KATSO TAAKSESI

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Tammikuun 2018 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päätimme tulla tähän elämään tätä vanhaa pikkujuttua varten, jota sanotaan "ruumiillistuneeksi oivaltamiseksi". Yllätys! Se osoittautui vähän haastavammaksi, kuin oletimme. Luulen, että olimme henkihumalassa, kun valmistauduimme tähän elämään toisella puolella ja teimme sellaisia toteamuksia kuin: "Mikään ei voi pysäyttää minua" tai "Olen sinnikäs soturi … pystyn selviytymään kaikesta" tai "Mitä pahempaa voisi mitenkään olla kuin aiemmat elämäni".

Tervetuloa mestaruusreitille … the Camino de los Maestros Shumbra. Olen kuullut, että jotkut henkiset etsijät tekevät tarkoituksella pitkän kävelyn Camino de Santiagoa (Pyhän Jaakobin reitti) pitkin Espanjassa, polkuja joita pyhiinvaeltajat tekivät matkallaan apostoli pyhän Jaakobin haudalle Galiciassa. Riippuen valitusta reitistä kyse on noin 780 kilometrin patikoinnista. Arviolta 280.000 ihmistä kulkee tuota reittiä joka vuosi tai noin 800 ihmistä päivässä saapuu Galiciaan pitkän taipaleensa jälkeen. Mutta sen voisi kävellä 1000 kertaa eikä olisi silti lähelläkään ruumiillistuneen valaistumisen haasteita.

El Camino de los Maestros Shaumbra (shaumbra-mestareiden polku) on erilainen kun Camino de Santiago, koska se ei ole fyysinen reitti, ja eritoten se on yksinäinen tie. Rinnallasi ei kulje joka päivä satoja muita ja jaa ravintoloita, majataloja ja keskusteluja. Yksinäisyys Shaumbra Camino de los Maestrosilla on kenties yksi vaikeimmista haasteista matkallamme. On vaikeaa jakaa ajatuksiaan ja tunteitaan perheenjäsenten ja ystävien kanssa. Useimmat meistä ovat kestäneet kummallisia katseita, pilkantekoa ja kyynisiä kommentteja siitä, ettei tämä ole muuta kuin jokin ohimenevä villitys tai perheen hullun (sinä) viimeisin outo kurssimuutos. Kuitenkin jatkamme tietämisemme seuraamista tätä polkua pitkin.

Kun tapaamme Lindan kanssa shaumbroja ympäri maailmaa, yksinäisyys on aina tämän matkan viiden kärkihaasteen joukossa. Vaikka useimmilla shambroilla on ympärillään muita ihmisiä perheessä, työpaikalla tai yhteisössä, on silti syvää ja todellista yksinäisyyden tunnetta, koska meillä on harvoja ihmisiä – jos yhtään – joiden kanssa voimme oikeasti puhua. Minä voin itse asiassa olla satojen ihmisten (ei-shaumbrojen) ympäröimä ja tuntea silti yksinäisyyttä, jos en tunne turvalliseksi olla oma itseni tai jos minulla ei yksinkertaisesti ole yhteyttä toisiin ihmisiin.

Meille unohdettiin kertoa, miten yksinäinen tästä elämästä tulee. Monet shaumbrat eivät ole enää suhteessa, eikä yllättävän suurella määrällä shaumbroista ole lapsia. Ystäviä? Monien sosiaaliset ympyrät hävisivät pian heräämisen jälkeen. Lemmikeistä on tullut lähimpiä eläviä olentoja monien shaumbrojen elämässä. Äskettäinen joulunaika oli hiljaiseloa monille meistä, koska emme resonoineet perheen tai julkisten aktiviteettien kanssa.

Mutta silloin kun yksinäisyyden pilvi tulee yllesi, pysähdy hetkeksi. Katso taaksesi Camino de los Maestrosilla. Oivallat, että elämässäsi on enemmän olentoja, kuin olisit voinut kuvitella.

Ensinnäkin meillä on uskomaton onni, että koko Crimson Council toimii puolestamme. Vähän aikaa sitten Tobias sanoi, että Crimson Council on enkeliveljeskunta, joka kunnostautuu opettamisessa kaikissa ulottuvuuksissa ympäri universumia. Verenpunainen (=crimson) väri on osa niiden värivärähtelyasteikkoa, jotka opettavat tietoisuudesta, ja-tilasta. Ja Crimson Circle on tietysti tämän enkeliryhmän maallinen vastine. Muistan Tobiaksen kertoneen minulle, että tässä neuvostossa (=council) on yli 4000 enkeliolentoa.

Ja eipä unohdeta 9700+ ylösnoussutta mestaria. Adamus on kertonut meille, että he ovat hyvin tietoisia siitä, mitä teemme … Sallimme valaistumisemme pysyen samalla fyysisessä kehossa. Hän on kutsunut yli 100 ylösnoussutta mestaria kerralla joihinkin työpajoihimme.

Katso taaksesi caminolla ja näet hämmästyttäviä olentoja, jotka ovat olleet rinnallamme vuodesta 1999 saakka. Meillä on ollut Tobias muistuttamassa, ettemme ole hulluja, Kuthumi saamassa meidät nauramaan, madame Blavatsky saamassa meidät kavahtamaan, Kuntar opastamassa meidät Kukkien sillalle DreamWalker Deathissa ja tietysti Adamus Saint Germain. Tämä hyvin erikoistunut ja hienoviritetty St. Germainin aspekti on täällä kanssamme "matkan joka askeleella". Saan vilunväristyksiä ja olen vähän pakahtunut kirjoittaessani nämä sanat. Hitto, luulen, että silmissäni on kyyneliä. Missä ihmeessä nenäliinoja on, kun tarvitsee sellaista?

Katso uudestaan taaksesi, ja näet paljon hälinää ja toimintaa. Se on Crimson Circlen henkilökunta. Tiimiin sisältyy 10 kokoaikaista jäsentä, joista useimmat ovat olleet mukana Crimson Circlessä tavalla tai toisella kuluneet 10–18 vuotta. Tiimiin kuuluvat Vili Aguirre (syventävät kurssit), Alain Bolea (neuvonantaja, hallituksen jäsen), Bonnie Capelle (asiakaspalvelu), Seissa Cuartes (tapahtumat), Peter Orlando (studio ja tekniikka), Michelle MacHale (internet), Steve Salins (talous), Jean Tinder (sisältö) sekä (Eesan) Linda ja minä (äänitorvi). Säännöllistä osa-aikaista henkilöstöämme ovat Joe Collins (tilat), Doug Davies (keahak-neuvonantaja, hallituksen jäsen), Sandra Harris (Mestarien klubi), Gail Neube (puhtaaksikirjoitus), Marc Ritter (Shaumbra-lehti), Dave Schemel (valokuvaus), Suzy Schemel (…) ja Gaelon Tinder (kamera). Lisäksi meillä on Mestarien klubilla shoudien ja muiden tilaisuuksien aikana suurena apuna JoAnne Brennan ja Kerry Gallant. Tämän joukon taustalla on ulkopuolisia ammattilaisia: kirjanpitäjiä, nettisivukonsultteja, lakimiehiä (meillä on todella hyvä asianajotoimisto, joka pitää siitä, mitä teemme) ja teknisiä konsultteja. Et ehkä koskaan ole tekemisissä näiden ihmisten kanssa, mutta he ovat Crimson Circlen kokonaisenergiaa. He ovat suoraan takanasi Camino de los Maestrosilla.

En pysty sanomaan riittävän hyvää kaikista kansanvälisistä webmastereista! Crimson Circlen nettisivuista ja kaupasta on 22 kansainvälistä versiota: bulgaria, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, kreikka, heprea, unkari, italia, japani, korea, latvia, norja, puola, portugali, Brasilian portugali, romania, venäjä, serbia, espanja ja turkki. Erityismaininta menee Birgit Junkerille, joka asettaa standardin saksalaisen nettisivuston myötä. Hän on saanut Innosta tietoisuutta -palkinnon kaikesta siitä työstä, mitä hän on tehnyt saksaa puhuvien shaumbrojen hyväksi. Webmasterit ovat omistautunutta ja uskomatonta joukkoa.

Sitten on kymmeniä kielenkääntäjiä. He tekevät väsymättä töitä ja kääntävät kuukausittaisia shoudeja, pilvikursseja ja Adamuksen muita viestejä englannista yli 20 kielelle. He tekevät tätä täysin vapaaehtoispohjalta, pelkästään koska haluavat shambrojen saavan lukea tämän aineiston viisautta äidinkielellään.

Et luultavasti tiedä paljon tästä seuraavasta olentoryhmästä takanasi, koska puhumme harvoin heistä. He tekevät jatkuvasti hiljaisuudessa työtään ja tukevat Crimson Circleä energeettisesti ja taloudellisesti. He ovat Crimson Circlen enkeleitä, 989 shaumbran eliittiryhmä ympäri maailmaa. Teemme joka vuosi heille kaksi erityisnettilähetystä ja -kanavointia, koska Linda ja minä haluamme jatkuvasti kertoa heille, miten paljon arvostamme heidän tukeaan. Emme yksinkertaisesti voisi tehdä tätä – energeettisesti tai taloudellisesti – ilman heitä. Piste.

Jos alat oivaltaa takanasi olevan joukon suuruuden, ajattele Crimson Circlen 281 virallista opettajaa. He ovat käyneet erityiskoulutuksen opettaakseen yhtä tai useampaa Crimson Circlen tarjoamista yhdeksästä syventävästä kurssista. He opettavat kymmenillä kielillä ja käyttävät usein kotiaan luokkana. Melkein 70% heidän oppilaistaan sanoo kokemuksen opettajansa kanssa olleen "elämää mullistava".

Niinpä silloin kun tie näyttää tyhjältä ja luulet olevasi yksin matkalla, katso taaksesi. On tuhansia ja tuhansia enkeli- ja ihmisolentoja, jotka tuntevat sinut ja kunnioittavat sinua matkan joka askeleella. Onnellista Ahmyo-vuotta!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.