimiesenergia on nyt hallitsevaa planeetallamme ja se vei meidät pois Skorpionin syvyyksistä. Joka vuosi meidät heitetään syviin vesiin ja pyydetään sukeltamaan, tutkimaan ja laajentumaan.

Marraskuu on tuonut paljon pintaan. Monia varjoja joita ihmiset eivät halua nähdä tai joita he ainakin aluksi vastustivat pelossa. Nyt pimeys on tullut valoon, ja meidän on aika siirtyä eteenpäin.

On aika nousta vedestä lämpimään pyyhkeeseen. On aika laittautua mukavasti takan ääreen rakkaiden kanssa. Mikä tärkeintä, jos sinulla on se ylellisyys, että sinusta tuntuu mukavalta ja olet perhe ympärilläsi, on oleellista oivaltaa siunauksesi ja arvostaa niitä.

Kaikessa tällä hetkellä on kyse kiitollisuudesta pienistä asioista. Tilaisuudet ovat sinun pieniä asioitasi ja jonkun toisen unelma tai fantasia. Onko sinulla vettä? Koulutusta? Katto pään päällä? Jos on, olet erittäin onnekas.

Marraskuu teki räikeän selväksi, että todellisuutta kontrolloivien järjestelmien perusta halkeilee.

Mutta juttu on niin …

"Kaikessa on halkeama – näin valo pääsee sisään." –Leonard Cohen

On aika päästää valo sisään. Hyväksy halkeamat ja säteile niiden läpi. Päätä hylätä uhrius ja ottaa henkilökohtainen valtasi pois ulkoisilta auktoriteeteilta.

Voidaksemme nousta meidän täytyy ottaa vastaan potentiaalimme. Meidän täytyy avata mielemme sille, mikä on mahdollista henkilökohtaisessa elämässämme ja kollektiivissa.

Optimismi on happea tällä hetkellä.

Vaikket voisikaan uskoa sitä, tunne se. Valitse se. Puntaroi sitä ajatusta, että jotain uutta on horisontissa.

Avaimena on sitoutua laajentaviin keskusteluaiheisiin. Puhu siitä, mikä toimii sinulla ja toisilla. Muistuta itseäsi saavutuksistasi ja taputa itseäsi selkään. Puhu hyvää. Anna energiaa ihmeille.

Lakkaa kastelemasta kuolleita kasveja. Päästä irti samoista umpikujakeskusteluista. Päästä irti taipumuksesta puhua siitä, miten sotkussa kaikki on.

Tähti on kirkas ja upea näky, mutta se on myös kaoottinen räjähdys.

Maasta on tulossa kirkkaampi, mikä voi näyttää täysin hullulta ihmismielelle.

Uusi kuu 28./29.11. syventää yhteyttä itseemme. Syventää yhteyttä Lähteeseemme, jumaluuteen, korkeampaan itseemme.

Nyt on aika hyväksyä hämmennys, keskittää ajatuksemme mahdollisuuksiin ja ihmeisiin, joita on jo ympärillämme. Ota perustaksi kiitollisuutesi. Sure sitä, mikä on mennyt, mutta ole rehellinen itsellesi, kun kuljet synkän näköisenä. Siinä on hienoinen ero, että kunnioitat suruasi tai annat sen kaataa valtakuntasi.

Muista, että olet voimakas luoja. Olet lähde-energia. Olet jumala. Olet pelastaja, jota olet odottanut.

Rakastu itseesi, vie itsesi treffeille ja kysy itseltäsi, mitä haluat.

Lakaise itsesi pois jaloistasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.