MUUTOSTEN ELÄMÄ

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Syyskuun 2017 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päätin erään aiemman artikkelini Shaumbra-lehdessä sanoihin: "Shaumbran elämä on muutosten elämää." Matka oivaltamiseen ei ole aina helppo, vaikka sekin muuttuu valtavan irtipäästämis-, puhdistamis- ja sallimismäärän jälkeen. Se alkaa valtavalla muutoksella, joka tapahtuu heräämisen aikana, ja siihen liittyy usein työpaikka ja suhteet. Työpaikka tai urapolku muuttuu, koska monta kertaa se on ollut vain tapa ansaita "juuri riittävästi" -elämä, intohimo- ja iloelämän sijasta. Suhteet muuttuvat, koska hyvin usein ne perustuvat vanhaan karmaan todellisen rakkauden ja kunnioituksen sijasta.

Muutokset jatkuvat ja menevät vielä syvemmälle, kun siirrymme mestaruuteemme ja lopulta ruumiillistuneeseen valaistumiseemme. Niitä tulee siinä, miten hahmotamme sekä itsemme että maailman ympärillämme. Uskomuksemme muuttuvat (usein niitä ei korvata uusilla uskomuksilla, vaan "vapaalla tilalla"), kehomme muuttuu, kun päästämme irti esi-isäbiologiasta, ja taatusti herkkyys- ja tiedostamistasomme muuttuu. Nämä muutokset voivat olla pakahduttavia ihmisaspektille, mutta mestari tietää, että muutokset ovat jo tapahtuneet ja kaikki on hyvin.

Pyysimme muutosta tässä elämässä – itse asiassa vaadimme sitä – koska emme aio sietää enää uutta "samaa vanhaa" -elämää. Vanhan tavan elämän oli vain muututtava, eikä muuttumattomuus ollut yksinkertaisesti vaihtoehto. Perimmiltään muutoksissa on kyse vain siitä, miten tuomme energiaa elämäämme ja käytämme sitä ilmaisunvapauteen, sekä sielun viisaudesta. Shaumbroina olemme alkaneet rakastaa muutoksia yhtä paljon sen vuoksi, mitä ne tuovat, kuin kiroamme ne häiriöiden vuoksi. Shaumbran elämä on muutosten elämää … ja häiriöiden.

Myös Crimson Circlen elämä on muutosten elämää. Organisaationa olemme käyneet läpi monia muutoksia vuosien saatossa. Ajattelen tätä, kun juhlimme Kvanttihyppytapahtuman 10. vuosipäivää, joka pidettiin Taosissa, New Mexicossa syyskuussa 2007. Melkein 700 shaumbraa yli 30 maasta kerääntyi New Mexicon pohjoisosaan merkiksi tietoisuuden kvanttihypystä tällä planeetalla. Se oli yksi Crimson Circlen ikimuistoisimmista tapahtumista ikinä. (Huom. voit ladata ja katsoa tunnin mittaisen Kvanttihyppy-koostevideon velotuksetta syyskuun loppuun saakka. Voit myös lukea tai kuunnella Kvanttihyppy-kanavoinnit veloituksetta Kirjastossa.)

Crimson Circle on muuttunut hyvin selvästi, esim. shoudit on siirretty olohuoneemme tiipiistä ensin Coal Creekin monitoimitaloon ja lopulta upeaan studioon ja Mestarien klubiin. Olemme muuttuneet täysin vapaaehtoisesta henkilökunnasta (alun perin Michelle MacHale, John Kuderka, Joe Collins ja Sandra Harris) 10 kokoaikaisen ja 5 osa-aikaisen jäsenen tiimiksi. Olemme siirtyneet vuoden 2001 yhdestä 12 sivun nettisivustosta vuoden 2017 kolmeen yritystason nettisivustoon, joissa on tuhansia sivuja.

Vuonna 2009 kävimme läpi ennenkuulumattoman muutoksen, kun Tobias lähti työskenneltyään kymmenen vuotta shaumbrojen kanssa ja Adamus otti hänen paikkansa. Kanavoinnit ja viestit muuttuivat, ja tämä johti muutokseen shaumbrojen keskuudessa. Jotkut jotka olivat olleet hyvin läheisiä meille, eivät kokeneet mukavaksi Adamuksen tyyliä, minkä itse asiassa ymmärrän, koska minulta vei melkein puoli vuotta rentoutua siihen tapaan, jolla Adamus työskentelee kanssamme. Siinä missä Tobiaksella oli lempeä ja isoisämäinen käyttäytymistapa, Adamus on provosoiva ja hänen persoonallisuutensa on kuin aggressiivinen ja omalaatuinen collegen professori. Hän ei ehdottomasti ole kaikkia varten.

Nyt mentäessä vuoden 2017 loppua kohti, olemme taas uuden muutoksen keskellä. Voin kuulla jo joidenkin teistä vaikeroivan, mutta odottakaa hetki. Luulen, että pidätte tästä muutoksesta. Minäpä annan vähän taustaa ennen menemistä yksityiskohtiin.

Vuoden alussa palaveerasimme muutaman kerran studion näyttämödesignin muuttamisesta. "Puut ja pensaat" olivat olleet siellä jonkin aikaa ja päätimme, että oli päivityksen aika. Henkilökunnalta tuli muutamia hyviä ideoita, mutta mikään ei tuntunut oikein loksahtavan. Sitten yhtenä päivänä Adamus tupsahti sisään ja muistutti minulle kauniista violetista ametistikristallipuusta, jonka olimme nähneet Brasiliassa. Ensimmäiset ajatukseni olivat, että sen ostaminen oli liian kallista ja se oli liian suuri ja helposti särkyvä lähetettäväksi. Tunsin Adamuksen pyörittelevän silmiään, joten huvittaakseni häntä otin yhteyttä Conrado Justus Machadoon Iguacu Fallsissa, Brasiliassa ja tarkistin hinnan. Se oli tosiaan aivan liian kallis, mutta muutaman päivän päästä Conrado lähetti sähköpostin, että hän oli neuvotellut paljon kohtuullisemman hinnan, johon sisältyi toimitus. Tarpeetonta kai sanoa, että alle kuukauden kuluttua Aistillisuuspuu oli studion näyttämöllä ja Adamus oli tyytyväinen.

Sitten Adamus kertoi motiivinsa minulle: oli uuden muutoksen aika Crimson Circlessä ja shaumbroilla. Siirtyisimme mestarin elämän aikakauteen … hyvään elämään. Vuosien (elämien?) kamppailemisen ja etsimisen jälkeen nyt oli aika elää aistillisuudessa, helppoudessa ja sujuvuudessa. Olimme siirtyneet prosessointi- ja irtipäästämisaikojen ohi ja tulimme nyt sallimisaikaan, ja Adamus huomautti, että tuo kaunis (ja jokseenkin kallis) Aistillisuuspuu Crimson Circlen näyttämöllä edusti juuri sitä. Se nähtäisiin shoudien, pilvikurssien ja melkein kaikkien tapahtumien aikana studiolla ja se huokuisi kaikille katsojille viestiä, että oli ahmyon aika.

Elokuun alussa nauhoitimme Mestarin elämää -sarjan viidennen osan, eikä ole mikään ihme, että Adamus valitsi aiheeksi ahmyon. Hän jopa sanoi, että hän halusi sen olevan edullisempi kuin aiemmat Mestarin elämää -jaksot, koska hän haluaa kaikkien shaumbrojen kokevan sen. Siksi alensimme hintaa tavanomaisesta 195 dollarista 95 dollariin 31.10. saakka (lisäinfoa täältä). Ahmyo on sitä, kun ihminen ja mestari elävät yhdessä harmoniassa, kaikki vain tulee sinulle ja oivallat, että aika-avaruus kulkee todellisuudessa sinun lävitsesi, eikä toisinpäin. Ahmyo on sitä, kun sallit energian palvella sinua, etkä kamppaile saadaksesi riittävästi energiaa, jotta pääset päivästä läpi. Ahmyossa on kyse rentoutumisesta valaistumiseen. Kuten meille on muistutettu hyvin usein, ihminen ei ole vastuussa valaistumisestaan. Ihmisen tehtävä on vain sallia luonnollinen evoluutio oivaltamiseen ja lopulta, monien kamppailuelämien jälkeen, nauttia kaikesta, mitä tällä planeetalla on tarjottavana.

Nyt, vain 10 vuotta Kvanttihyppyjuhlan jälkeen, olemme valmiita ahmyo-elämään. On aika elää hyvää elämää, kun mestari ja ihminen aloittavat rinnakkaiselon. Sano hyvästi kaikille vanhoille tunneongelmille. Päästä kunnioittaen irti kehon ja mielen esi-isäsukulinjasta. Päästä irti puutteesta ja anna yltäkylläisyyden tulla sinulle. Riippumatta siitä, miten monta vuotta kehosi matkamittarissa on, anna kivun ja sairauden haihtua pois. Luovu vanhoista konflikteista, vaikka olisit kantanut "feminiinisyys vs. maskuliinisuus", "valo vs. pimeys" tai "ihminen vs. jumaluus" -taistelun lippua. Taistelut ovat ohi. Meillä on tehtävä – tehtävä jota olemme suunnitelleet ja johon olemme valmistautuneet monta elämää – ja se on nauttia elämästä. Ahmyo-elämästä.

Shaumbran elämä on muutosten elämää. Ahmyo on se muutos, josta olemme uneksineet Atantiksen ajasta saakka, ja nyt se on täällä. Oletko valmis sallimaan sen? Olen varma, että Adamus muistuttaa meille uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, että on lopultakin aika nauttia elämästä … ahmyo-elämästä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.