PÄIVÄ SHAUMBRAN ELÄMÄSTÄ

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Toukokuun 2017 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Adamus teki mielenkiintoisen, vaikkakin epätieteellisen tutkimuksen BON Adventure -tilaisuudessa Havaijilla helmikuussa. Hän aloitti aamun ensimmäisen session shaumbrojen kanssa 60 sekunnin liikuntaharjoituksella – upea tapa saada päivä alkuun – ja meni sitten tutkimukseen.

BON-ryhmä koostui 76 ihmisestä, jotka olivat 18 eri maasta, ja heistä oli noin 80% naisia ja 20% miehiä, ikähaitarin ulottuessa parinkympin yläpäästä seitsemänkympin yläpäähän. Toisin sanoen se edusti melko hyvin shaumbroja, muttei välttämättä ihmisiä yleisesti ottaen. Hän kysyi ryhmältä, miten paljon aikaa he viettivät eri toimiin päivän aikana. Linda juoksi ympäri huonetta mikrofonin kanssa, kun yleisö vastasi, ja Rebecca Zuh (Australia) kirjoitti vastauksia taululle. Tunnustellen ryhmän energiaa, Adamus arvioi keskiarvon yleisön vastauksista sen perusteella, minkä hän tunsi oikeaksi toimintoihin käytettäväksi ajaksi.

Adamuksen kysymys: miten paljon aikaa käytät joka päivä …

NUKKUMISEEN?

Shaumbra – Vastaukset vaihtelivat 4 tunnista 10 tuntiin vuorokaudessa. Adamus sanoi, että shaumbrojen keskiarvo on noin 7.5 tuntia nukkumista vuorokaudessa.

Adamuksen kommentit – Shaumbralla pitäisi olla kaksi nukkumisjaksoa vuorokaudessa. Ensimmäinen olisi pituudeltaan noin 4 tuntia ja toinen, "torkut", olisi noin 60-90 minuuttia. "Monet ihmiset nukkuvat enemmän, koska he eivät halua olla hereillä … he eivät halua päivän olevan niin pitkä."

Kirjoittajan kommentti – Siksi siis herätät minut melkein joka yö kahdelta?

SYÖMISEEN? (sisältäen myös ruuan valmistuksen)

Shaumbra – Vastaukset vaihtelivat 45 minuutista 4 tuntiin päivässä. Adamus sanoi, että keskiarvoaika, jonka shaumbrat käyttävät ruuan valmistamiseen ja syömiseen, on noin 3 tuntia joka päivä.

Adamuksen kommentit – "Ihmiskehon tarvitsee syödä vain joka toinen päivä. Kehonne vaatima energiamäärä voidaan tyydyttää yhdellä kunnon aterialla joka toinen päivä. Syökää yhdistelmä proteiinia ja elämänvoimaruokaa, kuten hedelmiä ja vihanneksia, ja sitten jotain, mistä oikeasti pidätte, kuten suklaata, kakkua jne. Valmistakaa ruoka rennosti ja syökää se sitten tunnin aikana."

Kirjoittajan huomautus – Muistutus, että Adamuksen suosikki- ja kenties ainoa ruoka koostui kaurahiutaleista, hunajasta ja pähkinöistä.

INTERNETIIN? (leikkiin, ei työhön)

Shaumbra – Vastaukset vaihtelivat 30 minuutista 4 tuntiin päivässä. Adamus sanoi, että keskiarvo on noin 2.25 tuntia päivässä, sisältäen sosiaalisen median, sähköpostit jne.

Adamuksen kommentit – "Internetistä on tullut ihmisten sosiaalisuus-, kommunikointi- ja ajanvietetyökalu. Sen sijaan, että ovat yhdessä perheen ja ystävien kanssa tai tekevät jotain mielenkiintoista, kuten menevät torille, ihmiset viettävät aikansa internetissä. Miten paljon aikaa tarvitsette oikeasti internetissä? Noin 30 minuuttia päivässä."

Kirjoittajan kommentti – Joo, mutta Adamuksen aikana ei ollut internetiä. Useimmat ihmiset eivät osanneet lukea ja kirjoittaa ja kirjeet kirjoitettiin huolellisesti mustekynällä karhealle paperille.

TURHAMAISUUTEEN? (sisältäen kylpemisen, parranajon, meikkaamisen, pukeutumisen jne.)

Shaumbra – Vastaukset vaihtelivat 10 minuutista 3 tuntiin. Adamus sanoi keskiarvon olevan hieman yli tunti päivässä.

Adamuksen kommentit – "Ottakaa enemmän aikaa erityisesti sellaisten asioiden tekemiseen, kuin hieronta, hiusten ja kynsien laittaminen, ja yleisesti ottaen fyysisen kehonne hemmotteluun.

Kirjoittajan kommentti – Luultavasti käytän enemmän aikaa turhamaisuuteen kuin Linda. Minulla se kestää kauemmin, koska olen pidempi.

VESSAAN?

Kirjoittajan kommentti – Yleisö keksi tämän kategorian, ei Adamus. Oli "mielenkiintoinen" yleisö.

Shaumbra – Päivittäinen vessa-aika vaihteli 20 minuutista 70 minuuttiin. Keskiarvo oli 45 minuuttia vessassa joka päivä.

Adamuksen kommentit – "Onko teillä ihmisillä ummetusta vai mitä? Muistakaa, ettei meillä ole saniteettitiloja Ylösnousseiden mestareiden klubilla."

JÄRJESTELYYN JA ASKAREISIIN? (sisältäen pyykinpesun, kaupassa käymisen, siivoamisen, tankkamisen, laskujen maksamisen jne.)

Shaumbra – Vastaukset vaihtelivat tunnista 4 tuntiin päivässä. Adamus sanoi, että keskiarvo on 3 tuntia päivässä.

Adamuksen kommentit – "Ihmiset käyttävät paljon aikaa asioiden pitämiseen järjestyksessä. Elämänne loppussa olette käyttäneet 3650 elinpäiväänne tehden arkisia asioita, kuten siivoaminen. Robotteja ei saada tänne riittävän nopeasti."

Kirjoittajan kommentti – Pitäkää mielessä, että Adamuksella oli palvelijoita viimeisessä elämässään.

URAAN JA TYÖPAIKKAAN?

Shaumbra – Vastaukset vaihtelivat 0 tunnista 10 tuntiin. Adamus sanoi, että keskiarvo on noin 5.5 tuntia per päivä, koska monet shaumbrat eivät tee enää töitä.

Adamuksen kommentit – "Useimmat aikuiset tekevät työtä 8-10 tuntia päivässä. Shaumbrat tekevät usein vähemmän, koska he ovat löytäneet muita tapoja saada yltäkylläisyyttä tai he jäävät eläkkeelle varhain tai he eivät vain halua käyttää liikaa aikaa työntekoon. He katselisivat mieluummin tv:tä."

Kirjoittajan kommentti – Onko se työtä, jos oikeasti nauttii siitä, mitä tekee? Tai jos pomo on ylösnoussut mestari, jolla on aina jokin uusi projekti?

TELEVISOON?

Shaumbra – Vastaukset vaihtelevat 0 tunnista 5 tuntiin päivässä. Adamus sanoi, että keskiarvo on 2.25 tuntia televisionkatselua päivässä.

Adamuksen kommentit – "Oikeasti?!"

Kirjoittajan kommentti – Adamus, jos et herättäisi meitä keskellä yötä, emme katselisi niin paljon televisiota yrittäessämme päästä takaisin uneen.

YSTÄVIIN JA PERHEESEEN? (sisältäen henkilökohtaisen, ei-tietokoneajan ystävien ja perheen kanssa)

Shaumbra – Vastaukset vaihtelevat 0 tunnista 16 tuntiin päivässä. (Yksi ihminen sanoi rakastavansa olla kumppaninsa kanssa 16 valvetuntia päivässä.) Adamus sanoi, että perheen ja ystävien kanssa vietetty keskivertoaika on noin tunti päivässä.

Adamuksen kommentit – Shaumbrat viettävät usein vähemmän aikaa muiden ihmisten kanssa, koska he ovat enemmän yksin tai heistä on aina vain vaikeampaa olla ihmisten lähellä.

Kirjoittajan kommentti – Sisältyykö tähän aika niiden ystävien kanssa, jotka ovat Ylösnousseiden mestarien klubissa?

CRIMSON CIRCLEEN? (sisältäen puhumisen Adamuksen kanssa, shoudien kuuntelemisen, shaumbrojen kanssa puhumisen jne.)

Shaumbra – Vastaukset vaihtelivat 10 minuutista 3 tuntiin päivässä. Adamus sanoi, että keskimäärin Crimson Circle -toimintaan käytetään noin 45 minuuttia päivässä.

Adamuksen kommentit – "Minua imartelee ajatella, että vietätte 45 minuuttia päivässä kanssani."

Kirjoittajan kommentti – Herätät meidät kahdelta, mikä vuoksi olemme kanssasi 45 minuuttia päivässä.

ITSESI KANSSA? (ei mitään muuta, kuin ollen itsensä kanssa)

Shaumbra – Vastaukset vaihtelivat 25 minuutista 4 tuntiin päivässä. Adamus sanoi, että keskimääräinen aika on noin 45 minuuttia päivässä.

Adamuksen kommentti – "Näettekö tässä jotain epätasapainoa?"

Kirjoittajan huomautus – On perseestä olla itsekseni?

Kaikki tämä on yhteensä 27.75 tuntia vuorokaudessa. Adamus sanoo, että tämä ylitys johtuu siitä, että multitaskaamme pitkin päivää, kuten syöminen televisiota katsellessa tai internetissä oleminen vessassa tai meikkaaminen ollessamme vielä unessa. Hänen pointtinsa BON-tilaisuudessa oli katsoa päiväämme, ei välttämättä aikanäkökulmasta, vaan intohimonäkökulmasta. Miten paljon rutiinia päivässäsi on? Miten paljon päivästäsi on mekaanista ja yksitoikkoista? Ja mikä tärkeintä, miten paljon päivässäsi on intohimoa? Intohimo on se asia, joka käynnistää BON:n. Se valaisee luomisnäytön ja tekee tavallisen elämän värikkääksi ja jännittäväksi.

Millainen päivä sinun elämästäsi on? Vietetäänkö se nukkuen ja tv:tä katsellen vai kokien viimeistä elämäsi maan päällä ruumiillistuneena mestarina? Jaa ajatuksesi ja kommenttisi joillain Crimson Circlen Facebook-sivuilla. Tämä voisi olla mielenkiintoinen tutkimus shaumbra-sosiologiasta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.