AHAA-ELÄMYS – JUMALAISTA TUKEA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

9.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muistat luultavasti jokaisen kerran, kun olet katsonut ylös taivaalle paniikin ja avuttomuuden hetkellä ja pyytänyt apua. Ja sitten odottanut jotain tapahtuvan. Joskus tapahtui ja joskus ei. Noina "Jumala auta minua" -hetkinä haluamme epätoivoisesti taivaan avautuvan meille, enkelien tulevan pelastamaan ja taikasauvan saaminen olisi ehdottomasti iso plussa. Mutta vaikka saamme muistutuksen, että olemme täysivaltainen omassa todellisuudessamme ja meidän tarvitsee käyttäytyä voimallisemmilla tavoilla, joskus saamme ahaa-elämyksen ja näemme polun pois kaaoksesta. Ja tuolla hetkellä oivallamme, mitä "ahaa" oikeasti merkitsee.

Avun pyytämisessä ja jumalaisen tuen saamisessa on eroa, ja jumalainen tuki on syvällistä ja vaikuttaa siihen, mitä ilmentyy seuraavana hetkenä. Kun pyydämme apua, vahvistamme voimattomuuttamme. Kun pyydämme jumalaista tukea, vahvistamme paikkamme universumin kanssaluojana. Ja kun saamme tuon ahaa-elämyksen, saamme kolmannen palapelinpalan, harmonian.

Harmonia* on ensimmäinen A, ja se on polku, jonka olemme asettaneet energian virtaamiselle. Emme voi olla koskaan pois harmoniasta, koska olemme aina harmoniassa sen kanssa, mitä tapahtuu elämässämme joka hetki. Se on harmoniamme lopputulosten, toiveiden, unelmien ja odotusten kanssa, mikä usein luo kaaosta elämäämme, erityisesti silloin kun tuo harmonia ei ole maadoittunut omaan voimaamme. Sen ymmärtäminen, minkä kanssa olemme harmoniassa, avaa oven ymmärrykseen, mitä teemme, miksi ja mitä meidän täytyy tehdä muuttuaksemme.

Apu on H, ja se tapahtuu, kun oivallamme, että harmoniamme aiheuttaa ongelman, ja päätämme, että se on liikaa korjattavaksemme ja tarvitsemme jumalaista apua, siis saamaan universumin korjaamaan sen puolestamme. Mutta kuten olemme saaneet selville, universumi ei toimi näin. Oppitunti ei ole ratkaistu silloin, kun oivallamme harmoniaongelman ja ajattelemme, että se on vinkkimme avun pyytämiseen, kaiken antamiseen universumin ratkaistavaksi.

On yksi askel vielä, mikä on sen muuttaminen, minkä kanssa olemme harmoniassa, ennen kuin voimme päästä seuraavaan askeleeseen - oivaltaa, että tarvitsemme apua, ja yhdistyä jumalaiseen tukeen. Ei taikasauvana, taivaasta tulevina enkeleinä tai Jumalan kätenä, joka kurkottaa nostamaan meidät pois kuilusta, vaan voimakkaana kanssaluojana, joka yhdistyy universumiin, jotta voimme kanssaluoda korkeimman ja parhaan lopputuloksen itsellemme.

Jumalainen tuki on toinen A – tukea jota meillä on, kun muistamme itsemme kanssaluojaksi, universumin tasavertaiseksi kumppaniksi. Sitä on vaikea ajatella, kun olemme todella epätoivoinen ja lopussa ja tunnemme, ettei ole muita vaihtoehtoja, joten tarvitsemme universumia puhdistamaan pöydän. Avun pyytäminen on yksi tapa antaa voimamme universumille, koska tunnemme olevamme liian epäpätevä, liian väsynyt ja liian pakahtunut toimimaan. Mutta saamme jumalaista tukea, kun olemme halukas käyttämään sitä itsemme auttamisessa niille uusille harmoniapoluille, joiden tiedämme olevan seuraavat ylösnousemus- ja valaistumistasot. Silloin ahaa-elämyksistämme tulee todellisia tiedostamismuutoksia, jotka vievät meidät menneisyydestä uusiin ilotodellisuuksiin.

*Tekstissä avataan englanninkielisen aha-sanan kirjaimet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.