RAKAS IHMINEN…

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Marraskuun 2016 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Osa 3 "Mestari ja ihminen" –sarjasta

Rakas ihmisitse, näyttää siltä, että olemme käyttäneet tätä lehteä viimeiset kuukaudet kommunikointiin toistemme kanssa. Kyllä, olen yrittänyt viime aikoina saada huomiosi, mutta liian usein odotat jonkun arkkienkelin ilmestyvän alttarin yläpuolelle pyhässä parantumishuoneessasi. Niinpä olen turvautunut syyskuun numerosta lähtien näihin sivuihin kommunikoidakseni kanssasi. Kenties tällä tavalla lopultakin kuulet, mitä olen yrittänyt kertoa sinulle, ja kenties myös muut lukijat saavat tästä jotain hyötyä tai ainakin vähän nauraa.

Muuten, näin artikkelisi viime kuun numerossa. Suloinen Shakespeare! En tiennyt, että osaisit kirjoittaa niin selkeästi ja laskea myös leikkiä kustannuksellasi. Etkö laskenutkin leikkiä kustannuksellasi? Kaikki nuo jutut egyptiläisistä parannussauvoista ja plejadilaisista aktivointiöljyistä? Näit nuo makyoksi, eikö niin? No, niin tai näin, sait minut nauramaan koko matkan Ylösnousseiden mestareiden klubille. Kerroin kollegoilleni artikkelistasi, ja nyt jotkut heistä aikovat kirjoittaa omalle ihmisitselleen. Näyttää siltä, että ihmisten on vaikea kuulla tuota jatkuvasti läsnä olevaa sisäistä ääntä.

Rakastin keilailutreffejäsi – niitä joista puhuit artikkelissasi. Vain sinä, minä ja kaikki nuo kaadot. Siitä puhun sanoessani, että on aika elää! Eikö se ollut hauskempaa kuin säännölliset iltarukouksesi ja –rituaalisi? Tiedän, että sinusta tuntui vähän epämukavalta, koska kukaan muu ei nähnyt minua. He luulivat todennäköisesti, että puhuit itseksesi. Haa! Jos he vain tietäisivät, että puhuit ylösnousseelle mestarille … ylösnousseelle mestarille, joka keilasi kolme täydellistä kierrosta peräkkäin.

Se oli muutama vuosi sitten, ja sen jälkeen sinulla on ollut taipumusta unohtaa minut. Palaat takaisiin pelkkään ihmisitseesi, kun asiasi menevät hyvin, ja sitten kutsut minua epätoivoisena, kun käyt läpi vaikeaa vaihetta. Oletko koskaan harkinnut pysymistä ja-tilassa? Ihminen JA mestari? Maskuliininen JA feminiininen? Vakava ihminen JA ilveilijä? Se on itse asiassa luonnollisempi olotila kuin pelkässä ihmismoodissa oleminen. Vihaan sitä, kun näen sinun sinkoilevan edestakaisin, paiskautuvan elämän seiniin – yhtenä hetkenä armon tilassa ja seuraavana kaaoksessa. Ei oikeasti tarvitse olla niin haastavaa.

Käytän tätä artikkelien vaihtoa kanssasi tekniikkana saada pointtini perille. Olet kuullut sen aiemmin sekä minulta että ylösnousseelta mestarikaveriltani Adamus Saint Germainilta. Hän on ollut hyvin suostuvainen kanavoimaan minua – joka olet sinä – jotta voidaan mennä asiaan tässä viimeisessä elämässäsi. Hän sanoo vain sen, mitä minä olen sanonut, mutta tiesit luultavasti tämän jo.

Totean peruspointtini tässä, ja sinun ehkä kannattaa laittaa ne vessanpeiliin, jottet jatkuvasti unohda niitä. Voi, välitä ne vapaasti myös kanssaetsijöillesi. Kerro heille, että heidän mestari-itsensä pyysi sinua välittämään ne heille.

Nauti ihmisenä olemisesta. Unohdit, että valaistuminen ei ole sinun vastuullasi. Se on minun hommani. Olen jo valaistunut, joten ei ole muuta tehtävää, kuin oivaltaa se. Vedä syvään henkeä ja toista perässäni: "Olen valaistunut." Juuri niin … "Olen valaistunut." Minä olen jo, mikä merkitsee, että sinäkin olet. Mutta silloin kun yrität niin kovasti valaistua, et oivalla, että olet jo. Jatkat unelman jahtaamista sen sijaan, että eläisit sitä. Mutta joskus mietin … kenties pidät unelmoinnista enemmän kuin elämisestä?

Kuten Adamus sanoo, tämä on aivotonta valaistumista. Sinä vain oletat. Sinä vain tiedät. Lakkaat kyseenalaistamasta jokaista liikettä ja jokaista ajatusta. Minulta vaati 1152 maainkarnaatiota, että ihmisminä tajusi tämän yksinkertaisen asian. Jokainen niistä kamppaili elämänsä läpi ja yritti tehdä itsestään paremman ihmisen voidakseen olla taivaallisen pelastuksen arvoinen. Nyt kierrän jokaisessa elämässäni kertomassa, että 1) he eivät koskaan saavuta täydellisyyttä eikä heidän pitäisi edes yrittää, 2) he ovat vapaita vain kokemaan elämää valitsemallaan tavalla ja 3) he voivat vain rentoutua valaistumiseen. Olen jo saanut sen, siksi hekin voivat saada.

Päästä irti henkisestä etsinnästä. Se on amatööreille ja harrastelijoille. Kerrot minulle, ettei ole mitään tärkeämpää kuin valaistumisesi, joten anna itsesi vain kokea se. Kuten ystäväni Tobias sanoi vuosia sitten, et koskaan opi tuntemaan Jumalaa opiskelemalla, mutta voit kokea Theon, koska tahansa haluat. Suloinen Buddha, ihmiset ovat kirjoittaneet henkisyydestä ja opiskelleet sitä aioneita, mutta mitä se on tuonut heille? Lisää kirjoja, lisää sääntöjä ja lisää etsimiselämiä. Käsitätkö, että hindutraditiossa on yli 100.000 jumalaa ja jumalolentoa? Kuka pysyy laskuissa mukana niistä kaikista? Katolilaisilla on yli 10.000 pyhimystä ja lisää tulee joka päivä. Toorassa ja koraanissa on kummassakin yli 300.000 kirjettä. Ja raamatussa on 31.102 jaetta. Lyhyin niistä on "Jeesus itki". Luulen, että hän itki, koska kaikesta siitä on tullut niin hämmentävää.

Katso itseäsi, rakas ihminen. Olet kokeillut melkein jokaista new age –temppua – henkioppaista ohjattuun parantumiseen, eteerisiin öljyihin ja lipeviin guruihin. Mihin pääsit sillä? Sinusta tuli tylsä, oikeamielinen, epäterve, onneton ja ei-yltäkylläinen ihminen. Plääh! Toisinaan alan voida pahoin lähelläsi.

Olen nähnyt "popcornin poksahtavan", kuten Adamus sitä kutsuu. Ihmiset jotka oivaltavat valaistumisensa, eivät ole niitä, jotka käyvät kirkoissa, moskeijoissa ja ashrameissa. He ovat hiljaisia ihmisiä, jotka ovat luopuneet kaikesta makyosta ja luoneet suoran yhteyden sisälleen. He eivät ole pappeja, guruja ja henkisiä opettajia, vaan nainen joka tekee espressonne tai mies joka korjaa autonne. He ovat elämässä ja elävät elämää sen opiskelemisen sijasta.

Salli. Saatat ihmetellä, miksi kukaan muu ei puhu tästä. Kenties, koska se on niin yksinkertaista. Vain yksi sana … salli. Tästä ei tule enää yksinkertaisemmaksi. Se on avain valaistumiseen. SINÄ VAIN SALLIT SEN! Tietenkin! Olen nähnyt sinun kokeilevan "sallimista" muutaman kerran, mutta sinun täytyy ottaa pois tiukat alusvaatteesi, kun Sallit. Se ei ole rituaali, ystäväni. Se ei ole uusi temppu. Sinä vain Sallit. Se on kuin sukellusveneen luukun avaamista ja raikkaan ilman päästämistä sisään. Tiedän sinun olevan huolissasi, että päästät samalla vettä sisään. Siis … vain salli se! Ihminen oivaltaa yhtäkkiä, että se voi päästää vettä JA ilmaa sisään. "Salliminen" merkitsee, että pääset pois ihmistavastasi ja avaudut "minä olen" –olemukselle. Se on hyvin yksinkertaista, koska ei ole mitään temppuja tai niksejä … vain sallimista. Toki saatat käydä läpi henkisiä ja fyysisiä muutoksia sen tuloksena. Se ei ole mikään ihme, koska olet varastoinut tonneittain vanhoja ja tarpeettomia energioita. Nyt ne irtoavat ja liikkuvat eteenpäin.

Jos voisin käyttää vain yhtä sanaa opettaakseni sinulle ja muille ihmisille, miten oivalletaan oma valaistuminen, se olisi "salli". Se on siinä. Ajattele sitä hetki: ainoa asia jota et ole tehnyt kaikkina näinä vuosina maan päällä, on salliminen. Mikä on sallimisen vastakohta? Kieltäminen! Olet kieltänyt itseäsi olemasta sinä, nauttimasta elämästä ja antamasta energioiden palvella sinua. Sinusta on tullut ajatusten, tunteiden, uskomusten ja sääntöjen kietoutunutta sotkua. Anna kaiken sen mennä. Salli.

Mitä jos mentäisiin huomenillalla taas keilaamaan? Kenties ennen sitä voisit vaihtaa Volkswagen-hippipakettiautosi kivaan urheiluautoon tai Bemariin? Ei kyse ole siitä, etten halua tulla nähdyksi sinun ja tuon pakettiauton kanssa, mutta toiset ylösnousseet mestarit nauravat sitä vieläkin …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.