CRIMSON CIRCLE -SÄÄTIÖ

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Kesäkuun 2017 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Istumme Lindan kanssa lentokoneessa matkalla Saksan Frankfurtista Tanskan Billundiin. Emme ole aivan vielä Euroopan kiertueemme puolivälissä, joka alkoi Norjasta ja loppuu muutaman viikon kuluttua suurten mestarien juhlaan Münchenissä. Tänään on 40. hääpäivämme, joten on hyvin sopivaa, että nautimme yhdessä tästä päivästä lentokoneessa. Se on ollut elämässämme tapana viimeiset 16 vuotta siitä lähtien, kun aloimme matkustaa ympäri maailmaa shaumbroja tapaamassa. Juhlimme varsinaisesti vuosipäiväämme ensi viikonloppuna Tanskassa mukavalla intiimillä päivällisellä ja poikkeuksellisen hyvällä pullolla ranskalaista punaviiniä.

Vuosipäiväjuhlanamme haluaisimme kertoa teille uutisen. Epäröimme vähän mainita siitä – se on henkilökohtainen asia, kuitenkin se vaikuttaa melkein kaikkiin shaumbroihin. Se liittyy Crimson Circlen tulevaisuuteen ja kaikkeen siihen työhön, jota olemme tehneet vuosien saatossa, joten meistä tuntuu, että on parasta kertoa siitä. Lisäksi se ehkä auttaa teitä ymmärtämän joitain muita asioita, joita teemme CC:n pääkonttorissa Coloradossa.

Perustimme Lindan kanssa hiljattain Crimson Circle -säätiön. Se on voittoa tavoittelematon säätiö, jolla on lupa jatkaa Crimson Circlen työtä meidän lähdettyämme planeetalta. Meillä ei tietenkään ole suunnitelmissa lähteä lähiaikoina, mutta halusimme sälyttää ja suojata kaiken Crimson Circlen työn myös tulevaisuudessa.

Tähän liittyen kaikki henkilökohtaiset varamme menevät voittoa tavoittelemattomaan Crimson Circle -säätiöön lähdettymme fyysisestä ulottuvuudesta. Tämä sisältää fyysisen omaisuuden, eläkerahastot, osakkeet ja obligaatiot, käteisen, ajoneuvot ja kaiken muun, mitä omistamme. Se sisältää myös kaikki Crimson Circlen osakkeet, tekijänoikeudet ja tavaramerkit, kaikki kirjalliset, audio- ja video-kanavoinnit siitä lähtien, kun aloitimme 1999. Kaikki menee säätiölle tarkoituksena jatkaa tätä työtä pitkään sen jälkeen, kun olemme lähteneet.

Yksinkertaisesti ilmaistuna, Crimson Circle -säätiöllä on varoja jatkaa tämän materiaalin tarjoamista monta tulevaa vuotta ja vuosikymmentä. Se myös omistaa aineiston laillisesti, jotta se voidaan pitää puhtaassa ja alkuperäisessä tilassaan, toisten vääristelemättä tai kaupallistamatta sitä.

Crimson Circlen materiaali on shaumbrojen matkahistoria tässä elämässä. Se on päiväkirja pääsemisestämme oivallukseen. Lindalla ja minulla on ollut kunnia olla mukana tämän työn luomisessa teidän kanssanne shoudeissa, työpajoissa, pilvikursseilla ja keahakissa. Olemme palvelleet aineiston valvojina ja henkilökunnan kanssa varmistaneet, että se jaetaan ja arkistoidaan asianmukaisesti. Tunnemme suurta velvollisuutta Crimson Circlen laillisesta ja taloudellisesta elinkelpoisuudesta sekä tekijänoikeussuojasta shaumbroja varten nyt ja tulevaisuudessa.

Linda ja minä olimme bisnesmaailmassa, ennen kuin aloitimme kokopäiväisen työn Crimson Circlessä 2002. Meillä oli urallamme ylä- ja alamäkiä ja olimme mukana perustamassa useita yrityksiä, joista yksi menestyi erittäin hyvin. Olemme kumpikin tehneet työtä 16-vuotaasta saakka, ja olimme ennen Crimson Circleä noin 45-vuotiaana ansainneet erittäin mukavan elintason itsellemme. Sitten syntyi Crimson Circle ja siitä tuli intohimomme, syymme olla täällä planeetalla. Olimme siunattuja, ettei meidän tarvinnut tehdä Crimson Circlen työtä rahasta, vaan saatoimme keskittyä sen rakentamiseen shaumbrojen hyödyksi.

Lindalla ja minulla ei ole lapsia. Se ei ollut tietoinen valinta, vaan se oli "korteissa". Siihen mennessä kun olimme 35-vuotiaita, olimme hyväksyneet tämän, niin tuskallista kuin se olikin toisinaan, ja siirtyneet eteenpäin elämässämme. Taaksepäin katsottaessa emme olisi koskaan aloittaneet Crimson Circleä, emmekä siihen liittyvää matkustamista ja pitkiä tunteja, jos meillä olisi ollut perhe, koska huomio olisi mennyt lapsiin, eikä työhömme. Se oli uhraus, mutta kenties pieni henkilökohtainen uhraus siinä valossa, mitä Crimson Circlestä on tullut.

Meillä ei ole lapsia, joille jättää perintömme. Veljemme ja sisaremme (kaikkiaan 14) ovat kypsiä aikuisia, joilla on koti ja turva, ja vaikka rakastamme heitä edelleen kovasti, Crimson Circlen materiaalin pysyvyys on prioriteettimme. Enemmän hyvää tulee perintömme jättämisestä Crimson Circlelle ja shaumbroille, kuin jos se menisi biologisille sukulaisillemme. Ja kun ajattelimme jättävämme jotain hyväntekeväisyyteen, emme pystyneet ajattelemaan parempaa aatetta ihmiskunnan kannalta kuin Crimson Circle.

Monet ihmiset ovat kysyneet, mitä Crimson Circlestä tulee, kun jäämme eläkkeelle tai kuolemme. Emme luultavasti jää koskaan eläkkeelle, koska rakastamme sitä, mitä teemme. Olen varma, että hidastamme vauhtia jossain kohtaa, mutta niin kauan kun on ihmisiä menossa heräämisestä mestaruuteen ja niin kauan kun Adamus jatkaa työskentelyä kanssamme, jatkamme sen tekemistä, mitä teemme. Myös lähdettyämme on monia, monia ihmisiä, jotka etsivät opastusta ja vahvistusta matkallaan oivallukseen. Haluamme, että he pääsevät käsiksi siihen viisaus- ja tietokirjastoon, jota on tullut Tobiakselta, Kuthumilta, Adamukselta ja shaumbroilta vuodesta 1999 saakka.

Oli kummallinen prosessi käydä läpi asiaa säätiön lakimiehen kanssa ja puhua siitä, mitä tapahtuu, kun me … no, kuolemme. Meidän täytyi kirjoittaa luettelo kaikista varoistamme, kaikesta mitä omistamme ja kaikesta minkä eteen olemme tehneet kovasti töitä kuluneet 40 vuotta. Toisaalta oli todellinen ilo tietää, että kaikki menee lopulta Crimson Circle -säätiölle. Oli syvä täyttymyksen tunne, kun allekirjoitimme lopulliset asiakirjat säätiön perustamisesta.

Nämä ovat olleet elämämme parhaita vuosia. Olemme matkustaneet lähes 1.5 miljardia mailia 32 maahan ja olemme tavanneet arviolta 10.000 shaumbraa henkilökohtaisesti. Toivon, että olemme koskettaneet sydäntänne ja sieluanne yhtä paljon, kuin te olette koskettaneet meidän. Kun Adamus sanoo: "Koko luomakunnassa ei ole suurempia olentoja kuin ihmiset", tiedämme täsmälleen, mitä hän tarkoittaa. Olemme tavanneet joitain planeetan hienoimmista ihmisistä – niitä jotka kutsuvat itseään shaumbroiksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.