MATALAN AIDAN TAKANA

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Helmikuun 2021 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi Tobiaksen klassikkosanonta on: "Seiskää matalan aidan takana." Siinä on puskuritarra- ja t-paita-ainesta. Nyt enemmän kuin koskaan, shaumbrojen on aika seistä tuon kodikkaan ja turvallisen matalan aidan takana.

Sanonta "matalasta aidasta" on ollut jo vuosia, mutta vasta tänään oivalsin, että se oli peräisin suositun Luoja-sarjan ensimmäisestä oppitunnista, 19.8.2000 (Luoja-sarja 1). Muistan yhden asian tuosta kanavoinnista. Tobias puhui "sallimisesta", jo ennen kuin Adamus pääsi tuohon esitykseen. Kun kanavoin sanoja "seiskää matalan aidan takana", ajattelin itsekseni: "Miten vaisua." Halusin jotain antoisaa, esoteerista, huumaavaa tai painavaa. "Seiskää matalan aidan takana" kuulosti melko tylsältä. Olin kanavoinut Tobiasta julkisesti vasta vuoden. Halusin ilotulitusta, en mitään latteuksia.

Vuosien saatossa on osoittautunut, että olin hyvin väärässä. Siitä on tullut yksi tavallisimmista fraaseista shaumbra-slangissa. Se on yksinkertainen ja hyvin visuaalinen. Shaumbrat puhuvat, miten he näkevät sukeltavansa suojaan matalan aidan taakse. He kertovat seisovansa matalan aidan takana rentoutuessaan Oivaltamiseensa, koko ajan tarkkaillen maailman hulluutta aidan toisella puolella.

Se on matala aita, ei korkea, koska emme yritä piiloutua. Matalan aidan yli näkee, mitä ympäröivässä maailmassa tapahtuu. "Aita" merkitsee, että ottaa etäisyyttä elämän draamaan ja kaksinaisuuteen, mutta on edelleen hyvin tietoinen, mitä tapahtuu. Se on kuin katselisi elokuvaa sen sijaan, että on elokuvassa.

Ja shaumbrojen täytyy seistä matalan aidan takana juuri nyt, jos koskaan. Maailma on hullu, ja sitten tärähtäneet liittyvät hullujen seuraan suuressa globaalissa sopassa. (Suom. huom. lauseessa on käytetty värikästä kieltä ja sanaleikkejä, jotka eivät käänny suomeksi.) Minulla on ollut lähes tuhat elämää tällä planeetalla ja vielä 65 vuotta tässä elämässä. En ole koskaan nähnyt näin monia hulluja muutoksia tulevan hyvin nopealla tahdilla.

Adamus summasi hiljattain tämän hyvin yhteen "ProGnost 2021" -pilvikurssissa sanoessaan, että olemme astuneet lopunaikoihin (suom. huom. "loppu" kirjoitettuna muotoon, joka merkitsee "loppu" ja "ja"), joita kutsutaan myös Kristus-aikakaudeksi, Vesimiehen ajaksi tai Koneiden ajaksi, kuten hän sanoo. Minkä lopun? Yksinkertaista. Ihmiskunnan on aika mennä kaksinaisuuden yli. Mustan/valkoisen, positiivisen/negatiivisen, hyvän/huonon, feminiinisen/maskuliinisen yli. Todellisuutemme perustuu kaksinaisuuteen (toinen puskuritarra tai t-paita), ja sitä kaikkea on pitänyt kasassa aikaliima. Teknologia auttaa meitä pääsemään tähän, koska se pystyy nopeuttamaan kaikkea, jotta meistä ei tule omahyväisiä, emmekä yritä palata vanhoihin aikoihin. Teknologia on ajaja, joka vaatii kaikkea menemään eteenpäin kvanttinopeudella.

JALOT AIKOMUKSET

Adamus on varoittanut meitä (ja usein moittinut) sekaantumisesta aatteisiin. Hän sanoi, ettemme ole enää aatetyöntekijöitä. Muita ihmisiä ilmaantuu tiedostamisen lisääntyessä varmistamaan, että ihmiset ottavat vastuun ympäristöstä, taistelevat tasapuolisen talousjärjestelmän puolesta, varmistavat ruuan ja lääkkeiden toimittamisen alipalveltuihin yhteisöihin ja paljastavat korruption hallituksissa ja yrityksissä. Mutta se ei ole enää meidän tehtävämme.

Ei käy kieltäminen, että planeetalla on jo pitkään kaivattu valtavia muutoksia. Adamuksen "Ihmiskunnan kyyneleet" -viesti (Tears of Humanity) ProGnostin 2021 lopussa järkytti minua perin pohjin. Tavallisesti minulta vie päivän tai kaksi liikuttaa jonkin tärkeän shoudin tai viestin energiat läpi, mutta "ihmiskunnan kyyneleet" tekee edelleen töitä syvällä, syvällä sisälläni. Kuten Adamus sanoo: "Mitä olemme tehneet, rakkaat enkelit? Aikomuksemme olivat hyvin jaloja tullessamme tänne, mutta mitä olemme tehneet?" (Nielaisu)

Mikä meidän tehtävämme on? Mihin me ilmoittauduimme tässä elämässä? Ja miksi emme voi tehdä sitä ja olla samalla aatetyöntekijöitä?

Tulimme tähän elämään loppuunsaattamista varten, mikä on myös Oivaltamisemme aikaa. Tämä pelkästään on monumentaalinen hanke. Meillä ei ole varaa minkäänlaisiin häiriötekijöihin, erityisesti vanhan kaksinaisuuden aatteisiin, koska kuten kaikki tiedämme, tämä ihmismatkan viime taival vaatii kaiken. Kun sallimme Oivaltamisemme, jumalaisen tietoisuuden valo säteilee sisältä ensimmäistä kertaa missään elämässä. Tuo valo loistaa maailmaan ilman mitään omia ponnistelujamme. Se valaisee mahdollisuuksia, joita muut eivät ehkä olisi muuten tiedostaneet. Riippuu heistä, mitä mahdollisuuksia he valitsevat omaan elämäänsä.

Loppupeleissä kaikessa tässä on kyse globaalista transformoitumisesta kaksinaisuuden yli. Tämän fysiikka on käsittämätöntä mielelle, mutta hyvä uutinen on, ettei mieli ole enää ajajan paikalla. Siirrymme negatiivisen/positiivisen, jinin/jangin todellisuudesta sellaiseen, jossa tapahtuu täydellinen integroituminen eikä vanhoja valon ja pimeyden vastavoimia enää ole.

Aatteiden puolesta taisteleminen on kudottuna shaumbra-historiaan. Monia, monia elämiä olemme taistelleet epäoikeudenmukaisuuksia, kohtuuttomuuksia ja tasapainottomuuksia vastaan. Putosimme omaan ansaamme, koska taistellessamme intohimoisesti valotyöntekijöinä, kielsimme pimeyden itsessämme. Emme ainoastaan jääneet enemmän jumiin kaksinaisuuteen, vaan autoimme myös vakiinnuttamaan kaksinaisuuden tälle planeetalle taistelemalla omaa energiaamme vastaan. Hävettää melkein sanoa, että omat oikeamieliset aatteeni auttoivat vahvistamaan kaksinaisuustodellisuutta.

HUIJAAVA SYDÄN

Adamus tietää, että meidät houkutellaan aika ajoin takaisin aatteiden puolesta taistelemiseen. Käy vain Crimson Circlen Facebook-sivulla ja näet muuten hyvää tarkoittavien shaumbrojen valitsevan puolen politiikassa, raha-asioissa, uskonnossa, kulttuurissa ja ympäristössä. On täysin eri asia seistä matalan aidan takana ja olla tietoinen, mitä tapahtuu, kuin hypätä aidan yli ja mennä rähinään mukaan. Joskus vaaditaan koko päättäväisyyttäni olla joutumatta taisteluun, kun näen, että jokin ei kerta kaikkiaan ole oikein. Minun täytyy vetää monta kertaa syvään henkeä, kunnes käsitän kaksinaisuuden viettelyvoiman. Muistutan itselleni, että olen täällä istumassa perseelläni puistonpenkillä ja säteilemässä valoani, ilman mitään agendaa. Me kaikki kohtaamme aatekonflikteja aika ajoin, ja syyllistymme pieneen aatehuijaukseen aina silloin tällöin. Tiedän, että Adamus haastaa meidät siitä ja muistuttaa meille, miksi oikeasti olemme tällä planeetalla tässä Koneiden ajassa.

HÄIRIÖTEKIJÄTEORIAT

Saan joka viikko shaumbroilta kourallisen sähköposteja salaliittoteorioista. Kutsun niitä "häiriötekijäteorioiksi". Vaikka jotkut noista teorioista olisivat totta, ne ovat silti häiriötekijä sille työlle, jota olemme täällä tekemässä.

Teorioita on laaja kirjo: saatanallisten pedofiilien ja kannibaalien salaseurasta, joka toimii USA:n hallituksessa, kemikaali(suihku)vanoihin korkealla lentävistä koneista, jotka suihkuttavat tappavia kaasuja ihmisten päälle. Muut teoriat sanovat jopa, että Denverin kansainvälinen lentokenttä on Illuminatin maailmanpäämaja. No, lentokentällä on kyllä irvokkaita veistoksia, mutta luulen, että niiden pitäisi esittää lentoyhtiöiden porttivirkailijoita.

Muita suosittuja salaliittoteorioita joita shaumbrat ovat jakaneet kanssani, on: 5G (uusi matkapuhelinteknologia) on covid-19:n aiheuttaja, Megan Markle on robotti, NESARA olisi pelastanut maailman, jos presidentti George W. Bush ei olisi määrännyt 9-11-terroristi-iskuja harhautukseksi, ja Paul McCartney kuoli 1968 ja korvattiin kaksoisolennolla.

Ihmiset jotka lähettävät näitä sähköposteja, ovat "kuolemanvakavissaan". Joskus he ovat suorastaan vihamielisiä ja ilkeitä. Jotkut väittävät Adamuksen olevan osa peittelyä, muuten hän varoittaisi maailmaa näistä vaaroista. Tavallisesti he liittävät mukaan tusinan verran linkkejä nettisivujen artikkeleihin, jotka vahvistavat heidän kantansa, mutta nuo lähteet ovat kaikkea muuta kuin uskottavia. Nykyään kuka tahansa voi aloittaa blogin ja sanoa, mitä haluaa. Ainoastaan se, että joku kirjoittaa ja julkaisee artikkelin, ei merkitse, että se perustuu totuuteen tai todellisuuteen.

Pointtina on, että meillä ei yksinkertaisesti ole varaa hairahtua mihinkään tällaiseen – totta tai ei. Meillä on todellista ja tärkeää työtä tehtävänä. Istuminen puistonpenkillä tai kahvilassa koko päivän ei ole niin helppoa, miltä vaikuttaa.

RATKAISEVA TEKIJÄ

Maailma ei ole menossa helvettiin, se on menossa vain kaksinaisuuden yli. Meidän ei tarvitse muuttaa maailmaa tai ihmiskuntaa, koska nuo muutokset ovat jo hyvin käynnissä. Meidän täytyy seistä vain matalan aidan takana ja säteillä valoa.

Tobias sanoi sen jo elokuussa 2000, mutta useimmat meistä ovat kuulleet sen vasta nyt:

"Se mitä olette kokeneet elämässänne ja tarkkailleet kaikkialla ympärillänne, on ollut kaksinaisuutta … valoa ja pimeyttä, oikeaa ja väärää, hyvää ja huonoa, rakkautta ja vihaa. Olette valinneet puolen. Olette taistelleet sen puolesta. Olette olleet halukas ja vahva soturi. Mutta ystäväni, kaikki nuo toimet olivat kaksinaisuudessa, ja olette nyt siirtymässä pois kaksinaisuudesta, uuteen ykseyden paikkaan."

On aika seistä matalan aidan takana – nyt enemmän kuin koskaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.