MUISTIKIRJASTANI…

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Tammikuun 2017 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa vuoteen 2017! Tämä on ensimmäinen kerta, kun kirjoitan "2017", joten tuntuu vähän kummalliselta. Sormeni on edelleen ohjelmoitu näppäilemään 2-0-1-6. Olen varma, että kirjoitan sen shekkeihin ja muihin asiakirjoihin vielä maaliskuussakin. Eli olen tapojen orja.

HYVÄ VUOSI

Olen kuullut monien ihmisten ja mediapersoonien sanovan hyvästi ja tervemenoa vuodelle 2016. Yhdessä uutisessa sanottiin, että monet aikuiset pitävät vuotta 2016 yhtenä vaikeimmista, jonka he ovat koskaan kokeneet. Useimmat syyttävät siitä USA:n vaaleja. Sori, että olen ilonpilaaja, mutta minun vuoteni 2016 oli yksi parhaista ikinä, luultavasti siksi, etten oikeasti välittänyt siitä, kuka valittiin. Äänestin ensimmäistä kertaa 12 vuoteen, mutten kumpaakaan pääpresidenttiehdokasta. Vaalit eivät ole minun juttuni. Kummallista kyllä, ei ole myöskään suurin osa siitä hälinästä, mitä tapahtuu maailmassa ympärilläni. Kyllä, katselen uutisia ja pysyttelen kärryillä ajankohtaisista tapahtumista, mutta päivien kuluessa huomaan olevani enemmän tarkkailija kuin osallistuja. En pidä itseäni apaattisena tai välinpitämättömänä, mutta kaikkien näiden vuosien jälkeen alan ymmärtää, mitä Adamus tarkoittaa sanoessaan: "Kaikki on hyvin koko luomakunnassa." Maailma pyörii hulluna ja rakastaa sen jokaista hetkeä. Muuten se ei pyörisi.

MESTARIEN KLUBIN RAKENTAMINEN

Crimson Circlellä oli paras vuosi ikinä. Huhtikuussa 2016 ilmoitimme, että haluaisimme vuokrata studion viereisen tilan ja rakentaa Mestarien klubin. Shaumbrat ympäri maailmaa alkoivat heti tukea laajentumisprojektia. Yhdessä kuukaudessa oli kerätty riittävästi rahaa pieninä ja suurina lahjoituksina uuden Mestarien klubin maksamiseen. Hassu asia oli, ettei meillä ollut tarkkaa budjettia projektille emmekä tehneet arviota siitä, miten paljon rahaa shaumbrat lahjoittaisivat. Mutta loppujen lopuksi Mestarien klubin rakentamiskustannukset olivat melkein täsmälleen sama summa, kuin shaumbrojen avokätisesti lahjoittamat rahat.

Miten tämä toimii?! Crimson Circlen henkilökunnalla ja minulla on vuosia ja vuosia aiempaa bisneskokemusta, jossa olemme suunnitelleet ja budjetoineet, mutta emme tehneet niin Mestarien klubin projektissa. Me vain sallimme. Bisnesaspektini haukkui ja nuhteli minua koko ajan, mutta itse asiassa kaikki selvisi paremmin – paljon paremmin – kuin jos olisimme tehneet paljon budjetointia. Tämä oli upea esimerkki siitä, miten shaumbrat voivat tuoda sopivasti energiaa – ei liikaa tai liian vähän. Ei kai sen pitäisi olla mikään yllätys, että kun shaumbra-energia tuodaan yhteen, saamme aikaan ihmeitä.

Olen kertonut joillekin ei-shaumbra-bisnesihmisille tarinan Mestarien klubista – miten kerroimme asiasta, markkinoimatta lähes yhtään ja sitten upeat ihmiset ympäri maailmaa astuivat esiin tekemään siitä totta. He pudistelevat päätään epäuskoisena, kun minä vain hymyilen tietäen energiadynamiikan Mestarien klubin rakentamisen takana. Nyt haluaisin nähdä, kun shaumbrat tekevät tätä samantyyppistä sallimista omassa jokapäiväisessä elämässään.

PENKKEILY

Uusi yhteiskunnallinen ilmiö on pyyhkäisemässä maailman yli (ainakin shaumbra-maailman). Sitä kutsutaan "penkkeilyksi". Se tulee Adamuksen uuden "Mestarin muistelmia" –kirjan vanavedessä, jossa on kuva mestarista istumassa puistonpenkillä katselemassa Ascona-järvelle Sveitsissä. Uudessa kirjassa on myös tarina nimeltään Puistonpenkki.

Tarinassa Mestari tervehtii aamuaurinkoa puistonpenkillä ja sitten hänen luonaan käy jotain aspekteja. Eritoten aspekti nimeltään Pimeys tulee käymään ja yrittää piinata häntä. Mestari jatkaa vain nauttimista aamusta ja kahvistaan ja rinkelistään, Pimeyden hätkäyttämättä. Tarina on esimerkki siitä, miten mestari sinussa voi nauttia elämästä silloinkin, kun vanhat aspektit pistäytyvät kutsumatta kuin ikävät sukulaiset. Se on myös upea esimerkki ja-tilasta – mestari JA aspektit. Ja se on upea esimerkki mestarin ajattomuudesta ja siitä, miten aspektit itse asiassa etsiytyvät mestarin tilaan, kun he käyvät läpi vanhoja tarinoitaan.

"Penkkeily" on astumista etäämmälle, lähtemistä pois elämän draamasta ja itsensä tietoista sallimista olla mestari. "Penkkeily" on verbi, harrastus, ajanviete ja oivallus. On ollut hauskaa nähdä valokuvia shaumbroista "penkkeilemässä" ympäri maailmaa, kun aloitamme uuden vuoden. Se on loistava symboli ruumiillistetusta valaistumisesta, sallimisesta, ja-tilasta ja rentoutumisesta.

Yksi Tobiaksen mieleenpainuvimmista fraaseista oli "seisoa matalan aidan takana". "Penkkely" vie sen seuraavalle tasolle. Voit katsella maailman pyörivän hulluna, tuomitsematta ja yrittämättä muuttaa mitään. Mutta mikä tärkeintä, voit olla omien entisten ja tulevien elämiesi tarkkailija ja nauttia samalla nykyhetkestä.

Siinä missä jotkut ihmiset menevät hölkkäämään, meditoimaan tai joogaamaan, minä menen harrastamaan penkkeilyä. Yksi ja ainoa uudenvuoden lupaukseni on penkkeillä useammin. Jos satut näkemään studionovessa kyltin "mennyt penkkeilemään", tiedät, mitä se merkitsee ja kuka sen on laittanut.

SHAUMBRA-PERHE

Minulta kysytään usein, miten monta shaumbraa planeetalla on. Sitä on vaikea sanoa, koska ihmisten ei tarvitse rekisteröityä ollakseen shaumbra. Tietokannassamme on yli 60.000 nimeä – emme muuten koskaan jaa tai myy tietokantaa kenellekään. Tiedän, että on monia shaumbroja, jotka eivät koskaan ilmoittaudu sähköpostilistallemme ja pysyvät mieluummin anonyyminä. Niinpä karkea arvioni on, että on runsaat 100.000 ihmistä, jotka tuntevat hengenheimolaisuutta shaumbraan ja Crimson Circleen. Se on erittäin pieni lukumäärä verrattuna maailman väkilukuun. Toisaalta se on paljon ihmisiä menemässä heräämisestä ruumiillistettuun mestaruuteen.

Emme koskaan yritä värvätä ihmisiä tai tee jäsenyyskampanjoita. Se olisi hullua, koska ihminen joko on valmis tai ei ole. Emme mainosta mitenkään, koska ihmiset löytävät tiensä Crimson Circleen. Miten edes mainostaisimme jotain sellaista kuin Crimson Circle, shaumbra, Adamus tai valaistuminen? Ja vielä parempi, miksi haluaisimme mainostaa? Emme yritä myydä mitään, ja uusien ihmisten tuominen mukaan, jotka eivät ole valmiita (erityisesti energian syöjien), vaatii valtavan määrän aikaa ja resursseja. Keskitämme työmme mieluummin nykyiseen shaumbra-perheeseen.

Olen aina kiitollinen aiemmasta bisneskokemuksestani sekä henkilökunnan kokemuksesta, koska tiedämme, miten hyvää järjestöä pyöritetään. Siinä on tosiaan haasteensa. Olemme pieni ryhmä, kuitenkin toimimme kansainvälisesti. Ei ole jäsenyyttä tai maksuja. Myymme tuotteita ja palveluja, mutta jos ei olisi 1110 Crimson Circle –enkeliä ympäri maailmaa ja heidän hämmästyttävää anteliaisuuttaan, emme pystyisi tekemään läheskään niin paljon, kuin teemme. Olemme ainutlaatuinen hybridiyritys, joka toimii kuin kaupallinen ja ei-kaupallinen yritys.

PROGNOST 2017

Olen innoissani tulevasta ProGnost 2017 –tilaisuudesta. ProGnost on synteesi sanoista "prognostigate" (=ennustaa) ja "gnost". Se merkitsee katsomista tulevaisuuteen tietämistunteen kera sen sijaan, että tehdään ennustuksia vain menneiden tapahtumien perusteella.

Adamus ei tavallisesti puhu minulle aiheistaan shoudeissa ja työpajoissa, mutta hän on rupatellut kanssani ProGnostista 2017 useita kuukausia. Hän ei myöskään käytä paljon aikaa planeetta-asioihin tai vastaa moniin kysymyksiin niistä, koska hänen fokuksensa on niiden henkilökohtaisessa matkassa, jotka valitsevat ruumiillistuneen valaistumisen. Liika keskustelu planeetasta yleensä (politiikka, talous, ympäristö jne.) voi olla häiriötekijä syvemmille, yksilöllisille oivalluksillemme. Mutta kaksi kertaa vuodessa hän antaa syvällisiä näkemyksiä siitä, mihin planeetta on menossa, jotta saamme paremman ajatuksen, miten voimme mestareina käsitellä jokapäiväistä elämäämme.

ProGnostissa 2016 hän puhui pitkään teknologiasta ja erityisesti siitä, miten maailma käy läpi merkittäviä muutoksia, jotka johtuvat edistysaskelista tekoälyssä, nanoteknologiassa ja tietokonetehossa. Adamuksen mukaan tuntemamme maailma on hyvin erilainen seuraavien 25–30 vuoden kuluttua. Ei ole vielä tehty päätöstä, mihin suuntaan se menee.

Katso ProGnost 2017 ja näe planeettamme viimeisin suunta. Olen enemmän kuin varma, että hänen ennusteensa aiheuttavat paljon keskustelua ja väittelyä shaumbrojen keskuudessa. Toisin sanoen, sosiaalinen media syttyy.

ONNELLISTA VUOTTA 2017!

Crimson Circlen henkilökunta, Linda ja minä toivotamme sinulle vuotta, joka on täynnä vaivattomuutta ja sujuvuutta. Olkoon tämä aistillisten oivallustesi vuosi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.