VAIKEISSA OLOSUHTEISSA HAVAIJILLA*

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Marraskuun 2017 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Linda ja minä olemme olleet Havaijin (isolla) saarella kuluneet kolme viikkoa valmistelemassa Crimson Circlen uutta Villa Ahmyoa tuleviin työpajoihin ja shaumbrojen vuokrattavaksi. En luultavasti saa paljon sympatiaa, kun mainitsen se kovan työn ja ne pitkät päivät, jotka olemme laittaneet siihen, koska se on yksi maailman kauneimmista paikoista. Kirjoittaessani tätä istun suurella verannalla shortseissa ja t-paidassa jalat paljaana, joten en minäkään valita. Ainakaan kovin paljon.

Villa Ahmyo on esimerkki mestarin elämästä, jota monet shaumbrat alkavat nyt kokea. Tontti ja talo ovat täynnä kauneutta, loistoa, rauhallisuutta ja vaivattomuutta. Ne ovat luonnossa rehevien trooppisten puiden ja kukkien keskellä, yleisnäkymä länteen päin Tyynellemerelle.

Crimson Circle hankki hiljattain Villa Ahmyon työpaja- ja retriittipaikaksi sekä vuokrattavaksi shaumbroille, jotka haluavat mennä syvälle Ahmyo-energiaan kaukana arjen kiireestä. Ensimmäiset työpajat pidetään siellä helmikuussa ja huhtikuussa 2018 ja sitä voidaan vuokrata toukokuusta 2018 alkaen. Crimson Circlen tarkoitus on vuokrata vain shaumbroille, jotta villan energia pysyy koskemattomana.

Hankinta tapahtui neljä vuotta sen jälkeen, kun Crimson Circle alkoi etsiä kiinteistöä, jota voitaisiin käyttää "kotipesänä" pienille intensiivitilaisuuksille, joissa on noin 25-30 shaumbraa. Se on osa pitkäaikaista suunnitelmaamme vähentää Lindan ja minun matkustustaakkaa ja saada paikan pienille shaumbra-ryhmille, jotka ovat valmiita kokemaan elämää ruumiillistuneena mestarina. Matkustamme tyypillisesti noin 100.000 lentomailia (noin 160.000 kilometriä) vuodessa. Teemme jatkossakin noin 4-5 ulkomaanmatkaa vuodessa, mutta haluaisimme viettää enemmän laatuaikaa pienten ryhmien kanssa omassa turvallisessa paikassamme. Katselimme mahdollisia kiinteistöjä Meksikosta, Portugalista, Coloradosta ja Kanadasta, ennen kuin valitsimme lopulta Havaijin. Linda ja minä matkustimme Havaijin saarelle heinäkuussa 2017 tsekkaamaan hintoja ja mahdollisuuksia ja "satuimme" löytämään täydellisen kiinteistön toisena etsintäpäivänämme. Hassua, miten homma toimii.

Villa Ahmyo on noin 0.6 hehtaarin tontilla, 365 metrin korkeudessa ja vain 11 kilometriä Kailua-Konasta etelään. Talo autotalleineen on noin 408 neliötä. Siinä on kaunis "ääretön allas", poreallas, allastalo ja valtava terassi, joka on täydellinen ulkotilaisuuksien pitämiseen. Talo jonka arkkitehti suunnitteli 1978, on toscanalaista tyyliä, joka on harmoniassa ympäröivän luonnon kanssa. Talossa on suuri oleskelualue, jossa on takka ja johon mahtuu 30 vierasta, jos työpaja pidetään sisällä. On kaksi ruokailutilaa, tilava ja moderni keittiö, päämakuuhuone jossa on oma kylpyhuone ja suuri vaatehuone, makuuhuone jossa on suuri sänky, toinen makuuhuone jossa on kaksi parisänkyä ja toimistoalue. Talon ympärillä on viehättävä piha, ja valoa pääsee taloon joka suunnasta. Olohuoneesta pääsee verannalle, josta on laaja merinäkymä. Se on täydellinen paikka katsella päivän lopussa Havaijin auringonlaskua virkistävän Mai-Tain kera.

Kävellessään kauniissa maisemassa näkee appelsiini-, banaani- ja limettipuita sekä korkeita Cook-mäntyjä. Nämä puut joita käytettiin laivojen mastoina vuosisatoja sitten, nimettiin kapteeni Cookin mukaan, joka ensimmäisenä tuli Havaijin saarille 1778.

Koska tulimme tänne lokakuun alussa, olemme Lindan kanssa tehneet kaksi keahak-sessiosta Villa Ahmyossa. Tunsin ehdottomasti eron energiassa näiden kanavointien aikana. Kanavointi oli kevyempää ja helpompaa kuin normaalissa hotellihuoneympäristössä tai edes kotonamme Coloradossa. Adamus viittasi Havaijiin ja Villa Ahmyoon kahdessa viime sessiossa.

"Voi, on kaunista – lämmin aurinko, kauniita kasveja, luonnonääniä ja uskomaton merinäkymä. Mutta kyse ei ole ainoastaan tästä kiinteistöstä. Kyse on siitä, mitä Crimson Circlestä, shaumbroista ja teistä, jotka osallistutte keahakiin, on tulossa. Kyse on nousemisesta yläpuolelle, siirtymisestä pois hyvin vanhoista maaenergioista, siirtymisestä hyvin vaikeiden ja haastavien elämänosien yli."

"Villa Ahmyo merkitsee siirtymistä vaikeasta elämästä, jossa yritetään saada ja pitää energiaa, täysin erityyppiseen elämään, mestarin elämään, hyvään elämään jossa teidän ei kirjaimellisesti tarvitse tehdä työtä ja kamppailla kaiken kanssa. Teidän ei tarvitse jatkaa vanhojen haavojen prosessoimista. Teidän ei tarvitse selvittää ongelmia enää. Olette tehneet kaiken sen. Tiedätte, miten vaikeaa se voi olla – unettomat yöt, kova työ, stressi jota oli mielessänne ja ehdottomasti kehossanne."

"Tämä on symboli kaikille shaumbroille. Tämä on symboli kaikille shaumbroille siitä, mitä elämän ruumiillistuneena mestarina pitäisi olla ja mitä se on, jos sallitte sen."

Vaikka St. Germain ei koskaan käynyt elämänsä aikana Havaijilla, se on tuttu hänelle elämästään Mark Twainina. Twain kävi saarilla 1866 ollessaan Sacramento Union -sanomalehden työkomennuksella ja hän kirjoitti kaksi kirjaa seikkailuistaan Havaijilla: Mark Twain's Letters from Hawaii ja Mark Twain in Hawaii: Roughing It in the Sandwich Islands. Näin hän sanoi Havaijista:

"Ihastuttavin saarien virta, joka lepää ankkuroituna mereen."

"Mikään vieras maa koko maailmassa ei viehätä minua yhtä voimakkaasti, kuin tämä, mikään muu maa ei voisi yhtä kaipaavasti ja anoen kummitella minulle, unessa ja valveilla, puoli elämää, niin kuin tämä on tehnyt …"

Aktiivisen tulivuorensa, vesiputoustensa ja historiallisten paikkojensa myötä, Twain piti ennen kaikkea Havaijin (isosta) saaresta, jolla Villa Ahmyo sijaitsee: "Viikon siellä pitäisi parantaa surullisimmankin teistä."

Tämä iso saari on täynnä nähtävyyksiä, joissa Twain kävi ja jotka ovat muuttuneet vain vähän, jos lainkaan. Voi kävellä massiivisten mustien laavamuurien viertä Turvapaikka-kaupungissa, joka on nyt kansallispuisto. Maapallon suurin aktiivinen tulivuori, Mauna Loa, on 13677 jalkaa korkea ja käsittää puolet saaresta, kun taas planeetan nuorin ja aktiivisin tulivuori, Kilauea, tupruttaa edelleen kaasua, savua ja tuhkaa, kuten silloin kun Twain laskeutui siihen. Voi katsoa Tulivuoritalosta samaa näkymää Halema'uma'u-kraaterista, josta hän nautti. Talvikuukausina voi nähdä satojen valaiden leikkivän lämpimissä merivesissä, kun ne opettavat pienokaisilleen hyppimistä ja sukeltamista.

Mutta Twainin onnellisin muisto Havaijilta näyttää olevan naiset, jotka hän mainitsee uudestaan ja uudestaan – useimmiten kun hän sattumalta tapaa näitä uimassa tai tanssimassa "hula-hulaa", kuten hän kutsuu sitä. Mark Twain oli tietysti aina herrasmies: "Puoliltapäivin huomasin parven alastomia paikallisia nuoria naisia kylpevän meressä ja menin istumaan heidän vaatteidensa päälle, ettei niitä varasteta."

Kuluneiden kolmen viikon aikana meillä on ollut apuna Alain Bolea, Crimson Circlen johdon konsultti ja erinomainen designer, sekä Donna Van Keuren ja Joe Davinroy Coloradosta. Joe ja Donna ovat auttaneet meitä järjestämään autotallin, maalaamaan osan taloa, siivoamaan melkein kaiken, ostamaan ja rahtaamaan astioita, puutarhatyökaluja, aurinkovaloja ja melkein kaikkea muuta, mitä kuuluu talon kuntoon saattamiseen. Tyhjensimme ja siivosimme altaan, otimme alas vanhat satelliittiantennit, ripustimme tauluja, petasimme sängyt, laitoimme laatikkoihin uudet paperit … ja luettelo jatkuu ja jatkuu. Parhaita asioita ovat olleet hyppääminen "äärettömään altaaseen" pitkän työpäivän lopussa katselemaan upeaa havaijilaista auringonlaskua, päivällisen laittaminen uudessa pihagrillissä ja päivän aikaansaannosten juhlistaminen kylmällä lasillisella valkoviiniä.

Lähdemme takaisin Coloradoon kahden päivän kuluttua, juuri ajoissa marraskuun shoudia varten. Niin paljon kun rakastammekin Coloradoa, sydämeni on jo raskas kaipauksesta Havaijille. Tiedän, että tämä tiimi on luonut todella pyhän tilan shaumbra-kokoontumisille ja että Villa Ahmyo on energiakeskus sille Ahmyo-elämälle, jonka nyt alamme vasta oivaltaa. Minua lohduttaa tieto, että palaamme tänne vain muutaman lyhyen kuukauden kuluttua ja aloitamme uuden tason työpajoja ja kokoontumisia Ahmyo-elämästä.

Mahalo rakas Villa Ahmyo!

*Käytetyt sanat viittaavat Mark Twainin kirjaan

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.