HEINÄKUUN 2017 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

9.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä sitä ollaan heinäkuussa, ja jos tämä vuosi on tuntunut sekä äärimmäisen pitkältä että myös erittäin lyhyeltä, näin on, koska tähän saakka se on ollut liikettä eteen ja taakse, ylös ja alas, mikä on tehnyt vaikeaksi pysyä keskittyneenä nykyhetkeen siirtyessämme joka suuntaan. Päästämme irti menneisyydestä ilmaistessamme aikomuksia nykyisyydestä ja tulevaisuudesta, samalla myös integroiden valtavat määrät energiaa täyttämään ne aukot, jotka 3D:n hajoaminen on luonut. Oletko väsynyt? Älä anna periksi, koska tässä kuussa alamme nähdä etenemistä, joka kantaa meidät syyskuun loppuun. Seuraavat kolme kuukautta ovat hyvin aktiivisia, joten pidä nuo aikomukset vahvoina.

Heinäkuu alkaa ehdottomalla energiamuutoksella, kun astumme vuoden toiseen puoliskoon ja aktivoimme kuukaudeksi kahdeksikon voiman (heinäkuu on 7. kuukausi ja 2017 on 1-vuosi). Nyt voimme alkaa nähdä liikettä, mutta tämä on "sisältä ulospäin" -liikettä, jossa muutos ja transformaatio keskittyvät sisään, jotta ulkoinen toiminta on maadoittunut luottamukseen ja aikomukseen. Heinäkuun teema on energeettinen merkitys ja oleellisuus, ja se on oppaamme siihen, miten käytämme tämän kuukauden energiaa.

Meidän täytyy ajatella heinäkuuta osana kolmen kuukauden jaksoa, koska heinäkuun tapahtumat johtavat pimennykseen 21.8. ja suureen Neitsyt-tapahtumaan 23.9., jota kuvataan Raamatun Ilmestyskirjan luvussa 12. Syyskuussa meillä on aurinko, kuu, Merkurius, Venus ja Mars Neitsyessä, melko laaja ja epätavallinen keskittymä. Mitä se merkitsee? Neitsyt on palvelijan merkki, mutta se on myös paikka, jossa ihmisyytemme kohtaa jumaluutemme ja missä palvelemme voimallisin tavoin marttyyriparantajapalvelun sijasta. Syyskuu on yksi suuri käännekohta 3D/5D-integrointiaikajanalla ja puhun enemmän siitä syyskuussa. Nyt meidän täytyy tarkastella heinäkuun energiaa ja miten se osallistuu seuraavien kolmen kuukauden energiasekoitukseen.

Täysikuu 8.7. on yksi tapahtuma, joka aktivoi paljon transformaatioenergiaa. Voimallisessa asetelmassa Pluton, syvän transformaation planeetan, kanssa ja lukuisien stressiaspektien kera, se tuo meille paljon ajateltavaa ja päätettävää, mitä teemme. Reagoimmeko vihalla vai voimaantuneen harkinnan kera? Se on heinäkuussa avainteema, joka tarkastelee tapahtumien energiamerkityksiä ja energioita suhteessa aikomukseemme ja siihen, mitä haluamme kokea elämässämme.

Kaikella elämässämme on energeettinen merkitys – kaikki liittyy sen oppitunnin tai ongelman energiaan, jonka parannamme ja saatamme loppuun, sekä sielu- ja karmasykliin, johon osallistumme. Kun tarkastelemme jokaisen tilanteen energiamerkitystä, näemme, miten pisteet yhdistyvät ja suuremmasta kuvasta tulee selkeä. Kyllä, jotkut asiat elämässä ovat järkyttäviä, mutta mitä muuta tapahtuu niiden ympärillä? Jos olemme vihainen ja tolaltamme, näemme vain, mitä tapahtuu luomaan kaaosta ja draamaa elämäämme. Mutta jos katsomme suurempaa kuvaa, energiamerkityksestä tulee hyvin selkeä ja annamme koko tarinan tapahtua, niiden siunausten kera, joita voi nousta siitä.

Viimeisenä päivänäni Ranskassa viime viikolla, jäin lennoltani (näin on tapahtunut ainoastaan kerran aiemmin elämässäni) Lontooseen, josta jatkoin paluulennolle USA:han seuraavana päivänä. Kun se oli illan viimeinen lento, olin jumissa. Päätin syödä päivällisen, koska oli nälkä, ja Sheraton oli lähin ravintola. Kun hovimestari kuuli tilanteestani ja että suunnittelin jäädä lentokentälle yöksi, hän kokosi henkilökuntansa etsimään minulle hotellihuoneen, tarjosi päivälliseni ja antoi minulla henkilökohtaisen kännykkänumeronsa siltä varalta, että tarvitsin apua kentälle pääsemisessä aamulla. Olin tolaltani lennolta jäämisestä (minkä aiheutti junan myöhästyminen), mutta sain myös upeaa tukea ihmisiltä, jotka pystyivät kääntämään järkytykseni vahvistukseksi siitä, miten upean ystävällisiä ihmiset voivat olla ja miten minua voidaan siunata odottamattomilla tavoilla.

Heinäkuun uudet energiakuviot antavat täydellisen perustan alkaa katsoa asioita energiamerkitysvinkkelistä. Jos on draamaa, mitä se kertoo sinulle ja missä olet kokenut tämän aiemmin? Mitä energiat yrittävät muuttaa elämässäsi, jotta energia-astiasi voi laajentua ottamaan vastaan uusia taajuuksia? Yrittääkö jokin lähteä elämästäsi, mutta vastustat tuota muutosta? Minkä siunausten voit sallia tulla elämääsi nyt? Oletko halukas vastaanottamaan ne? Tässä on joitain kysymyksiä, joita voit käyttää katsoaksesi sen energiamerkitystä, mitä elämässäsi tapahtuu nyt.

Uusikuu on 23.7. Leijonan 0 asteessa, ja tässä aurinko on kotonaan, kun se hallitsee Leijonaa. Mars tekee siihen tiukan yhtymän, joten odota ilotoiminnan olevan mahdollista sinulle. Tämä uusikuu tuntuu onnelliselta eikä ole niin raskas, kuin jotkut uudet kuut, joita meillä on ollut viime aikoina. Uudet kuut ovat portaaeja uusiin alkuihin ja tämä avaa portaalin pimennykseen 21.8. Leijonan 29 asteessa, joka on merkittävä kaikille vuosien 1955–1962 paikkeilla syntyneille, koska se osuu syntymäkartan Plutoon Leijonan lopussa. Tuolla jaksolla myös Eisenhower piti kuuluisan puheensa sotateollisuudesta, joka on ollut globaalin hallinnan, kaaoksen ja kärsimyksen lähde yli 50 vuotta. Tällä pimennyksellä on vaikutusta niihin, kun se vaikuttaa myös niiden Plutoon. Kenties se on globaalin sotakoneiston loppu, kun ihmiset vaativat rauhaa – pidän sitä aikomuksena.

Merkurius perääntyy elokuussa, ja se aloittaa varjojaksonsa 25.7. Varsinainen perääntyminen on 13.8.–3.9. ja se laittaa Merkuriuksen syyskuun Neitsyt-polttopisteeseen. Merkuriuksen perääntyminen voi aiheuttaa ongelmia kommunikoinnissa ja kuljetuksessa, joten valmistaudu siihen antamalla itsellesi ylimääräistä aikaa päästä sinne, missä sinun täytyy olla, ja tarkista huolellisesti kommunikointisi, jotta näet sen vastaanottamisen.

Olemme edelleen 3D/5D-integroinnissa, joka on ylösnousemusprosessimme, ja näemme valon syrjäyttävän tiheyden. Sain vahvistuksen siitä, kun astuin kylpyhuoneen vaa'alle tänä aamuna ja näin, että painoin 50 kg, ja tiesin, ettei se ole totta. Kokeiltuani kolme kerta ja vaihdettuani paristot, vaaka näytti edelleen 50 kg, mutta muutaman tunnin päästä lukema oli normaalipainoni 53 kg. Minun täytyi nauraa, koska muutaman tunnin olin "vähemmän tiheä", kuin luulin. Tämä on tiheyden keventymistä, kun korkeamman taajuuden energiat syrjäyttävät ne erittäin raskaat energiat, joiden kanssa olemme eläneet hyvin pitkään. 3D on hallinta- ja kontrollointitoimintamalli, 5D on itsensätiedostamis- ja luovuustoimintamalli, joten jos sinusta tuntuu luovemmalta, luottavaiselta ja valmiilta uusiin seikkailuihin, ala ilmaista aikomuksia energiasta, jota haluat elämääsi.

Tässä kuussa voimme hidastaa vähän ja ottaa aikaa arvioita, mitä on tapahtunut tammikuun alusta lähtien. Muista, että aloitimme tämän vuoden samoista asteluvuista, kuin tammikuun 2016 Merkuriuksen perääntyminen ja meidän täytyi käsitellä paljon perääntymisiä huhtikuun loppuun saakka, joten meillä on ollut todella tilaisuus työskennellä paljon uuden energian kanssa, kun olemme prosessoineet hyvin paljon vanhoja juttuja. Heinäkuu on iso askel uudelle polulle, ja se on potentiaalin, mahdollisuuksien ja etenemisen polku. Älä odota oikeaa hetkeä tai tilannetta, vaan valitse mikä tahansa polku ja kokeile sitä. Tiedät pian, onko se oikea sinulle vai ei – voit aina vaihtaa mieltäsi. Avaa energiakenttäsi uusille mahdollisuuksille elämässäsi ja käytä tämän kuukauden energiaa saadaksesi uusia alkuja startattua. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.