AHMYO-ELÄMÄ

 

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Joulukuun 2017 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Se on täällä. Ahmyo-elämä. Se on yksi ensimmäisistä käytännön sovelluksista kaikesta siitä työstä, kaikesta siitä irtipäästämisestä ja kaikesta siitä huolissaan olemisesta, mitä olemme tehneet tässä elämässä.

 

Ahmyo on hyvää elämää, mestarin elämää. Adamus julisti uuden aikakauden äskettäisellä "Mestarin elämää 5 – Ahmyo" -kurssilla. Crimson Circlen sanasto määrittelee Ahmyon näin:  "absoluuttinen ja ehdoton luottamus itseen, ymmärtäen, että kaikki on korkeimmaksi hyväksesi ja että olet oman todellisuutesi luoja, hyväksyen täyden vastuun itsestäsi ja mennen sellaisten asioiden yli kuin kohtalo, osa elämässä, karma, enkelit ja oppaat."

 

Adamus määrittelee sen useilla tavoilla. Hän sanoo, että silloin sallit energioiden palvella itseäsi sen sijaan, että olet energian, ihmisten ja tilanteiden armoilla. Hän sanoo, että se on helppoa ja sujuvaa elämää, kun oivallat, ettei sinun tarvitse kamppailla tai ponnistella sen vuoksi, minkä pitäisi tulla luonnollisesti tukemaan ihmiselämääsi ja tulemista oivaltamiseen. Hän sanoo, että se on armon tila, joka on ulottuvilla juuri nyt ilman kustannuksia tai ponnistelua.

 

Minä sanon, että Ahmyo on sitä, kun sallit unelmiesi toteutua, tuntematta sitä epämukavaksi.

 

Ja … Ahmyo tuo esiin hyvin monia kysymyksiä ja ongelmia. Adamus odotti tätä, kun hän pyysi erityistä kysymys- ja vastaussessiota kaikille, jotka olivat tilanneet Mestarin elämää 5:n. Katsojat lähettivät yli 60 kysymystä, ja saimme Lindan kanssa juuri nauhoitettua tunnin session Adamuksen vastauksia. Jotkut kysymykset olivat sekavia ja hämmentäviä, jotkut selkeitä ja ytimekkäitä ja jotkut olivat itse asiassa vähän surullisia. Tämä ilmaisee hyvin sitä, miten hahmotamme ja sallimme Ahmyon.

 

Monta vuotta sitten Tobias sanoi: "Se tulee sinulle." Ei positiivisten ajatusten tai affirmaatioiden avulla, ei rukoilun tai neuvottelun avulla eikä mielen manipuloinnin avulla. Se tulee, koska olet valmis, koska sallit ja kenties koska olet sairaan väsynyt vanhaan tapaan. "Se" merkitsee, että olemme valmiita kovan työn ja kamppailun osalta siinä, mitä Adamus sanoo "hädin tuskin riittävästi" -tietoisuudeksi. "Se" merkitsee luottamusta Itseen ja irtipäästämistä vanhoista rajoittuneista uskomuksista. "Se" merkitsee, ettemme tunne syyllisyyttä siitä, että meillä on helpompi ja yltäkylläisempi elämä kuin toisilla, koska Ahmyo on myös heidän ulottuvillaan sitten, kun he ovat valmiita siihen.

 

Olen luultavasti tehnyt elämässäni kovemmin töitä, kuin minun olisi pitänyt, koska luulin, että minun täytyi. USA:n keskilännen katolilainen kasvatukseni iskosti tämän työetiikan syvälle minuun. En halua edes ajatella kaikkia myöhäisiltoja ja viikonloppuja töissä suurimman osan työuraani. Opin itse asiassa pitämään kovasta työnteosta, mutta nyt oivallan, että se oli vain häiriintynyt aspekti. Yksi Adamukselle esitetty kysymys oli: "Miksi minusta tuntui niin surulliselta ja masentuneelta katseltuani Mestarin elämää 5:n?" Voin vastata siihen, koska minulla oli samoja tunteita kanavoituani tuon pilvikurssin. Luulin, että minun täytyi tehdä kovasti työtä ja yrittää, ja sitten oivalsin, että se oli riistänyt minulta vuosia helppouden, sujuvuuden ja ilon. Se on melko masentavaa.

 

En varmasti ole mikään Ahmyo-elämän ekspertti tässä kohtaa, mutta olen kokenut sitä monin tavoin elämässäni. Ensimmäisenä opin, että jos jokin haiskahtaa kamppailulta ja ristiriidalta, luovu siitä välittömästi, koska ei se siitä parane. Tämä pätee ihmisiin, tilaisuuksin ja projekteihin. Esimerkiksi jos tunnen, että jokin urakoitsija joka meidän täytyy palkata, ei ole käytettävissä, pudotan hänet välittömästi pois, vaikka hänellä olisi paras hinta. Jos hotellissa jonka yritämme varata, on hässäkkää, etsimme uuden hotellin, joka on yhteensopiva Ahmyo-energioiden kanssa. Jos en tunne vaivattomuutta ja sujuvuutta jonkun asiakaspalveluvirkailijan kanssa puhelimessa, lasken luurin välittömästi (sanomatta näkemiin) ja soitan toiselle virkailijalle.

 

Opin myös menemään helvettiin itseni tieltä. Tobias kertoi minulle/meille sen vuosia sitten, mutta minulta vei tovin todella tehdä se. "Itseni tiellä oleminen" näyttää asioiden ajattelemiselta liikaa, omien rajoitusteni laittamiselta todellisuusmaisemaan, huolissaan olemiselta lopputuloksesta, miettimiseltä, mitä muut ajattelevat … plaa, plaa, plaa. Hitto, on melkein masentavaa ajatella, miten usein menin itseni tielle enkä sallinut täällä olevien energioiden palvella minua paljon sujuvammin. Näen ihmisaspektini naapuruston pikku kiusaajana, joka yrittää kontrolloida kaikkea, mutta on itse asiassa hyvin peloissaan fasadin ala.

 

Noista Mestarin elämää 5:tä ja Ahmyota koskevista kysymyksistä … Yksi shaumbra kysyi, merkitsikö Ahmyo, että hän voisi oppia ranskaa (taisi nuoleskella Adamusta) opiskelematta. Adamuksen vastaus: Älä opettele sitä opiskelemalla vanhalla ikävystyttävällä tavalla. Tunne sen sijaan kielen ja sitä puhuvien ihmisten ydinolemusta. Ime energiaa kirjoista lukematta kaikkia sanoja. Mene sitten pois tieltäsi ja ala puhua sitä olematta huolissasi, miltä se kuulostaa. Se alkaa tulla sinulle intuitiivisesti, eikä mentaalisesti, mutta on tärkeää puhua ääneen eikä vain ajatella sitä.  Ils ont ri quand j’ai essayé de parler français.

 

Toinen shaumbra kysyi valokehosta ja pitäisikö hänen lakata ottamasta lisäravinteita ja käymästä vaihtoehtoterapeuteilla. Adamus sanoi, että hän kutsuu sitä mieluummin "energiakehoksi" kuin valokehoksi, yleisten valokehoa koskevien väärinkäsitysten vuoksi. Hän lisäsi, että meillä on edelleen biologinen keho huolehdittavana, mutta on vähemmän kipua ja ylläpitoa, ja biokehosta tulee paljon tehokkaampi. Hän kehotti tekemään testin: luovu lisäravinteista ja vaihtoehtoterapioista kuukaudeksi ja anna energiakeholle tilaisuus integroitua fyysiseen kehoon ja katso, mitä vaikutuksia sillä on.  Luulen, että minun täytyy piilottaa vitamiinini kuukaudeksi tai sanoa Adamukselle vain, että ne ovat karkkeja.

 

Joku muu kysyi: "Rakastettu St. Germain, rakastettu St. Germain – muistuta minulle taas, miksi kaikki on niin perseestä, ennen kuin oivaltaminen tapahtuu …"  Hmm, pystyn samaistumaan tuohon. Adamuksen vastaus: Koska kaikki sinussa muuttuu nopeasti, vanhat järjestelmät hajoavat, samalla kun uusia "ei-järjestelmiä" ilmestyy esiin. Hän lisäsi meidän tienneen tullessamme tähän elämään, että voisi olla haasteellista.  No, Adamus, arvostan vastaustasi, mutta suhtautumistavassasi on toivomisen varaa.

 

Yksi shaumbra kysyi: "Mikä ero on Ahmyolla ja Theosilla?" Adamus vastasi, että Ahmyo soveltuu elämään maan päällä fyysisessä kehossa, kun taas Theosissa ei ole pysyvää fyysistä kehoa. Maapallolla on enemmän rajoituksia kuin Theosilla massatietoisuuden vuoksi, mutta ei riittävästi riistämään meiltä helppoa ja sujuvaa elämää. Toisaalta Theos antaa meille todella rajattoman luovuuden eikä se vaadi energiaa, vaikka sitä on käytettävissä, jos päätämme leikkiä sillä.  Miten voin varata seuraavan lennon Theosiin?

 

Useissa kysymyksissä kysyttiin samaa asiaa: "Kävin Mestarin elämää 5 -kurssin. Miksi en koe helppoutta ja sujuvuutta vielä?" Adamus: "Teillä on ollut yli 1000 elämää vanhan elämän tapoja oppimiseen. Vie muutaman vuoden poisoppia ne, ennen Ahmyo-elämän sallimista."  Siis voitko antaa minulle tarkan päivämäärän, Adamus?

 

Ahmyo-elämä on täällä, mutta se ei tapahdu yhdessä yössä. Se tulee sallimisen ja kärsivällisyyden myötä. Vanhat kamppailu- ja ponnistelutavat alkavat pudota kerros kerrokselta, ja huomaat, että ongelmanratkaisuprosessissasi – tavassa jolla käsittelet tilanteita ja ihmisiä elämässä – on uutta selkeyttä ja luovuutta. Huomaat, että asioita vain alkaa tulla sinulle ilman stressiä ja aiemmin vaadittua energiaa. Ja, kuten Adamus sanoo, kun se tulee sinulle, älä kyseenalaistä, äläkä analysoi sitä. Vain salli se.

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.