VALHEEN LOPPU

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Huhtikuun 2019 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Adamuksen mukaan Oivaltaminen on vääjäämätöntä tässä elämässä. Hän kehottaa nauttimaan Oivaltamisen oivaltamiskokemuksesta riippumatta siitä, mitä se tuo, koska et koskaan enää käy läpi tätä kokemusta. Päästä irti etsijäaspektista, vakka tuo etsijä kertoisi sinulle kuinka paljon, että sen täytyy jatkaa rämpimistä tuolla pitkällä ja työläällä polulla. Ei ole enää mitään etsittävää, mitään opittavaa eikä mitään sovitettavaa.

"Kaikessa mitä tapahtuu elämässänne, on kyse Oivaltamisesta", hän sanoo. "Jokaisessa hengenvedossanne, jokaisessa kuulemassanne äänessä ja jokaisessa valon häivähdyksessä on kyse Oivaltamisestanne. Jokainen energialiike liittyy siihen, että tulette Oivaltamiseen.

"Kyse ei ole oppitunneista. Henki ei yritä kertoa teille mitään", hän lisää. "Voisitte yhtä hyvin lakata epäilemästä ja olemasta luottamatta, koska se tapahtuu, huolimatta vanhan ihmisen taipumuksesta sotkea se. Oivaltamisenne on lahjomaton. Tosiaankin, ihminen voi vastustaa. Se voi mennä potkien ja huutaen Oivaltamiseen. Se voi tehdä kaiken mahdollisen kärsiäkseen esiintulemisensa ajan, mutta ette voi enää estää, tehdä mahdottomaksi tai vääristää Oivaltamista.

"Tiedätte liian paljon, olette nähneet liian paljon ja olette sallineet liian paljon kääntyäksenne takaisin. Voitte teeskennellä kääntyvänne takaisin, mutta heräätte vain oivaltamaan, että olette menneet Oivaltamiseen kaiken aikaa. Ette voi "ei-tiedostaa" itseänne. Voitte teeskennellä olevanne unessa, mutta ette voi mitätöidä sitä tosiasiaa, että olette elossa ja hereillä.

"Miten kauan kestää oivaltaa se, että olette Oivaltanut? Niin kauan kuin haluatte jatkaa Oivaltamiseenne tulemisen kokemista. Voitte jatkaa tätä ihmisen viimeistä lukua niin pitkään, kuin haluatte, ja jotkut jatkavat, koska he uskovat virheellisesti, että kirja loppuu tähän lukuun. Mutta niin kauan kun olette uppoutuneena tuohon kokemukseen, varmistakaa, että nautitte siitä. Tuon kokemuksen kärsimisessä ei ole arvokkuutta, eikä se anna arvokasta standardia niille, jotka tulevat teidän jälkeenne. Haluatteko jättää heille kuivan orjantappurapolun vain ruusujoen?"

-----------

Yllä olevat sanat ovat kooste joistain Adamuksen toteamuksista viimeaikaisissa Keahak-sessioissa, työpajoissa ja shoudeissa. Oivaltaminen on vääjäämätön. Ihminen on valinnut sen, ja tämä avaa oven mestarin viisaudelle ja "minä olen" -olemuksen tietoisuudelle. Kaikki mitä elämässäsi tapahtuu, voidaan nähdä energialiikkeenä helpottamaan Oivaltamistasi, eikä mikään voi sotkea sitä. Et edes sinä. Voitko ottaa ja otatko vastaan tämän lahjan? Sen antavat sinulle kultalautasella jumalaiset osasi, ne samat osat joista erosit aioneita sitten.

Tuo kummitteleva, kalvava ja kuvottava tunne, joka tulee hyvin usein, muistuttaa pelkästään sinulle, että erillisyys on valhe. Se on valhe, jota virheellisesti palvoit ja johon uskoit, mutta nyt tuolle valheelle tulee loppu aina vain suuremman Oivaltamishalusi valossa. Lohikäärme on pirstonut tuon valheen. Vaikka ihminen on kauhuissaan lohikäärmeen aiheuttamasta tuhosta, se on vain tappamassa tuon valheen. Sinä kutsuit lohikäärmeen, ja nyt se tekee korkeinta palvelusta mestarilleen. Sinulle.

Sinulla ei ole erillisyyttä, eikä ole koskaan ollut. Se oli ihmisen peliä sen halutessa perimmäisiä kokemuksia. Erillisyyskokemus oivallettiin ja elettiin, ja nyt se aiheuttaa vain syvää hinkua, johon mitään muuta rakkautta tai kaipausta ei voi mitenkään verrata. Jopa rakkaus toiseen ihmiseen työnnetään sivuun, jottei mikään vie pois erillisyyden loppumista Itsessä.

Kuvittele, että olet Broawayn musikaali. On näyttelijöitä, muusikkoja, kapellimestari, näyttämötyöntekijöitä, valoja, lavasteita, äänilaitteita ja penkkejä. Kaikki elementit ovat ainutlaatuisia omalla tavallaan, mutta ne ovat kaikki osa esitystä. Se ajatus, että olet vain katsoja ja kaikki muu on ulkoista, on erillisyyttä. Sen tietäminen, että olet kaikki musikaalin elementit ja voit katsella sitä eri perspektiiveistä, on totuus. Voit silti olla yleisössä, mutta voit olla myös näyttelijä. Tai kumpikin samanaikaisesti. Voit nauttia esityksestä erillisyysperspektiivistä (esimerkiksi näyttämötyöntekijänä), mutta koska tiedät, että olet myös meikkaaja ja valojärjestelmä, sinulla ei ole enää ehdotonta erillisyyttä. Olet kokenut ehdotonta erillisyyttä suurimman osan elämistäsi maan päällä, ja nyt on valikoivan ja tietoisen erillisyyden aika. Tämä on erillisyyttä, jos ja kun haluat sitä, mutta ei vakiona.

-----------

Päästä etsijä pois kurjuudesta. Heitä valehtelijan propaganda sivuun. Lakkaa yrittämästä tehdä ihmisestä parempaa. Ihminen ei voi löytää tietään ulos unestaan, mutta se voi päästää vapaan itsen totuuden tuohon uneen. Tämän totuuden myötä ehdottoman erillisyyden perspektiivi ja näin ollen etsijän tarpeellisuus tuhotaan. Lohikäärme murskaa ne. Ihminen katselee tuota dramaattista kohtausta kauhistuneena ja järkyttyneenä. Ihminen yrittää huutaa lohikäärmettä lopettamaan tuon hirmuvallan, mutta inahdustakaan ei kuulu ihmisen suusta.

Sitten kun kaikki on hävitetty, lohikäärme muuttuu lempeäksi ja siroksi perhoseksi ja valaisee ihmisen pään päällä. Se on valheen loppu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.