KUUROJA KORVIA JA SULJETTUJA MIELIÄ

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Elokuun 2017 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minun on tarvinnut viime aikoina selittää Crimson Circle monille ihmisille ja organisaatioille. Olemme työstäneet suurta ja jännittävää uutta projektia, ja toivon, että voimme ilmoittaa siitä virallisesti shaumbroille lokakuun shoudissa. (Sori tästä … Etkö vihaakin, kun joku sanoo, että hänellä on salaisuus, muttei kerro sitä? Miksi silloin edes mainita, että on salaisuus? Omani ei ole salaisuus konventionaalisella, "salailevalla" tavalla. Sitä ollaan synnyttämässä ja me [CC:n henkilökunta ja minä] haluamme varmistaa, että se tulee pää edellä, ennen kuin teemme ilmoituksia.)

Huomaan tanssivani (kuvaannollisesti, ei kirjaimellisesti), kun ihmiset kysyvät minulta Crimson Circlestä – en ole oikein varma, minne laitan jalkani seuraavaksi. Työskentelin yhtenä päivänä pihalla, kun uusi naapuri tuli esittäytymään. Keskustelu eteni tyypillisesti: "Mitä siis teet työksesi?" Käy ilmi, että hän on patenttilakimies, joka on hiljattain vaihtanut ammattisuuntaustaan. Nyt patenttien sijasta hän on marijuanalakimies. Vain Coloradossa! Marijuana on laillista Coloradossa, mutta edelleen laitonta liittovaltiotasolla. Jos on marijuanakauppa Coloradossa ja allekirjoittaa sopimuksen ostaakseen rakennuksen liiketoiminnalleen, sopimus on arvoton, koska USA:n hallituksen silmissä kyse on laittomasta liiketoiminnasta. Ei voi olla laitonta liiketoimintaa koskevaa laillista sopimusta. Miten siis saa mitään tehtyä, kun kukaan ei tee sopimusta kanssasi tietäen, ettei tuo sopimus ole edes niiden (sätkänkäärimis)papereiden arvoinen, joille se on kirjoitettu?

Sitten keskustelu kääntyi minuun. "Ja millä alalla sinä olet?" "pilvilakimies" kysyi. Tarkistin hänen silmiensä punaisuuden nähdäkseni, nauttiko hän ammattinsa ydinolemuksesta, mutta hän ei vaikuttanut olevan pilvessä. Kakistelin ja takeltelin ja mutisin jotain "ontologisesta psykologiasta". Hän näytti suhteellisen vaikuttuneelta. Hän ajatteli luultavasti, että olin filosofian tohtori ja yritin tehdä häneen vaikutuksen, mutta yritin vain harhauttaa hänet. Seuraavana päivänä kun työskentelin taas ulkona, hän tuli mukanaan esite lääketieteen konferenssista, joka pidettiin Boulderissa seuraavalla viikolla. Hän ajatteli, että olisin kiinnostunut osallistumaan, koska olin mukana … No, hän luuli minun olevan kiinnostunut onkologiasta, syöpää käsittelevästä lääketieteen alasta. Minun täytyi tunnustaa. Sanoin: "Ei, en ole lääkäri. Olen ontologisen psykologian alalla. Ontologia on olemisen tutkimista." Hänen kasvoillaan oli tyhjä katse, tuollainen mitä-helvettiä-peura-ajovaloissa-ilme. " Minkä olemista?" hän kysyi minulta kuin asianajaja, joka kuulustelee rikollista. "No, tiedäthän, olemista elämässä, olemista aito itseni, olemista tietoinen …", vastasin. Hän keskeytti, ennen kuin pääsin jaaritteluni loppuun. "Uskotko Jumalaan?" hän kysyi nostaen skeptisesti kulmakarvojaan. "Minä olen Jumala", vastasin omahyväisesti. Aika pysähtyi hetkeksi ja hänen peura-ajovaloissa-ilmeensä muuttui ei-ole-peuraa-eikä-ajovaloja-tyhjyydeksi. Hetken kuluttua hän hymyili ja ojensi minulle tuon lääketieteellisen konferenssin esitteen. "Tsekkaa se", hän sanoi, "saattaisit nauttia olemisesta muutaman päivän muiden lääkäreiden seurassa." Hän ei ollut kuullut sanaakaan, mitä sanoin. Hassua, miten energia toimii. Jokin oli paiskannut hänet toiseen todellisuuteen lyhyeksi hetkeksi, koska hän ei halunnut kuulla – tai ollut valmis kuulemaan – vastaustani. Hän käveli pois sanoen: "Älä tee liian kovasti töitä, tohtori. Tänään on melko kuumaa."

Mitä se on, mitä teemme, ja miten selitämme sen? Asiat olisivat niin paljon yksinkertaisempia, jos voisin sanoa vain: "Olen katolilainen" tai "Olen juutalainen". Kukaan ei oikeasti tiedä, mitä se merkitsee, mutta he nyökkäävät päätään jotenkin ymmärtäen. Mutta "Olen shaumbra" -lauseella ei ole laskeutumispaikkaa heidän todellisuudessaan. Miten selitetään jokin niin yksinkertainen, kuitenkin hyvin monimutkainen?

Tapasin äskettäin naisen, joka on kovasti kiinnostunut new age -jutuista. Hän tiesi, että olin kanavoija, joten hän oli hieman vaikuttunut, kun esittelin itseni hänelle. Hän ei tiennyt mitään Crimson Circlestä, vaikka hän oli hyvin perehtynyt St. Germainiin (mutta ei Adamus Saint Germainiin). "Ystäväiseni, mikä Cirmson Circle ON?" hän kysyi ärsyttävä tauko ja painotus jokaisen sanan välissä. Ottaen huomioon hänen taustansa, minusta tuntui mukavammalta puhua hänen kanssaan kuin pilvilakimiehen, joten vastasin tyynesti: "Meissä on kyse ruumiillistuneesta valaistumisesta." Epäröimättä hetkeäkään hän keskeytti minut ja julisti: "Voi ystäväiseni, olen valaistunut viisi kertaa tässä elämässä, ja kaikki entiset elämäni ovat valaistuneita. Sielunkumppanillani oli kolme valaistumista, kun hän oli Balilla viime vuonna. Eikö ole aivan iiihanaaa valaistua??" Ennen kuin sain suunvuoroa, hän jatkoi: "Henkinen neuvonantajani sanoi, että olin 12. ulottuvuuden jumalatar. Olen itse asiassa delfiini ihmiskehossa, ja odotan vain pääseväni takaisin ykseyden suureen valkoiseen mereen!" Ainakin hän oli niin syventynyt itseensä, ettei minun tarvinnut selittää enää mitään Crimson Circlestä tai siitä, mitä teen elääkseni. Noin viiden minuutin kuluttua poistuin kohteliaasti teeskennellen, että minun täytyi osallistua En-Kestäsitä-energiaterapiasessioon intialaisen gurun kanssa.

Sitten oli rahoituslaitos, jonka kanssa minun täytyi olla tekemisissä äskettäin, ja siihen liittyi paljon kaavakkeiden täyttämistä. Oli helppoa kirjoittaa nimeni ja osoitteeni, ajokortin numero ja sosiaaliturvatunnus. Mutta kun tuli tuohon kamalaan kohtaan, jossa kirjoitetaan ammatti, aloin hikoilla. Tuo tyhjä tila suureni ja suureni, ja päästi sairaan naurahduksen. Kaveri pöydän toisella puolella kysyi, oliko kaikki ok. "Tarvitsen lasin vettä", pihisin. "MITÄ MINÄ TEEN?" huusin sisälläni. "KUKA MINÄ OLEN? MIKÄ ON TARKOITUKSENI?" Tärisevät käteni tarttuivat vesilasiin, nieleskelin ja sitten kirjoitin tuohon tyhjään kohtaan: marijuanalakimies. Ainakin se oli helppo selittää, erityisesti Coloradossa.

Linda ja minä olimme Havaijilla alkukesästä ja meillä oli tapaaminen hotellilla keskustellaksemme Cirmson Circlen tulevista varauksista. Myyntijohtaja, suuri alkuperäinen havaijilainen mies kysyi: "Aloha. Mitä sinä teet?" Katsoin Lindaa saadakseni vahvuutta ja selkeyttä, ja hän antoi minulle tuon katseen: "Parempi sitten olla kakistelematta!" Vedin syvään henkeä ja sallin. Sitten vastaus vain virtasi suustani: "Olen suuri kahuna." Hän tuijotti minua hetken ja repesi nauramaan. "Kyllä, olet erittäin pitkä … et vain kahuna, vaan ISO kahuna." Käy ilmi, että "kahuna" on saarella tavallinen sana, joka merkitsee "pappia, noitaa, taikuria, velhoa tai minkä tahansa ammatin asiantuntijaa".

Itse asiassa on 40 erityyppistä kahunaa, mm. "kahuna la'au lapa'au" (yrttilääketieteen asiantuntija) ja "kahuna haha" (sairauksien diagnosoinnin asiantuntija). Käy ilmi, että kuka tahansa voi nimittää itseään kahunaksi, jos hän ajattelee olevansa asiantuntija omalla alallaan, on kyse sitten kaupasta, parantajasta tai henkisestä opettajasta. Taidan antaa itselleni titteliksi "kahuna la'au'ahmyo" (luottamuksen asiantuntija). Temppuna itsensä kutsumisessa kahunaksi on, uskovatko muut ihmiset sen vai eivät.

Kompuroituani ja änkytettyäni vuosia ihmisten kysyessä, mitä minä teen ja mikä Crimson Circle on, olen tullut siihen johtopäätökseen, ettei sillä ole merkitystä, mitä sanon, koska kukaan (paitsi shaumbrat) ei halua kuulla oikeaa vastausta. Tai kenties kyse on siitä, etteivät he voi kuulla vastausta? En tarkoita sitä väheksyvästi, mutta kenties vastaus ei vain laskeudu mihinkään heidän tietoisuudessaan. Lindan ja minun suku ei oikeasti tajua sitä, vaikka olemme tehneet tätä 18 vuotta. He tietävät, että kierrämme ympäri maailmaa pitämässä työpajoja ja että se on jotain new-age-maista ja kummallista, mutta sen lisäksi he eivät halua oikeasti tietää.

Se on minulle ok … He eivät oikeasti halua tietää! Sen oivaltamisesta on tiettyä lohtua, että ihmiset eivät halua tietää tai kuulla. Niin julma kuin tämä planeetta voi toisinaan olla, on kiva saada jossain määrin näkymättömyyttä. Emmehän yritä myydä mitään uskomusjärjestelmää tai saada uusia jäseniä. Adamus teki erittäin selväksi jokin aika sitten, ettei hän välitä, on heitä 5 vai 5000, jotka sallivat oivalluksensa. Ihmiset tulevat Crimson Circleen, kun ovat valmiita siirtymään heräämisestä mestaruuteensa ja ruumiillistuneeseen valaistumiseensa – emme voi värvätä heitä, emmekä haluakaan. Se energiadynamiikka olisi täysin yhteensopimaton shaumbrojen ja sen työn kanssa, mitä teemme.

Mikä on työni? Mitä Crimson Circle tekee? Sillä ei ole merkitystä, eikä suurin osa ihmisistä halua kuulla sitä. Näkymättömyydessä on valtava vapauden tunne. Seuraavan kerran kun joku kysyy, aion sanoa vain: "Olen "pääenergiatoimihenkilö" (suom. huom. alkuperäisessä tekstissä käytetty kirjainlyhennettä, joka merkitsee myös toimitusjohtajaa) Minä Olen Rajattomassa (suom. huom. "rajaton" on myös "avoin yhtiö"). Tutkin häiritseviä eksistentiaalisia teknologioita ja katson sitten, miten ne toimivat arjessa. Yrityksemme slogan on "Shaumbran elämä on muutosten elämää". Tai yksinkertaisesti "Mitä vittua?""

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.