VAROITUS: HÄIRIÖTEKIJÖITÄ EDESSÄ

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Helmikuun 2020 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hassu asia tapahtui matkalla Oivaltamiseen: huomioni herpaantui.* Ajattelin, että olin terveellä selkeys- ja päättäväisyystasolla. Olihan viimeinen elämäni tällä planeetalla ja Adamus kertoi meille, että hän tietää suurin piirtein Oivaltamispäivämme. Kenties hän tiesi, että huomioni herpaantuisi, ja hän otti huomioon sen tuossa päivämäärälaskelmassa?

En usko, että pyysin häiriötekijöitä, mutta siinä niitä koputteli ovelleni, näykki kantapäilläni ja täytti pääni melusaasteella. Internet herpaannuttaa huomioni helposti. Tuntuu siltä, että Amazon kutsuu minua aina tilaamaan jotain. Joudun todella eksyksiin mennessäni tuohon Amazon-kanikoloon. Kirjoittaudun sisään tilatakseni tulostimen värikasetin ja seuraavaksi huomaan, että aikaa on kulunut kolme tuntia ja kärryni on täyttynyt aurinkovaloista, lämpöpaneelista ja uusista virtuaalitodellisuuskuulokkeista. Oikeutin noiden kuulokkeiden tilaamisen kertomalla itselleni, että minun täytyy pysyä viimeisimmän teknologian tasalla kanavoidessani ProGnostin 2020 kaltaisia asioita.

Adamus avasi Keahak-session 25.1. tällä varoituksella kuuntelijoille:

"Välttäkää häiriötekijöitä tällä hetkellä elämässänne. Häiriötekijöitä. Tapahtuu paljon asioita kehossanne ja mielessänne, tapahtuu paljon asioita perspektiivien muuttumisessa sisällänne, tavassanne nähdä asiat, tavassanne suhtautua asioihin ja suhteessanne energiaan. On erittäin tärkeää välttää häiriötekijöitä tällä hetkellä.

"Häiriötekijöitä tulee monilla eri tavoilla. Joskus ne ovat tarkoituksellisia häiriötekijöitä, jotta te ette ole niin fokusoitunut kaikkiin asioihin, joita tapahtuu elämässänne. Joskus häiriötekijöitä vaikuttaa tulevan ulkopuolelta, mm. muiden ihmisten draamat, maailman draamat, ympäristödraama, mitä se ikinä sattuukin olemaan. Nyt ei ole hyvä aika osallistua kaikkiin näihin aatteisiin tai häiriötekijöihin. Teillä on paljon, paljon, paljon tekemistä omassa elämässänne vuonna 2020. Välttäkää häiriötekijöitä. Teillä tapahtuu aivan riittävästi pelkästään niissä energiamuutoksissa, joita koette."

Adamus puhuu niistä isoista asioista, jotka voivat helposti viedä huomiomme toisaalle tällä hetkellä. Jos asut USA:ssa ja saat edes pienen vilauksen uutisista, saatat tuntea energiaimun, joka liittyy politiikkaan ja D. J. Trumpin virkasyytteeseen. On päiviä, jolloin minun täytyy läimäyttää itseäni otsaan muistutuksena, etten jää kiinni politiikan limaisiin ryhmiin. En tietenkään ole naiivi sen suhteen, mitä politiikassa tapahtuu. Tiedän kuitenkin, että minun täytyy karttaa puoleni valitsemista, koska heti tämän tehdessäni se söisi osan minusta. Politiikka ja uskonto ovat sellaisia.

Ympäristöaate on yksi suuri häiriötekijä. Hei, rakastan tätä planeettaa ja pidän luontoa yhtenä hienoimmista asioista, joita voi kokea ruumiillistuneena. Puhisen kiukusta, kun näen ihmisten roskaavan, ja suru valtaa minut, kun luen sademetsien raivaamisesta karjan vuoksi. Ja muovi meressä? Kuka muu heittää muoviroskaa vesiin paitsi tiedostamattomat ihmiset? Mutta jätän vihreän taistelun Greta Thunbergille ja muille hänen kaltaisilleen. Minulla ei ole kaistaleveyttä ottaa tuota taistelua omakseni JA sallia kaikki muutokset, joita tapahtuu olemuksessani tullessani Oivaltamiseen.

Ympäristöaate voi olla valtava häiriötekijä, koska se on niin oikeamielinen. Kanssasi voidaan kiistellä Jumalasta ja uskonnosta, mutta kuka voi kiistellä kanssasi siitä, että tekee oikeita asioita planeettamme hyväksi? Vihreä aate voi imaista suoraan sisäänsä, naamioituna maailmanparantaja-oikeamielisyydeksi, mutta kuten Adamus hyvin selvästi korostaa, et ole tässä elämässä täällä sitä varten. Toiset omaksuvat tuon aatteen. Sinun virkasi minä-olen-kohtalossa on ruumiillistunut Oivaltaminen. On miljoonia ja miljoonia, jotka tekevät työtä pitääkseen planeettaympäristömme terveenä, mutta on erittäin harvoja, jotka ovat sitoutuneet Oivaltamiseen, samalla jääden planeetalle säteilemään tietoisuuttaan. Näitä olisivat sinä ja hyvin pieni ryhmä muita ihmisiä ympäri planeettaa.

Kun istun tässä ja yritän kirjoittaa tätä artikkelia, suvullani on draamaa Facebookissa. He perustivat yksityisen Facebook-ryhmän pelkästään sukumme jäsenille ja perimmiltään ainoastaan draamaa varten. Minun vaatii kaiken olla joutumatta tämän päivän viimeisimmän draamaepisodin tohinaan. Perheet ovat luultavasti kaikkein suurin häiriötekijä. Monilla shaumbroilla kyse on heidän lapsistaan. Luulen, että osa siitä liittyy syyllisyyteen, ettei ole parempi vanhempi, joten lapset oppivat manipuloimaan tätä ja seurauksena on perimmiltään draamaa. En voi alkuunkaan kertoa, miten moni shaumbra (tai Adamus) on sanonut minulle, että heidän täytyy odottaa lasten lähtemistä kotoa, ennen kuin he voivat sallia Oivaltamisensa. Se on todellakin suuri häiriötekijä! Entä jos lapset eivät koskaan lähde kotoanne??

Voi, on niin helppoa joutua kiinni aatteisiin, ja se myös tuntuu hyvältä. Luulen, että monet meistä on ohjelmoitu "aatteen puolesta taistelijaksi", koska välitämme planeetasta ja muista ihmisistä. Se tulee osana identiteettiämme ja antaa meille tunteen intohimosta. Lisäksi on monia aatteita, joista valita – nälkäisten ruokkiminen, lasten hyväksikäytön estäminen, öljy- ja kaasuvastaisuus, suuryritysvastaisuus, alkuperäiskansojen pelastaminen, naisten oikeudet, homojen oikeudet, köyhyys, geenimanipuloitu ruoka, vaaralliset teknologiat, riippuvuudet … ja luettelo jatkuu ja jatkuu. Loppujen lopuksi niistä kaikista tulee häiriötekijöitä sille, mitä varten oikeasti olet täällä. Henkilökohtainen Oivaltamisesi inspiroi enemmän planeettaa ja ihmiskuntaa, kuin osallistuminen tuhanteen aatteeseen. Aatteiden ja häiriötekijöiden siirtäminen sivuun oman Oivaltamisensa hyväksi ei ole itsekästä. Se on kriittistä ja elintärkeää.

Täytyy myöntää, että tunnen valtavaa kiirettä Adamukselta ja Crimson Councililta. Ainakin kaksi, kolme kertaa viikossa Adamus herättää minut keskellä yötä ja muistuttaa sen tärkeydestä, mitä tapahtuu tällä hetkellä. Hän on ollut orjapiiskuri, kun on kyse Crimson Circlen sisäisten järjestelmien saamisesta toimimaan korkeimmalla tasollaan. Luulen, että CC:n henkilökunta alkaa vähän kyllästyä "Nooan arkki" -syndroomaan: saakaa tuo laiva rakennettua, koska myrsky on tulossa. Adamus muistuttaa minua jatkuvasti siitä, että huomio ei saa herpaantua. Ja usko minua, on päiviä, jolloin haluaisin saada oikein massiivisen annoksen häiriötekijöitä, koska tästä työstä on tulossa äärimmäisen intensiivistä. On aikoja, jolloin haluan pysähtyä auttamaan shaumbroja, jotka ovat pudonneet kelkasta, mutta Adamus kehottaa minua jatkamaan eteenpäin. Hän sanoo, että shaumbroja "vedetään" edestä, eikä työnnetä takaa. Ne jotka jäävät taakse, saavat lopulta kiinni shaumbra-kärkijoukon gravitaation vuoksi. Toisin sanoen, fokusoidu kärkijoukkoon, koska kukaan ei oikeasti jää taakse.

Osa tästä kuulostaa melko rankalta. Ei häiriötekijöitä. Ei aatteita. Anna takapään shaumbrojen jäädä taakse? Se on todella kovaa kamaa, ja olen täysin varautunut saamaan protestointia tästä artikkelista. Mutta sitten luin juuri Jean Tinderin artikkelin ensimmäisen luonnoksen, ja se antoi minulle helpotuksentunnetta. Toukka on mennyt kotelon läpi ja on kohta ilmestymässä esiin perhosena. Se on haastava hetki kohta ilmestyvälle perhoselle, ja ehdottomasti EI ole aika osallistua toukka-aatteisiin. Huomion ei ole aika herpaantua toukkaperheen tai lasten vuoksi vihreällä nurmella. Eikä ole aika yrittää auttaa muita, jotka ilmestyvät pian perhosina esiin koteloistaan. Ei, tämä hetki vaatii, että annat kaiken itsellesi. Nyt on PELKÄSTÄÄN kyse sinusta. Katsot taaksepäin tätä aikaa ja oivallat, että se oli vähiten itsekäs asia, jonka olet koskaan tehnyt.

*Kuthumille pahoittelut hänen klassisen lauseensa sovittamisesta: "Hassu asia tapahtui matkalla Valaistumiseen: menetin kaiken."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.